2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ulmo írta: Tisztelettel megkérdezném a szerkesztőség tagjait, szükségük van-e még erre a topicra? Mert ha nem, érvényes itt is az alábbi szöveg:
Szolgálati közlemény
Kedves topictagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
köszönjük, nyugodtan zárjátok és költöztessétek a topicot!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ezennel elbúcsúzom az újságíróktól is, köszönjük a munkátokat
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ulmo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Szolgálati közlemény
Kedves topictagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
- Orsie
- Nem elérhető
Snuff, mint tegnap kértem, doc-ban, és a yahoos címemre
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta:
sőt, kéne Ancalimának, Momonak is account. meg még meg kéne beszélni, hogy kinek
Nekem van accountom, már elég rég óta, fq rajtam tesztelte a wikit, és akkor kaptam egyet, az meg nemhiszem, hogy változott...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
de amúgy szvsz ez nem egy komoly tudományos cikk volt, hanem egy humoros cucc, szóval aki ebbe képes belekötni, hogy besorolásilag vagy biológiailag mit nem írtál jól, annak nincs humorérzéke és nem kell vele foglalkozni, szvsz.
Fox, igazad van. a Valarómát pedig most már Lassival kapcsolatban fogjuk használni, úgyhogy kicsit eszerint át kéne strukturálni. és kéne Póknak hozzá egy account, hogy ne járjunk úgy, mint múltkor mikor Artemisz élménybeszámolóját nem tudta onnan leszedni a Lassiba.
sőt, kéne Ancalimának, Momonak is account. meg még meg kéne beszélni, hogy kinek
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Szóval ez csak egyszeri alkalom, többet szerintem úgysem fogok hosszan értekezni mindenféle madarak életéről
Úgysem fog előfordulni többet, csak rosszul esett... De már nem gond.
"Well, I'm back."
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Ben
- Nem elérhető
legközelebb jobban fogok figyelni, elnézést :/
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Orsie
- Nem elérhető
aki pedig illetékesnek érzi magát a Snuff cseszegetése ügyében az pls amennyiben nem tette akkor normális kritikát fogalmazzon meg és vegye figyelembe az alkotói szabadságot, és kérjen elnézést.
belejavításról meg nem tudok. én legalábbis nem voltam de majd igyekszem kideríteni, hogy ki volt.
priviben/mélben írd meg a részleteket pls.
a Gálaesttel kapcsolatban meg majd Cuéval beszélek. de sztem ez már mehet a Lassi topicba is
a Valarómát lassan le kéne zárni, de legkésőbb akkor sor kerül rá, mikor a tábori egyéb topicok bezárulnak.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
ja és a tábori Lassiban melyik szerencsétlen idióta nyomorult javította át a baglyos cikknél a röpképet röpképességre? ezt már akkor észrevettem, aznap, de amióta sorozatosan le vagyok cseszve a hülyeségekért, amik a cikkben vannak, hadd szóljak már néhány szót a magam érdekében: nem én javítottam át a kifejezéseket, de legközelebb senki más ne tegye. nagyon szépen kérek minden korrektort és lektort, hogy nézzen utána. az embernek elmegy a kedve mindentől marha rossz érzés.
"Well, I'm back."
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Orsie
- Nem elérhető
mennyi kellene?
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Felagund, bocsi, volt némi kavarodás a mesterek körül, de legközelebb már profibbak leszünk
- fqqdk
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Remzymama/Tünde írta:
Sil írta: Engem kihagytatok a mesterek közül...
Remzy meg nem az
Ezen kívül Andris és én se...
Our knees do not bend easily
- Orsie
- Nem elérhető
hmm, megoldjukUlmo írta: Azt hiszem, a nevemmel kapcsolatos visszaélések miatt kártérítést fogok követelni a szerkesztőségtől :evil3:
Orsie, el lehetne intézni, hogy én egy javított verziót kapjak?
azt nem mondom, hogy mindenkiét kicseréljük, mert az újságok ingyenesek voltak, de ha utánnyomás lesz, akkor természetesen korrigáljuk amit kell. de Alyr képét nem szedjük ki csak majd áthelyezzük az egy sztárfotó.
- Ulmo
- Nem elérhető
Orsie, el lehetne intézni, hogy én egy javított verziót kapjak?
- Orsie
- Nem elérhető
tehát kiegészítés/javítás:
Sil mester lett, Remzy pedig nem.
Alyr fotója az Ulmo-interjúnál nem azt jelenti, hogy ő volt Ulmo, mert Ery volt az. Bocsi a félrevezetésért, nem volt szándékos.
(eredetileg Aule interjú került volna oda de aztán inkább az Ulmo interjút tettük bele, de a kép viszont olyan jó volt, Alyr, hogy meghagytuk, és Eryről már volt másik kép a Valinori krónikák résznél.)
ha bárki bármit észrevesz még, pls jelezze!
köszi
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- fqqdk
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Értem, hogy a kép annyira borzasztó, hogy muszáj volt beletenni, de Ulmo Ery volt nem én...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- nido
- Nem elérhető
igen, a mesterdaraboknál lett egy kis kavarás
bocsánat érte.
az én legnagyobb szívfájdalmam az, h kimaradt egy kép jacopotól.
- Tünde
- Nem elérhető
Sil írta: Engem kihagytatok a mesterek közül...
Remzy meg nem az
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Orsie
- Nem elérhető
a nevek lemaradásáért bocsi, terjedelem miatt vettük le több helyen, de úgy akartuk, hogy mindehol egyszer azért legyen, ezek szerint valahogy nem sikerült :/
örülök, hogy tetszik!
- Kincső
- Nem elérhető
Szóval gratula mindenkinek, aki áldozott erre időt!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
Remzyvel hatalmasakat röhögtünk
köszönjük :itscool:
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.