Tábortűz (Beszélgetések)
- fqqdk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
code a rat the monster on doom in it
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Én is akarok menni HNE-re. De tulképp az nem olyan hosszú, hogy ne lehetne utána még videózni is (bár még nincs meg, hogy mikor kezdődik), és legalább nem kéne 3 hétvégén utazgatnom, csak kettőn. (Mivel kgy is novemberben lesz.) Hmm?fqqdk írta: én akarok menni hne-re. tökre jó lenne, ha mondjuk egy ilyen tolkienciklopédiát meg tudnánk dumálni ottan.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- fqqdk
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Alyr épp 15-ére hívja össze a HNE-t, ahogy elnézem.
Tears unnumbered
- Ingwea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ingwea
- Nem elérhető
De én minden hétvégén ráérek talizni, kiv. most az őszi szünetben. Sőt, néha hétközben is (bár ritkán)
- Ille Lórien
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Nagyon kevés prizmacsot látok a KÖMT jelentkezők listáján!! Ille?! Caladril?! Ingwea?! Idril?! Efkú?! Maglor?! Rodarth?!
UGYE holnap még jelentkeztek??? 8O
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Metaflora írta: Jó lenne, ha tudnánk elsősorban azokhoz alkalmazkodni, akikkel eddig nem nagyon sikerült tábor óta talizni. Hahó, ti itt említettek! Ha biztos nem tudtok, vagy esetleg neadjisten nem is akartok ráérni később se, akkor legalább azt mondjátok meg!
Az a gyanúm, hogy a fél csapat nem néz fórumot Az időpontjavaslataimat ld. lejjebb. Videózósnál rövidebb tali más hétvégi délutánokon is lehet.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Szóval szerintem mindenki, aki szeretne talizni, legalább november végéig írja be, mennyit sejt a hétvégi ráérési esélyeiből.
Én jelenlegi tervek szerint 1-2-án egyáltalán nem érek rá, utána egyelőre semmi fix.
Jó lenne, ha tudnánk elsősorban azokhoz alkalmazkodni, akikkel eddig nem nagyon sikerült tábor óta talizni. Hahó, ti itt említettek! Ha biztos nem tudtok, vagy esetleg neadjisten nem is akartok ráérni később se, akkor legalább azt mondjátok meg!
- Ingwea
- Nem elérhető
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Sajna a legközelebbi üres vasárnapom a nov.9-i, és a mostanihoz hasonló (szombatdélután is ráérős) hétvégém a nov.15-16. Szóba jön még az ősziszünet. Ebből a szombat, a november 1-e talán túl családiprogram gyanús lehet sokaknak, de ha mégsem, akkor lehet aznap egésznap (de nem éjszakával, mert másnap főnixelek).
Szóval a javaslatom, hogy a videózós talit halasszuk, és most hétvégén összefuthatunk azzal, aki ráér. Hm?
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
További hétvégéimre egyelőre nincs semmi tervezve, a szombat és a vasárnap alapesetben mindig teljes egészében ráérősidő.
(És írjatok sokat ide, mert Rabynék leelőztek minket, legyen megint a mi csapattopicunkban a legtöbb HSZ )
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Tehát, küldtem körmailt h. ki jönne hétvégén talni, de itt is írom és itt is lehet válaszolni, csak gyorsan! Persze aki nem válaszol az sms-t fog kapni, de aki látja az válaszoljon légyszi...
Szóval a téma: videónézegető csapattali. A lehetőségek: szombat délután 4-től ittalvósan másnap reggelig/délelőttig, vagy vasárnap reggeltől/délelőttől estig.
Villámgyors választ szeretnék MINDENKITŐL, hogy:
- bármelyik jó
- csak a szombat jó
- csak a vasárnap jó
- egyik sem jó most
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Caladril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ille / Lórien írta: Nekem a hétvégék általában jók, de pontosabban most nem tudom megmondani, hogy melyik nem alkalmas.
2005-ös tábori és 2006-os LEP-es videó van valakinek?
Nekem is, de szombaton csak 13 után, mert beíratkoztam egy nyelvtanfolyamra XD megláttjuk mi lesz belőle. De jó ötletnek tartom.
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
2005-ös tábori és 2006-os LEP-es videó van valakinek?
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Ki akar tényleg csapattalizni? (mármint nem csak elméletben, hanem az egyéb tennivalóival és a rendelkezésére álló időmennyiséggel egyeztetve is)
És mikor értek rá pontosan? (esetleg mikor nagyon nem... jó lenne ha kiemelten alkalmazkodhatnánk azokhoz, akiket tényleg nem nagyon lehetett tábor óta látni)
Amúgymeg: KÖMT?
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Most gyorsan rápillantva a videókra: Tábor 2003-2004 és LEP 2004-2005 biztos van, meg 2004 Farsang, és lapul még itt néhány feliratozatlan kazi lehet h. azok közt is van. A dvd-lejátszónk is rossz éppen, de addig még megjavulhat (--> tábori dvd-k), sőt ha a kamera is megjavul, akkor bármit le tudunk játszani a kamerakazikról amit az MTT története során mi felvettünk
Már csak az a kérdés, hogy kik csinálják a tábort, mi lesz a keretjáték ( lesznek-e tündék ), kellek-e a tábvezeknek mint csapvez és akarok-e csapvez lenni jövőre. Idén ugyanis nem én kellettem hozzá hogy ennyire jók legyetekSil írta: [size=9:1ihax84e]Kincső, lehetek jövőre is a csapatodban? (Persze feltéve, ha tündék lesznek. [/size]
- Sil
- Nem elérhető
:egyetért: Ennyire még egy csapat sem közelítette meg nálam a Curufinceket. [size=9:f1zl4lpn]Kincső, lehetek jövőre is a csapatodban? (Persze feltéve, ha tündék lesznek. )[/size]Kincső (Thilanna) írta: Hű gyerekek végre nekem is volt időm megnézni a csapatelőadásainkat... hát eszméletlenül kolosszálisan jó! Zseniális csapat voltatok, azaz vagytok *elérzékenyül*
Tetszik az ötlet, és mennék is. Mondjuk nekem a szombat alkalmasabb lenne (ilyenkor fél 12-re érek haza, hétfőn meg ugye munka), de gondolom, minden szombaton főnixelsz, úgyhogy az kiesik.Kincső (Thilanna) írta: A tábtalin felmerült egy olyan ötlet, hogy tarthatnánk nálunk egy közös "régi-és-új-emtétés-videók-nézése" mottójú csapattalit Nos, én egyelőre október 5-e vasárnapra gondoltam, mert előtte nap úgyis züllinapom van (ellenben főnixelek --> nem érek rá), de még egyeztetnem kell kiccsaládommal is. Vélemény?
Ja, megnézem majd h. mik vannak meg kiírva VHS-re...
Tears unnumbered
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
A tábtalin felmerült egy olyan ötlet, hogy tarthatnánk nálunk egy közös "régi-és-új-emtétés-videók-nézése" mottójú csapattalit Nos, én egyelőre október 5-e vasárnapra gondoltam, mert előtte nap úgyis züllinapom van (ellenben főnixelek --> nem érek rá), de még egyeztetnem kell kiccsaládommal is. Vélemény?
Ja, megnézem majd h. mik vannak meg kiírva VHS-re...
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Maglor írta: mi ez a punny, kérem?
hova tűntetek csaptagok?????
hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti iiiss!! Jó, miért nem voltam tábori talin?? Ok: a tetves allergia. De nagyoooonn.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- fqqdk
- Nem elérhető
(L), DABU! LOK'TAR OGAR!!!Metaflora írta: Vááá, még csak az első csapatelőadásunkat néztem meg, de az ork légióink mind az egy személyben tündériek, főleg, amikor bevetésre készülődve ácsorognak Annatar mellett
update: megnéztem a másodikat is imádom magunkat
(--->>> Idril, merre jársz?!)
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Kérdésem még mindig aktuális: ha a hétvégén (vagy akár holnap dél és négy között) valaki ráér és kedve van a(r)(c) plakátkiállítást nézni, szóljon...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.