- Köszönetek: 1
Krónikások rendje - Rendezkedés
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ezennel elbúcsúzom a rendtől :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kedves rendi tagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Furi
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
bocsi, eloszor ezt a megnevezest hasznaltam es aztan mar nem irtam at, mert igy rovidebbFuri írta: hehehe megnéztem az anyagot mi az olivérrel vagyunk a KIssrácok ? ez lol
de ha akarod, kijavitom
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Furi
- Nem elérhető
- Furi
- Nem elérhető
igazábol csak az a két interjú Márkkal meg ankalimonnal söt ankalimon első kerdése sincs meg de majd megpróbálni vele a kapcsolatotOrsie / Fraktál írta:
Furi, esetleg megkerhetlek arra, hogy vedd fel a kapcsolatot a 2 intejualannyal es ird meg meg egyszer? ha csak ennyi akkor "szerencsenk" van.. szvsz MSN-en is tudsz veluk beszelni.Furi írta: de az csak 2 intervju
(az a baj, hogy nem tudom mi hianyzik pontosan mert Drizzt gepen vannak a cuccok es meg nem kaptam meg oket )
illetve most mi van a telefonodon, pont az a 2 anyag? mert akkor "csak" le kell irni ujra.
- Furi
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- gilloth
- Látogató
Ben: Ja, olyasmi, meg úgymond, szállóigék a "Na, mia helyzet?" is oiylenné vált. Meg mint tavaly a "Hol vagy, Karesz?"
A meséknél arra gondoltam, ha melíyik szerintetek megérdemlia nyomdafestéket........meg Pók is mondott vallamit, de ez nemtom h most komolyan mondta-e és mien okból.
És egy egy nagyon rövid bemutatkozás a csapatoktól? kb önmaguk jellemzése + néhány adat v élmény
de ez csak kóbor 5let.. nagyon kóbor.
- Orsie
- Nem elérhető
jó hír, hogy Drizzt elküldte a Valaróma összes anyagát, úgyhogy fel is tettem a netre, hogy mindenki hozzáférjen:
fqqdk.clusterone.hu/valaroma.zip
meg kéne majd beszélni, hogy mi kerüljön a Kis Lassiba, de szvsz 90%-ban kerüljön be, és még ehhez kéne pár cucc, mint pl élménybeszámolók, Remzymama-interjú, és majd válogatok képeket (azt majd csak 17-e után, tehát az azutáni hétvégén megcsinálom.)
látom sikerült párotoknak kérdőívet kitölteni, ezt nagyon köszi. pls aki még nem tette meg, az durálja neki magát. köszi.
no pusza, már itt se vagyok...
- Tünde
- Nem elérhető
Ben írta:
Igen. De Tünde két kérdésre válaszolt Az egyik h Rabynéké volt az Ezüstkristály, és h igen, Gandalfék voltak az Ezüsttövis. Mondjuk először én sem értettem h is van ez.fqqdk írta: Basszus, Gandalfék az Ezüsttövis voltak (tudod, EKSÜÜÜN), az Ezüstkristály pedig Rabynék, nem?
sorry
2 sor
2 válasz
- Ben
- Nem elérhető
Igen. De Tünde két kérdésre válaszolt Az egyik h Rabynéké volt az Ezüstkristály, és h igen, Gandalfék voltak az Ezüsttövis. Mondjuk először én sem értettem h is van ez.fqqdk írta: Basszus, Gandalfék az Ezüsttövis voltak (tudod, EKSÜÜÜN), az Ezüstkristály pedig Rabynék, nem?
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Ben
- Nem elérhető
Az övéké pont megvan topikban. Gilloth köszi, akkor megírom azokat a priviket, max. nem kell bele végül.Remzymama/Tünde írta: Ezüstkristály
és igen Gandalfék azok
Gilloth, amúgy ilyen aranyköpésekre gondolsz, nem?
- Orsie
- Nem elérhető
Furi, esetleg megkerhetlek arra, hogy vedd fel a kapcsolatot a 2 intejualannyal es ird meg meg egyszer? ha csak ennyi akkor "szerencsenk" van.. szvsz MSN-en is tudsz veluk beszelni.Furi írta: de az csak 2 intervju
(az a baj, hogy nem tudom mi hianyzik pontosan mert Drizzt gepen vannak a cuccok es meg nem kaptam meg oket )
illetve most mi van a telefonodon, pont az a 2 anyag? mert akkor "csak" le kell irni ujra.
- Tünde
- Nem elérhető
gilloth írta: Rabyn (tökciki de nem jut eszembe a csapat neve:oops: )
Gandalf (ezüsttövis??)
Ezüstkristály
és igen Gandalfék azok
- gilloth
- Látogató
Ben írta: még egy ötlet, nem tudom, felmerült-e, de belerakhatnánk esetleg a csapatindulókat is, azok tök hangulatosak. egy-kettő bekerült a tábori topikba, ha gondoljátok én írok privit a csapvezeknek h elküldenék-e stb. csak már nem tudom, kik voltak csapvezek
Rabyn (tökciki de nem jut eszembe a csapat neve:oops: )
Gandalf (ezüsttövis??)
Szürke (Kék Patak)
Dreamer (Sikló Hajó)
Inczy (Ágacska)
Ádám (100Xszép)
Esgal (Fehérszirt)
Nodlee (sZikrázó Csillag??
Dodie (Obszidián)(nekünk nem vót induló)
Esetleg ha vannak érdekes részletek a darabokból, vagy úgymond jelmondatok a táborból?? ("Na mi a helyzet?") vagy pl részletek mesékből?? Vagy ez hülyeség........
- Furi
- Nem elérhető
- Furi
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
en javaslok egy interjut valamelyik tabvezzel, emberi es nem tuncminosegeben, mivel Eryt meg Alyr mar faggattatok eleget, sztem Tunden a sor. o MSN-en is sokszor van tehat erdemes vele ott megejteni a dolgot, mert akkor nem is kell kulon begepelni
ezen kivul szukseg lenne tabori elmenybeszamolokra, ebbol szvsz lehetne tobb is. ilyennel esetleg megbizhatunk olyat is, aki nem volt ujsagos szekcioban, csak szeretne rola irni. de pl egy Dodie-fele elmenybeszre nagyon kivancsi lennek, mert o szervezkedett is, meg olyanra is szukseg lenne aki nem volt szervezo. mit szoltok?
Furi, amit Te legutoljara csinaltal, rendi foglalkozasrol Ankalimonnal meg Aeglossal (ha nem jol tudom, javits ki kerlek mert ezt Nimdorci jobban tudja, mint en) sajnos Mirrand gepebe lett beirva de aztan az o mp3 lejatszojaval egyutt nyoma veszett. megkerdezem majd tole, hogy netan az eredeti ott csucsul-e meg a gepen, de ha nem, akkor van ra lehetoseg, hogy a jegyzeteid kozt megvan, vagy be tudnad gepelni, ossze tudnad hozni meg egyszer azt az anyagot?
sajna Drizzt geperol a Valaroma cuccokrol se tudok meg semmit mert nem regaltak a keresemre, hogy juttassak el nekunk. mindenesetre ebben remelem lesz elorelepes.
amint otthon leszek, atnezem a sokmillio kepet amit csinalt a banda, es abbol majd valogatok a kis Lassiba.
nem tudom a kerdoivek toltogetesevel hogy alltok, de pls aki meg nem foglalkozott vele, az tegye meg, hogy minel hamarabb lehessen kiertekelni. ebben mar en is szeretnek reszt venni ha vegre hazajutok, de addig is konnyitsuk meg pls Nimdorci munkajat.
koszi
amugy szerintem lehet ugy megcsinalni az ujsagot, hogy megfer egymassal a humor meg a komolyabb mufaj is.
viszont most konkretan a fokusz a kis Lassin van, milyen konyvajanlasra gondoltok? mert a taborrol fog szolni az egesz, azon belul javareszt a Valaroma lesz benne.
Adimtol varnek meg komolyabb hangveteleu verseket, ahogy igerte... meg nincs keso hozza :szepennez:
- Momo/Fanni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
- Furi
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
(amúgy valsz ritkábban fogom a topikot látogatni, mert a délelőtt folyamán elszállt a gépem, a winfos azt mondta, h nem enged be. tudok időnként géphez jutni, de ritkábban)
- ADIM a Des
- Nem elérhető
aug. 16 v. 17-től 20. v 21.-ig (huszadika hétfőre esik, 18-20 3 napos hétvége.)
Én egész napos rendezvényen leszek szombaton (mellékes meló) 20-án pedig az egyetlen bűbájos leánykám lesz pontosan két éves.
Asszem ez megérdemel egy "Igazoltan távol"-t.
A Valarómába is kerüljön be, hogy fővesztés terhe mellett mondhat bárki NI-t vagy Faviccet Valinorban!
Kérdezzük meg az ucca tündéjét: "Szerinted, mi a fene az a laptop?"
(asszem ezt hívják munkahelyi ártalomnak... )
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Orsie
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- nido
- Nem elérhető
Furi írta: nekem jo 16-17 tol 20-21 ig biztos maj még kuldjetek infot
addigis ötletelj itt, h h nézzen ki a valaróma, meg miket csináljunk majd lassiba, stb. rágd át a kérdőívek erre vonatkozó kérdéseit. köss bele a felháborító személyeskedésekbe.[size=9:3pp8mka4] (ugye szerinted se lennék csinos diszkós cuccokban?)[/size]
kapolcson majd beszélek pókkal és megkérdezem, h melyiknek mekkora kell, h legyen a terjedelme, színvonala, stb
persze csak ha időd engedi
- Furi
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.