Aragorn vs. Frodó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40993 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn vs. Frodó
Frodó...!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40992 Írta: Anonymous
Naná, hogy Boromir! Rettenetesen sajnálom, hogy elbukott, de mi még addig sem tartottunk volna ki, mint ő. Ö az egyik kedvencem. Persze A tünde után... ;)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40991 Írta: Anonymous
Két kérdészre nem isz válaszoltam:))Szal:nem volt olyan nehész leírni,mert a chaten isz így beszélek,tehát megszoktam:)<br> A mászodik:én szpec 10szer láttam,5ször mosziba,5ször itthon:)<br> Na már moszt ténykeg megyek.Sziasztok,drágaszágaim:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40990 Írta: Anonymous
Eh:)Szal,Boromir vs. Aragorn:)<br> Ne kérjetek ilyet!:)Én mind2-őt imádom:)Na jó,azért mégis csak Boromir:)<br> Frodó vs. Boromir:)<br> Persze,hogy Boromir,de Frodót isz nagyon szeretem.Nagyon édeszke tud lenni:)<br> Frodó vs. Aragorn:<br> hm,esz nehész kérdész:)aszért Aragorn.Akkor asz összeszített szorrend:Boromir,Aragorn,Frodó:)))<br> Na megyek,jó éjt mindenkinek!Sziasztok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40989 Írta: Anonymous
Frodó.<br> vagy Aragorn???<br> Francba.<br> :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40988 Írta: Anonymous
Aragorn.<br> Frodó.<br> Legolas.<br> Boromir nem szimpi.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40987 Írta: Anonymous
Aragorn vs. Boromir<br> Itt nem tudok dönteni.<br> <br> Frodó vs. Boromir<br> <br> egyértelműen Frodó! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40986 Írta: Anonymous
Na eléggé megfeneklett a társalgás úgyhogy úgy gondoltam keverjük ide Boromirt (amúgy sincs külön fóruma szegénynek).<br> Szóval:<br> Aragorn vs. Boromir-<br> <br> Holtverseny ,de ha dönteni kellAragorn.<br> <br> Frodó vs. Boromir- <br> <br> BOROMIR!!!!!!!!!<br> <br> További véleményeket írjatok, ne kövezzetek meg a véleményemért!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40985 Írta: Anonymous
Én eddig ötször - négyszer szinkronizáltan, és egyszer feliratosan.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40984 Írta: Anonymous
Ti hányszor láttátok?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40983 Írta: Anonymous
Nekem inkább túl rövidnek tűnt!(Mármint a film)!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40982 Írta: Anonymous
Egy ismerősöm mindenen röhögött, ami a filmbe történt... amikor az elején Frodó beleugrik Gandalf nyakába, akkor elkezdett röhögni:<br> ''Hehe, ha mellé megy, beveri a fejét!''<br> stb stb... igazán jó volt mellette megnézni:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40981 Írta: Anonymous
Éppen búsultam:(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40980 Írta: Anonymous
Hello Sesy:))))))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40979 Írta: Anonymous
Utálom, ha azok, akik megnézik utána nyavajognak hogy hosszu volt. Igazán, csupán meg kéne nézniük meddig tart...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40978 Írta: Anonymous
Egyetértek!!! Akit ennyire nem izgat az mért nézi meg,?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40977 Írta: Anonymous
Amikor másodszor (először én is Pesten láttam) itt Esztergomban néztem meg(itt csak múlt csütörtök óta vetítik), akkor szvsz a legbunkóbb emberek vettek jegyet (tisztelet a kivételnek),<br> mivel elkezdtek idétlenül vihogni amikor Frodót leszúrták a nazgúlok<br> és ott is röhögtek, amikor Boromirt megölték az uruk-hai-ok.<br> Utána azon nyavalyogtak, hogy milyen hosszú volt és ez 1,5 órába is belefért volna. Nekem még ez is kevés volt!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40976 Írta: Anonymous
Robin:Nem volt fárasztó így leírni???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40975 Írta: Anonymous
Hej,de punnyadunk itten.Ettől szomorú lesz szegény pici Szméagol:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40974 Írta: Anonymous
Sziasztok,drágaszágok!Eszentúl golamoszra veszem a figurát!:))Mosziba nem nészem meg felratoszan,mert nekem iúgy van meg:)<br> Megnésztem,izé,a Bojomij halálát.Akkor szem voltam képesz röhögni,még ha ott volt az a baki:) Megmondtanád nekem aszt a bakisz címet?Köszi:)<br> Nah,mosziról gondolkodtatok máj?Mejt ha nem,akkoj cöndben majadok esszel a témával kapcban:)<br> Na,megyek,további kellemeszt!Sziasztok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40973 Írta: Anonymous
Most láttam a feliratosan!<br> Nekem Aragorn meg Legolas szinkronhagnja jobban tetszett. Pippiné meg olyan vékony :) )<br> De Frodóé iszonyu édes, néha tök mély, néha meg tök magas :) <br> Samu hangja egyértelműen eredetiben a jó! Aranyos, mikor kiabálja, hogy ''Mrs. Frodo!''<br> És Gollam tényleg azt mondja, hogy szerelmem. De a gollam-ja jobb mint a szinkrokban. <br> Gandalf nem Szarumánra mondja, hogy Szaruon, hanem mikor Szarumén elmondja hogy mien a Szem, akkor azt mondja rá: ''Igen, Szauron'' azaz, igen, ez Szaruon.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40972 Írta: Anonymous
uh,de elírtam: em tudom meg jobb:))) melyik jobb:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40971 Írta: Anonymous
Tünde-lány:uh,elh borzalmas lehetett.Nkekem szerencsére még nem voltilyen iszonyatos élményem,de ez a röhögés még mindig nem fér a fejembe:)<br> hedge hog:oké,rendicsek,majd itthon megfigyelem,mert ahogy ismerem magam,tutira észreveszem az 5- megnézésre:)<br> Aragornak az eredeti hangját imádom!:)Olyan,kicsit orrhangja van,de annyira édes:)Frodóról nem is beszélve.Szerintem a szinkron is jó,nem tudom meg jobb.Uh,de egyszer Gandalf tényleg azt mondta Szarumánra,hogy Szauron:)))))<br> Nincs kedvetek egyszer megnézni együtt?Csak felvetettem,azért gondolkozzatok rajta:))<br> Nah,mennem kell,további kellemest(este még benézek).Sziasztok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40970 Írta: Anonymous
Ja, rogue, mit szólsz művem csiszolt váltazatához?<br> Neked még a nyersanyagot mutattam meg:-)<br> Persze még finomításra szorul...<br> most gondolkodok, mit kéne még átírni:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40969 Írta: Anonymous
Ja, és szia Robin:-)<br> naggyon jó volt...<br> bár persze ezt Neked nem kell mondanom:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40968 Írta: Anonymous
Nem tudom, én először a Pólus nagytermében nézetm meg tök normális emberekkel, de másodszor pont egy osztályozó konferencuiás napon, amikor tele volt...najó, ez túlzás, de a teremben csak korombeliek voltak és bent volt három bunkó banda , méghozzá dolbyban, elől, közvetlenül mögöttem, és hátol, hogy végigröhögjék meg hülyüljék az egészet...<br> <br> És mikor szegény Boromir ott haldoklott, lenyomtak oylan dumát, hogy hehe, d epoén, meg iylenek, és a két csaj, aki mögöttem ült, VISÍTVA , hisztérikusan, oylan igazi szőke libásan röhögött a fülembe hátulról, miközbe én majnem bőgtem...klaszs élmény volt...<br> Aztán mikor előtte Gandalf lezuhanásakor a három srác az ötödik sor körül előrébb rohogve popcornnal dobálózoott meg kólát köpködött, és közbe meg az egész film alatt még csak nem is figyeltek, hanem a semmin poénkodtak és röhögtek, és amúgy még a csajok is mellé, jó szokásuk szerint, meg hátul a banda, d emég a semmin is, egy egyszerű tájkép alatt is röhögtek, mweg mikor lórienben voltak, na ott kész...<br> Beálltam El Bundy a meccsen pózba, hogy a ,másfél liter kólát, ami náélam volt, egyenes úton leröpítem az ötödik sorba, hátha szomjasak, és inni kérnek, vagy hideg zuhanyt jégkockákkal, ami sajna má nem volt benne...na megyek, sziasztok!<br> :-) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40967 Írta: Anonymous
Robin: szégyellem magam, de Boromir halálánál rám is rámjött a röhögés, mióta olvastam egy bakikról szóló oldalt. Figyeld meg, hogy az egyik vágásnál hol Aragorn vállán van Boromir keze, hol pedig a földön. Erre azért figyelhettek volna, mindenesetre elég mókás!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40966 Írta: Anonymous
majd még én is meg szeretném nézni:-)(már én is kétszer láttam:-) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40965 Írta: Anonymous
Ma láttam harmadszor...még mindig váó!Eredeti nyelven jobb, de Aragornhoz jobban illik a magyar hangja :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40964 Írta: Anonymous
ÁÁÁ!Bocs,több képet tényleg nem mutatok,de ez... VÁÁÁ:)))<br> www.froggy.com.au/mana_kami/elijah/pfour1.jpg
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.374 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére