Tábori keretjáték

Több
16 éve 6 hónapja #366276 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték
Belepiszítok színessel az irományokba, hogy látszódjon, mi az én hozzátoldásom.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366187 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték
Skippeltem az erdei embereket mára, és belenéztem a többi cuccba, ami eddig megvan, látom mire megy ki a játék. Ha valaki esetleg vállalná az erdei embereket, akkor inkább átnézném stilisztikailag a saját szövegeimet (T/1-re a számszemélyt, meg ilyenek) és kicsit szórakoznék a kigyűjtött foszlányaitokkal, pl sorba rendezgetném, hogy információtartalom alapján melyiket mikor lehetne adni, hogy legyen egy íve a dolgoknak. Mit szóltok?

Sajnos az eredeti szövegírás nem igazán az én specialitásom, farigcsálni, mert kapirgálni meg remixelni egyszerűen jobban tudok. Lehetne ezt így?

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366060 Írta: fqqdk
Most kezdem. Kettőre megleszek valahogy.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365973 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365736 Írta: fqqdk
jaja, képben vgyunk

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365664 Írta: Gandalf
Ok, Brandirék csapatával valami történhetett, szétszóródtak valami miatt bolyongás közben, ezért érkeznek ennyien késve a Ligetbe. Egyszerűbb erre egy egységes, közös sztorit kitalálni, mint egyenként NPC-ket faragni belőlük.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365650 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365642 Írta: Gandalf

dorwinion írta: Niph 21-én hétfőn a szüleivel megy haza, tehát valszínűleg hamarabb lép le, mint mi. De ez a'sszem már nem zavar semmit...

Ok, de azért Angwennek szóljon!

Leguán:

Előbb telepedj le szerintem civilben a táborba, utána vacsi után jönne Bombadil, az esti kirándulás során kéne összefutnod velük az erdőben.

B.T. a Szellemeket jött meglátogatni, nem tudott a menekültekről. Az erdőben bolyongva azonban megérzi, hogy valami Gonosz Árny ólálkodik a Szent Liget körül, mely Toma Gazdát óvatosan elkerüli. Nem találkoznak, de majd kitaláljuk, mit kell tudnod róla és mit lehet elárulnod róla a táborozóknak.

Másnap este majd félrehívod a Szellemeket és elmondod nekik, hogy lejárt az idejük, hamarosan távozniuk kell. Harmadnap reggel pedig távozásodkor elbúcsúzol Bombadilként is.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365641 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték
Niph 21-én hétfőn a szüleivel megy haza, tehát valszínűleg hamarabb lép le, mint mi. De ez a'sszem már nem zavar semmit...

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365322 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték
Velem mi lesz?
Hogy könnyű dolgotok legyen, elmondom, mik a paramétereim:

174 cm magas, 76 kg, pocakos, szakállas férfi sága csizmában, kék zekében, barna nadrágban, zöld mellényben, köpenyben-kalapban hátizsákkal és egy gitárral vidáman dalolva érkezik a kácsárdi szőlődombok alá július 17-én az esti órákban (nyolc körül).
Gondtalanul, a világ minden rezdülésére odafigyelve, de azért egészséges szórakozottsággal járja a vidéket, amikor is nyüzsgésre lesz figyelmes, és belebotlik emberek, tündék és törpök hangos, különös és még valamilyen csapatába.

...

Távozom július 19-én reggel, itt szeretnék kérni egy autós felvezetést a 7.49-es vonathoz.

Ha adtok pár szó instrukciót, akkor abból már tudok gazdálkodni, ha nem, abból is tudok, csak több lesz a meglepi.

17-én, csütörtökön 18.11-kor érek be a vonattal SAÚH-re, onnantól rendelkezzetek velem.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365288 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365276 Írta: Gandalf
Ehhez kéne még megírni a forgatókönyvet, ne a nulladik napot töltsük el vele:

1. nap

ON csapatfoglalkozás:

* séta a környéken - "bolyongás"
* eltévedés, névtelen, emléktelen elveszés
* pl. 15 perc néma csöndben, ilyesmi

Megtalálják a Ligetet (ami az egész tábor területe)

* találkoznak egymással (megbeszélve, h pl. 9-kor kezdünk, addig mindenki érjen vissza a csapatával)
* kikészítve tűzrakás, csak meg kell gyújtani, és akkor megjelennek a szellemek. zene, megminden.
* fények: mécsesek, de ezúttal színesek mondjuk.

A szellemek megmondják a tutit:

* mi szellemek vagyunk, szasztok, hát ti?
* csapvezek: mi mink vagyunk, de erről semmit nem tudunk.
* akkor pont jó helyen jártok, szerencsétek, h öreganyátoknak szólítottatok. ha maradtok, akkor visszanyerhetitek önmagatokat.
* de ehhez tessék megesküdni, hogy nem ontotok vért, meg ilyesmi, amíg a ligetben vagytok. ja, ha kimentek, elfelejtetek megint mindent. okés?
* csapvezek és csapatok: OOOKKKÉÉÉ.

Eskü: színes porok, akármi. zene. pátoszos szöveg. szép és megható.

* emlékőrök kihívása: szellemek mondják, h az alkotói munka teremt. A Világ is alkotásból bontakozott ki, múltatok is alkotásban ölthet újra testet. vagy valami ilyesmi. de ezt meg tanulni. emlék-őröknek eszükbe jut, h jé, és felajánlják szolgálatukat az egész tábor számára.
* rituálék magyarázata: mi így szoktuk, tehát ti is.

Aztán kötetlen tábortüzelés, ahogy gondoljátok.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365267 Írta: fqqdk

Gandalf írta: Ha kiszedjük a törp-gyűrűt, akkor megint írhatjuk át a questeket, nem, most már ezt ne variáljuk. Lesz így is bőven mit átírni!

megtárgyaljuk, van alternatívám.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365256 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték
fél hétkor találkozunk amgwennel a Deákon a princess előtt, engem pl hívhattok érdeklődni, h hol vagyunk D:

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365254 Írta: Gandalf
Ha kiszedjük a törp-gyűrűt, akkor megint írhatjuk át a questeket, nem, most már ezt ne variáljuk. Lesz így is bőven mit átírni!
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365201 Írta: fqqdk
Dorwtól kaptam tételes listát a nemstandard módon érkező/távozó táborozókról, holnap kiegészítem azzal az infóval, hogy ki melyik csapatban van, majd filózhatunk, hogy ki miért fog sírni.

A kékhegység probléma megoldható, de én maradnék annál a verziónál, hogy belegosti menekültek. Így náluk lehetne pl a Nimphelos, viszont az egy érdekes kérdés, hogy akkor mi közük Szauronhoz, és hogy lehetett-e gyűrűjük. Eléggé úgy tűnik, hogy nem, de ez még nem annyira vészes dolog. Holnap nekiesünk.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365180 Írta: Gandalf
... és ha a lentiek nem lennének elegek, mint kiderítettem, a Másodkorban nem éltek törpök a Kékhegységben. Az Első körban itt volt Belegost és Nogrod, de azokat lerombolták, elnéptelenedtek. És csak a Harmadkorban népesíti be ismét... Durin népe.

Javaslatok eme probléma kiküszöbölése ügyében:
- A törp uzbad a Gyűrűjével titokban az üres törp-csarnokoba költözött, és csak Annatar tudott róluk, így jutottak oda a khazad-dúmiak (akiket nem szabad móriaiaknak hívni, mert az a harmadkori tünde név). Ők is akor Durin-ivadékok és fan fiction-nép.
- A követek levele nem szólhat nekik, csak a lindoniaknak.

Még egy ilyen bakit találok a keretjátékban, és én nem tom, mit csinálok...
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365172 Írta: Gandalf

Ery írta: Terveim szerint 19-én a 13:49-es vonattal megyek majd, mert arról nem kell átszállni.

Akárhogy is számolom, a júli 19. az a 8. nap........
Tolni kell a halálát 2 nappal.

Jah, és ő úgy tudja (de kérdezzünk utána) hogy aznap Rodarth is lelép vele együtt az edzőtáborba, így az ő szálát is módosítanunk kell.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365159 Írta: fqqdk
Megvendégelés akkoris "pohárnokság jellegű", ha komolyabban kell venni. :D Na jó, akkor nyomassák nyugodtan.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365158 Írta: Gandalf
Ringék nyugodtan pohárnokoskodhatnak, mi mondtuk nekik anno, hogy a pohárnokság opcionális. Én a megvendégelést a pohárnokságánál vmi komolyabnak képzeltem el, de ha akarjátok, finomíthatunk még rajta.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365156 Írta: fqqdk
a questek jelenlegi állapota szerint pár csapatnak lesz "pohárnokság jellegű" questje (ez még változhat). mennyire akarjuk, hogy emellett saját pohárnokságokat is akarjanak művelni? ring készíti erre a csapatát épp lelkileg, és nagyon ötletel, pedig pont a másik törpcsapatnak szántunk ilyesmit.

ja és tessék a kérdéseim mellé odahalózni a k nagy work_in_progress logót, és lehetőleg nem rögtön lebaszni ringet, hogy mit önállóskodik, meg ilyenek. csak egy kérdés.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365140 Írta: fqqdk
Oké, akkor az lenne a legjobb, ha a leányok a belvárosban találkoznának, ahol csatlakozni tudok hozzájuk té egyenlő randomkor.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365137 Írta: Gandalf
Hát, én legeslegkorábban 19:30-ra érek a lajosutcába. De onnantól mindenképpen szeretnék csatlakozni. :D
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365065 Írta: fqqdk
Mint azt többekkel már megosztottam, kedd délelőtt demóznunk kell egy ügyfélnek, és addigra demózhatóra kell hozni a szájtját. Sajnos ez azt jelenti, hogy tökéletesen random, hogy mikor tudok felállni a munkahelyemről. Nagyon hajtok, hogy időben le tudjak lépni, de semmi garancia nincs, hogy ez menni fog. Ettől függetlenül zsír lenne, ha nem miattam állna a dolog. :P

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365049 Írta: gillz
Mi Angwennel mindenképpen konzultálunk hétfőn, tudunk menni hányra a Lajos utcába, vagy máshova beszéljük meg a találkozót? :D (rugalmas vagyok a részemről de, ha csak 8 körül tudnánk ott kezdeni, akkor beülnénk máshova)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #364809 Írta: Gandalf

fqqdk írta: lajosalvást tényleg komolyan kérdem ám.

Meglássuk még.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #364805 Írta: fqqdk
upsz. akkor reménykedem, hogy ne tolódjon el a hétfőm. ha ötkor el tudnék jönni, akkor le tudnám zavarni szozsékkal az avatást, és folytathatnánk a többivel. lajosalvást tényleg komolyan kérdem ám.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #364801 Írta: Gandalf
Efkú, keddtől este 21 óráig dolgozom, hétfőn végzek csak 19-kor. Ezt írtam mailban is.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #364798 Írta: fqqdk
elvileg hétfőn talok szozsival meg talán cuéval is avatásügyben, ezzel csak a gáz, hogy kedden délelőtt demózunk melóhelyen, szal lehet, hogy nem tudok elszabadulni.
Kedden cdsaládi programom van, de lehet hogy nem tart sokáig, majd igyekszem úgy intézni, hogy mondjuk nyolctól ráérjek, G úgyis csak félnyolctól ér rá. Olyat lehetne esetleg, hogy Lajosban aludni, hogy sokáig toljuk? Viszek energiaitalt, meg hajlandó vagyok állni a kaját.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #364747 Írta: gillz
okké, ezen már én is gondolkodtam, h beépítjük az ötleteket.

időpontot minél többet, ma még úgyis beszélek emberekkel, megminden.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.226 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére