- Köszönetek: 0
A közösségvezetők kérdései, óhajai
- mogy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
amúgy hol vannak a rosszak?
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
mogy: mindenképpen azt kellene legelőször megpróbálni, hogy meg lehet-e a jelenleg rendelkezésre állókat javítani. Úgyhogy én elfogadottnak tekintem az ajánlatodat, lehet megnézetni.
Ami a többit illeti: a kérést tudomásul vettem, de amíg nincs pénzünk/jelentkezőnk, addig nincs mit elkölteni. Ráadásul egy akár félkomoly cucc beszerzése nem lenne olcsó.
Én köztes megoldásként azt javasolnám, hogy környékezzük meg Márkot, hogy tud-e nekünk szerezni egyet a tábor idejére.
Tudom, hogy hangulat- és illúzió- és mindenromboló vagyok, és őszintén sajnálom, de egyelőre nem tudok mást mondani.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Laurelen
- Témaindító
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gandalf
- Nem elérhető
Lau: LOL, eszembe jutottak az MTT reflektorai, még Szorospatakra vették őket, de azonnal tönkre is mentek... emlékeim szerint a raktárban lévő kettő közül egyik se működik már.
Szerintem is igen hasznos lenne működő és hosszan tartós reflektorokat beszerezni, az éjszakai programokhoz kellenének mindenképpen, mert tavaly is autókkal világítottuk meg a terepet.
- Laurelen
- Témaindító
- Nem elérhető
rendi foglalkozáshoz szükségem lenne egy reflektorra.
nézelődtem neten és úgy láttam, hogy halogén reflektorok olyan 4-5000 ft nagyságrendben mozognak.
teoretikusan mekkora keretet szántok a rendi programokra?
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- brokkoli
- Nem elérhető
Mi az utolsó határidő, amíg dönthetek?
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Gandalf
- Nem elérhető
Az senkit ne tartson vissza közületek, hogy nem tudja, melyik rendbe jelentkezzen, mert a csapvezek a tavalyihoz hasonlóan később is eldönthetik, mennek-e rendbe. Ezt tegnap sikerült tisztáznunk.
Rendvezeknél meg értelemszerűen nem kell rendeket rangsorolni...
Ugyanígy tök mindegy, kitöltitek-e a jellem-tesztet, mert már úgy is be vagytok sorolva népcsoportokhoz.
Gyakorlatilag a személyes adatokat meg ehhez hasonló alap dolgokat kell csak megadni és elküldeni! És buzdítsátok a rendvez-segédeiteket is a jelentkezésre!
- Kincső
- Nem elérhető
(És mivel ma aszontátok később nyilatkozhatok rendekről, jellap megy.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- dorwinion
- Nem elérhető
És a jelentkezési lapokat még mindig várom!!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Leguanember írta: A következő képzés időpontja:
2008. április 27. vasárnap 16-19 óráig
helyszín: kert, Bp., Bimbó út 124/3.
Várunk mindenkit, és azokat mindenképpen, akik a másodikon nem voltak jelen!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- dorwinion
- Nem elérhető
Gandalf írta: - Kedves Emlék-őrök! Vegyetek példát Márkról és ekfúról és írjatok hangulatos kedvcsinálót, bemutatkozót a rendeknek!
Szenvedjen ki magából mindenki két sort nagyon gyorsan, vagy egyszerűen írja azt, hogy "ugyanaz lesz, mint a korábbi években", de aktivizáljátok már magatokat, különben nem lesz, akinek át lehetne adni a tudást.
Mindenki: legalább Ti küldjétek már el a jelentkezési lapotokat!!!!
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: - Mindenki: Belinkeltem a másik topicba egy eseményvázat és egy programtáblázatot, azokat lehetőleg itt, ebben a topicban véleményezzétek, hogy a linkek ott ne tűnjenek el a hozzászólás-tengerekben (várjuk az építő, konstruktív javaslatokat)!
Köszönettel:
A Fenyvesek Szelleme
Rendben, akkor átteszem ide:
Mit jelent az, hogy szemetesdíszítés?!
Ez viszont szimpatikus:
Pl. a lovagi torna szólhat a naaagy vetélekdésről a csapatok között, ellenben utána kapnánk valami hírt a külvilágból, ami miatt a kiránduláson össze kell fognunk! (De azért tudjuk már előző nap, h. kirándulás lesz, h. ne fárasszák le magukat annyira h. ne jöjjenek )* (A külvilág jelezheti meglétét, akár támadással, akár máshogy? -> kénytelenek félretenni ellentéteiket, összefogni?)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kedves Emlék-őrök! Vegyetek példát Márkról és ekfúról és írjatok hangulatos kedvcsinálót, bemutatkozót a rendeknek!
- Mindenki: Belinkeltem a másik topicba egy eseményvázat és egy programtáblázatot, azokat lehetőleg itt, ebben a topicban véleményezzétek, hogy a linkek ott ne tűnjenek el a hozzászólás-tengerekben (várjuk az építő, konstruktív javaslatokat)!
Köszönettel:
A Fenyvesek Szelleme
- Rabyn
- Nem elérhető
Vacsorát is lehet főzni nem csak ebédet:D
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Na a mestervizsgás napra viszont simán befér a főzés a csapatprogi helyett, mert ahhoz úgyis csak 3-4 ember kell (tavaly is annyian csináltuk/csapat)
De a csapatprogi délutánra van tervezve, főzni meg ebédet akartunk, nem?
Egyébként a mi csapatunk közösen csinálta a kaját tavaly is...
- Rabyn
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Abban van vmi, amit Kincső ír, h a mestervizsgák jóészt gyorsan meglesznek. Majd végre átbeszéljük a koncepciót, oszt mondunk okosabbat. Ja, meg nyilván azután lesznek pontosságok, h rendivezetői mindenátbeszélés megvolt, mert mégiscsak hozzájuk és velük igazítjuk a dolgokat.
need more brainz. yourz. now.
- Gandalf
- Nem elérhető
Igen, mintha vasárnap ez is szóba került volna...
- Kincső
- Nem elérhető
dorwinion írta:
Rabyn írta: Csapatépítéshez: én mindenképp támogatom idén a csapatpólót, kezdetnek az első három napban el lehet vele lenni,...
Azt ne felejtsétek el, hogy a pólókat mindenki hozza magával otthonról! A dekorációját meg lehet oldani a raktárból, de pólót nem tudunk biztosítani a csapatoknak.
Eddig is így volt.
Ring, a mestervizsgás napra rakni a főzést sztem azért nem jó annyira, mert a főzés is egy csapatprogram, és a fél csapat pánikszerűen készülni fog a vizsgájára, tehát nem lesz ott. Inkább 7. vagy 8. nap...
Viszont, a sport&kirándulás-napon nem lehet, h. hideg kaját kérünk vacsorára, hogy ne kelljen 19:00-ra visszaérni a kirándulásból? És este süthetnénk tábortűznél szalonnát, virslit, stbstb.-t... (ezt most a déli bográcsozástól és annak időpontjától függetlenül vetem fel)
Ja, és ha a kiránduláshoz kitalálnátok valami igazán fontos keretjátékeseményt, pl. a célnál a csapatoknak vmi versenyt vagy emlékszerző dolgot, akkor még jobban rá lehetne venni a népet, h. jöjjön ha már előző este szólunk a csapatunknak, h. ne készítsék ki magukat sportnapon, mert a kiránduláson feladatunk lesz, akkor sztem többen jönnének.
A mestervizsgákkal párhuzamos programot nem lehet úgy megoldani, h. mivel 1-2 renden kívül minden vizsga max. 10 perces, az illető vizsgázó csak addig elfoglalt, amíg ő vizsgázik, és előtte-utána csatlakozik a csapatához? Persze, ált. amíg sorra nem kerülnek, addig pánikszerűen próbálni akarnak majd... De ha megmondanánk előre, h. mindenképpen csak a délelőtt van próbálni, délután már csak a vizsgák vannak a rendvez által meghatározott sorrendben, és aki épp nem vizsgázik az csapatozik, akkor talán nem...
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- dorwinion
- Nem elérhető
Rabyn írta: Csapatépítéshez: én mindenképp támogatom idén a csapatpólót, kezdetnek az első három napban el lehet vele lenni,...
Azt ne felejtsétek el, hogy a pólókat mindenki hozza magával otthonról! A dekorációját meg lehet oldani a raktárból, de pólót nem tudunk biztosítani a csapatoknak.
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: A "rendi napokon" nem lesz külön szabad rendi óra, viszont terveink szerint a mestervizsgák utáni napokon a rendi foglalkozások órája már szabad átjárhatóságot biztosítana. Ennek részleteit a rendvezetőkkel megbeszéljük, és közösen dolgozzuk ki majd a rendszerét.
Arra értettem a "szabad órát" ami a csapatnapokon (7-8(-9?). nap) van 1-1 rendi óra reggel.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Celebrom írta: Kérdés: mennyire, ill mikor lesz lehetőség megint rendek közi átmenetre?Ha én táborozó lehetnék több mint valószínű, h erdőt is járnék és íjászkodnék, ill az ismeretterjesztó dolgok is érdekelnének stb...?
A rendi szabad óra nem megint kötetlen, "mki odamegy ahova akar" jellegű lesz?
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Rabyn
- Nem elérhető
Ha egy időbe teszitek egy csapatoknak kitalált programmal az megint csak hátráltatja a csapatidentitás kialakulását, aminek elvileg a tábor végére ki kéne alakulnia. (így is baromi nehéz lesz megoldani, hogy az utolsó három napban még energiát verjünk a csapattagokba és még előadást akarjanak csinálni meg performanszt meg ilyenek).
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.