Tábori keretjáték

Több
16 éve 7 hónapja #360882 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #360880 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték

Gandalf írta:

gillz írta: lesz most csütörtökön valami avagy sem?

update: lassan nekem nem lesz jó a csüt este, de, ha még időben visszajeleztek, h mindenki ráér, akkor ráérek én is :P

Efkúnak nem jó a holnap este. :cry: Ergo a questek kidolgozása tolódik. Érdemes-é más miatt összeülnünk mégis?

szvsz nem, mert kell FQ krativitása, legalábbis nekem mindenképpen :P

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #360878 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték

gillz írta: lesz most csütörtökön valami avagy sem?

update: lassan nekem nem lesz jó a csüt este, de, ha még időben visszajeleztek, h mindenki ráér, akkor ráérek én is :P

Efkúnak nem jó a holnap este. :cry: Ergo a questek kidolgozása tolódik. Érdemes-é más miatt összeülnünk mégis?
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #360864 Írta: gillz
lesz most csütörtökön valami avagy sem?

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #360672 Írta: Gandalf

gillz írta: nekem csak este jó.

Akkor csak a csütörtök jöhet szóba.

FQ?
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #360671 Írta: gillz
nekem csak este jó.

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #360615 Írta: Gandalf
Illetve péntek mégsem jó, mert este rendvez-gyűlés, amire mindannyian megyünk.
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #360576 Írta: Gandalf
Keretjáték-megbeszélésre ráérek jövő héten:

- Hétfő délelőtt
- Szerda délelőtt
- Csütörtök 17 után
- Péntek 17 után

ÉS Ti?
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359639 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték
yoda meghalt!+!!!!@@

na a szöveg egyelőre tetszik, de holnap átolvasom mélyebben, addig semmi hősködés, megértettük? :P

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359590 Írta: gillz
iggazzy tolkieni körmondatok.
nekem tetszik :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359572 Írta: Gandalf
Mai megbeszélés vázlata by gillz:
docs.google.com/Doc?id=ddh82s8n_33hg8j6ntz&pli=1
Még holnap kibővítem majd egy-két dologgal.

Az első, kipostázandó levélbe a következő idézetet szántam a keretjátékos részhez, tessék kritizálni, ötleteni holnapig, holnap be kell már fejeznem a cuccot!

"Nem tudod, mióta vándorolsz. Ami megmaradt benned a múltadból, az a veled együtt vándorlók rongyos kis csapata, valami megmagyarázhatatlan szégyenérzet, a messziről titeket észrevevő idegeneknek az ijed, riadt tekintete, az ismeretlen tájak egybemosódó képsora, az éjszakák sötétje, a nappalok homályos emléke. Kietlen, elhagyatott vidékeken keresztül menekültetek be a korábban még biztonságosnak hitt rengeteg hívogató fái közé, remélve, hogy ott lesz egy zug, ahol meghúzhatjátok magatokat, és az erdő sötétjében lesz időtök átgondolni, kik is vagytok valójában, és miért vándoroltok minden emléketeket elveszítve. A fák azonban fenyegetően borultak fölétek, az ösvényeken többször eltévedtetek, s már napok óta étlen és szomjan bolyongtok a homályban.

Kicsiny csapatotok élére egy vezetőt választottatok a túlélés érdekében, ő segítőként maga mellé állított egy Emlék-őrt, kiben még élt elfeledett népetek mesterségének tudása. Kettejük vezetésével sem tudtatok még azonban ráébredni, miért felejtettek el mindent, s miért vándoroltok céltalanul Középföldén.

Napról napra egyre beljebb kerültök az erdő szívébe, s közben olyan érzésetek támad, mintha nem lennétek egyedül. Mintha lennének még a fák között mások is rajtatok kívül. Vezéretek erőt önt szorongó szíveitekbe, s továbbvezet titeket a titokzatos és ismeretlen rengetegben..."

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359553 Írta: Gandalf

fqqdk írta: megpróbálok ott lenni.

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!" :yoda:
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359552 Írta: fqqdk
megpróbálok ott lenni.

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359530 Írta: gillz

Gandalf írta: Ok, 18:00 Nyugati?

FQ?

rendben.

Téma zárolva.
Több
Több
16 éve 8 hónapja #359512 Írta: gillz

Gandalf írta: Akkor marad a kedd. Én ötkor végzek, Ti mikor?

húha. asszem félhatkor.

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359508 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359466 Írta: gillz
szerda és csütörtök és péntek nem jó :P

vasárnap meg nem tudom mi lesz, emrt persze megint akkor van úgy mesterségórám, h nincs szombaton. ráadásul este 50-ik előadás kötelező jellegű megjelenéssel, tehát hétre oda kell érnem. Nekem most nagyon nem jó a vasárnap, de meglátom, mit tehetek.

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359458 Írta: Gandalf
Kedden, szerdán és csütörtökön jó 17 után, pénteken délelőtt. Nyilatkozzatok!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359394 Írta: Gandalf
No, az elöttünk álló feladatok még erre a hónapra:

- A keretjáték eseményinek napokra lebontása, minden napra jutnia kéne egy keretjátékos eseménynek. Ahova még nem jutna az eddig kitaláltakból, oda kreálni kell újakat.
- NPC-k kitalálása, beillesztése. Narb már hónapok óta csápol, és jeleztétek, hogy lennének mások is.
- A megnyitó és a beavatási szertartás+eskütétel megkomponálása, legalább nagyvonalakban.
- A 6. nap délelőtti csapattosz kitalálása, kidolgozása
- A 6. nap délutáni események és programok kitalálása.
- A csapatquestek kitalálása, beosztások párba.
- A lezárás tovább finomítása az észrevételek alapján.

A hétvégém még szabad, jövő hét elején 17 óra után szabadulok (még pontosítok).
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359338 Írta: Gandalf

Snuffles írta: Amíg nincsenek csapatbeosztások, meg ilyesmik, addig is CSAK azért kérdezősködünk, hogy mi is lássunk valamit a szervezésből... :D Hogy lássuk, hogy nem csak fantomok vagytok :D

LOL!!! :lol: Ha tudná, hogy valóban "fantomok" leszünk... :twisted:
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358852 Írta: Gandalf
Efkú, kgy előtt esélytelen találkozni. Kgy után, meg Beltaine-n tudunk beszélni erről, meg esetleg utána vmeik nap napközben.

Tolhatunk még rá valami artot, de én úgy érzem, attól töltjük meg az ürességet, ha jól megrendezzük ezt a jelenetet, mert minden ezen múlik. Ügyesen fel kell építenünk ezt a befejezést.

A képzésen elhangzottakat természetesen igyekszünk beépíteni a programba.

Én azt találtam ki, első éjjel, a beavatási szertartáson a Szellemek közöljék, hogy a Szent Ligetben tilos a másikra kezet emelni, ártani, és erre meg kéne esküdnie minden csapatnak (miért ne tennék, akkor még nincs okuk nem megesküdni) a saját életére. Az esküjük így visszatartóerő lesz és ez is elkerülteti velük a vérontást.
Persze, úgy kell majd megfogalmaznunk, mintha ez az eskü egy ilyen helyen teljesen magátólérthetődő lenne és nem lenne semmi köze a csapatok múltjához (amit a Szellemek nem is ismernek egyébként). Kellő áhítatban és természetes svunggal mindenki letenné az esküt.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358849 Írta: fqqdk
Jelezták páran, hogy a befejezés jelenlegi állását kissé "üresnek" érzik, sztem toljunk rá még valami artot. Meg átgondolhatnánk a képzésen elhangzottakat is. Mikor érünk rá? Esetleg ma?

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358556 Írta: Gandalf

Gandalf írta: efkú, pontosan mit beszéltél meg Eryvel és miért kerülne a fekákhoz?

Telefonon beszéltünk, a részleteket meg majd átrágjuk.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358550 Írta: Gandalf
efkú, pontosan mit beszéltél meg Eryvel és miért kerülne a fekákhoz?
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358331 Írta: Gandalf
Te akkor jössz és mész, ahogy jól esik, de Bombadil Toma akkor érkezzen 7. nap (júli 18. péntek) délután vagy este, és tűnjön el mondjuk 8. nap reggel vagy délelőtt, hm?

A 6. naphoz:
Azt találtam ki, felépíthetnék szépen a dramaturgiáját ennek a napnak külön. Ugye, előző éjjel derülnek ki és állnak össze a háttérsztorik, és itt jönnének elő az ellentétek és feszültségek a csapatok között. A csapvezeknek ezt úgy kéne megoldaniuk, hogy ne legyenek komolyabb konfliktusok azért, csak felületesebb összezördülések. A Szellemek (vagy akár az Emlék-Őrök?) javasolhatják, hogy mérjék össze erejüket és tudásukat elégtétel gyanánt. Sportnap/vetélkedők. Délután esetleg a Szellemek hírt kaphatnak az erdő vmilyen lényétől, hogy behatoltak idegenek Eryn Vornba. Kirándulás lenne a felderítés, találnának kémeket, vagy megtámadnák őket/ stb. Ekkor rábrednek, hogy külön-külön gyengék, és kénytelenek összefogni egymással a túlélés érdekében. Este tábortűznél esetleg látványos békekötés, és ekkor kapnák meg a közös questeket másnapra.

Frissítettem a guglidoksikat, még tegnap, de ma is finomítottam rajtuk.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358324 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tábori keretjáték
Még mindig nem tudom, egyáltalán le tudok-e menni. Végleges csak május közepére lesz azt hiszem.

Ha itthon vagyok, akkor természetesen megyek, és akkor 18-án mennék, pénteken.
A kérdés, hogy lelépnem mikor kellene. Még aznap, vagy elég másnap hajnalban?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358301 Írta: fqqdk
7. napról volt szó emlékeim szerint.

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358288 Írta: Gandalf
Öööö... nem emléxem, Bombadil 7. vagy 8. nap?

(Ha a Szellemek 8. nap éjjel tűnnek el, talán célszerűbb a 8.)

Ádám, Te mikorra tudsz lejönni?

Segítségül:
7. nap - júli 18. péntek,
8. nap - júli 19. szombat
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #358284 Írta: fqqdk
Na, a mai agilis keretjáték-tervezési processz online dokumentálása Gandalfra vár. Van ugye pár kérdés, amit fel kell tenni a középvezetőinknek, én ezek közé sorolnám annak a megtárgyalását is, hogy lehetséges/értelmes-e egyáltalán mindenféle szempontot figyelembevéve a tábor-lezárásnak tolkieni szomorúszép* hangulatot adni, mert ilyesmire van egy használható forgatókönyvünk.**

** dióhéjban: a szellemek utsóelőtti éjszaka "lelépnek", és nem vesznek részt a tábor utolsó teljes napjának lebonyolításában, hanem ez, és a tábori keretjáték lezárása is a középvezetők feladata lenne. A "távozás" oka az lenne, hogy "elvégezték a feladatukat", és az üzenete az, hogy az egyes népek a saját kezükbe kell, hogy vegyék a sorsukat, döntést kell hozniuk, hogy mihez kezdenek most, hogy visszaszerezték az emlékeiket, személyiségüket, etcetc . (hazamennek, elhajóznak, mennek a szövetségbe harcolni Szauron ellen, ilyesmik)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.232 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére