- Köszönetek: 0
Tábortűz (Beszélgetések)
- Maglor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Maglor
- Nem elérhető
Krakkóba!!!!!
de már itt is vagyok!!!!! (majd kiderül, h ez jóhír-e....)
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
Hova mész?Maglor írta: legyetek jók itthon! nsokára jövök! addigis vigyázzatok magatokra!!!!!
- Maglor
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
Kincső: Sen is jönne segíteni a TLV döntőbe, ha még akadna hely. csak szólok én is. és mikor lesz ilyen "Ki mit nemtud" - fejtágítós cucc?
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Maglor
- Nem elérhető
akit illet:
Tündék kútjából
Szagos vizet hoztam,
Van sok kislány a háznál,
Meglocsolom mostan.
Fáradozásomért
Egyedül azt kérem,
Tulipiros tojás
Legyen az én bérem!
éljen minden bájos, szép nő!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Hat, en mar reg nehezen veszem eszre, hogy nem teli, merthogy itt nem jobbrol meg balrol hianyos, hanem fontrol meg lentrol, mert a kiflihold a hatan fekszik, szoval a jobb szele meg a bal szele mar reg kerek volt, csak az aljan lapult kicsit, mintha benyomodott volna a sulyatol, ahogy uldogelt ott a felhokon. (Bar most epp nem, de en altalaban a Varbol nezem a teliholdat, vagyis o nez engem, ezerrel vilagit befele az ablakomon.)Maglor írta: mit szóltok a teliholdhoz? részemről a Várból néztem szerda este és fürödtem a jótékony sugaraiban. itt a tavasz! taljunk!!!!!!!
Holnap lehet, hogy latok mar igazi homoksivatagot is, bar koves sivatagban voltunk mar, ahol csak pici homok, nehany minimal novenyzet, a hozza illo birkakkal, sok nejlonzacsko es nehany piknikezo sziriai volt talalhato. Akik olyan helyen jarnak, ahol van viz is, azoknak minden jot a locsolassal kapcsolatos kalandokhoz. Ha minden jol megy, szerda reggel hat ora tajban meg mar vissza is erek Magyarorszagra.
- Maglor
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Ahány különböző városból beszélt veledMetaflora írta: Nekem sincs annyi - a noveremet hanyszor szamolhatom?
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Nekem sincs annyi - a noveremet hanyszor szamolhatom? (bar vele se beszelek olyan sokszor, mert sose valaszol... ja meg van egy kinai az msn-listamon, de vele meg sose beszeltem )
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Tesóm viszont szokott Új-Zélandra msn-ezni (sakkos fogadott öcsikéjével, akik kiköltöztek).
- Maglor
- Nem elérhető
aztán majd vmikor egy rántotta mellett akár képeket is mutogat6sz!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Ma delutan nagyon szep helyen voltunk (Szirian belul az elso igazan fantasztikus), Szent Tekla szorosnal, a szoros is szep, meg a falu is mellette, ami a hegy oldalaba van epulve, nagyon jol nez ki. Es ebben a faluban asszem arameusul beszelnek, amit kb ket masik faluban meg a vilagon (az asszem az arra vonatkozik, hogy nemtom, hogy pont igy hivjak a nyelvet hivatalosan)
(Pontosan annyira fogok sietni, hogy jovo het szerdan erkezzek haza )
- Maglor
- Nem elérhető
a homok/só cuccot meg rád bízom, kicsi fecske.
várunk vissza soxeretettel. (de annyira azért ne siess. élvezd ki az ottlétedet és pihizz sokat!:cool:)
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Meta: akkor most Neked is elmondom, h. imádom a kontinenseken átívelő kommunikációt, ma SÚ-val is váltottam pár szót msn-en (ők most Luxorban vannak) Végülis az Tőled nincs is olyan messze, legalábbis innen nézve
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Majd igyekszem fotozni, de a varosban nehez (na jo, minareteket lehet) mert sok a rendor meg a katona oket meg nem szabad
(es bar jar ebbe a topicba nalam illetekesebb is, azert valaszolok erre is . szerintem meg utso pillanatban is keresunk allomasvezetoket meg egyeb helyszini munkasokat, ha erre gondolsz, ha mas nem, az utso pillanatban lemondok helyere)
- Maglor
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
képeketképeketképeket!
(és persze: homokot:D)
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Csinájjá sok képet (bár erre talán nem kell külön felszólítanunk pont Téged)
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Koszi Damaszkuszig mar eljutottam, epp egy elalvofelben levo unokahug akarja kirangatni a mobilnetet a gepbol.Maglor írta: Metának meg jó utat!
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Maglor
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Caladril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Eeezt most nem teljesen értem...Ingwea írta: Meta te meg nem tudtál várni amíg feljövök, ugye? ...
- Ingwea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
De szerintem első körben gyertek Tavaszi Talira sokan, mert jó lesz És holnap a jelentkezési határidő, utána +500 ft!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.