Tábortűz (Beszélgetések)

Több
16 éve 1 hete #373462 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
az egy igencsak kiváló szempont.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hete #373461 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)

fqqdk írta: én akarok menni hne-re. tökre jó lenne, ha mondjuk egy ilyen tolkienciklopédiát meg tudnánk dumálni ottan.

Én is akarok menni HNE-re. De tulképp az nem olyan hosszú, hogy ne lehetne utána még videózni is (bár még nincs meg, hogy mikor kezdődik), és legalább nem kéne 3 hétvégén utazgatnom, csak kettőn. (Mivel kgy is novemberben lesz.) Hmm?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hete #373460 Írta: fqqdk
én akarok menni hne-re. tökre jó lenne, ha mondjuk egy ilyen tolkienciklopédiát meg tudnánk dumálni ottan.

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hete #373459 Írta: Sil
Kincső: fejlemények? Mi van a többiekkel, ráérnek/nem érnek rá végül?
Alyr épp 15-ére hívja össze a HNE-t, ahogy elnézem.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hete #372564 Írta: Ingwea
Ingwea válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
Én pont azon a hétvégén nem érek rá Péntek-Vasárnap. De valami közelebbi talit, esetleg kevesebb emberrel, mert biztos nem ér rá mindenki, nem lehet szervezni?

I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
Téma zárolva.
Több
16 éve 2 hete #372246 Írta: Sil
Hónap közepe? Nekem tökéletes. :D

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 2 hete #372239 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
Nekem oké, de tekintve, hogy a fórum aktivitása nullán van, szerintem KÖMTön töltessünk ki erre vonatkozó kérdőívet minden jelenlévő prizmaccsal, akik meg nem lesznek ott, azokat visszatértünk után kérdezzük ki...
Téma zárolva.
Több
16 éve 2 hete #372238 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
November 15-16. lesz nekem egy olyan vasárnap, amikor szombaton f4-4-től másnap délelőttig vagy vasárnap egész nap tudunk videózni. :idea: Vélemények? ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 2 hete #372228 Írta: Ingwea
Én nem tudok menni... KÖMT-re :(
De én minden hétvégén ráérek talizni, kiv. most az őszi szünetben. Sőt, néha hétközben is (bár ritkán) :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 3 hete #371875 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
Igen, én nemrég küldtem el. :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
16 éve 3 hete #371848 Írta: Kincső
Héééhahóóó! :(
Nagyon kevés prizmacsot látok a KÖMT jelentkezők listáján!! :cry: Ille?! Caladril?! Ingwea?! Idril?! Efkú?! Maglor?! Rodarth?!
UGYE holnap még jelentkeztek??? 8O :!:

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hete #371666 Írta: Kincső

Metaflora írta: Jó lenne, ha tudnánk elsősorban azokhoz alkalmazkodni, akikkel eddig nem nagyon sikerült tábor óta talizni. Hahó, ti itt említettek! Ha biztos nem tudtok, vagy esetleg neadjisten nem is akartok ráérni később se, akkor legalább azt mondjátok meg!

Az a gyanúm, hogy a fél csapat nem néz fórumot :( Az időpontjavaslataimat ld. lejjebb. Videózósnál rövidebb tali más hétvégi délutánokon is lehet. :)

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #371602 Írta: Metaflora
Ha mindig csak a következő hétvégével kalkulálunk, akkor mire megbeszélünk valamit, mindig kicsúszunk az időből...
Szóval szerintem mindenki, aki szeretne talizni, legalább november végéig írja be, mennyit sejt a hétvégi ráérési esélyeiből.
Én jelenlegi tervek szerint 1-2-án egyáltalán nem érek rá, utána egyelőre semmi fix.
Jó lenne, ha tudnánk elsősorban azokhoz alkalmazkodni, akikkel eddig nem nagyon sikerült tábor óta talizni. Hahó, ti itt említettek! Ha biztos nem tudtok, vagy esetleg neadjisten nem is akartok ráérni később se, akkor legalább azt mondjátok meg!
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #371403 Írta: Ingwea
Meta: feljöttem! :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #371265 Írta: Kincső
No, hát eddig 5/1,5... (Idril, Sil, Nam nem, Ingwea igen de inkább vas, Meta nem de talán szombat)
Sajna a legközelebbi üres vasárnapom a nov.9-i, és a mostanihoz hasonló (szombatdélután is ráérős) hétvégém a nov.15-16. Szóba jön még az ősziszünet. Ebből a szombat, a november 1-e talán túl családiprogram gyanús lehet sokaknak, de ha mégsem, akkor lehet aznap egésznap (de nem éjszakával, mert másnap főnixelek).
Szóval a javaslatom, hogy a videózós talit halasszuk, és most hétvégén összefuthatunk azzal, aki ráér. Hm?

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #371198 Írta: Sil
Sajnos közben a család beszervezett nekem programot szombatra, ami miatt nem tudnék időben elindulni, vasárnap meg most tényleg pihennem kéne, mert épp évet zárunk (ráadásul még bekaptunk egy ellenőrzést is, szóval most még a szokásosnál is durvább). Azaz most hétvégén sajnos egyik sem jó. :cry: A többi hétvégém (KÖMF kivételével) viszont még szabad.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #371195 Írta: Metaflora
Ezen a hétvégén szombaton lehet, hogy lesz programom, vasárnap meglehetősen fix, hogy kora reggeltől lesz programom, a szombat késődélután-estém biztosan felhasználható.
További hétvégéimre egyelőre nincs semmi tervezve, a szombat és a vasárnap alapesetben mindig teljes egészében ráérősidő.
(És írjatok sokat ide, mert Rabynék leelőztek minket, legyen megint a mi csapattopicunkban a legtöbb HSZ :D )
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #371190 Írta: Kincső
Jaj! Bocsánat az elveszésért... nagyon sűrű volt az utóbbi 3-4 nap. Szurkoljatok holnap f11-től, mert kreszvizsgázom :)

Tehát, küldtem körmailt h. ki jönne hétvégén talni, de itt is írom és itt is lehet válaszolni, csak gyorsan! Persze aki nem válaszol az sms-t fog kapni, de aki látja az válaszoljon légyszi...

Szóval a téma: videónézegető csapattali. A lehetőségek: szombat délután 4-től ittalvósan másnap reggelig/délelőttig, vagy vasárnap reggeltől/délelőttől estig.
Villámgyors választ szeretnék MINDENKITŐL, hogy:
- bármelyik jó
- csak a szombat jó
- csak a vasárnap jó
- egyik sem jó most

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #371055 Írta: Sil
Kincső, akkor lesz végül valami abból a jövő hét végéből, vagy halasztódik? [size=9:3e0cvzgn]Lassan be kéne adagolnom a családnak, hogy mikor nem leszek itthon...[/size]

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370941 Írta: Caladril
Caladril válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)

Ille / Lórien írta: Nekem a hétvégék általában jók, de pontosabban most nem tudom megmondani, hogy melyik nem alkalmas.

2005-ös tábori és 2006-os LEP-es videó van valakinek?

Nekem is, de szombaton csak 13 után, mert beíratkoztam egy nyelvtanfolyamra XD megláttjuk mi lesz belőle. De jó ötletnek tartom.

Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370795 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
Nekem a hétvégék általában jók, de pontosabban most nem tudom megmondani, hogy melyik nem alkalmas.

2005-ös tábori és 2006-os LEP-es videó van valakinek?

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370708 Írta: Metaflora
Hahó, kedves egymást hiányoló mindenkik... nem akarunk megpróbálkozni tenni valamit a hiányérzet ideiglenes gyógyítgatására? Úúúgymint találkozás?
Ki akar tényleg csapattalizni? (mármint nem csak elméletben, hanem az egyéb tennivalóival és a rendelkezésére álló időmennyiséggel egyeztetve is)
És mikor értek rá pontosan? (esetleg mikor nagyon nem... jó lenne ha kiemelten alkalmazkodhatnánk azokhoz, akiket tényleg nem nagyon lehetett tábor óta látni)
Amúgymeg: KÖMT?
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370542 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
No azért te is kellettél, mert potenciálisna lehet akármilyen jó is egy csapat, rátermett, dolgát értő vezető nélkül széthullik.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370431 Írta: Kincső
Szombatok: sajna igen :( bár olykor csak háromig (tulképp 4-én is), úgyhogy az jön még szóba, hogy szombat délután+éjjel, ittalvós verzióban.

Most gyorsan rápillantva a videókra: Tábor 2003-2004 és LEP 2004-2005 biztos van, meg 2004 Farsang, és lapul még itt néhány feliratozatlan kazi lehet h. azok közt is van. A dvd-lejátszónk is rossz éppen, de addig még megjavulhat (--> tábori dvd-k), sőt ha a kamera is megjavul, akkor bármit le tudunk játszani a kamerakazikról amit az MTT története során mi felvettünk :P ;)

Sil írta: [size=9:1ihax84e]Kincső, lehetek jövőre is a csapatodban? (Persze feltéve, ha tündék lesznek. [/size]

:oops: Már csak az a kérdés, hogy kik csinálják a tábort, mi lesz a keretjáték ( :arrow: lesznek-e tündék :P ), kellek-e a tábvezeknek mint csapvez és akarok-e csapvez lenni jövőre. :D Idén ugyanis nem én kellettem hozzá hogy ennyire jók legyetek ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370430 Írta: Sil

Kincső (Thilanna) írta: Hű gyerekek végre nekem is volt időm megnézni a csapatelőadásainkat... hát eszméletlenül kolosszálisan jó! :D Zseniális csapat voltatok, azaz vagytok *elérzékenyül* :P

:egyetért: Ennyire még egy csapat sem közelítette meg nálam a Curufinceket. :) [size=9:f1zl4lpn]Kincső, lehetek jövőre is a csapatodban? (Persze feltéve, ha tündék lesznek. :P )[/size]

Kincső (Thilanna) írta: A tábtalin felmerült egy olyan ötlet, hogy tarthatnánk nálunk egy közös "régi-és-új-emtétés-videók-nézése" mottójú csapattalit ;) Nos, én egyelőre október 5-e vasárnapra gondoltam, mert előtte nap úgyis züllinapom van (ellenben főnixelek --> nem érek rá), de még egyeztetnem kell kiccsaládommal is. Vélemény? ;)

Ja, megnézem majd h. mik vannak meg kiírva VHS-re... :roll:

Tetszik az ötlet, és mennék is. :D Mondjuk nekem a szombat alkalmasabb lenne (ilyenkor fél 12-re érek haza, hétfőn meg ugye munka), de gondolom, minden szombaton főnixelsz, úgyhogy az kiesik.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370429 Írta: Kincső
Hű gyerekek végre nekem is volt időm megnézni a csapatelőadásainkat... hát eszméletlenül kolosszálisan jó! :D Zseniális csapat voltatok, azaz vagytok *elérzékenyül* :P

A tábtalin felmerült egy olyan ötlet, hogy tarthatnánk nálunk egy közös "régi-és-új-emtétés-videók-nézése" mottójú csapattalit ;) Nos, én egyelőre október 5-e vasárnapra gondoltam, mert előtte nap úgyis züllinapom van (ellenben főnixelek --> nem érek rá), de még egyeztetnem kell kiccsaládommal is. Vélemény? ;)

Ja, megnézem majd h. mik vannak meg kiírva VHS-re... :roll:

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370380 Írta: Kincső
Hátttöö... részemről szombaton főnixezem (színisuli), a vasárnap meg még nemtom hogy alakul... :roll: De ha találok szabadidőt benne, szólok! :)

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370379 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)

Maglor írta: mi ez a punny, kérem?
hova tűntetek csaptagok?????
hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Ti iiiss!! Jó, miért nem voltam tábori talin?? Ok: a tetves allergia. De nagyoooonn.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370304 Írta: fqqdk

Metaflora írta: Vááá, még csak az első csapatelőadásunkat néztem meg, de az ork légióink mind az egy személyben tündériek, főleg, amikor bevetésre készülődve ácsorognak Annatar mellett :D

update: megnéztem a másodikat is :D imádom magunkat :D

(--->>> Idril, merre jársz?!)

(L), DABU! LOK'TAR OGAR!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 1 hónapja #370290 Írta: Metaflora
Én próbálkozom, de néha meglehetősen az az érzésem, hogy láthatatlanok a hozzászólásaim, mert még annyit se válaszoltok, hogy nem érdekel, nem érek rá, hülye ötlet.
Kérdésem még mindig aktuális: ha a hétvégén (vagy akár holnap dél és négy között) valaki ráér és kedve van a(r)(c) plakátkiállítást nézni, szóljon...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.543 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére