Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hamarosan lezárulnak a tavalyi tábor topicjai, és elindulnak az ideiek.
Vegyetek hát búcsút egymástól!
"A volt emlék-vesztettek kezükbe vették hát jövőjüket, s megtanulták: nem múltjuk emlékei, hanem a jelenben hozott döntéseik határozzák meg Sorsukat. (...) A népek vezetői ezután szomorú búcsút vettek a Ligettől és egymástól, s ki-ki rálépett a maga Útjára. Itt töltött napjaik pedig emlék-foszlánnyá lettek, hogy utánuk már senki se legyen, aki emlékezne minderre..."
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
(Szóval építem a nemzetközi kapcsolatokat :])
"Well, I'm back."
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Orsie
- Nem elérhető
amúgy meg elég bizonytalanok mostanában a dolgaim családi okok miatt, úgyhogy nem is tudom megmondani mikor fogok ráérni sajnos.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Augusztus 20-án én nem hagyom el a Madárdombot = Lamy meg szomorú lesz, de ahogy elnézem, vannak még így ezzel páran :/=
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Esgal
- Nem elérhető
Viszont, ha más nem, tábori tali mindenképp lesz, ha csökkent létszámmal is. Mivel úgyis ott helyben eszünk, nem akarunk majd főzni valami finomat? Összedobni mondjuk egy jó kis pörköltet, vagy efféle... Hm?
/Lucifer/
/Ghymes/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- icke
- Nem elérhető
Lamy például 22-ig ásatáson van, tehát ő addig nem ér rá, utána nem tudok nyilatkozni, mikor alkalmas neki. Nekem a most péntek pl. nem jó, és Hannáék esküvője is érint (ahogy Lamyt is).
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Orsie
- Nem elérhető
melleselg Snuffnak se jó a péntek, tőle tudom, hogy Szigetre megy aznap.
mindenesetre inkább jó lenne másnap, talán még úgy, hogy Snuff is tud jönni mielőtt visszamegy Szegedre.
- Esgal
- Nem elérhető
Aug. 30-án nyelvvizsgázok, de utána jó, meg a másnap is.
Azért lenne jó, ha mindenki írna, mert ha egyáltalán nincs időpont, amikor mind ráérünk, akkor lehet, hogy olyan időpont kéne, ami a legtöbbnek azért jó; vagy többturnusolni.
Whaddya say?
/Lucifer/
/Ghymes/
- Orsie
- Nem elérhető
augusztus utolsó hétvégéje jó lenne, vagy azután.
péntekekkel általánosságban úgy vagyok, hogy 4-ig meló, utána OK, kivéve az előbbi időpontok.
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 2
- Ági
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Esgal
- Nem elérhető
Hacsak. A péntek délutánok nektek hogy játszanak? Mert nekem spec. szabadok a péntekeim is. Hm?
/Lucifer/
/Ghymes/
- Orsie
- Nem elérhető
én is szeretnék csapattalit, de augusztusban tényleg necces. egyrészt Snuff 16.-án már visszamegy Szegedre, másrészt lesz Hannáék leánybúcsúja, illetve esküvője meg tábvez tali, amik erősen foglalják a hétvégéket.. esetleg 16 este vagy 17 délután, de Snuff már akkor sincs Bp-en utána lévő hétvége végig nem jó, és augusztus utolsó hétvégéje esetleg jó.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Esgal
- Nem elérhető
Bepótolhatnánk az elmaradt gyertyás beszélgetést is
/Lucifer/
/Ghymes/
- Orsie
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
ööö, én azokat direkt copyztam, szóval ha nem másolódtak, akkor a winfos hülye (amúgy nem néhány volt, hanem párszáz, mert nem szarakodtunk a pendrive-ról szelektálással, hanem átzúztunk az egészet ami akkor rajta volt.) sikíts Nidonak, mert az ő laptopján landoltak, és remélem még rajta is vannak.Snuffles írta: Néhány képem azonban eltűnt a pendrive-ról. Volt néhány kép, amit Orsie és Nimdorc kiszelektáltak és szerintem nem átmásolták, hanem áthelyezték, vagy csak figyelmetlen vagyok. Kérdőjel.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
A képeim sajnos elég lassan szivárognak fel és bosszús vagyok, mert a fele zajos (szemcsés), a másik fele sötét, a harmadik fele (ami matematikai szabályok szerint nincs) pedig szimplán életlen.
Ami Ulmonál van, azt lehet, hogy csak a tábori dvd-n látjátok majd viszont.
Néhány képem azonban eltűnt a pendrive-ról. Volt néhány kép, amit Orsie és Nimdorc kiszelektáltak és szerintem nem átmásolták, hanem áthelyezték, vagy csak figyelmetlen vagyok. Kérdőjel.
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
drágám, melózok, és kb 640 képet kell átnáznem meg photoshopolni őket (legalább eltüntetni a vörös szemeket...), szóval én már a tábori topicba írtam, hogy hétvégénél előbb nem lesznek.Artemisz (Erenya) írta: Orsie, Snuff, hol vannak a képeitek? :closed:
türelem, vasárnap estére a képtáron keresd.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
A fele Ulmonál, a másik fele nálam, de az akkuk még töltődnek, és leőbb le kell szedjem a gépről a képeket. Igaz, egy adag a pendriveomon is van, mindjárt elkezdem feltölteni.Artemisz (Erenya) írta: Orsie, Snuff, hol vannak a képeitek? :closed:
Ha meglesznek, elvileg itt lesznek: kep.tar.hu/snuffles
"Well, I'm back."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.