Olwaince - Duma duma hátán
- Dindae
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
( amugyh enm mentem el szavazni... ).
Inczy sok szerencsét a ZHhoz!! ( nem ám oylat, mint amien nekem volt. igazán vicces, amikro emglátod a zh-t megállapítod, hogy höö, ez akár még menni is fog, aztán mikor bejelentik h még 10 perc van hátra, te meg tartasz a felénél legszívesebben felröhögnél..pedig nem számítok lassúnak. ez van. mert a gyakvez emg tudta olvdani egy óra alatt XD a 6 feladatot, amiből egynek a felével átlagba egy gyakórát eltöltöttünk XD most vagy én vok helikopter v nem is tom XD).
nyah mind1. aza hétvége még nekemis jo lenne^^
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
tok egy jó helyet a rákoczi téren és lehet vizipipát is rendelni és vannak fincsi teák meg minden ja és sztem nem az a kifejezett drága hely szal szerintem benézhetunk pl oda is
- Virág
- Nem elérhető
Inczy, sok sikert a ZH-hoz!drukkolunk!(:
soksok puszi mindenkinek!!!!!!(:
ui.:ma van az uccsó nap, h kiskorú vagyok
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Hááát... nekem ez a vasárnap, ne haragudjatok, de nem fog összejönni. Betettek jövőhétre egy durva ZH-t, egész hétvégén arra tanulok, holnap is csak azért ugrok haza, h szavazzak, szal arra megy el a hnapi napom. Bocsi.
Feel the sunshine
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
és Boldog szülinapot! (utólag)
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- Virág
- Nem elérhető
akkor legyen holnap tali vagy ne?...mi délkörül megyünk vásárolni, és az délutánra is elhúzódik...szal mi csak csak estefelé érnénk rá...mi legyen? ki ér rá?
- Peet
- Nem elérhető
Szal a legfrissebb adatok szerint 7-13 fok lesz vasárnap du, ami stzerintem még nem jó métázáshoz, szal menjünk teázni vhova.
Ti ismertek jó teaházat, ezt találjátok ki, rátok bízom.
Dinc, Inczy, nem húzzátok ki magatokat mert irgum burgum!
Most viszont megyek le Földvárra, lesz egy buli, megünneplem a szülinapom!
Sziasztok, puszi!
- Virág
- Nem elérhető
Peet, ügyi vagy nagyon!!...öö kapunk fagyiiiiit? najó csak vicc volt(:
úgy várom már a meleget!...bár ma már sütött a napocska...képzeljétek én ma suliban falevelet gyűjtöttem meg szemeteszacskókat kötöztemXD...tökjó volt minden osztályból kellett mennie 3 emberkének "gerebjézni", én meg nem akartam úszni, így jelentkeztem:P ...mi osztályunk ilyenkis túlbuzgó ilyen ügyekben, most is pl 5en mentünk(: jót szórakoztunk nagyon(:
meséljetek ti is!! mi van veletek?
Erna, ne igyál sokat!! jó bulizást!!(:
akkor talizunk vasárnap?teaház?...kinek lenne jó?
soksokpusziiii!!
- Peet
- Nem elérhető
Vasárnap akkor mi legyen? Ráértek egy Talira délután?
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Peet, büszke vagyok rád. Így tovább!!!
Feel the sunshine
- Erna
- Nem elérhető
csak engedjenek el anyujék! vicces volt a mai napom is.
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Niph
- Nem elérhető
Tábor?? khmmm....... még azt se tudom.....
- Furi
- Nem elérhető
- Peet
- Nem elérhető
Virág hova és miért mentek Fro-ba? Mennyi időre?
Niph, lassan kezdem úgy érezni, hogy táborban fogunk téged újra látni Remélem az a pesti konferencia hamarabb lesz!!!
Dinc, mostmár te sem bújhatsz ki a tali elől, nem láttunk jóformán 2 hónapja?
- Virág
- Nem elérhető
szal a hétvége nekünk jó, mondjuk az húsvét, nemtom ti mennyire szoktátok ezt családdal ünnepelni...(mi sehogy) szal tőlünk lehet akkor(:
és amúgy meg amikor azt írtam, h vasárnap, én ezenahéten vasárnapra gondoltam, azaz 9edikére...a tavaszitali meg köv.héten lesz, és akkor mi szombatról vasárnapra moziéjszakán leszünk...vagyis vasárnap valszeg aludni fogunk:P meg persze pénzünk sincs, de ezzel nem mondtam újat...
az ütőre meg sztem dobjuk össze a pénzt(: ééés menjünk vmikor mééééétázni, mert hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!
puszi mindenkinek!!!(:
- Niph
- Nem elérhető
Remélem, azért még majd lesz vmikor ilyen nagyobb tali, arra talán tiszteletemet teszem. Bár nem igérem. Talán április vége, mert akkor meg Pesten lesz Konferencia....
Remélem jól vagytok Ágacskák.....pusszantás innen a "nem befagyott" Balcsi mellől.
- Peet
- Nem elérhető
Kb 5-6 ezer Ft-ba kerül egy baseball ütő, majd megbeszéljük, hogy hogyan legyen...
Mindenkinek minden jót, jó szórakozást, és remélem lesz hamarosan szabadidőtök és tudunk találkozni, már hiányoztok nagyon!
- Dindae
- Nem elérhető
méta, juhéj,c sak legyen hozzá jóidő, ne pedig ez a hideg
Nem akarunk inkább tavaszi szünetbe? Nektek mikor van, Virág?
Mert nekem 19-vmikor még húsvét kedden enm kell menni. asszem XD
Hááth, celebrom, s epénz, se idő, se (agy)kapacitás. részemről XD :/
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Virág
- Nem elérhető
mikor talizunk?és micsinálunk?hiányoztok!! nekünk jövővasárnap esetleg jó lenne...szombat nem, mer jönnek a rokonok...nektek melyik nap jó?
Erna, a tesiórában én is mindig a futást utálom:P
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Peet
- Nem elérhető
Utánanézek hol, hogyan lehet baseball ütőt venni, valami kis kezdő cucc is megteszi, aztán nyomulhatunk métázni!
- Erna
- Nem elérhető
itthon ülök vasárnap délután és föcittanultam ilyense volt még... most meg gitározgatok... pedig kémiát is kéne tanulnom!! és holnap nem korizunk már, hanem futni fogunk blöááááááááá
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Virág
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
énse mek, bár amugyis tnulnom kell, sajna, ugyhogy... ( és a legjobb, h ugyse tudok aludni 3 hete, ma végre sikerült volna, deh valameik szomszéd úgy döntött, hogy szakadó esőben, 8-11ig fát fűrészel XD )
- Virág
- Nem elérhető
- Peet
- Nem elérhető
- Peet
- Nem elérhető
MTTT-re sajna én se tudok menni, de ti érezzétek nagyon jól magatokat, aztán majd várjuk az élménybeszámolót!
Uff puff!
- Virág
- Nem elérhető
egyébként mi sajna nem tudunk menni mtttttttt-re, mert jönnek szombaton a rokonok...meg ez a liveozás egyébként sem az én műfajom, de ezt már mondtam/mondtuk vasárnap is a pályán...
puszi mindenkinek, és remélem holnap talizunk!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.