- Köszönetek: 0
A közösségvezetők kérdései, óhajai
- Esgal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Értékelőre nekem bármi jó, de figyelembe véve, hogy szinte egész augusztusban nyelvsuliban üdülök, inkább valami délutáni időpontban. És ha lehet, pénteki napon. Kösz!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: nem engedi látni
nekemse
vsz egyenként meg kell add az engedélyt az emailcímeinkre, vagy nemtom
(vagy küldd el msn-en :kíváncsi: )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Efkú: linket kérek mert így nem találom /Alyré és Rabyné se látszik nekem ott ahol a többi doksi, csak innen a linkből tudom megnyitni/ (amúgy kösz h. kiírtad aláírásba a verset, különben kértem volna h. küldd el )
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- fqqdk
- Nem elérhető
Ja, és az értékelésem szándékosan genyó hangvételű, a leírtak ellenére imádlak titeket, és öröm volt együtt dolgozni, szal senki ne vegyen benne semmit személyeskedésnek.í
UI: ha látja valaki, share-elje tovább, ha nem látja valaki, sírjon.
Az enyém főleg ilyen szerintem ez normális, mindenki arról beszél, amit tapasztalt, látott.Dreamer írta: Olvasgatom a tábokritikákat, és egy részük egészen érdekes, másik részük pedig tipikusan a szentek maguk felé hajló keze elvet követik.
- sebcsaba
- Nem elérhető
gillz írta: Személyes értékelés időpontját már egyeztetjük tábvezileg, h legalább mi mind ott bírjunk lenni .
Addig is előzetes felmérés: augusztus első hetében (aug 4-) kinek mikor lenne jó?
Szinte egész augusztus szabad, a végét leszámítva. ( lásd itt )
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Orsie
- Nem elérhető
augusztus 6-tól 10-ig Fox és én elutazunk, szóval ha lehet, ne azon a héten legyen, vagy mi nem leszünk ott. (esetleg a 4.-e de csak végszükség esetén, és inkább ne.) thx.gillz írta: Személyes értékelés időpontját már egyeztetjük tábvezileg, h legalább mi mind ott bírjunk lenni .
Addig is előzetes felmérés: augusztus első hetében (aug 4-) kinek mikor lenne jó?
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- fqqdk
- Nem elérhető
Plx, legalább olyasvalaki állítsa össze, aki legalább futólag tanulta egyetemen, hogy hogyan kell, hogy ne legyen biasos. Nem tudom, közülünk van-e ilyen, de sztem Nidot zaklathatnánk ezügyben.sebcsaba írta: ...a kérdőívet összeállítani, hogy meg tudjam csinálni onlineba', hogy még a nyáron ki is tölthessék.
- sebcsaba
- Nem elérhető
(És persze a jövő évi pályázatot is megcsinálni, én örülnék ha ezzel a csapattal dolgozhatnék egy év múlva is.)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Majd válaszolok is rájuk jól
Az pedig természetes, hogy a nem szervezői státuszban leledző emberkék "kritikáját" max. "szubjektív vélemény" rovatba tudom sorolni.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Erdariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Édes Víz és Kacagás!
- Gandalf
- Nem elérhető
Lesz, de még nem foglalkoztunk vele és egy darabig nem is fogok. Sorry.Kincső (Thilanna) írta: Ugye lesz idén hamar tábori kérdőív, nem ezeréves csúszással?
icke kritikája:
vimpar.freeblog.hu/archives/2008/07/23/3280885/
- Kincső
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: docs.google.com/Doc?docid=dhthcf3_0dfrd9bg7&hl=en
asszem így:) (én se értek hozzá és én még angolul se tudok)
jelentem nekem műxik
- Rabyn
- Nem elérhető
asszem így:) (én se értek hozzá és én még angolul se tudok)
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: elvileg meg van
és hogy lehet megnézni? :nemértaguglidokhoz:
link?
- Rabyn
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
osszadmegRabyn írta: feltettem magamhoz guglidokba a táborkritikát
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Gandalf írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Lesznek lépések egymás topicjainak látása ügyében?
Már megtörtént.
Mi történt meg? Én csak a sajátomat látom. 8O
Javítva. Ha másnak gondja van, szóljon.
- Rabyn
- Nem elérhető
Én látok mindent és mindenkit:)
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Kincső: én már tavaly is írtam ilyet magamtól (ha segít elküldöm a tavalyit, az idei még nincsen teljsen kész)) Készülj az egyetemen sok sok dolgot kell magadtól írni:)
nem a magamtólon volt a hangsúly*, hanem a "már"-on 2 nappal tábor után én még azt sem tudom hol áll a fejem, nemhogy átlássam az egészet és összeszedett kritikát írjak... a prizmacsaimat akarom visszaaaa most h. hozzávetőlegesen kialudtam magamat, bevállalnék még vagy egy hetet
*ld. 2*25-30 oldalas oktv-k
---
Gandalf: annó a rendi topicok jogosultság-osztásakor is probléma volt, h. először csak a táborozók csoportja kapott, a csapvezeké nem...
szerk. Rabyn eggyel fentebbi hsz-ét nézve most csak én vagyok a kirekesztett vmiért
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.