2007-es nyári tábor - Valaróma Szerkesztőség
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
De azért a többi felismerhető és látszik, meg aztán a rendes Lassiba is maradjon valami finomság
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
egyetlen apró szívfájdalmam, hogy pár dolog fekete-fehérben nem látszott jól, pl a fotómontázson Ryana pólója meg Nodlee címlapja igazán színesben ütős. de majd a Lassiba teszünk még finomságokat
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
már csak 2 dolog hiányzik, remélem hétvégén az is kész lesz.
cuppantás mindenkinek, mi most Foxszal elhúzunk SIHM (= SajóIstenHátaMögé, azazhogy Sajóivánkára meg Miskolcra) és majd tábori talin találkozunk!
addig is köszi mindenkinek a segítséget!
"ez a műsor nem jött volna létre, ha nincs..."
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Orsie
- Nem elérhető
megdumáltukNimdorc írta: orsie: minden oks. privire kérlek válaszolj.
- nido
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Szofi szövege jó volt, csak Fox kihúzott belőle 1-2 szóismétlést meg egy apró de fontos dolgot, a koncepcióváltás miatt.
sietnünk kellett és Szofi nem reagált a privimre, megnéztük Bennel a lectori salutemet és láttuk, hogy szinte teljesen jó, ezt a pár dolgot leszámítva.
szóval nem átírás volt, hanem némi korrektúra, szvsz Szofi ezt nem fogja felróni Foxnak.
amennyiben igen, akkor Szofi, ha olvasod, pls ne haragudj.
én holnap utazok el, kb 5-ig mailben elérhető vagyok, utána csak mobilon.
Tábori talira jövünk.
- nido
- Nem elérhető
fqqdk írta:
EDIT: belenyúltam a beköszöntő szövegbe is.
mármint szofiéba? mert abba ő akar belenyúlni. vagy változott a koncepció? (ha szofié, akkor tudjon róla, lécci)
...
azóta megnéztem, ezek jogosak, szofinak írok egy privit, h tudjon róla, de ha egyéb célból kontaktolsz vele, említsd meg kérlek.
- fqqdk
- Nem elérhető
EDIT: belenyúltam a beköszöntő szövegbe is.
- Orsie
- Nem elérhető
update infó: képek Bennél, 93 darab, ebből majd szelektál(unk) - van ami montázsban lesz, meg majd a Lassiba is kerül belőle, és kitaláltuk az impresszumot
- Orsie
- Nem elérhető
némileg gyorsabb, mint egyenként feltenni wikire 93 képet, ugyanis ott nem tudom egybe..
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Orsie
- Nem elérhető
képeket kívül van bármi amiben tudok segíteni, vagy amit meg kell oldani?
Ben, hogy állsz a word-ös szerkesztéssel? tudnál küldeni egy in-progress-verziót a privát emilemre? köszi
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ben
- Nem elérhető
Továbbá Adim karikatúráit is jó lenne feltolni mondjuk vr-wikire, illetőleg szövegek is hiányoznak még.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- nido
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
- nido
- Nem elérhető
furi küldött krónikásrend élbeszt, megy wikire
artemisz: eddig teljes közönségsiker most úgy néz ki, h élből lassiba megy, nagyon remélem, h pók nem gondolja túl komolyan a két oldalt, mert nem sokat tudnánk belőle húzni, annyira jó így.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
KöszikösziArtemisz (Erenya) írta: Ehhh, buszkésés, elalvás, általános kimerültség, módosított munkabeosztás és egyéb kavirnyákok után , ha késéssel is, de el tudtam küldeni Nimdorcnak a "mezei táborozó" - beszámolót. Köszönöm a lehetőséget!
pussz
Nimdorc: Küldtem neked emilt.
- Artemisz
- Nem elérhető
pussz
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
A zsinórosból nem is kell értened, mi sem értettükFuri írta: fq, az gáz ha én ebből semmit se értettem? amugy val szinűleg én hétfőn mgyek kocsival az OK???
OK, gyere hétfőn, csak készítsd el amit megbeszéltünk.
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- fqqdk
- Nem elérhető
ja. lesz. de kellám netis, lesz szabad zsinór? mer nekem nincs peccskábelem, csak wlan. olyan van? mer ha egyik sincs akkor viszem a routertNimdorc írta: ...laptopot
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- nido
- Nem elérhető
gyertek a 13:45-össel (vagy vmelyik későbbivel) végállomástól végállomásig kell jönni. és ha megcsörgetsz a buszról, kimegyek érted a megállóba.
aki ittalszik hozzon hálózsákot és ha van (fq) laptopot.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nimdorc, mikortól fogadsz minket? (értsd hánykor keész és mennyi idő alatt szeded össze magad? - elég egy vég-időpontot mondani)
Ki találkozik előtte fél órával a Kosztolányin?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.