Tábori keretjáték
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Gandalf
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
fqqdk írta: Félhét az teljesen jó a Dózsánál, bár alkalmas helyet nem tudok a környéken, ami alapvetően nem egy jó jel, tekintve, hogy abban a kerületben azért elég ismerős vagyok DD
Én inkább javasolnám a Nyugatit háromnegyedkor, oda könnyebben eljutok vonattal, később kényelmesebb onnan hazamenni mindhármunknak, és kulturáltabb környék is, értsd: könnyebben találunk alkalmas kocs.. teázót. Potala pl?
Mekkora esély van arra, hogy esetleg Leguán meg Dreamer is jöjjön?
Drímőrt meg ő kérdezni időben Ádámról nem tudom.
Oké, akkor háromnegyed7kb a Nyugatinál? Ott lenn az aluljáróban?
need more brainz. yourz. now.
- fqqdk
- Nem elérhető
Én inkább javasolnám a Nyugatit háromnegyedkor, oda könnyebben eljutok vonattal, később kényelmesebb onnan hazamenni mindhármunknak, és kulturáltabb környék is, értsd: könnyebben találunk alkalmas kocs.. teázót. Potala pl?
Mekkora esély van arra, hogy esetleg Leguán meg Dreamer is jöjjön?
code a rat the monster on doom in it
- Gandalf
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
szal, hol és mikor találkozunk?
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Nekem jó ez a hétvége, hétfő este 17-től, szerda este 17-től.
- gillz
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Addig is házi feladat mindannyiunknak valami pöpec kis befejezést, végkifejletet találni a tábornak, mind keretjáték-, mind program szintjén, illetve együtt a kettőt!
És ha ez megvan, utána megnézhetjük, milyen ívet kell leírniuk a csapatoknak, hogy a kezdetektől eljussanak oda.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
gillz írta:
Gandalf írta:
fqqdk írta: találkozójavaslatok?
Délelőtt érek rá minden hétköznap, mert most végig délutános leszek. Vagy késő este (kilenckor végzek a Népligetnél)...
én egyelőre ráérek délelőttönként
Zsír!
Efkú?
- gillz
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Délelőtt érek rá minden hétköznap, mert most végig délutános leszek. Vagy késő este (kilenckor végzek a Népligetnél)...
én egyelőre ráérek délelőttönként
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Azt szvsz a csapvezek is is kiszabhatják maguknak, h legyen "kötelező" performansz És igazából abban is bennevagyok, h eldöntsék a színeiket, meg azt, h csapatpólójuk legyen-e. Szvsz mi akkor döntsünk ezekben, ha megkérnek rá, mer' ők nem tudnak.
- Gandalf
- Nem elérhető
A másik kérdésedre: sokan furának érzik, hogy "csak" játszadozniuk kell abban a kevés időben az elején, meg megbeszélni az aznapot. Szerintem az infogyűjtést kell majd konkretizálni, vagy nemtom....
- gillz
- Nem elérhető
Konkrét közösségépítő cselekvést akarnak, csak és kizárólag olyan questeket a csapatoknak, amelyekben minden csapattag aktívan részt tud venni és ténylegesen közösségépítő. Ezeket minél hamarabb elkezdeni.
szvsz nyugodtan kitalálhatunk kis küldetéseket is, hátha lesz a csapatoknak olyan emberük, akit el akarnak küldeni egy fél órára a ténylegesen közösségépítő dolgokon meg mi a toszt értettek?
mmint azon túl, hogy nyilván gyűjtik az infót, és reggel-este megbeszélik keretjátékon belül?- Valami keretjátékos aktivitást a rendi időszakban a csapatoknak is.
utolsó nap:
ja. még ki kell találni
- Gandalf
- Nem elérhető
Holnap csinálunk havi beosztást és kiderül, mikor érek rá.
Mai képzés keretjátékos vetületéről annyit, hogy kijöttek a koncepciók hiányosságai, és néhányan keselyűként vetették rá magukat.
Szóval:
- Már nem csak a rendvezek, de a csapvezek is igényelnének komoly mankót tőlünk, hogy tudják, miből indulhatnak ki, hogy fejlődik a népcsoportjuk története és sorsa, hova kell eljutniuk és mit kell csinálniuk.
- Konkrét közösségépítő cselekvést akarnak, csak és kizárólag olyan questeket a csapatoknak, amelyekben minden csapattag aktívan részt tud venni és ténylegesen közösségépítő. Ezeket minél hamarabb elkezdeni.
- Valami keretjátékos aktivitást a rendi időszakban a csapatoknak is.
- A tábor lezárása nagyon érzékeny pont. Ugyanazt mondták egyébként, amit én is szteretnék: a tábor vége ne hent legyen, hanem katarktikus feloldás és közösségi élmény. Ha a 9. napon a csapatelőadás során derülnek ki az utolsó konfliktusszálak, ráadásul pont vacsora előtt, akkor erre nehezebb lesz megoldást találni. Azt javasolják, 9. napon új konfliktus már ne legyen, a 8. nap legyen az utolsó mlehetőség ilyesmire, a kilencedik napon egységes Tábort kellene formázni az előadásokkal. Ami nehéz lesz, ha egyes csapatok csak az előadásban árulják el, hogy ők voltak a mocskok a szomszéd csapattal... Megkérdőjelezték, elég lesz-e feloldásnak az az előadás, amley pont ezeket a szemétkedéseket hozzák újra (vagy először) felszínre.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Törvényes jó: Hűséges númenoriak?
Semleges jó: Eregioni tündék?
Kaotikus jó: Lindolni tündék?
Törvényes semleges: Kékhegység-beli törpök?
Teljesen Semleges: Sötét-tündék?
Kaotikus semleges: Erdei emberek?
Törvényes gonosz: Fekete númenoriak?
Semleges gonosz: Móriai törpök?
Kaotikus gonosz: Ember kalózok?
Így volt valahogy?
- Gandalf
- Nem elérhető
Szombaton összedobtam az első előzetest, kicsit amatőr, kicsit rövid, de első hangulatteremtőnek jó lesz szerintem:
Holnap berakom a linkjét a topicba.
Ha majd lesz egy kis időnk, Ulmoval összedobunk egy profi és normálisabb előzetest is az eredeti tervek szerint (Ideglelés, saját felvételek, stb.)
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
Szorri az offért
- Gandalf
- Nem elérhető
Ery közölte, hogy nem vállal semmilyen NPC-szerepet.
- dorwinion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Gandalf írta: Kinek lenne jó az időpont és kinek van normális vágóprogramja?
Beszéltem Ulmo-val, ő rendelkezik eme fontos programmal és szívesen megcsinálja neked, csak az vágásra szoruló anyagot és a koncepciót kéri. Fordulj hozzá bizalommal!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Vasárnap délelőtt és kora délután (olyan 3-ig) ráérek, ez alatt szerintetek össze lehet dobni (természetesen hozott anyagokkal csak) az első, teaser-trailert? Kinek lenne jó az időpont és kinek van normális vágóprogramja?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.