A közösségvezetők kérdései, óhajai

Több
16 éve 5 hónapja #365560 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
A tündéknél a beszélt nyelv túlságosan árulkodó lenne, ezért javaslom a közös nyelvet (meg az avarok nyelvéről nem is tudunk szinte semmit). Az embereknél is lehet árulkodó a nyelv, de kevésbé. A törpök tudtommal ugyganazt a nyelvet beszélték egymás között.

Maradjunk a közösnél.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365559 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Kérdés a csapatomtól: tüncök lévén emlékszünk-e az anyanyelvünkre, legalább hogy quenya vagy sinda, vagy csak a közös nyelvet beszéljük?

(Ha nincs erre koncepció, akkor szerintem az lehet áthidaló megoldás, hogy beszélünk valami nyelvet a közösön túl, de emlékeink nem lévén nem tudjuk h. van quenya/sinda különbség és hogy melyik ez...)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365408 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai

Gandalf írta:

Rabyn írta: Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.

Erről jut eszembe: projektorunk lejön?

Én úgy tudom.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365403 Írta: Gandalf

Rabyn írta: Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.

Erről jut eszembe: projektorunk lejön?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365401 Írta: dorwinion

fqqdk írta: Érdekelne még, hogy az esetleges központi gép az kinek a tulajdonát képezi, illetve hogy lesz-e ilyen egyáltalán.

Ez a probléma még mindig fennáll. Tehát keresünk egy olyan személyt, aki felajánlja a saját otthoni gépét - nem laptop - a tábor idejére.

Amire használnánk:
- Fájlszerver működés a központi gépen. Pl a képeket, videókat, közvetlenül másolni meghatározott gyűjtőhelyre (nem a gép rohangál az emberekhez, hogy add a képeid, hanem az emberek odamennek akárkihez, akinek laptopja van, és úgy).
- Meghatározott helyről elérhetővé lehet tenni forrásokat, segédanyagokat, GYUt, akármit elektronikus formában.
- Nyomtatószerver működés a központi gépen: kevesebb rohangálás, nincs olyan, hogy az emberek nem tudnak nyomtatni, mert valaki más foglalja a gépet. Elindítja a nyomtatást, aztán elkéri a raktárostól a kinyomtatott anyagot.

Amit garantálunk:
- A gép le -és visszaszállítása a táborba és Bp.-re.
- Csak a tábor informatikusai nyúlhatnak hozzá. (Efkú, Szürke, Ulmo)
- Kulccsal zárható szobában lesz.
- Az adatokat archiváljuk róla, ha erre igényt tart az illető.

Lehetőleg minél hamarabb jelentkezzen ez az önzetlen ember, aki ezt vállalni tudja, mert meg kell szervezni a gép táborba leszállítását is.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365374 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Efkú: zsíír vagy! Meg Nido is ((:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365309 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai

Gandalf írta: mogynak elő kéne halászni az "MTT (vagy Tolkien?) Tábor" feliratú táblát a raktárból! :idea:

jatélleg, az nem ártana:D Viszont én sosem leszek olyan magas, hogy mindeki feje fölé emeljem :bawling:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365307 Írta: Gandalf
mogynak elő kéne halászni az "MTT (vagy Tolkien?) Tábor" feliratú táblát a raktárból! :idea:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365295 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Vewynek beszállok 1000 HUF-al.Mi lila-zöld köddel színüek leszünk:). Kedden éjféltől már tom, h mit eszünk majd.Botsi, hogy értetlenkedem: akkor oda és vissza meg lesz véve a jegyünk Bp-Saúhely között, mert akkor én csak Bp és a lakhelyem veszek jegyet.Jah és a visszautazás meik vonattal lesz, mert akkor úgy kell intéznem a hazajutásomat Bp-ről?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365282 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Nimdorc közreműködésével szereztünk egy wifi routert kölcsönbe, a tábor idejére. A segítségével következő igen hasznos dolgokat tudjuk megvalósítani:
- Fálszerver működés a központi gépen, vagy elosztottan. Pl a képeket, videókat, közvetlenül másolni meghatározott gyűjtőhelyre (nem a gép rohangál az emberekhez, hogy add a képeid, hanem az emberek odamennek akárkihez, akinek laptopja van, és úgy). Meghatározott helyről elérhetővé lehet tenni forrásokat, segédanyagokat, GYUt, akármit elektronikus formában.
- Nyomtatószerver működés a központi gépen: kevesebb rohangálás, nincs olyan, hogy az emberek nem tudnak nyomtatni, mert valaki más foglalja a gépet. Elindítja a nyomtatást, aztán elkéri a raktárostól a kinyomtatott anyagot.

Remélem, kedvenc logisztikusunk kölcsönadja kedvenc informatikusunkat néha szerelni :)

Érdekelne még, hogy az esetleges központi gép az kinek a tulajdonát képezi, illetve hogy lesz-e ilyen egyáltalán.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365238 Írta: dorwinion
Holnap 11- 15 óráig a raktárban leszek! Akinek kell anyag vagy egyéb kellék nyugodtan jöhet!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365224 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Mi végül sötétkék-türkizek lettünk!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365222 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai

Esgal írta: Én is mondtam már az ezüst-feketét; ha a többiek is nyilatkoznak, ki fog derülni ;)

Ömm, a feketére én is benyújtanám az igényt, tudjátok, adódik az imidzsből. Viszont szívesen lennék fekete-arany! Stoppolhatom? Bejelenthetem az enyéimnek?

(Hál'Istennek kezdenek kicsit aktivizálódni... na majd élőben megkapják! :) )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365219 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Én is mondtam már az ezüst-feketét; ha a többiek is nyilatkoznak, ki fog derülni ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365202 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Mi zöldek leszünk csak. Igaz annak több árnyalata is.

Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365186 Írta: Gandalf
Rabyn, meglátjuk még, ha vége fixre öszeáll minden keretjátékos program.

Ugye, egyeztettek egymás között színügyileg, hogy ne legyen két csapatnak azonos színkombója?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365170 Írta: Rabyn
Okély.

Filmnézés lesz a táborban? Azt hiszem eddig minden évben volt, (talán VG-n és szorospatakon nem) szerintem lenne sikere. Tavaly megszavaztattunk filmet, szvsz idén is lehetne ilyesmi:)

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365168 Írta: dorwinion

Rabyn írta: Azért a héten még derüljön, ki, hogy kocsizunk-e vagy sem. :) És ha igen akkor mikor és hol szedődünk össze.

Kocsizni fogtok, az biztos. De, hogy honnan és mikor indultok, azt Márkkal kell majd megbeszéni.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365160 Írta: Rabyn
Azért a héten még derüljön, ki, hogy kocsizunk-e vagy sem. :) És ha igen akkor mikor és hol szedődünk össze.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365155 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Hoi!

Igen, pénteken én is szívesen megyek vonattal, mert az jó.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365144 Írta: dorwinion
Lelkes szervező társaim!

Ha jól sejtem, eddig a következők jelezték a pénteki csoportos leutazásban való részvételüket:

Fox, Esgal, Szürke, Lau, Cueddo, gillz, Angwen, Kincső, Celebrom, Hanna, Orsie, Ring, Ratz, Nudli és a hugi.
Rabyn, Gandalf, Brandir (ugye mester?) mennek Márkkal (remélem nem orrol meg érte :) ), Gumipók útját pedig én, az utánfutó és a raktár tesszük feledhetetlenné.

Dreamer, Ami: ti vonatoztok a csapattal?

Elmélkedtem az indulásal kapcsolatban, és arra az eredményre jutottam, hogy jobb, ha a korábbi vonattal jöttök el feltéve, ha még érdemi munkát akarunk végezni pénteken. (10:05)
Sok-sok folyadékot és kaját hozzatok, mert vacsora nem lesz! Erre a +1 éjszakára hozzatok pénzt, házban alvósoknak 1035-el, sátrasoknak 500-al többet kell adniuk. A reggelit kapjuk, de az szintén önköltséges.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365077 Írta: dorwinion

Kincső (Thilanna) írta: Dorwnéni, ugye lesz sooook textilfesték? Mivel ugye nemkötelező a zászló/póló, felmerült a csapat részéről, hogy ugye azért ha mi szeretnénk, akkor azt nem kell külön kérni... és ha veszünk kagylómedálokat jelvényalapanyagnak, ami ilyen és nemtommennyibekerül, akkor arra futja a tábori keretből, ha némi anyagot is kérünk (zászlóra már majdnem biztos, csak a szín nem :P ), vagy dobjuk össze rá? Gondolom ha pólót akarunk akkor annak egyénileg oldjuk meg a finanszírozását... Nem nyiffnyaff, csak érdeklődés, h. mennyi pénz van ránk szánva csapatonként... :idea:

Kincső: anyagot tudok adni, textilfesték van. Ha a kagylómedál olyan olcsó, mint ami a cuccon van, belefér. ;)
A pólóról mindenki maga gondoskodik, ha azt szeretne festeni.

[size=9:1ebjfaap]Néni az ángyikád térgyének kalácsa! [/size] :lol:

Mindenki: Teljesen pontos összeget nem fogok tudni mondani, mivel még ma este fogok számolni - újra :roll: -, de biztos, hogy lesznek még kiadásaink. (Ha hasra ütök, azt mondom, hogy kb. 1.500-2.000/ csapat.) De takarékossági szempontból jobban szeretném, ha átnéznétek a leltár listát, amin pl. az anyagok vannak.

Kedden délután a raktárban leszek, lehet jönni nézelődni!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365048 Írta: Ringbearer

Kincső (Thilanna) írta: mennyi pénz van ránk szánva csapatonként... :idea:

Ez engem is érdekelne!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365047 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Dorwnéni, ugye lesz sooook textilfesték? Mivel ugye nemkötelező a zászló/póló, felmerült a csapat részéről, hogy ugye azért ha mi szeretnénk, akkor azt nem kell külön kérni... és ha veszünk kagylómedálokat jelvényalapanyagnak, ami ilyen és nemtommennyibekerül, akkor arra futja a tábori keretből, ha némi anyagot is kérünk (zászlóra már majdnem biztos, csak a szín nem :P ), vagy dobjuk össze rá? Gondolom ha pólót akarunk akkor annak egyénileg oldjuk meg a finanszírozását... Nem nyiffnyaff, csak érdeklődés, h. mennyi pénz van ránk szánva csapatonként... :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365032 Írta: dorwinion

brokkoli írta: és azt szeretném kérdezni, h lehet-e, h jöjjön velem nulladik napra? mert az egész család a Balatonon lesz, és kábé csak így tudjuk megoldani a szállítmányozását. Azonban ha valakit zavarna a kicsike a lerészegedésben, vagy rosszul van a 12 évesek látványától, akkor megpróbálom valahogy (nagymami bevonásával) megoldani a dolgot. Tábvez bácsik/nénik?

Tárgyalás alatt, holnap lesz válasz, bocsi!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364978 Írta: Gandalf

brokkoli írta: kérdés: mondtam már, h Niobé a húg neve fórumon? mert még mindig nem látja a topikjait.

Hm, szólok akkor Ulmonak.

Idril még nem keresett meg minket ilyen kéréssel.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364922 Írta: Rabyn
Segítenék, de a saját táborppénzemet is éppenhogycsak meg tudtam keresni.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364907 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Az a helyzet, hogy Idrilnek hasonló problémái vannak, mint Vewynek, és mi már Remzyvel is jótékonykodtunk, úgyhogy ez nekünk nem jön össze.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364901 Írta: dorwinion
Van abban valami, amit Nudli mond az mtt pénzzel kapcsolatban... megkérdezem Ankalimont. Ha mégsem menne, akkor 5ezret én is betudok dobni.
A hugi kérdés megvitatás alatt. ;)

És köszönöm Nudlinak a tegnapi segítségét!

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #364871 Írta: Ringbearer
Én is feltudok ajánlani 1000 forintot, de ha kell többet is.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.661 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére