Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!

Több
16 éve 5 hónapja #367462 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Orsie, Snuff, hol vannak a képeitek? :closed:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367310 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Üdvözletem!

Itt is köszönöm a csapatnak a magától értetődő, hatékony és önszervező együttműködést, azt hiszem, nagyon tökös törpnépet gyalultunk össze, és még csak nem is a legvégére, hanem már jóval előtte :) = Köszönöm, hogy felhasználtuk a Lenin-dalt, hogy csináltunk komoly darabot is, hogy pillanatok alatt összedobtuk a kalózok ebédjét (számomra a tábor egyik leghangulatosabb eseménye volt), meg az összes kellemes apróságot, ami előfordult köztünk :) =
Igen, legyen csapattali, és ahogy a költő mondaná:
Baruk Khazâd! Khazâd ai-m

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367254 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Most, hogy eláztam ugyanabban a cipőben, ugyanabban a zokniban (az egyikben...) és ugyanabban a zubbonyban, visszajött a tábori hangulat. Legalább most süssön ki a nap, hogy hazajöttem! Jó, tábor végi cucuje az hagyomány, de tábor közben?! :P
Csapattali legyen! Tavaly ha jól emlékszem, nem jutottam el arra az egyre sem, amelyikről végülis nem tudom, megvalósult-e, de idén jobban kötődöm a csapathoz. :)
Csak majd egyeztetek az órarendemmel és a MÁV menetrenddel, hogy mikor jövök Budapestre megint.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367237 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
lesz csapattali valamikor? gondolom többen még mentek nyaralni - én is - meg Lamyról tudom, hogy megint utazik. da ha mindenki ráér, akkor találkozzunk!
most, hogy 2 napja rendes kaján élek meg tiszta körülmények között vagyok, kezd hiányozni a Tábor :P na jó, a kosz és a hideg nem, de Ti igen. meg mindenki.
nézegetem a képeket és nosztalgiázok... :szipp:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367126 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!

Esgal írta: Artemisznek, hogy erdőjáró-rendvezsegédként is annyit volt a csapattal, amennyit bírt

Köszönöm, Esgal, akkor is, ha én pontosan az ellenkezőjét éreztem - néha szántszándékkal antiszockodtam, mert épp arra volt szüksége a lelkivilágomnak (pajzsfestés és hasonlók) bocsánat érte, ettől még imádtam mindenkit és imádtam köztetek lenni... :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367041 Írta: Orsie
én is hazaértem, de most melózok - qrva álmosan :P - szóval majd írok bővebben, de köszi mindent! imádlak Titeket én is :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367023 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Vega menuuuuuuuu !

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367015 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Baruk khazaaaaaaaaaaad...!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367014 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Imádlak titeket!

Bővebb köszönömlistát majd egyszer, de azért a táboros topikba kiírtam, mi mindent köszönök nektek! :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366985 Írta: Artemisz

Remzy írta: DISZ IZ TÁRNAAAAAAAAAAAAA !!!!! jovolt tenx :P

Tömören szentigaz!

Köszi mindenkinek! Tényleg nincs jobb ötletem, de szuper volt végre egy extrémebb, kevésbé limonádé-bárányfelhős brancs tagja lenni. A tegnapi indulóéneklés a darab után pedig egyenesen csúcs!

Soksok puszi!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366951 Írta: Remzy
DISZ IZ TÁRNAAAAAAAAAAAAA !!!!! jovolt tenx :P

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366931 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Nos, hazaértem, és be kell valljam, őrült kis csapatunk hiányzik :) A tavalyi csapatommal ellentétben ez egy jóval hangosabb, elitistább és aktívabb csapat, sokkal többet beszéltünk egymással és részemről nagyon otthon éreztem magam benne :)
Köszönöm, hogy veletek lehettem :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366790 Írta: Remzy
az anyja:
Rudabányácska gyönyörűűű, sokat kirándultam arrafelé :)

Törpöljetek sokat törpartizánok!!!

Pussz nektek :lol:

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366755 Írta: Artemisz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap legyetek pontosak! ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366731 Írta: Remzy
xDDD elképzelem ahogy esgal ül egy szalmakazlon és egy ló rágja a haját xDDD

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366696 Írta: Artemisz
Értesültem róla, hogy szeretett csapat- és rendvezeink Rudabányácskán csövelnek és buliznak egy pajtában Jácint jóvoltából, mivel a Tábor helyszíne még foglalt.

Irigylem őket :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366461 Írta: Orsie
hehe, műxik a net:

Lamy, a haldokló hideg kissé túlzás, az origo-n még kedden is 30 fokokat mondanak, és keleten lesz melegebb. (és tapasztalatom szerint egész jól meg tudják jósolni, jobb, mint a met.hu.) hétfő-keddre várható eső, vihar, de lehűlést az se hoz nagyon. szerdán már nincs fronthatás sem.
nézzétek meg
ezt is
nyugi.

no megyek is vissza pakolni :)

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366458 Írta: Artemisz

Lamy írta: Ja, igen, én is azt hallottam, hogy hétvégn haldoklós meleg 30 fok fölött, utána lévő héten haldoklós hideg 20 fok alatt maximum 19 celziusszal.

Zsír. Nem fogunk megfőni a túrákon *cinikus*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366453 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
Támogatok. Mindent támogatok.
Baltát és kulcsot keresztbe,törpindulót,lángost, stb.
Ja, igen, én is azt hallottam, hogy hétvégn haldoklós meleg 30 fok fölött, utána lévő héten haldoklós hideg 20 fok alatt maximum 19 celziusszal.
Vigyünk törbundát.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366435 Írta: Artemisz

Esgal írta: Ékszer amúgy mindig szokott nálam lenni, meg smink is. Továbbá van egy kissebb adag üvegkavicsom, meg ilyesmim, drágakőnek jó lesz :) A hajtekerentyűről meg még beszéljünk.

Otthon ne felejtsd a kerek drágakövet ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366428 Írta: Esgal

Artemisz (Erenya) írta:

Esgal írta: Meg azt a hetvenhétfontos vaskalapács alá való kutyamindenit essen pénteken! :P én már lent fogok akkor sátrazni; mit kezdtek egy elázott csapvezzel? :P

Jójó, de te még bemenekülhetsz akkor a házba, nem? :O

Törp nem házal. Törp tárnát ás, vagy ha nincs, épít. Sátrat. :D Muszáj elöljárnom a jó példával :D

Viccet félretéve: Mindenkinek van valami nemszeretemje, nekem az ilyen tábori faházak szoktak lenni. Úgyhogy elég jókora esőnek kéne lenni, hogy bemenjek egybe aludni...

Egyébként praktikussági szempontból is, ha ma esne, az pont jó állagú lesz szombatra, de a péntek esti esőtől még bőven dagonyázhatunk sátorállítás közben.

Ékszer amúgy mindig szokott nálam lenni, meg smink is. Továbbá van egy kissebb adag üvegkavicsom, meg ilyesmim, drágakőnek jó lesz :) A hajtekerentyűről meg még beszéljünk.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366425 Írta: Artemisz

Esgal írta: Meg azt a hetvenhétfontos vaskalapács alá való kutyamindenit essen pénteken! :P én már lent fogok akkor sátrazni; mit kezdtek egy elázott csapvezzel? :P

Jójó, de te még bemenekülhetsz akkor a házba, nem? 8O
Meg aztán elázni nem csak esőtől lehet :P

Viccet félretéve, hozok egy csomó kendőt, sálat, stólát, meg pár feltűnő és jól kinéző ékszerszerű képződményt. OK?
Sminkcuccokat hozzatok, csajok, meg fonalat is, hajfonattekerentyűket csinálni, jó? *szépennéz*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366423 Írta: Esgal
Meg azt a hetvenhétfontos vaskalapács alá való kutyamindenit essen pénteken! :P én már lent fogok akkor sátrazni; mit kezdtek egy elázott csapvezzel? :P

Essen mondjuk ma, ma még nincs lent senki.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366416 Írta: Artemisz
Essen péntek este-éjszaka, utána már NE!

A kajáról: lángos: NYAMI :P :P :P
És ne feledjétek, hogy mi mindent megeszünk és mindent megmászunk, és ami nem áll arrébb, nem mászható és nem rágható, azt szétzúzzuk! na!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366370 Írta: Remzy
istenem akármit megdnék érte h essen egy kcisit mielöt leérünk ... legalább puha lenne a talaj és nemkellene samukalapőcáácsal sátratverni

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366316 Írta: Orsie
lángos nyami :) főleg sajttal és tejföllel.

drágáim, tegnap későeste a net csődöt mondott, és ma reggel nem volt idő rájönni, hogy a készülékben van-e a hiba vagy a T-Baromnál, este meg pakolok - megnézem a modemet meg a routerről leszedjük a masinát és maximum bejelentem a szolgáltatónak, hogy kapja össze magát, ergó nem leszek online ma 5 után (most melóhelyről vagyok).

ha valaki nagyon szeretne velem beszélni, mobilon elér, egyébként pedig szombaton találkozunk!!

állítólag fenyeget az eső réme, készüljetek ruházattal eszerint. :P

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366182 Írta: Remzy
akár, de ha valalki ennyire nem kompatibilis a tábori kajával : konzervkaja, rud kolbász :P csokolooooom :D én viszek magammal az tuti hátha megéhezek egy jokis harcos rendi foglalkozás után :D :D:D:

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366178 Írta: Esgal
Eglar: viszont vedd számításba azt is, hogy boltba meglehetősen korlátozottan jutunk majd el, tehát ha tudod, hogy nem eszed meg a cuccot, készülj úgy. Elvileg lesz valami hűtőfélénk, ha hozol kaját (mondjuk szendó), be lehet majd pakolni. Nehogy nekem ne egyél, aztán harcosrendben meg majd mosunk fel :P

Egyébként ezért érdemes tréningezni az ízlést, és a gyomrot: jobbak a túlélési esélyek ilyen helyzetben :)

Kajáról szólván: ma akasztottam le nagymuteromtól egy jóféle, egyszerű lángosreceptet. Ha sikerül kigründolnom, hogy sütjük ki nyílt tűzön, lenne rá gusztusa a népnek? Persze nem a rablóhúsészöldség helyett, akár valamelyik este tábortűznél...

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366133 Írta: Orsie

Eglarcarien írta: nahh,megnéztem a kajákat, és akkor mégse sportolok ezen a héten semmit,a vizsgaidőszaki kilókat simán leadom majd táborban... ^^ (huhú, engem a hentestokánnyal pl. ki lehet kergetni a világból, tarhonyával szintén)

Eglar, állj át a vegákhoz :D abban ilyenek nincsenek, én is frászt kapnék ezektől...

új topicnév rúlz! :dance: :bounce: :hello:

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366114 Írta: Artemisz

Eglarcarien írta: nahh,megnéztem a kajákat, és akkor mégse sportolok ezen a héten semmit,a vizsgaidőszaki kilókat simán leadom majd táborban... ^^ (huhú, engem a hentestokánnyal pl. ki lehet kergetni a világból, tarhonyával szintén)

A tarhonyádat átvállalom :D

milyen az a HENTEStokány?
8O

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.213 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére