Tábortűz (Beszélgetések)

Több
15 éve 6 hónapja #378285 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
csudijó tlv-t szerveztél főnök! csak úgy dagadt a kebelem a büszkeségtől!!!!!:) (ami sztem meg is látszódott:))

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #378133 Írta: Maglor
te n is tudtad?:$
Krakkóba!!!!!:D

de már itt is vagyok!!!!! (majd kiderül, h ez jóhír-e....)

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #378006 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)

Maglor írta: legyetek jók itthon! nsokára jövök! addigis vigyázzatok magatokra!!!!!:)

Hova mész?
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377999 Írta: Maglor
legyetek jók itthon! nsokára jövök! addigis vigyázzatok magatokra!!!!!:)

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377940 Írta: Maglor
szija újra itthon, Meta! és nagyon köszi a homokot!!!!:D aaaaanyira drága vagy, h tényleg hoztál nekem!!!!! teljesen el vagyok érzékenyülve + + vagyok 6ódva. :)

Kincső: Sen is jönne segíteni a TLV döntőbe, ha még akadna hely. csak szólok én is. és mikor lesz ilyen "Ki mit nemtud" - fejtágítós cucc?

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377936 Írta: Metaflora
Hazajöttem - és már épp panaszkodni kezdtem volna rá, hogy micsoda hallgatás közepébe, de rájöttem, hogy hármunk közül most épp én "következnék", ezen a nem túl meglepő híren kívül viszont nem jutott eszembe semmi más - ez pedig számotokra már csak azért sem lehet meglepő, mert mindkettőtöket láttalak már ma :P Szóval, kezd szűk lenni ez a háromfős kör a beszélgetésre, halihóóó, további prizmacsok, merre jártok, mizújs?
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377917 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
http://www.nepmuvesz.hu/getdata.php?id=12040146884911

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #377909 Írta: Maglor
Meta, várunk szeretettel!!!!!

akit illet:

Tündék kútjából
Szagos vizet hoztam,
Van sok kislány a háznál,
Meglocsolom mostan.
Fáradozásomért
Egyedül azt kérem,
Tulipiros tojás
Legyen az én bérem!

éljen minden bájos, szép nő!

Csodát tenni nem tudok!"
Utolsó szerkesztés: 15 éve 6 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377904 Írta: Metaflora

Maglor írta: mit szóltok a teliholdhoz? részemről a Várból néztem szerda este és fürödtem a jótékony sugaraiban. itt a tavasz! taljunk!!!!!!!

Hat, en mar reg nehezen veszem eszre, hogy nem teli, merthogy itt nem jobbrol meg balrol hianyos, hanem fontrol meg lentrol, mert a kiflihold a hatan fekszik, szoval a jobb szele meg a bal szele mar reg kerek volt, csak az aljan lapult kicsit, mintha benyomodott volna a sulyatol, ahogy uldogelt ott a felhokon. (Bar most epp nem, de en altalaban a Varbol nezem a teliholdat, vagyis o nez engem, ezerrel vilagit befele az ablakomon.)
Holnap lehet, hogy latok mar igazi homoksivatagot is, bar koves sivatagban voltunk mar, ahol csak pici homok, nehany minimal novenyzet, a hozza illo birkakkal, sok nejlonzacsko es nehany piknikezo sziriai volt talalhato. Akik olyan helyen jarnak, ahol van viz is, azoknak minden jot a locsolassal kapcsolatos kalandokhoz. Ha minden jol megy, szerda reggel hat ora tajban meg mar vissza is erek Magyarorszagra.
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377886 Írta: Maglor
Boldog Nyulat mindenkinek! (Áldott Húsvéti ünnepeket!!!!!) Sok csokitojást és rengeteg jókedvet kívánok az Arany Hold alatt, minden kedves lúnitüncnek!:)

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377865 Írta: Maglor
mit szóltok a teliholdhoz? részemről a Várból néztem szerda este és fürödtem a jótékony sugaraiban. itt a tavasz! taljunk!!!!!!!

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377840 Írta: Kincső

Metaflora írta: Nekem sincs annyi - a noveremet hanyszor szamolhatom? :)

Ahány különböző városból beszélt veled :P

Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377820 Írta: Metaflora
Oks :D
Nekem sincs annyi - a noveremet hanyszor szamolhatom? :) (bar vele se beszelek olyan sokszor, mert sose valaszol... ja meg van egy kinai az msn-listamon, de vele meg sose beszeltem :P )
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #377806 Írta: Kincső
Jó de nekem nincs annyi más kontinensen tartózkodni szokó ismerősöm, eddig egy amerikai (bár lehet h. ugyanazzal a lánnyal ugyanazalatt a tartózkodás alatt többször beszéltem) és egy afrikai msn-ezést (mármint az említettet SÚ-val) regisztrálhattam, +1 mailváltás Amerikába, +Ázsia: veled itt most, meg nagymamám Izraelben élő testvérével iwiwen. :D
Tesóm viszont szokott Új-Zélandra msn-ezni (sakkos fogadott öcsikéjével, akik kiköltöztek).

Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377794 Írta: Maglor
oks

aztán majd vmikor egy rántotta mellett akár képeket is mutogat6sz!:D

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377790 Írta: Metaflora
Ja, total a szomszedban, foleg a hetvegen, mikor Jordaniaban voltam (onnan a so, mielott valakinek megrendulne a hite a foldrajz ismereteiben), akkor mar csak a Voros=tenger (bocs, nem talalom a kotojelet, nem is tudom, nemetre vagy angolra van allitva a billentyuzet, de idiota) volt koztunk (plusz meg ket fel orszag...) Amugy is, interneten a kontinenseken ativeles az evidencia :P
Ma delutan nagyon szep helyen voltunk (Szirian belul az elso igazan fantasztikus), Szent Tekla szorosnal, a szoros is szep, meg a falu is mellette, ami a hegy oldalaba van epulve, nagyon jol nez ki. Es ebben a faluban asszem arameusul beszelnek, amit kb ket masik faluban meg a vilagon (az asszem az arra vonatkozik, hogy nemtom, hogy pont igy hivjak a nyelvet hivatalosan)
(Pontosan annyira fogok sietni, hogy jovo het szerdan erkezzek haza :) )
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377775 Írta: Maglor
akkor megyek szivatni! +1 fő... :D ;)

a homok/só cuccot meg rád bízom, kicsi fecske. :)
várunk vissza soxeretettel. (de annyira azért ne siess. élvezd ki az ottlétedet és pihizz sokat!:cool::D)

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377774 Írta: Kincső
Maglor: nanáhogy! :D

Meta: akkor most Neked is elmondom, h. imádom a kontinenseken átívelő kommunikációt, ma SÚ-val is váltottam pár szót msn-en (ők most Luxorban vannak) :) Végülis az Tőled nincs is olyan messze, legalábbis innen nézve :P

Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377763 Írta: Metaflora
Holt tengeri sot is kersz vagy csak eredeti szir homokot? (meg nem jartam helyi sivatagban, de meg van egy hetem)
Majd igyekszem fotozni, de a varosban nehez (na jo, minareteket lehet) mert sok a rendor meg a katona oket meg nem szabad
(es bar jar ebbe a topicba nalam illetekesebb is, azert valaszolok erre is . szerintem meg utso pillanatban is keresunk allomasvezetoket meg egyeb helyszini munkasokat, ha erre gondolsz, ha mas nem, az utso pillanatban lemondok helyere)
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377741 Írta: Maglor
lehet még jelentkezni a TLV-döntő szivatói közé?

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377718 Írta: Maglor
bizonyám!
képeketképeketképeket!
(és persze: homokot:D)

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377674 Írta: Kincső
Szia Meta ott messze!! :D
Csinájjá sok képet (bár erre talán nem kell külön felszólítanunk pont Téged) :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377666 Írta: Metaflora

Maglor írta: Metának meg jó utat!

Koszi :) Damaszkuszig mar eljutottam, epp egy elalvofelben levo unokahug akarja kirangatni a mobilnetet a gepbol. :)
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377663 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
köszi :)

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377628 Írta: Maglor
utólag is BSZ fura emlékőrünknek! Metának meg jó utat!

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 7 hónapja #377573 Írta: Metaflora
Boldog születésnapot kedves furcsa pozőrtünc emlékőrünknek! :) (ez itt valahogy barátságosabb, mint a Jókívánságok topic :P )
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #376841 Írta: Caladril
Caladril válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
Hello :P Nah akkor gyűlünk szépen :D :D

Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #376370 Írta: Metaflora
Igen, közben nekem is eszembe jutott, hogy mire bármit is szerveznénk, már itt a Tavaszi Tali. :D Szóval inkább máshogy fogalmazom meg a dolgot: prizmacsok, gyertek mind tavaszi talira!

Ingwea írta: Meta te meg nem tudtál várni amíg feljövök, ugye? ...:rolleyes:

Eeezt most nem teljesen értem... :rolleyes:
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #376348 Írta: Ingwea
Ingwea válaszolt a következő témában: Tábortűz (Beszélgetések)
jajaj.. akkor gyorsan kell jelentkezni.. de jó, hogy szóltál. :) nekem talira meg vasárnap legfeljebb a délutánok jók... Meta te meg nem tudtál várni amíg feljövök, ugye? ...:rolleyes:

I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #376345 Írta: Kincső
Épp most kaptam meg az iszonyatosan szerencsétlen márciusi órarendemet, ami szerint a tábortosz és a TT miatt is lógnom kell, áprilisban pedig órarend nélkül is tudom h. ki fognak nyírni az egymást követő Szanticska-TLV-osztrákok(-KGY, de az már május) miatt... szóval ha valami szóba jön, az csak vasárnap.

De szerintem első körben gyertek Tavaszi Talira sokan, mert jó lesz :-) És holnap a jelentkezési határidő, utána +500 ft!!

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.527 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére