2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
sajnos semmilyen kulso emilcimet nem tudok melohelyrol megnezni, probaltam. de azert jo, hogy elkuldtetek mert ha hazaerek, meg tudom nezni. csak most mar pls varjatok ki a hetveget (addig a cegesre lehet kuldeni. priviben megirom a cimet.)
es 25-tol ugy nez ki szabin leszek ha osszejon vegre, es Sajoivankara/Miskolcra megyunk 1 hetre..
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- nido
- Nem elérhető
ben, snuff: megkaptam, holnapra átböngészem alaposan.
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Sajnos legkésőbb holnapután megint eltűnök. Szeptember elejéig, utána meg már szegeden leszek, otthoni net nélkül.
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Lehetne úgy, hogy összevissza el-elejtve egyet-egyet kézírással az újságba, mintha "összefirkálták" volna...Orsie / Fraktál írta:
Noli, az otlet brillians, tabori beszolasokat is szepen megformazva beletesszuk, ugye NiDo?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Ben
- Nem elérhető
Ok, amint lesz rendesen saját gépem (elvileg ma estére már igen), kipofozom és küldöm.Orsie / Fraktál írta: valig varom, hogy lassam okat, koszi Snuff es Ben
Nekem, ha minden igaz, megfelel a 17-20-ig.
- Orsie
- Nem elérhető
Ben írta: Snuff: Két cikket küldtél, ugye? Mert az átjött (harcos rend + befejezetlen), jelentem, nálam leledzenek, a hétvége folyamán megformázom őket wordbe meg ilyesmi, aztán küldöm
Plusz van egy közös cikkünk Snuffal, amin szintén pofozgatok még egy kicsit és megy a fentiekkel gyütt.
valig varom, hogy lassam okat, koszi Snuff es Ben
en sajna ugy nez ki nem tudok menni a hosszu hetvegre mert epphogy hazaerek Londonbol es csaladi programjaim lesznek, es meg lehet, hogy 20-an dolgozom is, de otthon foglalkozom majd a dologgal, meg majd hivlak Titeket telefonon, illetve kovetkezo hettol raerek delutanonkent.
- Ben
- Nem elérhető
Plusz van egy közös cikkünk Snuffal, amin szintén pofozgatok még egy kicsit és megy a fentiekkel gyütt.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- nido
- Nem elérhető
Kérdés is van.
Lenne egy olyan, h lemegyünk szerkesztgetni-jólérezni magunkat. (koordinátákat szofi lent írta) Van-e vki, akit ez érdekel és nem krónikás/nem szólt róla?
- Artemisz
- Nem elérhető
Kedves Valaróma-szerkesztőség!
Épp Tábori Naplóm írom, és felmerült bennem a kérdés: van-e a tisztelt Szerkesztőknek igénye rá, hogy írjak egy kis hangulatfoszlányt mint mezei Táborozó?
Üdvözlettel
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- keshu
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Én ezt miért látom? 8O
Bennem is ez a kérdés merült fel először...
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Szofi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vonat a Keletiből, utána 15perces séta. Nyaraló kétszintes, elhanyagolt. Por-és penészérzékenyek inkább hozzanak sátort, kert van. Hideg-meleg folyóvíz, gáz, áram.
Helyszín még egyeztetés alatt, alternatív javaslatok jö7nek.
"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
- nido
- Nem elérhető
Orsie: a beszólások persze, h ott lesznek, sőt, kérek még, akár mindenféle összegyűjtés nélkül is, priviben, úgy h "ja, még ez az egy jutott eszembe..."
Ring: ez már egyértelműen menjen lassiba, itt kifejezetten a táboros mindenfélét gyűjtjük, de nagyon köszi!
Ancalima: még nem fix, de holnapig beírom.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Halhatatlanság a címe, és nagyon régen írtam, de majd meglátjátok..
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
és ha már egyszer van valami ilyesmi, akkor nyilván legkényelmesebb az lenne, ha a tolkienhu hosztolná. ankalimon, van ilyen lehetőség?
code a rat the monster on doom in it
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
Foxot ma izelgettem mailen, hogy a tarhelyet csinalja meg es akkor nem kell majd maiezni, hanem aki kesz van az oda feldobja es kesz ez varhatoan hetvege / jovo het eleje, addig mailben kuldhetitek, de akor pls mindkettonknek NiDonak is es nekem is.
Noli, az otlet brillians, tabori beszolasokat is szepen megformazva beletesszuk, ugye NiDo?
A Valaroma mappaban amit feltettem van Silnek egy cucca, amit atdolgozott, es meg dolgozik is rajta, es azt kette, hogy majd csak a veglegeset tegyuk bele, ez az o mestermunkaja volt. ugyhogy erre meg varunk.
NiDo, koszi azosszefoglalast.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Azért, mert ezt minden táborozó látja, ha jól sejtem.Nóli i linantea írta: Én ezt miért látom? 8O
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Na mind1. Ha már, akkor szólok, hogy Newra összegyűjtött aranyköpései megtekinthetők a Táboros Topicban... KLIKK
Illetve a (18)asok is: KLIKK
Ben a csapatindulókat majd lécci küldd l nekem :szépennéz:
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ben
- Nem elérhető
- nido
- Nem elérhető
Bármilyen táborral kapcsolatos nyomdafestéket tűrő és nyomdafestékkel összeegyeztethető dolog [size=9:3k1903am](az mp3 fájl pl. szvsz nehezen összeegyeztethető, de ha vki ezt áthidalhatónak érzi, jöhet az is)[/size], amit szívesen látna viszont a nagy valarómában (amit tábori talin fogunk osztogatni).
pl. csapatinduló, fénykép/leírás mesterdarabról, mások számára is élvezhető anekdota, szóvicc, hangulatkép, élménybeszámoló, bármi
(ha hosszú, lehetőleg linkelve)
Ötletek.
Mindenféle valarómás fájl, ami még nem jutott el hozzánk.
- nido
- Nem elérhető
Na, nagyjából kihalásztam, ami valarómás brainstorming a topikban. Ennek egy része lehet, h inkább menjen Lassiba, de állítólag annyi átfedés lehet, amennyit nem szégyellünk.
A Valarómába is kerüljön be, hogy fővesztés terhe mellett mondhat bárki NI-t vagy Faviccet Valinorban!
Kérdezzük meg az ucca tündéjét: "Szerinted, mi a fene az a laptop?" ADIM
Bennem ötletként felmrült, h esetleg lehetne vmiféle tünde horoszkópot kreálni, persze humorosan mitudomén, pl. akár a jegyek tünc megfelelőjét írni be, híres [kos]: Feanor; és akkor ahhoz igazodó jövőt jósolni neki a Fák x. évére, pl. "hamarosan összetűzésbe fog kerülni családtagjaival, később távoli rokonaival is". de ez még nagyon csak ötlet. BEN
Ez is csak egy ötlet, de mit szóltok, mondjuk vmi kultúr-ajánláshoz? Könyv, stb. Igaz, ez eléggé generálhatja a humort.MOMO
en javaslok egy interjut valamelyik tabvezzel, emberi es nem tuncminosegeben, mivel Eryt meg Alyr mar faggattatok eleget, sztem Tunden a sor. o MSN-en is sokszor van tehat erdemes vele ott megejteni a dolgot, mert akkor nem is kell kulon begepelni
ezen kivul szukseg lenne tabori elmenybeszamolokra, ebbol szvsz lehetne tobb is. ilyennel esetleg megbizhatunk olyat is, aki nem volt ujsagos szekcioban, csak szeretne rola irni. de pl egy Dodie-fele elmenybeszre nagyon kivancsi lennek, mert o szervezkedett is, meg olyanra is szukseg lenne aki nem volt szervezo. mit szoltok?ORSIE
még egy ötlet, nem tudom, felmerült-e, de belerakhatnánk esetleg a csapatindulókat is, azok tök hangulatosak. BEN
Esetleg ha vannak érdekes részletek a darabokból, vagy úgymond jelmondatok a táborból?? ("Na mi a helyzet?") vagy pl részletek mesékből?? Vagy ez hülyeség........ GILLOTH
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
- Orsie
- Nem elérhető
ide tobben is irhatnak, mint a Kronikasok rendjebe
Ulmo, be tudnad tenni ide az eddigi osszes Valaromara vonatkozo reszt onnan?
koszi
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.