Aragorn vs. Frodó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41113 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn vs. Frodó
A lényegre tapintottál! Most kaptam netet a szülinapomra, és gondoltam megpróbálok vmilyen GYU-s magyar siteot keresni. S láss csodát, elso próbálkozásra bejött. De ahogy láttom itt nagyon összeszokott csapat van, nehezen lehet követni a történéseket.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41112 Írta: Anonymous
Te itt új vagy?? Nézd meg a galériánál, vagy aszereplőknél, ha rákattintasz van róla leírás, aztán a linkeknél is érdemes körülnézni..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41111 Írta: Anonymous
Kedves Ragoran! Te talán tudsz róla többet is? Mert én elég szegényesen vagyok eleresztve infoval. Csak annyit tudok, hogy asszem ausztrál színész. De az tuti hogy nagyon hálás vagyok P. Jacksonnak, hogy Ot választotta erre a szerepre, szinte ugyanolyan, mint ahogy 13 évesen eloször elképzeltem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41110 Írta: Anonymous
Na végre valaki!! Itt is találsz róla egy adag képet(legalábbis az elöbb találtam.)!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41109 Írta: Anonymous
Pedig Viggo igen sármos férfiú! Most láttam róla egy kis képet az egyik újságban; teljesen civilben. Szakáll nélkül is tök jól néz ki!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41108 Írta: Anonymous
Az a vicces, hogy Aragornnak nincs saját oldala csak ez (szegényke), és ahelyett, hogy itten Viggo rajongók gyülekeznének, elkezdünk Legolason vitatkozni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41107 Írta: Anonymous
boreger:ha meg tudnád találni azt a képet töltsd be.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41106 Írta: Anonymous
:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41105 Írta: Anonymous
Ja, de én a tündésséget arra mondtam, hogy Orlando nagyon jól csinálta.<br> Nem?:-)<br> És amúgy meg szerintem mindenkionek jobban tecik Orlndo meg Viggo is Legolasnak meg Aragornnak,k ez így természetes, legalábbis nekem, mert nekem a karakterrel együtt tökéletes az egész:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41104 Írta: Anonymous
bezzeg tegnap meg -előtt... sajnos én is lemaradtam, a nagy vitáról, majd egyszer bepótolom.<br> Aragorn szerintem is jobb Aragornnak mint Viggonak (naeztjólmegmondtam)- de láttam képet arról a szinészről, aki eredetileg játszotta voln- hát, nagy cseresznye, hogy mégse vállalta. Nekem egyébként Samu a kedvencem a könyvben, a filmben meg nem is tudom... <br> Aragorn sokaknak nem tetszett a barátaim közül, de szerintem meg fog változni a véleményük a 2. rész után. Ha ott tényleg királyosabb lesz, az király lesz... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41103 Írta: Anonymous
Hát itt elég nagy a pangás.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41102 Írta: Anonymous
A tünde, még szép, hogy tündés!!!A tünde meg lődözget.Ez így logikus és így illik össze. Elég hülyén nézne ki, egy hobbit a tegezzel a vállán, vagy egy tünde egy kis törrel!!!:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41101 Írta: Anonymous
Hú, gyerekek, két napig nem vagyok, és má alig találom meg az előző hozzászólásomat:-)<br> De nem baj, pezseg az élet...<br> és tündebarátnő, az, hogy mit eszünk Legolasban?<br> Nos, így kép alapján talán a laikus szemlélőnek semmit, de ha láttad (ha jól jestem) a filmet, akkor tudod, hogy annyira...tündés volt:-)<br> Nem tudom...ha még eccer megnézed igyeld meg, hogy hogy klődözget:-)<br> hali!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41100 Írta: Anonymous
Ebben az oldalban csak az a baj, hogy nincs Viggos kép!! Frodónak van saját oldala, ott hemsegnek a képek, vagy nézd meg a Legolasos oldalt!! Ez így nem fer!! Aki talál képet az légyszi hozza ide!!!<br> Na köszi-köszi, ha hoztok, ha nem akkor dá-dá!!!:-))))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41099 Írta: Anonymous
Na ciasztok, megyek, holnap jövök!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41098 Írta: Anonymous
Szerintem is Viggo jobb Aragornnak, mint civilnek!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41097 Írta: Anonymous
Szerintem Afonya nyissatok egy Samus topcot!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41096 Írta: Anonymous
Aragorn Férfias. Nagyon nagyon jó képeim vannak róla. Van civil kép is hát..... Viggo Aragornak job!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41095 Írta: Anonymous
Teljesen egyet értek az elöttem szólóval!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41094 Írta: Anonymous
Aragorn jobb.Ő legalább férfi.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41093 Írta: Anonymous
láttátok a Story-t??böngésszétek végig és találtok benne Viggo Mortensenről!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41092 Írta: Anonymous
Gollamot egyre jobban szeretem.))A szuliban isz gollamoszan beszélünk már egy páran,emiatt már nagyon nem szeretnek minket:)))<br> A hobbitok a legjobbak,mint nép.Annyira egyszerüen,boldogan élnek a kisz Megyéjükben,ahol minden szép ész jó ész kedvesz... :) <br> Szamu jelleme tényleg nagyon varászlatosz.Igazi őszinte barátok(szinte tesztvérek)Frodóval.Szamu nélkül valóban nem szikerülhetett volna(még szajnosz nem olvasztam a 3-at:(( ).<br> Nem tudjátok kb mennyit hagytak ki a filmből?Mert ahogy elnészem,lehet vagy 1 óra:)<br> Moszt megyek,eszte majd beszélünk.Sziasztok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41091 Írta: Anonymous
GOLLAM!!!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41090 Írta: Anonymous
Eredeti hangja nagyon jó.<br> Bár én Samut egy kicsit soványobbnak képzeltem - de persze ő így igazi hobbit! :) és mindig nála vannak az elmaradhatatlan kis edényei:)<br> Én hobbit rajongó vagyok... nemhiába Frodó, Samu meg még Gollam a kedvencem:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41089 Írta: Anonymous
aztán megszoktuk,of course.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41088 Írta: Anonymous
igeeen-szeressük Samut-ő is olyan aranyos!!!!<br> csak a hangja OLYAN megleoő volt a filmben-az eslő 10 percban.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41087 Írta: Anonymous
Nekem Samu a második kedvencem. Nagyon bírom őt is, annyira őszinte, jószívű, hűséges, és annyira imádnivalóak a szövegei:)<br> És tényleg, Frodó nem boldogult volna néküle - és annyira imádm, hogy így szeretik egymást, mint két odaadó testvér...<br> Sean Astin tényleg tökéletes Samu. Csak kihagyták a szerepéből a jópofa ''Az öregem...''-es dumákat. <br> :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41086 Írta: Anonymous
Hmm, érdekes kérdéseket vetettetek itt fel. :) Én is ideírom kis listámat: nos én alapban imádom a hobbitokat (perverz hobbitbuzi, ugye... :) ))), Samu pl. egyik abszolút kedvencem. Samura én mindig úgy tekintek, mint Frodó józan hobbit-eszére, aki nélkül Frodó (akármilyen tiszta és bátor jellem) szerintem elbukott volna. Samu olyan odaadó és nyíltszívű, hogy muszáj imádni. Sean Astin pedig zseniális - kicsit durcás is vagyok, hogy pl. Orlandót, aki tényleg **rva helyes, de mondjuk összvissz tíz mondatot mond a filmben, jobban körülugrálják, mint Seant, aki pedig isteni Samut alakít, szvsz. Frodó: ő a hős, a tragikus, és átlagon felüli, akiért nagyon lehet izgulni és sajnálni is. A filmben Elijah szépsége plusz pont. :) Másik nagy kedvencem nekem is Aragorn. Amikor először olvastam a könyvet (film előtt), nagyon megfogott. Tud királyi módon is viselkedni, de tud közvetlen és kedves is lenni. Ja, és tényleg nagyon férfias. :) <br> Viggo alakítása- na az meg a hab a tortán. :P
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41085 Írta: Anonymous
Ahogyan kezdett Aragorn lenni, akkor már elveszitette azt a titokzatosságot, ami az elejln tetszett benne. Amikor már király, akkor már egyáltalán nem tetszett. A Két Toronyban is csupán olyan mellékszereplőként figyeltem rá, mint aki nem fontos.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41084 Írta: Anonymous
Sessy: Miért nem tetszett máshol Aragorn?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.336 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére