Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!

Több
16 éve 5 hónapja #366111 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
nahh,megnéztem a kajákat, és akkor mégse sportolok ezen a héten semmit,a vizsgaidőszaki kilókat simán leadom majd táborban... ^^ (huhú, engem a hentestokánnyal pl. ki lehet kergetni a világból, tarhonyával szintén)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366110 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Jeje... :mrgreen:

Kulcs-balta (csákány nem lenne jobb?) címerkombót támogatom!

Hozzak lámpást? (2006-ból maradt)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366104 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Remzy: szerintem se volt gáz, de gondoltam, azért szólok, hátha más nem így gondolja.

Mivel nem érkezett ellenvetés, megszavazottnak érzem a Törpartizánokat. Ánevezem a topikot.

Ha utólag mégis palotaforradalom törne ki, hát no, nincs kőbe vésve, csak bitekbe :)

(hm, bitfaragás, bitbányászat... tán ezzel is lehetne majd kezdeni valamit egyszer...)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365989 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
LOL Esgal :D DD am kaja tavaj se volt annyira ehetetlen, a 2 fogásbol az egyikböl mindíg meglehetett enni valamit :D DDD

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365976 Írta: Esgal
Hú, örülök, hogy tetszik az induló :) de csak a dallama lenne hasonlatos a Lenin-dalhoz, ráadásul ez a zene kiment már a boltokba pár éve a Best of Communism cédén is, úgyhogy annyira nem lehet gáz polkorrektségileg... a szövegben meg szó nincs Leninről és a cucializmusról, a törpöket dicsőíteni meg, hál'istennek nem tilos :) Érzékenységet eddig, asszem nem sértettünk; attól hogy a törpnép éljen, még isten ments, hogy a többi haljon... remélem, egy dallam és egy hangulat meg nem zavar senkit. (Alig hinném amúgy; számtalan "jobber" ismerősöm van, aki szívesen énekel mozgalmi dalokat, ha a hangulat úgy hozza).

Részemről is egy szavazat a Törpartizánokra, nekem is ez tetszett, de meg akarom várni, mit mond mindenki. Vagy legalább a többség. Utána átnevezem :)

Címerrel és zászlóval, mint mondottam, ráérünk még. Külön anyagigényben nem jeleztem, de Dorw egy csomó mindenfélét visz le, majd helyben választunk, hogy mit és hogyan szeretnénk. A tábor második felében már valóban több emlékünk lesz, és több lesz az időnk is, akkor majd alkotunk valamit közösen :)

És még egy dolog: Dorw pár napja beírta a várható menüt a nagy nyilvános táboros topikba. Szeretném, ha mindenki megnézné, különösen azok, akik az átlaghoz képest válogatósabbnak gondolják magukat, és lélekben készüljenek fel, mi várható :) ha mondjuk mindenkinek mindegy, akkor nem szóltam.

(Egyébként észleltétek a hasonlóságot a nevekben? Fundin, Balin, Lenin... :D ezek után a törp nyelvtörő lehetne a "Balin mauzóleum lelinóleumozása"... :D oké, leálltam)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365945 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!

Remzy írta: Itt a zanya

Ugye tudjátok hogy önkényuralmi akárminek számít és nem szabad énekelni rendőrök előtt? Kvázi a keletiben ne tegyétek :)

Amúgy jó :P

Amíg nem használtok fel vöröscsillagot, sarlót és kalapácsot, horogkeresztet vagy nyilaskeresztet, addig belefér. A balta-kulcs kombó nem tiltott, a színetek se vörös, innentől kezdve ez nem probléma.
Az indulót és a csapatnevet is úgy kell megfogalmazni, hogy az senki érzékenységét ne sértse a táborban! :idea:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365941 Írta: Remzy
Itt a zanya

Ugye tudjátok hogy önkényuralmi akárminek számít és nem szabad énekelni rendőrök előtt? Kvázi a keletiben ne tegyétek :)

Amúgy jó :P

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365937 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
az első 4 napban nem is lesz ilyesmikre idő és utána meg emlékezni fogunk, szóval nyugi!
a szovjetörp nekem már kicsit túlzás, ezért változatlanul a törpartizánokra szavazok.
de a csapatzászló az tetszik :)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365927 Írta: Remzy
jam a cimerre nem rosz ötlet bár igy emlékvesztve énse eröltetném még az elején semmiképp :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365915 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Üdvözletem!

Lamy javaslata a csapatnévre, az induló után szabadon: Szovjetörp :D =
Én meg csapatzászlónak gondoltam a keresztbe tett kulcsot és baltát :) =

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365851 Írta: Orsie
én arra gondoltam, hogy a tábor második felétől kiderül, kik vagyunk és onnantól lesz sok csapatidő, tehát akkor meg tudjuk csinálni. viszont gondolom a raktárból kell elég anyag a zászlóhoz, tehát Dorw felé jelezni illik, vagy Esgal Te ezt is belekalkuláltad az anyagigénybe? (bocs, nekem annyira hozzátartozik a Táborokhoz, hogy mindig vannak zászlók meg címerek.. ez valami maradandó és kézzelfogható. olyan szépek és annyira jó, mikor együtt a végén le lehet őket fotózni...)

amnéziás időkben identitásjelölőnek meg ott vannak a kulcsok.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365848 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Egy szavazat a Törpartizánokra részemről is. :) Induló maximálisan támogatva.
Címer, zászló: azt tényleg ne felejtsük el, h a keretsztori szt egymáson (meg Kulcsokon) kívül kb. se kutyánk se macskánk, azt se tudjuk, kik vagyunk, honnan jöttünk... Szóval én annyira nem erőltetném egyiket sem. De ha nagyon utáltok ezért, akkor azt mondom, h ne elejétől legyen. Tábor folyamán, ahogy gyűjtjük az emlékeket, is kitalálhatunk vmi egyszerű szimbólumot.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365846 Írta: Remzy
ez a barlangászok annyira semmien :P am sztem igy utolag a törpönkivület egész jo, lévén h nem emlékezünk semmire D:

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja - 16 éve 5 hónapja #365843 Írta: Orsie
Artemisz, Esgal, ez az induló zseniális :mrgreen: :bounce: :hello: alig várom, hogy előadjuk!

nekem a BarlangÁszok-nál jobban bejön a Törpartizánok. (az előbbi se rossz, csak ez kifejezőbb). Esgal, nevezd át a topicot! persze csak ha mindenki egyetért.

már csak 3 nap!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365720 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!

Orsie írta: törpartizánok, ez jóóóó :lol: eddig nálam ez a nyerő :up:

*lelkesen csápol*

Eddig tényleg ez a legjobb. És ebben benn van a "part" szó is, figyelitek? :mrgreen:
De nekem volt ötletem a BarlangÁszok is :P

Pici dalszövegkorrektúra, így hirtelenjében:

Az elménken eddig homály volt
De szétzúzta büszkén a törp,
Hát éljen a gőgös, a hős~ szakállas nép
kiket vándorút meg nem tört.
Törpök! (legyünk autentikusak ;) )
Hát éljen a földmélyi nép!

A fátyol az agyról lehullott
És a törp mélyen tárnába néz
A baltát emeld fel az égig
És kulcs legyen nálad, míg élsz
Törpök!
Mi ásunk, míg feljön az érc.

(a ~ jel a hajlítást akarja jelenteni a dalban)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365663 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!

Esgal írta: Az elménken eddig homály volt
De széttörte büszkén a törp
Hát éljen az elitista bányai nép
Kik vándoroltak eddig szerteszét
Törpék!

S a törpe a tárnába néz
S kulcs legyen nálad, míg élsz
Törpék!
Mi ásunk, míg feljön az érc

Üdvözletem!

Vjááááííí... :D =
Ez most fájt :) =
Némi ritmikai egyengetés ráfér, de eddig én erre szavazok az előkerültek közül :D =

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365653 Írta: Esgal
Remzy, Elder: nem egyszerűek :) emberek, vélemény?

Amúgy szép lassan elkezdhetünk pakolni is :) a szokásos táborozócuccokon kívül javaslom mindenkinek, hogy a rablóhúsos-nyársalós sütéshez hozzon magával éles kést vagy bicskát, talán valami tányérféle se hátrány.

Na és ma alkottam is - kinek esik le, hogy minek a dallamára kellene ezt énekelni? Ha tetszik, felvehetjük a terjedelmesedő dallistánkra, egyébként meg még mindig előttetek a pálya, hogy írjatok jobbat - mondjuk ennél nem nehéz, de az eredetinek kedvelem a dallamát.

Az elménken eddig homály volt
De széttörte büszkén a törp
Hát éljen az elitista bányai nép
Kik vándoroltak eddig szerteszét
Törpék!

S a törpe a tárnába néz
S kulcs legyen nálad, míg élsz
Törpék!
Mi ásunk, míg feljön az érc

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365557 Írta: Orsie
törpartizánok, ez jóóóó :lol: eddig nálam ez a nyerő :up:

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365554 Írta: Remzy
törpönkényuralom ? xd törpönkivület ? törpöntudatlan ?! öröktörpök ? törpöszeesküvés ? törpartizánok ? törpánik ? törparadoxon ? törparodia ? :P törpéldakép ?

többet nemvok hajlando gondolkodni ezen :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365537 Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Csapatnév: TÖRPÖRDÖGÖK????????? :twisted: 8O
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365469 Írta: Orsie

Remzy írta: ha jol számoltam pont tudunk párban pingpongozni igy férfiak mig a fehérnép végzi a dolgát :D DDD zászlo meg cimer sztem hamár ennyire kulcsonánok lettünk ne egy jegesmedve legyen ;P

héé azért a törpasszonyoknak is kijár a törpingpong, nem csak a férfiak kiváltága :P
nem ragaszkodom a zászló + címer kombóhoz, de jó lenne, majd akkor eldönjük. kulcsos zászló rúlz! úgyis elfelejtjük mire ott leszünk lol:

névnek nagyon béna de vmi ilyesmi, hogy Titokzatos Törpbanda vagy ilyesmi?... bocs épp melózok, nem vagyok igazán kreatív. :P

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365411 Írta: Remzy
ha jol számoltam pont tudunk párban pingpongozni igy férfiak mig a fehérnép végzi a dolgát :D DDD zászlo meg cimer sztem hamár ennyire kulcsonánok lettünk ne egy jegesmedve legyen ;P

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365392 Írta: Esgal
Meséltem már, hogy ma a bányában fejbetalált egy szikladarab?

Címer, zászló, még az induló is opcionális. Ha akarjuk, hogy legyen, akkor lesz, ha lesz, aki csináljon, akkor pláne :) De ezt ráér ott helyben is eldönteni természetesen.
*már látom az idilli jelenetet a szabad csapatidőből: törp ifjaink barlangi pingponggal tartják formában magukat, míg a szelíd törpasszonyok békésen zászlót hímezgetnek és kulcsokat szidoloznak, míg a háttérben rablóhús sül, és törpörkölt rotyog*

Tünde: :D persze, meg csigás szőke szakállal :D (bocsi, vicc volt :) csak rendes tőled, és kész :) )

Bocsánat mindenkitől, ma meglehetősen hülye vagyok. Meséltem már, hogy ma a bányában fejbetalált egy szikladarab?

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365376 Írta: Orsie

Artemisz (Erenya) írta: Zászló jó volna - címer, mint amnéziás brigádnak, nem hiszem, hogy lesz.

mivel a csapatoknak több ideje úgyis a Tábor második felében lesz, ezért lehet, hogy addigra visszanyerjük az emlékeinket.. de sztem ha van zászló akkor azon kb ugyanaz van, mint a címeren, nem? szóval én nem tudom szétválasztani a kettőt. de nem is értek hozzá..

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365373 Írta: Artemisz
Zászló jó volna - címer, mint amnéziás brigádnak, nem hiszem, hogy lesz.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365368 Írta: Orsie
semmi jó nem jut eszembe csapatnévre. de ezt ott helyben is kitalálhatjuk, ugye?

más. nem tudom ki hogy van ezzel meg egyáltalán, de idén lesznek olyasmik, mint csapatzászló meg csapatcímer, stb?

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365361 Írta: Eglarcarien

Esgal írta: Nekem ne mondjátok, hogy általam szeretnétek meghatározni magatokat ;)

deigeen... ^^ randa autoriter banda vagyunk :twisted:

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365353 Írta: Artemisz

Remzy írta: Újfent én (lassan aktívabb leszek, mint ő) :P

Szerencse fel, szerencse le!
Ilyen a bányász élete...

:) :) :) *füligmosoly*

Tatabányai bányászlányként kisujjamban van a téma (azaz a dal). A világ legszebb dallamainak egyike. Viszont elég szomorkás. Nekünk vmi ütősebb kéne. Azon, amit alantabb betettem, senki nem gondolkozott el? :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365311 Írta: Remzy

Esgal írta: Tünde, angyaltörp vagy! :)

LOL az milyen? kicsi, kövér szárnyakkal?

OFF vége és befogtam

Artemisz: kulcsot nagyáruházas MR Minitből szerezz, ma voltam városban, de a héten többet nem leszek, és nem jött szembe ilyen bolt

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365293 Írta: Esgal
Tünde, angyaltörp vagy! :) Nekem is tetszik, csak azért lehet, egy kicsit tempósítani kéne rajt'... nodemajd. Meg persze szöveg.

Ötletek?

És csapatnév? Nekem ne mondjátok, hogy általam szeretnétek meghatározni magatokat ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.216 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére