- Köszönetek: 0
Ring törpjei
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Remélem minél többen jöttök táborba és ott már tutira találkozunk!!
Akikről tudom, hogy jönnek az: Mil, Nudli Zsodoo, Cellofán, Geri, Sári, Alyr nehezen nem tudna jönni, mert főszervező Rana sajnos nem tud jönni Többiekről sajna én sem tudok!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Cellofán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
már várom a következő tábort, de ez is egy jó kis csapat volt.
Lacho Calad
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hamarosan lezárulnak a tavalyi tábor topicjai, és elindulnak az ideiek.
Vegyetek hát búcsút egymástól!
"A volt emlék-vesztettek kezükbe vették hát jövőjüket, s megtanulták: nem múltjuk emlékei, hanem a jelenben hozott döntéseik határozzák meg Sorsukat. (...) A népek vezetői ezután szomorú búcsút vettek a Ligettől és egymástól, s ki-ki rálépett a maga Útjára. Itt töltött napjaik pedig emlék-foszlánnyá lettek, hogy utánuk már senki se legyen, aki emlékezne minderre..."
- Zsodoo
- Látogató
Úgy néz ki...Cellofán írta: vagy csak Zsodooval ketten nézegetjük a topicot?
- Cellofán
- Nem elérhető
Én! Én! Én! ÉN megyek táborba :csápol:
És mások? Ha igen akkor melkyik rend?
vagy csak Zsodooval ketten nézegetjük a topicot?
Lacho Calad
- Zsodoo
- Látogató
Nagy punny van itt. Ki tud/akar jönni táborba?
Esetleg csapattali???
- Cellofán
- Nem elérhető
a rend: hát ahhoz képest, hogy utálok írni egész jól sikerült.
más: Találtam ezt a kis embertömörülést: negyedikkoztarsasag.hu/és néha igen jó akcióik vannak, mi lenne ha néha mi is elmennénk néhányra közösségépíteni?
Lacho Calad
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta:
Hát még én sem tudom...mármint tuti meg fogom ezeket javítani,csak időszűkében vagyok,így ez még jó ideig tolódik.Mindenesetre nálam vannak most,úgyhogy majd táborig meglátjukZsodoo írta: Én az író/költőben, meg Cellofán is. A hegynélküli nyilazás tök jó volt, Ankalimon egyenesen profin csinálta
Rana, akkor nyílhegyezés lesz, vagy új vesszőket kell venni? (mert 25-30 vessző azért nem semmi...)
Esetleg ha nem megy vagy így is kevés akkor szólj időben és sokszor h beírjuk a táborra beszerzendő cuccok közé.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Hát még én sem tudom...mármint tuti meg fogom ezeket javítani,csak időszűkében vagyok,így ez még jó ideig tolódik.Mindenesetre nálam vannak most,úgyhogy majd táborig meglátjukZsodoo írta: Én az író/költőben, meg Cellofán is. A hegynélküli nyilazás tök jó volt, Ankalimon egyenesen profin csinálta
Rana, akkor nyílhegyezés lesz, vagy új vesszőket kell venni? (mert 25-30 vessző azért nem semmi...)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Zsodoo
- Látogató
- Ringbearer
- Nem elérhető
Rana, a hegynélküliek?? akkor elég ügyes vagy!!!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Zsodoo
- Látogató
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
Egyébként Mil is megy, múltkor Katinkával összefutottam és ő is mondta, hogy jön. Mindenesetre: Tartsatok össze törpikék, és ne hozzatok szégyent dinasztiánkra! Beszámolót kérek utána!!!!
- Cellofán
- Nem elérhető
Lacho Calad
- Zsodoo
- Látogató
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Update:
Ring törpanyánk most hívott telefonon, és üzeni, h akkor:
- Holnap nyársalás lesz
- Nem lesz közös kaja, mindenki hozzon saját nyársalnivalót.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cellofán
- Nem elérhető
Lacho Calad
- Cellofán
- Nem elérhető
És gyorsan el kéne dönteni , mert akkor úgy készül itthon a cuccRingbearer írta: Bogrács vagy nyárs? Ez itt a kérdés.
amugy: Ring, mikor vagy hívható? mert Apám feltétlen ragazkszik hozzá.
Lacho Calad
- Ringbearer
- Nem elérhető
De én nagyon szívesen nyársalok veletek, és akkor nem kell cipelni a bográcsot? De előtte bevásárolhatunk azért közösen!
Bogrács vagy nyárs? Ez itt a kérdés.
- Zsodoo
- Látogató
- Cellofán
- Nem elérhető
és ezek szerint a turistuton cipeljük a bográcsot?
Zsodoo itt mellettem javasolja a nyársalást. ehhez viszont (és a batyuhoz is) 'igazi' tűz kell tehát nem gázégő
HMMM :
Lacho Calad
- Ringbearer
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
dorwinion írta: Figyelem! A Tábor Tali időpontja viharosan közeledik!
A gyülekező helyszíne: Moszkva tér, az óra környékén.
Időpontja: de. 11 óra. (Jó lenne, ha nem késnétek!)
A helyszín megközelítése: A Moszkva tértől a 90-es és 90A-s busszal a Normafáig, onnan a + (zöld +) jelzésű turista úton kell menni a buszmegállók oldalában, csak azt kell követni. Ahol nem nagyon egyértelmű az irány ki lesz táblázva s.k. általam.
A tali helyszíne: Makkosmáriától kb. 500 méterre egy félreeső helyen lévő "katlanka", kiépített tűzrakóhellyel, padokkal.
Akik ott szeretnék az étküket elkészíteni, azoknak javaslom a nyársalást és az otthon összeállított batyu helyszínen történő megsütését.
VIZET MINDENKI HOZZON MAGÁVAL!!!
Várunk mindenkit szerettel!
Kánikulát mondanak szombatra. Egy liter víz a minimum/fő, szerintem...
Cell, elhozná valaki kocsival a bográcsot Normafáig? Mert az nagyon jó lenne, csak onnan ki vinné? Mondjuk akkor előtte be kellene vásárolni! (Cell, ne tedd vedd meg egyedül a hozzávalókat.) Tali szombaton fél 10-kor a Moszkván, és a Mammutban, a Matchban be lehetne vásárolni. Nem hangzik rosszul ez a tökös lecsó, de ez tele van húsival, úgyhogy én bizti nem ennék belőle. Alyr is jelezte, hogy ő nem szereti... Mit szólnátok a paprikás krumplihoz? Van egy ilyen vegás cucc úgy hívják, hogy gabonakolbász, és eszméletlenül fel tudja dobni a paprikás krumplit... Mit gondoltok? Vagy nyársaljunk? Vagy batyuzzunk? Gázégő kell, vagy lesz egy-két markos legény, aki szerezne tűzifát?
Rana, nagyon fogsz hiányozni.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
- Cellofán
- Nem elérhető
Tüzet rakunk a fagyűjtős módszerrel vagy vigyek egy gázégőt is palackostol?
És milyen hozzávalókat vigyek?
Lacho Calad
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cellofán
- Nem elérhető
Lacho Calad
- Zsodoo
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.