- Köszönetek: 0
Törpartizánok - ellenállunk a Homálynak!
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- icke
- Nem elérhető
Itt is köszönöm a csapatnak a magától értetődő, hatékony és önszervező együttműködést, azt hiszem, nagyon tökös törpnépet gyalultunk össze, és még csak nem is a legvégére, hanem már jóval előtte = Köszönöm, hogy felhasználtuk a Lenin-dalt, hogy csináltunk komoly darabot is, hogy pillanatok alatt összedobtuk a kalózok ebédjét (számomra a tábor egyik leghangulatosabb eseménye volt), meg az összes kellemes apróságot, ami előfordult köztünk =
Igen, legyen csapattali, és ahogy a költő mondaná:
Baruk Khazâd! Khazâd ai-m
ignis sum quae contra frigus ardet
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Csapattali legyen! Tavaly ha jól emlékszem, nem jutottam el arra az egyre sem, amelyikről végülis nem tudom, megvalósult-e, de idén jobban kötődöm a csapathoz.
Csak majd egyeztetek az órarendemmel és a MÁV menetrenddel, hogy mikor jövök Budapestre megint.
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
most, hogy 2 napja rendes kaján élek meg tiszta körülmények között vagyok, kezd hiányozni a Tábor na jó, a kosz és a hideg nem, de Ti igen. meg mindenki.
nézegetem a képeket és nosztalgiázok... :szipp:
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Artemisz
- Nem elérhető
Esgal írta: Artemisznek, hogy erdőjáró-rendvezsegédként is annyit volt a csapattal, amennyit bírt
Köszönöm, Esgal, akkor is, ha én pontosan az ellenkezőjét éreztem - néha szántszándékkal antiszockodtam, mert épp arra volt szüksége a lelkivilágomnak (pajzsfestés és hasonlók) bocsánat érte, ettől még imádtam mindenkit és imádtam köztetek lenni...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Orsie
- Nem elérhető
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Lamy
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Bővebb köszönömlistát majd egyszer, de azért a táboros topikba kiírtam, mi mindent köszönök nektek!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Artemisz
- Nem elérhető
Remzy írta: DISZ IZ TÁRNAAAAAAAAAAAAA !!!!! jovolt tenx
Tömören szentigaz!
Köszi mindenkinek! Tényleg nincs jobb ötletem, de szuper volt végre egy extrémebb, kevésbé limonádé-bárányfelhős brancs tagja lenni. A tegnapi indulóéneklés a darab után pedig egyenesen csúcs!
Soksok puszi!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Remzy
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Köszönöm, hogy veletek lehettem
"Well, I'm back."
- Remzy
- Nem elérhető
Rudabányácska gyönyörűűű, sokat kirándultam arrafelé
Törpöljetek sokat törpartizánok!!!
Pussz nektek
- Artemisz
- Nem elérhető
Holnap legyetek pontosak!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Remzy
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Irigylem őket
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Orsie
- Nem elérhető
Lamy, a haldokló hideg kissé túlzás, az origo-n még kedden is 30 fokokat mondanak, és keleten lesz melegebb. (és tapasztalatom szerint egész jól meg tudják jósolni, jobb, mint a met.hu.) hétfő-keddre várható eső, vihar, de lehűlést az se hoz nagyon. szerdán már nincs fronthatás sem.
nézzétek meg
ezt is
nyugi.
no megyek is vissza pakolni
- Artemisz
- Nem elérhető
Lamy írta: Ja, igen, én is azt hallottam, hogy hétvégn haldoklós meleg 30 fok fölött, utána lévő héten haldoklós hideg 20 fok alatt maximum 19 celziusszal.
Zsír. Nem fogunk megfőni a túrákon *cinikus*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Lamy
- Nem elérhető
Baltát és kulcsot keresztbe,törpindulót,lángost, stb.
Ja, igen, én is azt hallottam, hogy hétvégn haldoklós meleg 30 fok fölött, utána lévő héten haldoklós hideg 20 fok alatt maximum 19 celziusszal.
Vigyünk törbundát.
- Artemisz
- Nem elérhető
Esgal írta: Ékszer amúgy mindig szokott nálam lenni, meg smink is. Továbbá van egy kissebb adag üvegkavicsom, meg ilyesmim, drágakőnek jó lesz A hajtekerentyűről meg még beszéljünk.
Otthon ne felejtsd a kerek drágakövet
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Esgal
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
Esgal írta: Meg azt a hetvenhétfontos vaskalapács alá való kutyamindenit essen pénteken! én már lent fogok akkor sátrazni; mit kezdtek egy elázott csapvezzel?
Jójó, de te még bemenekülhetsz akkor a házba, nem?
Törp nem házal. Törp tárnát ás, vagy ha nincs, épít. Sátrat. Muszáj elöljárnom a jó példával
Viccet félretéve: Mindenkinek van valami nemszeretemje, nekem az ilyen tábori faházak szoktak lenni. Úgyhogy elég jókora esőnek kéne lenni, hogy bemenjek egybe aludni...
Egyébként praktikussági szempontból is, ha ma esne, az pont jó állagú lesz szombatra, de a péntek esti esőtől még bőven dagonyázhatunk sátorállítás közben.
Ékszer amúgy mindig szokott nálam lenni, meg smink is. Továbbá van egy kissebb adag üvegkavicsom, meg ilyesmim, drágakőnek jó lesz A hajtekerentyűről meg még beszéljünk.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Artemisz
- Nem elérhető
Esgal írta: Meg azt a hetvenhétfontos vaskalapács alá való kutyamindenit essen pénteken! én már lent fogok akkor sátrazni; mit kezdtek egy elázott csapvezzel?
Jójó, de te még bemenekülhetsz akkor a házba, nem? 8O
Meg aztán elázni nem csak esőtől lehet
Viccet félretéve, hozok egy csomó kendőt, sálat, stólát, meg pár feltűnő és jól kinéző ékszerszerű képződményt. OK?
Sminkcuccokat hozzatok, csajok, meg fonalat is, hajfonattekerentyűket csinálni, jó? *szépennéz*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Esgal
- Nem elérhető
Essen mondjuk ma, ma még nincs lent senki.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Artemisz
- Nem elérhető
A kajáról: lángos: NYAMI
És ne feledjétek, hogy mi mindent megeszünk és mindent megmászunk, és ami nem áll arrébb, nem mászható és nem rágható, azt szétzúzzuk! na!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Remzy
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
drágáim, tegnap későeste a net csődöt mondott, és ma reggel nem volt idő rájönni, hogy a készülékben van-e a hiba vagy a T-Baromnál, este meg pakolok - megnézem a modemet meg a routerről leszedjük a masinát és maximum bejelentem a szolgáltatónak, hogy kapja össze magát, ergó nem leszek online ma 5 után (most melóhelyről vagyok).
ha valaki nagyon szeretne velem beszélni, mobilon elér, egyébként pedig szombaton találkozunk!!
állítólag fenyeget az eső réme, készüljetek ruházattal eszerint.
- Remzy
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Egyébként ezért érdemes tréningezni az ízlést, és a gyomrot: jobbak a túlélési esélyek ilyen helyzetben
Kajáról szólván: ma akasztottam le nagymuteromtól egy jóféle, egyszerű lángosreceptet. Ha sikerül kigründolnom, hogy sütjük ki nyílt tűzön, lenne rá gusztusa a népnek? Persze nem a rablóhúsészöldség helyett, akár valamelyik este tábortűznél...
/Lucifer/
/Ghymes/
- Orsie
- Nem elérhető
Eglar, állj át a vegákhoz abban ilyenek nincsenek, én is frászt kapnék ezektől...Eglarcarien írta: nahh,megnéztem a kajákat, és akkor mégse sportolok ezen a héten semmit,a vizsgaidőszaki kilókat simán leadom majd táborban... ^^ (huhú, engem a hentestokánnyal pl. ki lehet kergetni a világból, tarhonyával szintén)
új topicnév rúlz! :dance: :bounce: :hello:
- Artemisz
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: nahh,megnéztem a kajákat, és akkor mégse sportolok ezen a héten semmit,a vizsgaidőszaki kilókat simán leadom majd táborban... ^^ (huhú, engem a hentestokánnyal pl. ki lehet kergetni a világból, tarhonyával szintén)
A tarhonyádat átvállalom
milyen az a HENTEStokány? 8O
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.