Ring törpjei
- Cellofán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Cell
Lacho Calad
- *Niko*
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
a gyöngyfűzők valája - by Csele
- Zsodoo
- Látogató
Tökös Lecsó
Hvalók: 10 dkg füstölt szalonna, 2 fej hagyma, 1 kg paprika, 1 kicsi zsenge tök, 1/2 kg paradicsom, 20 dkg csiperkegomba, 2 gerezd fokhagyma, 1 kk. Vegeta, fehér és fekete bors, 1 kk. pirosarany, 1 kk. mustár, 5 szem kockacukor, 1 szál mangalica (vagy akármilyen más) kolbász, 1/2 liter világos sör
Megsütjük a szalonnát, rátesszük az apróra vágott hagymát, beletesszük az ételízesítőt, fokhagymát, pirosaranyat, paprikát. Következő a paradicsom,a gomba, a sör fele, majd megsózzuk, ha szükséges. A karikára vágott kolbásszal tovább rotyogtatjuk egy kicsit, majd utolsóként belerakjuk a tököt, a kockacukrot, mustárt és borsozzuk ízlés szerint.
- *Niko*
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
- Fenyx
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
De a paprikás krumpli is tetszik.
Mert megérdemlitek!
- Zsodoo
- Látogató
A tábori talira valószínűleg elmegyek, nem akarom ezt is kihagyni (azóta szerencsére meggyógyultam...). A bográcsozás tetszik, de mit szólnátok a lecsóhoz? Van egy nagyon jó tököslecsó-receptem, és ha valaki tud főzni, azt akár meg is csinálhatjuk!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Cellofán
- Nem elérhető
Szakértők szerint a paprikás krumpli a leggyorsabb.
jaés: tud vki vmi pontosabbat hogy szeptember 6-án hányra kell menni?
Lacho Calad
- *Niko*
- Nem elérhető
Viszont ha bográcsot akarunk, körbe kéne nézni bevethető recept után, mert sajnos általában elég hosszú idő, amíg a szokásos pörkölt vagy paprikás krumpli megalakul benne. Van pár gyorsan legyártható ötletem, de azok nem éppen tipikus bogrács-kaják, úgyhogy ha csak az van, akkor inkább nyársas hússütés.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Na, hazatértem, és most már itthon is maradok. Nagyon jó volt veletek a 20-a! Ilyet méééég!!! Ki jön tábori talira? Bogrács? öööö én még nem tudom mi lesz a program, vagy mit fogunk csinálni, de egyébként nem rossz ötlet. : ) Cell, ennyire bejött a közös főzőcskézés?
Na, és kinek milyen lesz az év szeptembertől? Nekem nagyon jó lesz, mert angolt tanulhatok végre! Meg bioszt! Már várom az évkezdést!!! Ti?
"Be the change you want to see." Gandhi
- *Niko*
- Nem elérhető
- Fenyx
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Köszi mindenkinek a tegnapot, jó volt megint beszélni és röhögni veletek
Mert megérdemlitek!
- Cellofán
- Nem elérhető
Jobbulást Zsodoo!
Szept 6. urin, Durin! Arra gondoltam, hogy van nekünk itthon két üstházunk és hozzá való bográcsunk (kb 30 emberre kényelesen lehet benne főzni). És mi lenne ha összefognánk egyvagykettő csapattal és csinálnánk valami naaaaagyon finomat?
HMMM???
Lacho Calad
- Zsodoo
- Látogató
Sorry, de nem tudok jönni, mert lebetegedtem, és így valszeg Szegedet is kihagyom... De jó szórakozást!
- brokkoli
- Nem elérhető
és még az is lehet, h Jacot is elrángatom, ha nincs ellene kifogásotok. de lehet, h dolgozik/melege van/nincs kedve és egyébkéntis, úgyhogy semmi sem biztos, de minden valószínű.
majd hozok kaját-piát (:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Cellofán
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
ja, és holnap már itthon lesz, szal majd tud mondani mindenféle okosságot
én szerdán hajnalban suhanok Horvátországba, úgyhogy addigis jó csapattalit nektek, meg ilyeneket
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Cellofán
- Nem elérhető
Lacho Calad
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Amennyiben délelőtt akartok találkozózni akkor előre szólok, késni fogok.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- *Niko*
- Nem elérhető
Nálunk a dédelgetett kedvenc szobanövény döglődik - nem hangzik túl drámaian, de rég halott kedvenc nagynénitől kaptuk, úgyhogy gyakorlatilag családtag.
20-a egész nap jó, reménykedek a délelőttben, de legfeljebb majd átalszom a tűzijátékot. Nálunk csövezés megoldható, de csak erős idegzetűeknek, mivel másnap reggel 7kor át fogok zombulni a lakáson munkába menet.
Zsodoo: a délelőttel kapcs. azzal azért számolj, hogy Szegedre kocsival szűk 2, vonattal 2 és fél óra az út, és a pályaudvartól 15 perc ráérős séta a Dóm. Ne miattunk késd le az előadást
Edit: ha véletlenül nyitva lenne a Kárász utcán az A capella nevű műintézmény, feltétlenül egyél ott fagyit, a legjobb az országban, és a sütijük is pofátlanul isteni.
- Cellofán
- Nem elérhető
Meghalt a nagyim cicája, Tapasz
Meghalt Ring cicája, Kacor
Meghalt a tengerimalacom, Rebeka
†R.I.P.†
Lacho Calad
- Cellofán
- Nem elérhető
Hazajöttem.
Most visszaolvasva a 20-a tünik jónak (csak Mil...). aznapra asszem lettvlona családi programom,de megoldható.
Hol is? Margitsziget? Tűzijáték? : : :
nah. szal a huszadika OK csak Mikor?(óra)
Lacho Calad
- Gandalf
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
- Gandalf
- Nem elérhető
Zsodoo írta: némileg módosult a 20-i programom, este/délután színházba megyek István a királyt nézni Így nekem csak a délelőtt jöhet szóba, de természetesen nem tőlem függ a csapat sorsa , tehát, ha a délutánt szavazzuk meg, akkor majd találkozunk szept. 6-án!
Öööö, bocs az offért, de melyik színházba, milyen településen és kiknek (melyik színtársulatnak) az előadása?
- Zsodoo
- Látogató
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Az ingyen van meg szép is, és hely is van.
A tüzijáték meg szvsz legyen fakultatív (nem mintha a tali kötelező volna), aki nem tud vagy nem akar maradni azt ne tartsuk ott "a csapat kedvéért" jelszóval.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Zsodoo
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.