A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 6 hónapja #56617 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Amerikaiak. Azt hiszik, ők a világ közepe. Legalábbis azok, akik Amerikában élnek, mert akiket személyesen ismerek, azok itt élnek/éltek, és már másképp látják a dolgokat :wink:
Eszükbe sem jut, hogy kát torony mást is jelenthet, mint a WTC-t...
PJ egyébként már nyilatkozott, hogy nem hajlandó megváltoztatni a film címét, mert a Tolkien rajongók darabokra tépnék miatta :wink: :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56607 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sil:Miért vannak ennyire setét emberek?????????
Óriási botrány lenne ha PJ megváltoztatná!!!
Tolkienék kikelnének magukból-jogosan!!!Na meg én is!!!!!!

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56566 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
De azéárt valamikor csak leadják! 8O (Ugye???)
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56552 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Vic írta: Ha minden igaz, a német RTL2-n május 19-én helyi idő szerint (azaz a mi időnk szerint) 13 óra 25-tól leadják a TTT trailert! Videókat izzítani!

Rossz hírek. Az RTL2 lemondta az egészet, mert problémák voltak a jogokkal. :cry:
www.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/news/news-detail_203.html :cry:

De azért vannak jó hírek is: a pletykák szerint lesz teaser-trailer még májusban! :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56453 Írta: Ragoran
Egy kép, vki a Gollamos topikban rakta be, de ide is passzol:
community.webshots.com/storage/1 ... Lfg_ph.jpg
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56440 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Egy kicsit vissztérnék az együtt-mozizás témájához.

Olvatsam olyan hozzászólásokat, hogy vkinek a hétvége lenne jó, vkit nem engednének el este stb.
Szóval azt szeretném felvetni, hogy az nem lenne-e megoldható, hogy esetleg megnézzük csütörtökön, a premier napján (éjfélkor, vagy nem éjfélkor, nem tudom), és hétvégén is. Én a FotR-t, amikor először és másodszor néztem meg, akkor ezt két egymást követő napon tettem, és egészen kibírható volt! ;)
Mert gondolom, aki megteheti, az nagyon szívesen megnézné, amilyen hamar csak lehet, főleg akkor, ha már eleve el van csúszva a premier! Szóval sztem meg lehetne gondoloni ezt a verziót is... :)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56439 Írta: Sil
Nézzétek már, milyen hülye emberek vannak! Képesek tiltakozni a Két Torony címe ellen!

Méghozzá 1200-an. De ha megváltoztatnák, akkor vajon hány millióan tiltakoznának a változtatás ellen?

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56372 Írta: wwwalaki
wwwalaki válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Vic, ez igaz???????????????

hol láttad,??

A TV-BAN? VAGY OLVASTAD??hm??

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56362 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ha minden igaz, a német RTL2-n május 19-én helyi idő szerint (azaz a mi időnk szerint) 13 óra 25-tól leadják a TTT trailert! Videókat izzítani!
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56348 Írta: Sil

Molina írta: Most próbálkozom éppen a trailer megnézésével... egyenlőre kevés sikerrel, de remélek a végsőkig!
Már nagyon szívesen megnézném a Két torony-t, de a bemutatók is megteszik (egy ideig). Nem tudja valaki, mikor lesz majd látható a mozikban is? Mert megnézek érte elvileg bármit :)

Egészen pontosan miért nem tudod megnézni? Quick Time 5 kell hozzá, és a DivX codec is valószínűleg. Ha nem megy, próbálkozz a japán(?) változattal, az ugyan rövidebb, de ahhoz nem kell Quick Time. Ez a trailer sajnos csak a film végéhez fűzve látható, más filmek előtt nem. Magyarországon egyre inkább úgy néz ki, hogy nem fogják vetíteni a trailert.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56346 Írta: Molina
Molina válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Most próbálkozom éppen a trailer megnézésével... egyenlőre kevés sikerrel, de remélek a végsőkig!
Már nagyon szívesen megnézném a Két torony-t, de a bemutatók is megteszik (egy ideig). Nem tudja valaki, mikor lesz majd látható a mozikban is? Mert megnézek érte elvileg bármit :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56270 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ez az együtt mozizás jó ötlet!!!!!! :D De ha este lesz, engem sem engednek el...... :cry: Legfeljebb csak a Bátyámmal!!! 8) És hol lenne, mikor?? Szerintem inkább legyen délután és hétvégén. Akkor biztos mindenki el tudna jönni.
A filmeket én is jobban szeretem eredeti nyelven nézni, de felirattal. Már egész sokat értek belőle, pedig németet tanulok!!
Fru :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56253 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
méééé???
szentem tök buli az éjféli!!! (mondjuk anyám biztos sírna,de legfeljebb értem jönnek) ,de nemhiszem,hogy kapnánk-e jegyet!!! :? :?

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56249 Írta: naughty
most a DWDk-ről beszéltek!!!
én is jobban szeretem angolul!!
pl az HBO-n a werkfilmbe LIj nevét úgy mondták (ne ijedjetek meg, most leírom fonetikusan) ÉLÁJÁ, DE igazából ÉLÁDZSÁ-NAK KELL EJTENI
ezzel azt akartam mondani, hogyha nem lett volna szinkron rendesen hallhattam volna az eredetit!!

jóóó, elég szar példa volt!!! :oops: :oops: :oops:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56241 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!
Szuper ötlet ez az együtt mozizás!de télleg nem v.mi jó ez az éjfél.De sajnos akkor van a kegelső vetítés.Sz.tem az jobb lenne ha mondjuk csütörtök du/este néznénk meg.Akkor többen jöhetnének és utánna dumcsizhatnánk.(jöjjön sok woodista! :P ).de így a vidékiek nem tudom, hogy oldhatnák meg? :roll:

Mindenesetre szupi ötlet!
Támogatom! :P :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56229 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
De a másik oldal a szinkronnal kapcsolatban az, hogy sokan vannak, akik beszélnek angolul. Én például eredetiben jobban szeretem hallani, amit a színészek, rendező, stb. mondanak, mint hogy (egy nem mindig túl pontos) szinkronban hallgassam, magyar színészek hangján!!!

A feliratokról meg annyit, hogy számtalanszór félrefordítják az eredeti szöveget!!! :evil:

Szóval szerintem eredetiben és szinkronizálva is ki kellene adni, mert tényleg sokan vannak, akiknek jobb lenne magyarul!!! :wink: De az nem megoldás (és szerintem nincs is olyan), hogy eredetiben ne adják ki!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56218 Írta: naughty
SZIASZTOK!!

rég voltam itt , de hallom,hogy a bécsi dolgot már elvetettétek, és én is gondolkoztam rajta, és rájöttem,hogy nem nagyon megoldható!!!
pl: nem tok németül (és ezzel vsz.nem vagyok egyedül) , és ott is biztos van több rajongó, szóval a jegyvásárlás nehézségekbe ütközne!!! :? :?

DE EZ AZ EGGYÜTTNÉZŐS JÓ DOLOG!!!! :D :D
én is olvastam egyébként a vox-ban ,hogy eltolódik a premier!!! :cry: :cry:

PEDIG ÉN KARÁCSONYI AJÁNDÉKNAK AKARTAM!!!!! :cry: :cry: :cry:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56215 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!Nem tudom ti hogy vagytok vele,de akinek van DVD lejátszója és mondjuk van egy pár klassz filmje hozzá,azok biztos tudják,hogy az interjúk,a helyszínek bemutatása,és mindenféle extra ami ezekhez jár angolul van,tehát még feliratozva sem látható.Szerintem írnunk kéne a szinkronosoknak,vagy akik ezt meg tudják oldani,hogy ezt igenis máshogy csinálják a GYU-nál.Én pl. nem tudok angolul,és ezzel szerintem sokan vannak így.Magyar szinkront szeretnénk :lol:

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56187 Írta: wwwalaki
könnyű annak, aki Budapesten lakik, mert gondolom ott akarjátok megnézni

engem az utazás miatt tuti nem engednek el..........

pedig az ötlet nagyon jooooooooooooooo

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56186 Írta: wwwalaki
engem sayna tuti nem engednek el....

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56112 Írta: Ragoran
Nekem naon tetszene az együtt mozizás, de szinte 100%, hogy nem engednek el! :evil: Na nem baj addig szépen lassan megpróbálom elültetni az ötletet, ha meg nem akkor majd elmondjátok nekünk itthonmaradtaknak! :P
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56082 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nagyon jó, kitűnő ötlet az együtt-mozizás!
Csak kiváncsi vagyok, tulajdonképpen mikor lesz... Remélem előbb, mint utóbb, nem úgy, mint tavaly...

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56073 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Most, hogy elolvastam Rayan ötletét, IGEN! Benne vagyok! Ez kell! Meg ha jobban belegondolok, Gy.U. filmnél nem érdekel a jegyár.
Csak lehetne már tudni a dátumot!
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56071 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Rayan, te lángész vagy! :D
Közös éjszakai mozizás 1000-el támogatva! Szuper ötlet!
8) Én is maradok reggelig, úgyis éjszakai bagoly vagyok!

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56070 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Azért ezres fölött még nem, és diákkedvezménnyel meg 4 előtt simán kijön 700 pénzből - pattogatott kukorica kinek kell? Kólát meg viszek... :wink:
Viszont, ha esetleg addigra akkora lenne már az MTT hírneve, esetleg minket is meghívhatnának valami premier előtti banzájra! :lol: Ki tudja!?

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56060 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Biztos lesz díszbemutató. Sajtónak, hírességeknek, különböző játékok nyerteseinek. Tényleg jó lenne egy ilyet kifogni, mert azt rebesgetik, hogy év végén újabb mozijegy-áremelés lesz. A plázákban már most is ezres fölött vannak a jegyek. mi lesz itt még? :cry:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56053 Írta: Sil
Én is akarok menni majd a bemutatóra decemberben! Bécsbe nem, az tőlünk nagyon messze van. De egy mozit simán megtöltenénk. :) És olyan nem lesz, hogy premier előtti díszbemutató? A Star Trek VIII-at pl. úgy láttam annak idején, a klub megszervezte, és 1 nappal a hivatalos bemutató előtt megnéztük.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55999 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nekem se tetszik ha úgy mondják hogy Gyűrűk ura 2 :?

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55998 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én nem azt mobdtam hogy hétvégi bemutató lesz.Tom hogy olyan nem szokott lenni.De ha csütörtökön akarjátok megnézni akkor sztem sok vidéki,mint mondjuk én, nem lehet benne ebben az össznépi mozizásban :(

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55985 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hétvégi bemutató biztos, hogy nem lesz, hisz mindig csütörtökön vannak az új filmek, tehát szerdáról csütire virradó éjszakáról lenne szó! Mindenesetre én benne vagyok! (Remélem nem fogok másnap délelőtt zht írni, mert idén így volt és ezért nem tudtam elmenni az éjfélire)

Indy: légyszi, légyszi, légyszi, NE hívd a Két Tornyot Gyűrűk Ura 2-nek!!!! :? :x Ezen rimánkodom, hogy a mozikban ne így legyen kiírva!
Az ötleted különben jó! Írok nekik!

És egy közérdekű (és off): ha már írni kell:

www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?mv3mv&1

Itt lehet aláírni egy petíciót, a Matáv és a többi dög távközlési társaság ellen, akik meg akarják szüntetni a 150 Ft-os kedvezményes internetes díjcsomagot! Írjatok ide is! Nem sok idő, de hátha!

Még egy BOCSIKA!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.846 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére