Aragorn vs. Frodó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41083 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn vs. Frodó
Aragorn nekem csak Vándroként tetszett, mikor ott a Pajkos Póniban beszélgetett a hobbitokkal (a könyvre gondolok!)<br> Frodó egész végig tetszett... megfogott a jelleme, ahogy Samué is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41082 Írta: Anonymous
ja,ja :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41081 Írta: Anonymous
Ez az idézet a Nők Lapjában volt:) De szerintem iszonyat jó, és igaz is!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41080 Írta: Anonymous
Robin: Teljes mértékben igazad van.<br> Szerintem mind kettőjük tök jó fej!<br> DE én még is inkább Frodóra szavaznék :) <br> Sessy: Ez az idézet honnan van?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41079 Írta: Anonymous
Sesy:ez a szöveg nagyon szép éss még igasz isz,tényleg,valami codálatosz.<br> Más.Nem tudom észrevettétek-e,de amikor Aragorn mondja a Tanácnál,hogy ''Ha életemmel vagy...'' utána elindul Frodó felé,igasz,cak kb cak 2 mp-ig,de jól látszik,aogy jár:))Cak moszt figyeltem meg,de annyira édesz.ÉNem tom miért,de annyira teccik ahogy mozgatja aszt a szép hátszóját:)))<br> Egyébként szerinzem a Szövetszég összállásza az egyik legszebb jelenet a filmben.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41078 Írta: Anonymous
Jó, lehet hogy Frodó riadt pillantását imádom, de én a természetét szeretem nagyon. A jellemét. Bemásolok valamit, amivel teljesen egyetértek:<br> ''...a Gyűrű örzését egy apró, félénk, csak nyugalmat óhajtó lényre bízzák. Még csak nem is ember ő, bár akként is lehetne határoztlan, félénk, kétkedő. Emberi mivoltában azonban lehettek volna előkapéei arról, milyen a hatalom mámora. Megkísérthető, elcsábítható lenne. Vsak félszerzet, tehát szőrös lábú, aprócska, hiuság néküli. Csak a Gyűrű hordozója ő. A kezében van, vagy a szíve fölött őrzi, mégsem birtokolja a szörnyű hatalom jelképét. Nem az övé, és nem is akarja, hogy az legyen. Olxan tiszta és uralomvágytól mentes a lelke, hogy a Gyűrű erejéből a hatalom pusztitó erejét érzékeli csak, nem a dicsőség kábulatát. A felelősséget érzi, és nem a mámort. Így is pokolian nehéz a feladat, hordozni ezt a súlyt. De amíg a hatalom nem képes arra, hogy a lelkét megmérgezze, addig a pillantig ő az egyedüli, a legalkalmasavbb erre a feladatra''
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41077 Írta: Anonymous
Nekem már a könyvben is Aragorn volt a kedvencem. A csuklyás megjelenésétol kezdve. A film meg Viggo csak rátett....<br> Igaz hogy Frodó is bátor meg minden, de én nem szeretem a fo-fo szereploket, mert mindig azok vannak középppontban és mindenki azokba van belezúgva...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41076 Írta: Anonymous
Hú, milyen jó kis vitáról maradtam le... :) Szóval sztem nem véletlen, hogy Frodó lett kiválasztva Gyűrűhordozónak! Ha valaki más lett volna, teljesen máshogy alakult volna Középfölde sorsa! Pl. mi lett volna, ha Boromir megkaparintja a Gyűrűt... jobb nem is belegondolni!! Természetesen Aragornon is nagyon is sok múlt, nélküle sem sikerült volna a küldetés! Egyetértek Álmodozóval: Samunak is iszonyú nagy szerepe van! Ha nem találja meg Frodót az orkoknál, ki tudja mi lett volna! Ha ki is tud szabadulni, sztem lehet, hogy akkor sem lett volna ereje végigcsinálni. Egyszóval sztem mindenkinek meg volt a maga szerepe, és úgy történtek jól a dolgok, ahogy történtek! (Egyébként nálam akkor is Frodó marad a kedvenc... :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41075 Írta: Anonymous
Legolas a legjobb.Bár azt el kell ismerni, hogy a filmben Aragorn a legférfiasabb
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41074 Írta: Anonymous
Egy lány véleménye (sajnos mindenki valamiben az első a szereplők közül):<br> Legolas: a legügyesebb, Orli tényleg úgy mozog a filmben mint egy tünde.<br> Aragorn: hát Ő a legférfiasabb!<br> Boromir: Ő pedig a legemberibb - szerintem nagyon jól megcsinálták a filmben is a karaktert. Végülis ha Ő nincs, Aragorn nem jön rá hogy az Ő küldetése a bolyongás helyett az, hogy az embereket VEZESSE. Hiszen mindent csak azért tett, hogy megfeleljen az apja elvárásainak, és az embereket végre egyenesbe hozza.<br> A könyvben viszont Samu volt a kedvencem: nincs még valaki, aki ennyi mindent megtenne másért. Szóval nem tudnék választani!! Álmodozó
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41073 Írta: Anonymous
Totál igazad van Éowyn!Bár,nekem akkor isz esz a szórrend:Boromir,Aragoprn,Frodó.Boromirt a ''gyengeszége'' miatt szeretem,Aragorn pont asz ellentéte miatt,Frodót meg...Nosz,a szép szemeiért:)Na,de komolyan,olyían édesz,ész olyan jól jáccik egy hobbitot:)Persze,a küllemük szem utolszó:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41072 Írta: Anonymous
Éowynnak nagyjából igaza van,főleg Aragornnal és Frodóval kapcsolatan,azt viszont nem tudom,hogy egyesek mit esznek Legolason.Ha valaki tu erre magyarázatot,akkor irja le .egyébként éljen Király!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41071 Írta: Anonymous
Hm, látom, tegnap parázs vitába keveredtetek...Érdekelne, hogy a szimpatizálás mennyire nemfüggő. Szerintem 100%-ig az. Az a lány, aki Aragornra szavaz, az jócskán jutalmazza a küllemét is, aki pedig a Frodóra, az a cuki riadt pillantását... Aki a Legolasra, ...nos, hiszen tudjátok...A fiúk nem tudom, mit méltatnak, de kíváncsian várom. Lehet, hogy a méltóságot, vagy a hivatástudatot? Abból, hogy KIRÁLY a Vándor, sajnos nem lehet messzemenő következtetéseket levonni... Én Boromirra szavazok:):).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41070 Írta: Anonymous
Joccakát mindenkinek, megyek!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41069 Írta: Anonymous
Nekem meg az tetszik, hogy Frosónak nincs ujja (na ez morbid:)<br> Aragorn nem állt szemben a Banyapókkal, és Mordorba sem sétált be! Sőt, orkok fogságába sem került:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41068 Írta: Anonymous
Na látod!! Aragornnak megvan minden ujja!!Ez tetszik!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41067 Írta: Anonymous
Igen! Talán a Kilencujju Frodó és a Végzet Gyűrűje ballada az semmI?:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41066 Írta: Anonymous
Na ez igaz.FrodóRÓL írtak verset???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41065 Írta: Anonymous
Frodó meg Zsákos:)))) meg még verset is tud írni:DDDD
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41064 Írta: Anonymous
Aragorn meg okos, komoly, bátor, felelősségtudatos, imádnivaló, helyes...és még ráadásul KIRÁLY is !!! Na??
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41063 Írta: Anonymous
Tudom hogy két értelme van:) A Gyűrűhordozónak meg nem:)<br> Viszont Frodó okos, komoly, bátor, felelősségtudatos, imádnivaló, helyes...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41062 Írta: Anonymous
DE azé a KIRÁLYnak két értelme van és ráadásul minkettő ráillik !!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41061 Írta: Anonymous
Frodó meg a Gyűrűhordozó!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41060 Írta: Anonymous
Hát ebben van valami, de attól Aragorn a Király!!!!!!!!!!!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41059 Írta: Anonymous
Viszont Aragorn király lett, és éldegélt teljes nyugisan Arwennel.<br> Frodó meg szenvedett fojton!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41058 Írta: Anonymous
Na most csak azért írok ide, hogy az első helyre kerüljön ez a fórum és aki belép elolvassa sőt írjon bele!!!Na ennek sok értelme volt megin egyszer...Bocs
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41057 Írta: Anonymous
Én is Aragornra szavazok!!! Ő király, sirály, hal, tenger, hullám, szörf!! Huh ez elég lökötten hangzik, ezért fűzök hozzá magyarázatot:<br> Ez a suliban egy mondás és végülis mindegyik jó dolgot jelent!<br> A lényeg:Aragorn a király!!!!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41056 Írta: Anonymous
Én mindenképp Aragornra szavazok! Nagy, osi,királyi vér csörgedezik az ereiben!! Bátor a kiállása is jó. NAgyon szimpatikus. Másra is gondol, segít a kicsi hobbitoknak. Ellent tud állni a gyurunek!!<br> Lehet, hogy hülyeségnek vélitek de ez az én véleményem. Amúgy a Filmben a színész szerintem igazán jól játszotta
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41055 Írta: Anonymous
egyetértek
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #41053 Írta: Anonymous
Ez közel sem biztos! Nézd az arányokat is. Vándor: erős, nagy, leszármazot... Frodó: egy hobbit, aki odakeveredett, kicsi kétségbeeset...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.374 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére