2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség

Több
17 éve 5 hónapja #340026 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
hi!

sajnos semmilyen kulso emilcimet nem tudok melohelyrol megnezni, probaltam. de azert jo, hogy elkuldtetek mert ha hazaerek, meg tudom nezni. csak most mar pls varjatok ki a hetveget :) (addig a cegesre lehet kuldeni. priviben megirom a cimet.)

es 25-tol ugy nez ki szabin leszek ha osszejon vegre, es Sajoivankara/Miskolcra megyunk 1 hetre..

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339865 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
van egy igen komoly gubanc: szofiék nyaralója mégse szabad. tehát vagy helyet vagy időt kéne változtatni. előbbire minden felajánlást örömmel fogadok, (ha minden kötél szakad, 18-20ig az én otthonom is családmentes, de ez még csak kb. 80%) utóbbira a következő hétvége (aug 25-26) alkalmasnak tűnik. akinek véleménye van a kérdésben, írjon egy privit.

ben, snuff: megkaptam, holnapra átböngészem alaposan.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339761 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
Hát, jelentem, én megformázgattam őket és elküldtem Orsie-nak (gmail) meg Nimdorcinak (freemailre), azóta nem hallottam felőlük. :-) Orsie tudtommal holnap lesz megint netközelben.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339760 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
Kaphatok valakitől egy pár szavas helyzetjelentést, hogy a cikkeim a hétvégén hova kerültek és milyen állapotban (formázás, hozzáírás, kikukázás, etc.), mert érdekelne :)
Sajnos legkésőbb holnapután megint eltűnök. Szeptember elejéig, utána meg már szegeden leszek, otthoni net nélkül.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339753 Írta: Nóli i linantea

Orsie / Fraktál írta:
Noli, az otlet brillians, tabori beszolasokat is szepen megformazva beletesszuk, ugye NiDo? :)

Lehetne úgy, hogy összevissza el-elejtve egyet-egyet kézírással az újságba, mintha "összefirkálták" volna...

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339728 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
Nekem, ha minden igaz, nem felel meg 17-20-ig, ugyhogy valszinuleg 18-adikán szombaton reggel meek alsóörsre :( :) szal addig még kimelek titeket :D :D :D
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339477 Írta: Ben

Orsie / Fraktál írta: valig varom, hogy lassam okat, koszi Snuff es Ben :)

Ok, amint lesz rendesen saját gépem (elvileg ma estére már igen), kipofozom és küldöm.

Nekem, ha minden igaz, megfelel a 17-20-ig.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339462 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség

Ben írta: Snuff: Két cikket küldtél, ugye? Mert az átjött (harcos rend + befejezetlen), jelentem, nálam leledzenek, a hétvége folyamán megformázom őket wordbe meg ilyesmi, aztán küldöm
Plusz van egy közös cikkünk Snuffal, amin szintén pofozgatok még egy kicsit és megy a fentiekkel gyütt. :-)

valig varom, hogy lassam okat, koszi Snuff es Ben :)

en sajna ugy nez ki nem tudok menni a hosszu hetvegre mert epphogy hazaerek Londonbol es csaladi programjaim lesznek, es meg lehet, hogy 20-an dolgozom is, de otthon foglalkozom majd a dologgal, meg majd hivlak Titeket telefonon, illetve kovetkezo hettol raerek delutanonkent.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339443 Írta: Ben
Snuff: Két cikket küldtél, ugye? Mert az átjött (harcos rend + befejezetlen), jelentem, nálam leledzenek, a hétvége folyamán megformázom őket wordbe meg ilyesmi, aztán küldöm
Plusz van egy közös cikkünk Snuffal, amin szintén pofozgatok még egy kicsit és megy a fentiekkel gyütt. :-)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339441 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
17-20 között gólyatáborban leszek, most átküldök mindent Bennek, ő majd továbbítja a cuccokat, nekem már nincs nagyon időm most semmire, hajnalban Kecskemétre utazom, egy napot leszek még itthon, úgyhogy nagyon sajnálom. A cikkeket persze megírtam, az az a cucc, ami Bennek megy most.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339421 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
Artemisz: igény az van. priv megy.

Kérdés is van.
Lenne egy olyan, h lemegyünk szerkesztgetni-jólérezni magunkat. (koordinátákat szofi lent írta) Van-e vki, akit ez érdekel és nem krónikás/nem szólt róla?
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339366 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség

Kedves Valaróma-szerkesztőség!

Épp Tábori Naplóm írom, és felmerült bennem a kérdés: van-e a tisztelt Szerkesztőknek igénye rá, hogy írjak egy kis hangulatfoszlányt mint mezei Táborozó?

Üdvözlettel

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339360 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség

Nóli i linantea írta: Én ezt miért látom? 8O

Bennem is ez a kérdés merült fel először... :roll:

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339352 Írta: Szofi
Szofi válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
Hosszú7vége: aug. 17-20. Péntek esti leutazással, hétfő esti hazajövetellel. Helyszín vsz a mi családi nyaralónk Alsóörsön.
Vonat a Keletiből, utána 15perces séta. Nyaraló kétszintes, elhanyagolt. Por-és penészérzékenyek inkább hozzanak sátort, kert van. Hideg-meleg folyóvíz, gáz, áram.
Helyszín még egyeztetés alatt, alternatív javaslatok jö7nek.

"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339337 Írta: nido
Nóli: te ezt azért látod, mert direkt azért van, h te is lásd.
Orsie: a beszólások persze, h ott lesznek, sőt, kérek még, akár mindenféle összegyűjtés nélkül is, priviben, úgy h "ja, még ez az egy jutott eszembe..."
Ring: ez már egyértelműen menjen lassiba, itt kifejezetten a táboros mindenfélét gyűjtjük, de nagyon köszi!
Ancalima: még nem fix, de holnapig beírom.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339314 Írta: Ringbearer
Nimdorc, akkor én elküldöm azt az esszé szerűségemet.
Halhatatlanság a címe, és nagyon régen írtam, de majd meglátjátok..

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339307 Írta: Ancalima Anarórë
Ha nagyon nincs anyag, akár lehetne ilyen öö nemtom... Segítő Nienna, valinori lelkisegély vagy mittomén. De biztos lesz elég. A hosszúhétvégének még mindig nemtudni a pontos dátumát? Csakmert mondjuk úgytűnik, én szombattól nem jutok nethez. Persze no problem, majd ha megtalálom a magyar telefonom számát, beírom ide, és akkor valami nagyon kedves ember küldhetne nekem sms- t időponttal, dehát azért mégsem ártana tudni most. :) ) But no pressure. 8) :D

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339303 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
naszóval az ehhez hasonló elosztott dokumentumkezeléshez valami színtelen-szagtalan CMS rencer kéne, ami lehetőleg verziókezel. egyértelműen olyasmi kéne, amit később a Lassikészítésnél is használni lehet, szal a tábori kockák igazán dobhatnának egy privit, hogy tudunk-e ilyet szerezni/beüzemelni/legrosszabbesetbencsinálni.
és ha már egyszer van valami ilyesmi, akkor nyilván legkényelmesebb az lenne, ha a tolkienhu hosztolná. ankalimon, van ilyen lehetőség?

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339252 Írta: Snufi
Rendben, akkor mailben. Végülis nekem mindegy, csak megérkezzen :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339250 Írta: Orsie
Snuff: koszonjuk, hogy irsz! de pls ne priviben, hanem mailben, emilcimem a profilomban is ott van, vagy kuldd a yahoosra, az t tudod :)

Foxot ma izelgettem mailen, hogy a tarhelyet csinalja meg es akkor nem kell majd maiezni, hanem aki kesz van az oda feldobja es kesz :D ez varhatoan hetvege / jovo het eleje, addig mailben kuldhetitek, de akor pls mindkettonknek NiDonak is es nekem is.

Noli, az otlet brillians, tabori beszolasokat is szepen megformazva beletesszuk, ugye NiDo? :)

A Valaroma mappaban amit feltettem van Silnek egy cucca, amit atdolgozott, es meg dolgozik is rajta, es azt kette, hogy majd csak a veglegeset tegyuk bele, ez az o mestermunkaja volt. ugyhogy erre meg varunk.

NiDo, koszi azosszefoglalast.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339244 Írta: Snufi
Akkor én írok bele a holnapi vagy mai nap folyamán valamit és elküldöm priviben, ha nem gond. :) Annyira kedvet kaptam az ilyesmihez az utóbbi hónapokban.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339242 Írta: Ben

Nóli i linantea írta: Én ezt miért látom? 8O

Azért, mert ezt minden táborozó látja, ha jól sejtem. :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339240 Írta: Nóli i linantea
Én ezt miért látom? 8O

Na mind1. Ha már, akkor szólok, hogy Newra összegyűjtött aranyköpései megtekinthetők a Táboros Topicban... KLIKK
Illetve a (18)asok is: KLIKK

Ben a csapatindulókat majd lécci küldd l nekem :szépennéz:

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #339219 Írta: Ben
A csapatindulókat időközben összegyűjtöttem, jelentem tisztelettel. :-)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339216 Írta: nido
Amit szeretnénk kérni mindenkitől, aki erre jár:

Bármilyen táborral kapcsolatos nyomdafestéket tűrő és nyomdafestékkel összeegyeztethető dolog [size=9:3k1903am](az mp3 fájl pl. szvsz nehezen összeegyeztethető, de ha vki ezt áthidalhatónak érzi, jöhet az is)[/size], amit szívesen látna viszont a nagy valarómában (amit tábori talin fogunk osztogatni).
pl. csapatinduló, fénykép/leírás mesterdarabról, mások számára is élvezhető anekdota, szóvicc, hangulatkép, élménybeszámoló, bármi
(ha hosszú, lehetőleg linkelve)

Ötletek.

Mindenféle valarómás fájl, ami még nem jutott el hozzánk.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339213 Írta: nido
jajjdejó, h ez itt van!

Na, nagyjából kihalásztam, ami valarómás brainstorming a topikban. Ennek egy része lehet, h inkább menjen Lassiba, de állítólag annyi átfedés lehet, amennyit nem szégyellünk.

A Valarómába is kerüljön be, hogy fővesztés terhe mellett mondhat bárki NI-t vagy Faviccet Valinorban!
Kérdezzük meg az ucca tündéjét: "Szerinted, mi a fene az a laptop?"
ADIM

Bennem ötletként felmrült, h esetleg lehetne vmiféle tünde horoszkópot kreálni, persze humorosan mitudomén, pl. akár a jegyek tünc megfelelőjét írni be, híres [kos]: Feanor; és akkor ahhoz igazodó jövőt jósolni neki a Fák x. évére, pl. "hamarosan összetűzésbe fog kerülni családtagjaival, később távoli rokonaival is". de ez még nagyon csak ötlet. BEN

Ez is csak egy ötlet, de mit szóltok, mondjuk vmi kultúr-ajánláshoz? Könyv, stb. Igaz, ez eléggé generálhatja a humort.MOMO

en javaslok egy interjut valamelyik tabvezzel, emberi es nem tuncminosegeben, mivel Eryt meg Alyr mar faggattatok eleget, sztem Tunden a sor. o MSN-en is sokszor van tehat erdemes vele ott megejteni a dolgot, mert akkor nem is kell kulon begepelni
ezen kivul szukseg lenne tabori elmenybeszamolokra, ebbol szvsz lehetne tobb is. ilyennel esetleg megbizhatunk olyat is, aki nem volt ujsagos szekcioban, csak szeretne rola irni. de pl egy Dodie-fele elmenybeszre nagyon kivancsi lennek, mert o szervezkedett is, meg olyanra is szukseg lenne aki nem volt szervezo. mit szoltok?
ORSIE

még egy ötlet, nem tudom, felmerült-e, de belerakhatnánk esetleg a csapatindulókat is, azok tök hangulatosak. BEN

Esetleg ha vannak érdekes részletek a darabokból, vagy úgymond jelmondatok a táborból?? ("Na mi a helyzet?") vagy pl részletek mesékből?? Vagy ez hülyeség........ GILLOTH
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339197 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
Sajnos hozzászólásokat nem lehet mozgatni. A fontosabbakat gyűjtsétek össze, és tegyétek be ide is.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339196 Írta: Orsie
zsiir :)
ide tobben is irhatnak, mint a Kronikasok rendjebe :D
Ulmo, be tudnad tenni ide az eddigi osszes Valaromara vonatkozo reszt onnan?
koszi 8)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339191 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
Ez fájt... :D ;-) :twisted:
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339188 Írta: Sirgon Esgalnor
Itt vala Róma? :twisted:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.213 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére