A közösségvezetők kérdései, óhajai

Több
16 éve 8 hónapja #359206 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
ha mindenkötélszakad, akkor megkérdezhetem, h apuék tudnak e mellőzni egyet (netán kettőt, de az már tényleg necces) arra 10 napra...
amúgy hol vannak a rosszak?

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359201 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Akkor most én is nyilatkoznék reflektor ügyben.

mogy: mindenképpen azt kellene legelőször megpróbálni, hogy meg lehet-e a jelenleg rendelkezésre állókat javítani. Úgyhogy én elfogadottnak tekintem az ajánlatodat, lehet megnézetni. :wink:

Ami a többit illeti: a kérést tudomásul vettem, de amíg nincs pénzünk/jelentkezőnk, addig nincs mit elkölteni. Ráadásul egy akár félkomoly cucc beszerzése nem lenne olcsó.
Én köztes megoldásként azt javasolnám, hogy környékezzük meg Márkot, hogy tud-e nekünk szerezni egyet a tábor idejére.

Tudom, hogy hangulat- és illúzió- és mindenromboló vagyok, és őszintén sajnálom, de egyelőre nem tudok mást mondani.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359191 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
reflektorokkal kapcsolatban: olyat érdemes venni, amiket építkeésekre kifejezetten használnak. Azok tartósak. Amúgy ha gondoljátok, a raktáron lévőket megnézethetem egy villanyásszal, hátha helyre lehet őket pofozni....

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359187 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
akkor ezt értsem úgy, hogy lesz reflektor? (mert úgy szeretném érteni! :mrgreen: )

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja - 16 éve 8 hónapja #359154 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Nodlee: Igazából Neked jobb, ha mielőbb van segéded, mert akkor könnyebben el tudod kezdeni az órák megtervezését. Sebcsaba majd megmondja, mik az elvárásai ezzel kapcsolatosan.

Lau: LOL, eszembe jutottak az MTT reflektorai, még Szorospatakra vették őket, de azonnal tönkre is mentek... emlékeim szerint a raktárban lévő kettő közül egyik se működik már.
Szerintem is igen hasznos lenne működő és hosszan tartós reflektorokat beszerezni, az éjszakai programokhoz kellenének mindenképpen, mert tavaly is autókkal világítottuk meg a terepet. :roll:
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359135 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
újabb óhajok: (leginkább álmok...)

rendi foglalkozáshoz szükségem lenne egy reflektorra.
nézelődtem neten és úgy láttam, hogy halogén reflektorok olyan 4-5000 ft nagyságrendben mozognak.

teoretikusan mekkora keretet szántok a rendi programokra?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #359106 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Mennyire gáz, hogy nekem még nincsen segédem? Az a baj, h ötletem sincs, hogy ki legyen. Azt tudom, hogy mit szeretnék a segédemtől, de még nem találtam meg az alkalmas emberkét.
Mi az utolsó határidő, amíg dönthetek?

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358859 Írta: Gandalf
Átírtam.

Az senkit ne tartson vissza közületek, hogy nem tudja, melyik rendbe jelentkezzen, mert a csapvezek a tavalyihoz hasonlóan később is eldönthetik, mennek-e rendbe. :wink: Ezt tegnap sikerült tisztáznunk.

Rendvezeknél meg értelemszerűen nem kell rendeket rangsorolni... :P

Ugyanígy tök mindegy, kitöltitek-e a jellem-tesztet, mert már úgy is be vagytok sorolva népcsoportokhoz. :idea:

Gyakorlatilag a személyes adatokat meg ehhez hasonló alap dolgokat kell csak megadni és elküldeni! És buzdítsátok a rendvez-segédeiteket is a jelentkezésre!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358843 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Technikai: a főoldalon lévő hirdetésbe az árakhoz légyszi írjátok ki az "MTT rendes/támogató tag" mellé azt is, h. "TLV döntős"! Köszi! :)

(És mivel ma aszontátok később nyilatkozhatok rendekről, jellap megy. :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358590 Írta: dorwinion
Ha valaki tudja Ami/ Erdariel telszámát tudassa velem bármilyen módon - privi, mail, mobil: 20/399-0060), vagy vele, hogy nagyon sürgősen írja meg a rendjének az ismertetőjét!!!

És a jelentkezési lapokat még mindig várom!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358589 Írta: Gandalf
Kedves közösségvezetők! Közületek egyelőre csak 4-en küldték el a jelentkezési lapjukat, legalább Ti járjatok elő jó példával! Tessék jelentkezni!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358539 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Rabyn, a tábvezképzés topicba Ádám beírta, ha erre gondolsz:

Leguanember írta: A következő képzés időpontja:

2008. április 27. vasárnap 16-19 óráig
helyszín: kert, Bp., Bimbó út 124/3.

Várunk mindenkit, és azokat mindenképpen, akik a másodikon nem voltak jelen!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358535 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Kérnék egy megerősítést, hogy akkor vasárnap hol mikor találkozunk!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358452 Írta: dorwinion

Gandalf írta: - Kedves Emlék-őrök! Vegyetek példát Márkról és ekfúról és írjatok hangulatos kedvcsinálót, bemutatkozót a rendeknek!

Szenvedjen ki magából mindenki két sort nagyon gyorsan, vagy egyszerűen írja azt, hogy "ugyanaz lesz, mint a korábbi években", de aktivizáljátok már magatokat, különben nem lesz, akinek át lehetne adni a tudást. :evil:

Mindenki: legalább Ti küldjétek már el a jelentkezési lapotokat!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358384 Írta: Kincső

Gandalf írta: - Mindenki: Belinkeltem a másik topicba egy eseményvázat és egy programtáblázatot, azokat lehetőleg itt, ebben a topicban véleményezzétek, hogy a linkek ott ne tűnjenek el a hozzászólás-tengerekben (várjuk az építő, konstruktív javaslatokat)!

Köszönettel:
A Fenyvesek Szelleme

Rendben, akkor átteszem ide:

Mit jelent az, hogy szemetesdíszítés?! :D :D :D

Ez viszont szimpatikus:

* (A külvilág jelezheti meglétét, akár támadással, akár máshogy? -> kénytelenek félretenni ellentéteiket, összefogni?)

Pl. a lovagi torna szólhat a naaagy vetélekdésről a csapatok között, ellenben utána kapnánk valami hírt a külvilágból, ami miatt a kiránduláson össze kell fognunk! (De azért tudjuk már előző nap, h. kirándulás lesz, h. ne fárasszák le magukat annyira h. ne jöjjenek :P )

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #358381 Írta: Gandalf
Itt is felhívnám két dolora a figyelmet (újra):

- Kedves Emlék-őrök! Vegyetek példát Márkról és ekfúról és írjatok hangulatos kedvcsinálót, bemutatkozót a rendeknek!
- Mindenki: Belinkeltem a másik topicba egy eseményvázat és egy programtáblázatot, azokat lehetőleg itt, ebben a topicban véleményezzétek, hogy a linkek ott ne tűnjenek el a hozzászólás-tengerekben (várjuk az építő, konstruktív javaslatokat)!

Köszönettel:
A Fenyvesek Szelleme
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357690 Írta: Rabyn
A csapatprogi jelenleg egyszerre van tervezve a mestervizsgákkal...
Vacsorát is lehet főzni nem csak ebédet:D

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357688 Írta: Kincső

Rabyn írta: Na a mestervizsgás napra viszont simán befér a főzés a csapatprogi helyett, mert ahhoz úgyis csak 3-4 ember kell (tavaly is annyian csináltuk/csapat)

De a csapatprogi délutánra van tervezve, főzni meg ebédet akartunk, nem? :P
Egyébként a mi csapatunk közösen csinálta a kaját tavaly is...

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357687 Írta: Rabyn
Na a mestervizsgás napra viszont simán befér a főzés a csapatprogi helyett, mert ahhoz úgyis csak 3-4 ember kell (tavaly is annyian csináltuk/csapat)

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357671 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Keretjátékot mindenhez igyekszünk találni a megnyitás és lezárás között :D

Abban van vmi, amit Kincső ír, h a mestervizsgák jóészt gyorsan meglesznek. Majd végre átbeszéljük a koncepciót, oszt mondunk okosabbat. Ja, meg nyilván azután lesznek pontosságok, h rendivezetői mindenátbeszélés megvolt, mert mégiscsak hozzájuk és velük igazítjuk a dolgokat.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357670 Írta: Gandalf
Ne a sportnapon legyen a csapatfőzés:
Igen, mintha vasárnap ez is szóba került volna... :wink:
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357669 Írta: Kincső

dorwinion írta:

Rabyn írta: Csapatépítéshez: én mindenképp támogatom idén a csapatpólót, kezdetnek az első három napban el lehet vele lenni,...

Azt ne felejtsétek el, hogy a pólókat mindenki hozza magával otthonról! A dekorációját meg lehet oldani a raktárból, de pólót nem tudunk biztosítani a csapatoknak.

Eddig is így volt. :)

Ring, a mestervizsgás napra rakni a főzést sztem azért nem jó annyira, mert a főzés is egy csapatprogram, és a fél csapat pánikszerűen készülni fog a vizsgájára, tehát nem lesz ott. :roll: Inkább 7. vagy 8. nap...

Viszont, a sport&kirándulás-napon nem lehet, h. hideg kaját kérünk vacsorára, hogy ne kelljen 19:00-ra visszaérni a kirándulásból? És este süthetnénk tábortűznél szalonnát, virslit, stbstb.-t... (ezt most a déli bográcsozástól és annak időpontjától függetlenül vetem fel)
Ja, és ha a kiránduláshoz kitalálnátok valami igazán fontos keretjátékeseményt, pl. a célnál a csapatoknak vmi versenyt vagy emlékszerző dolgot, akkor még jobban rá lehetne venni a népet, h. jöjjön :) ha már előző este szólunk a csapatunknak, h. ne készítsék ki magukat sportnapon, mert a kiránduláson feladatunk lesz, akkor sztem többen jönnének. :)

A mestervizsgákkal párhuzamos programot nem lehet úgy megoldani, h. mivel 1-2 renden kívül minden vizsga max. 10 perces, az illető vizsgázó csak addig elfoglalt, amíg ő vizsgázik, és előtte-utána csatlakozik a csapatához? Persze, ált. amíg sorra nem kerülnek, addig pánikszerűen próbálni akarnak majd... :roll: De ha megmondanánk előre, h. mindenképpen csak a délelőtt van próbálni, délután már csak a vizsgák vannak a rendvez által meghatározott sorrendben, és aki épp nem vizsgázik az csapatozik, akkor talán nem...

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357665 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Mi lenne ha a sport nap előtti nap lenne a főzés? Szerintem a sport napra elég lesz az izgalmakból.

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357663 Írta: dorwinion

Rabyn írta: Csapatépítéshez: én mindenképp támogatom idén a csapatpólót, kezdetnek az első három napban el lehet vele lenni,...

Azt ne felejtsétek el, hogy a pólókat mindenki hozza magával otthonról! A dekorációját meg lehet oldani a raktárból, de pólót nem tudunk biztosítani a csapatoknak.

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357647 Írta: Kincső

Gandalf írta: A "rendi napokon" nem lesz külön szabad rendi óra, viszont terveink szerint a mestervizsgák utáni napokon a rendi foglalkozások órája már szabad átjárhatóságot biztosítana. Ennek részleteit a rendvezetőkkel megbeszéljük, és közösen dolgozzuk ki majd a rendszerét.

Arra értettem a "szabad órát" :) ami a csapatnapokon (7-8(-9?). nap) van 1-1 rendi óra reggel.

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357642 Írta: Gandalf
A "rendi napokon" nem lesz külön szabad rendi óra, viszont terveink szerint a mestervizsgák utáni napokon a rendi foglalkozások órája már szabad átjárhatóságot biztosítana. Ennek részleteit a rendvezetőkkel megbeszéljük, és közösen dolgozzuk ki majd a rendszerét.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357641 Írta: Kincső

Celebrom írta: Kérdés: mennyire, ill mikor lesz lehetőség megint rendek közi átmenetre?Ha én táborozó lehetnék több mint valószínű, h erdőt is járnék és íjászkodnék, ill az ismeretterjesztó dolgok is érdekelnének stb...?

A rendi szabad óra nem megint kötetlen, "mki odamegy ahova akar" jellegű lesz?

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357640 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Kérdés: mennyire, ill mikor lesz lehetőség megint rendek közi átmenetre?Ha én táborozó lehetnék több mint valószínű, h erdőt is járnék és íjászkodnék, ill az ismeretterjesztó dolgok is érdekelnének stb...?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357629 Írta: Rabyn
Gillz: igazából abba gondoljatok bele (még a leírtakon kívül), hogy elvileg ugye adva van egy csapat ami így vagy úgy de talán összekovácsolódik a tábornak ezen a napjára, és azok a tagok akik nem vehetnek részt a vetélkedőn mert mestervizsgát tesz, úgy érezhetik, hogy egy fontos csapatprogramból maradtak ki emiatt. Az az érzésem, hogy a tavalyi után nagyon nagy sikere lesz a mestervizsgának, és sokan tennék majd le.
Ha egy időbe teszitek egy csapatoknak kitalált programmal az megint csak hátráltatja a csapatidentitás kialakulását, aminek elvileg a tábor végére ki kéne alakulnia. (így is baromi nehéz lesz megoldani, hogy az utolsó három napban még energiát verjünk a csapattagokba és még előadást akarjanak csinálni meg performanszt meg ilyenek).

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #357600 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Természetesen támogatom a röpi és focit is, de mint mondtam legyen vele párhuzamosan más ilyen sorverseny vagy más játék illetve,nem fizikai jellegű:gyilkosos v hasonló közösségi játékok.Természetesen ezek a sportnapon azon a bizonyos választó napon.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.484 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére