- Köszönetek: 0
Ring törpjei
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ranamarth (Endóriel) írta: Nah...úgy tűnik mehetek,de csak ha lesz hol aludnom
[size=9:2xhxkjda]Tudok egy jó helyet pesten de pszt....[/size]
Mil, lesz még tábori tali, meg még ősszel is szervezhetünk talit, ha szeretnétek, úgyhogy akkor ott várunk téged!! Hiányozni fogsz
"Be the change you want to see." Gandhi
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
sajnos nem leszek itthon 20.-án, de azért jó mulatást nektek
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ringbearer
- Nem elérhető
Rabyn kérdezte, hogy mit szólnátok ahhoz, ha velük (lindoni tüncikkel) együtt néznénk tűzijátékot? Vélemények?
Jelezzetek vissza, hogy kinek jó 20-a!!!!
Fen, a te dolgod lesz, hogy ne legyünk szardíniák
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Amúgy a tüzijáték szerintem jó (én szeretem) és ha jó helyen vagy nem kell szardíniának lenni. (én eddig kétszer néztem, ebből egyszer nem szardínia lettem hanem birka és a tömeghez húzódva vártam az ítéletidő végét, tavaly viszont jó volt)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Fenyx
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
A tüzijáték annyira nem nyűgöz le, de szávesen nézem, ha nem kell szardíniának adnom magam miatta
Mert megérdemlitek!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Zsodoo írta: és mit szóltok egy délutáni összeröffenéshez? Esti tűzijátéknézéssel :
Na, én is így gondoltam!
Mesterségek Ünnepére a belépő 400 ft. Hm? Vagy inkább talizzunk, és este tűzijáték?
De akkor aug. 20. tuti, ugye?
Rana, a szüleidet meggyőzzük..
- Zsodoo
- Látogató
- Fenyx
- Nem elérhető
Mert megérdemlitek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Zsodoo írta: Augusztus 20-án a Margitszigeten nagyon jó lenne! Persze csak ha Rana is fel tud jönni...
Ha augusztus 20-án nem lesz lezárva...
(nemtom most pontosan hol lesz a tüzijáték és mit szoknak lezárni ilyenkor)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Zsodoo
- Látogató
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Ringbearer
- Nem elérhető
Ejj, úgy látom én nem vagyok itthon a legtöbbet. Pénteken tértünk haza Ratz-cal a balcsiról, és ma indulunk is tovább. 9-ét akartam feldobni, de látom az Ranának és Cellnek nem jó... (10-én osztálytalim van.) Én pedig 16-17-én nem leszek itthon, mert Balf gyógyfürdőiben fogom áztatni magam... Utána pedig már augusztus végéig nem leszek itthon... Augusztus 20-hoz mit szólnátok? Akár el is mehetnénk a Mesterségek Ünnepére együtt vagy találkozhatnánk a Margitszigeten?
Mit szólnátok csapat topic címnek a TörpiKÉK-hez?
- Fenyx
- Nem elérhető
Mert megérdemlitek!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Zsodoo írta: Igazad van Rana, a hétvégék jók. Szerintem 16., vagy 17. mert nem érdemes túl korán tartani. Meg hát függ a tábori tali időpontjától is...
A tábori tali szerintem szeptemberben lesz.Általában legalábbis így szokott lenni.
A 16.,17.-e nekem jó.Többiek?
S kíméli kérges lábait,
- Zsodoo
- Látogató
- Cellofán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Bocsi hogy nem írtam, de máig jóformán aludtam...
Részvétem a cica miatt
Gratulálok a felvételihez!
Jobbulást Fen!
A tali...
Érdekes lesz. most van 1 szabad hetem, aztán nyaralás családostul...
utána... Hááát... 13/14-én érek haza.
Lacho Calad
- Fenyx
- Nem elérhető
Mostantól tisztességes rendszerességgel leszek netközelben én is.
Időpontokról egyelőre kb passz, annyi tudok, hogy aug. 22 előtt lenne jó.
Ugyan még hivatalos értesítőt nem kaptam, de minden emberi számítás szerint több mint 100 ponttal túllőtem a ponthatárt, úgyhogy asszem felvettek
Mert megérdemlitek!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Gondolom a hétvégék lennének a legalkalmasabbak mindenkinek,nem?
Ebből a szempontból van 2.,3.,9.,10.,16.,17. mert utána már többünknek is más programja van.
Kinek,melyik megfelelő.Nekem pl. a 9.-e nem jó,mert rendezvényt fotózok...
S kíméli kérges lábait,
- Zsodoo
- Látogató
Grat Mil! :agree: :hello:Ringbearer írta: MILT FELVETTÉK A CORVINUS TURIZMUS ÉS VENDÉGLÁTÁSRA!!!!!!! :hello:
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
horvátország: aug 20-24, spanyolo. meg szept 11től vagy egy héttel előbb még nemtudom...
- Ringbearer
- Nem elérhető
Milendoria írta: Kacor... :'(
helyesbítek, valószínűleg gólyatábor meg ilyen nyaralás-szerűség bele fog szólni az augusztusba, szal majd nem bánnám ha kiderülne hogy mi hol merre minél hamarabb
amúgy meg tényleg köszi, nagy élmény volt *megnagyölel mindenkit*
Ja, horvátorszg meg spanyolország? kb nem tod mikor lesz? a gólyatábor kb augusztus végén szokott lenni... várjunk csak... gólyatábor?! hova vettek fel???
- Milendoria
- Nem elérhető
helyesbítek, valószínűleg gólyatábor meg ilyen nyaralás-szerűség bele fog szólni az augusztusba, szal majd nem bánnám ha kiderülne hogy mi hol merre minél hamarabb
amúgy meg tényleg köszi, nagy élmény volt *megnagyölel mindenkit*
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
A talival kapcsolatban én augusztus 20.-ig érek rá,utána már csak szeptemberben,ami necces a suli miatt,szal jó lenne még augusztusban megoldani a dolgot.
S kíméli kérges lábait,
- Zsodoo
- Látogató
A csapattalival kapcsolatban én aug. 23-29-ig leszek távol, amúgy akármikor ráérek. Egy fontos dolog jutott eszembe: még nem csináltunk csapatképet. Úgyhogy szerintem mindenki a kérdőjeles pólójában jöjjön, és hozzunk gépeket!
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Részvétem a macsek miatt
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- *Niko*
- Nem elérhető
Én egész augusztus-szeptemberben Pesten leszek, Fen csak augusztusban; szinte mindig mozgásban vagyunk, úgyhogy jó lenne előre tudni a dologról. Szeptemberre még így sem ígérek semmit, mert az egyetemnek is a körmére kell néznem néha, de ha emberileg lehetséges, ottleszek.
15 év szép kor egy macskának, és az Örök vadászmezőkön sok a madár és a fonalgombolyag... Részvét :hugs:
a gyöngyfűzők valája - by Csele
- Ringbearer
- Nem elérhető
Mi Ratz-cal egész nap aludtunk (meg Gyűrűk Ura számítógépes játékoztunk... húú én túlságosan beleélem magam asszem... amikor a holtak támadnak... hát kiver a víz...), úgyhogy már sokkal jobban vagyok. Remélem ti is frissek és üdék vagytok.
Tegnap megkaptam Rana és Katinka sms-ét, úgyhogy tudtommal mindenki egyben hazaért.
Megtennétek, hogy mindenki leírja mettől-meddig kapható csapattalira?
(Ami nekem elég megrázó volt,hogy kiderült, meghalt Kacor, a cicám, aki 15 évig dorombolt mellettem magányos perceimben...)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.