- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- manó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Tök jó az a rész amikor Éowyn és Aragorn kardoznak vagy mit csináltak.Meg amikor mutatják Legolas szemét.
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- Vic
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Imádom ezt a négy percet, fantasztikusan jó, csak tényleg idegesítő, hogy nem lehet rendesen látni.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a szakadó eső baromira passzol a Helm-szurdokhoz, le a kalappal Jackson előtt... ismételten.
Sok helyet mutattam már Nektek, ahol a trailer képkockái darabonként fent vannak, de most találtam a németeseknek is egy remek kis oldalt, ahol elemzik is németül, hogy hol-mit láthatunk.
klikk ide érte
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sesy
- Nem elérhető
szerintem tul sötét lesz a film...
és tul sok benne a csata... persze tudom hogy sokaknak az a fontos...
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- aieless
- Nem elérhető
Az a létralökős csatajelenet tisztára, mint az Egri csillagokban:))
Az nagyon teccett, ahogy Aragorn belöki az ajtót...
És egy kérdés: Szerintetek Arwen mit fekszik ott azon a nemtommin? Sőt Arwen az egyáltalán?
Amúgy azt is nagyon bírom, ahogy Éowyn ,,lekardozza" Aragornt, az meg köpni-nyelni nem tud:)
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- gandalfbab
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
egyébként ha valaki szeretne levelezni velem a gyűrűk uráról, vagy másról, írjon az oszibarackban@freemail.hu vagy cseresznyeben@freemail.hu címre.
1000kössz-pussz
8O
hello
- Toma
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Bravo Svin! Ügyes vagy...
"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
- Fereste
- Nem elérhető
egyébként az orign már fenn van, hogy a neten egyre yobban terjed a TTT előzetese nem hivatalosan.. nézzétek meg a cikket itt:
www.origo.hu/szorakozas/mozi/20020405terjed.html
- gandalfbab
- Nem elérhető
hello!
meg tudnátok mondani , hogy hol lehet letölteni a KÉT TORONY előzetesét??????!!!!!!
légyszi
vagy pedig küldjetek e-mailt nekem a vichor_kinga@freemail.hu cimre.
köszi!!
pussz
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Áfonya
- Nem elérhető
Megfigyeltétek, hogy szegény hobbitok egyre jobban le vannak épülve...? Főleg a hajuk állapotán látszik - ha így megy, lassan lekörözik Aragornt...
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Ewan
- Nem elérhető
Aglar'ni Pherrianath!
- aieless
- Nem elérhető
Már nem bírom kiváááááárni!!!!
Én nem innen szedtem le, hanem IMeshsel, de gyanítom az enyém is kalóz - látszik, hogy moziból van felvéve. Na de mindegy! Nekem ez is megfelel.
Iszonyúúúúúú jó lesz!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O
elven a gyerek ha játszik [/u]
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Egyenlore nincs hivatalos, jo minosegu footage a neten...
- Anduril
- Nem elérhető
Szoval én nem birom kivárni a másodit rész, és mindenki azért cikiz, mert ÁLLANDOAN a Gyürük urárol beszélek.
szoval szerintetek ez normális :
¤=={=====>
- nazgúl
- Nem elérhető
amúgy van benne pár sokkoló dolog - én még mindig Gandalf mondatán vagyok kibukva... "There's a union now between the two towers; Orthanc and Barad-dúr." ... :
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Allitolag mar elerheto hivatalosan a neten a footage, meghozza jo minosegben. Magam meg nem lattam, de linkjeim mar vannak.
20 mega, es mov. A lejatszasahoz QuickTime 5.0.2 kell.
A linkek:
www.movie-list.com
www.mata.com.tw/ring2.mov
www.fileplanet.com/
A linkekert koszonet Fred-nek.
- shaira
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.