- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Eszükbe sem jut, hogy kát torony mást is jelenthet, mint a WTC-t...
PJ egyébként már nyilatkozott, hogy nem hajlandó megváltoztatni a film címét, mert a Tolkien rajongók darabokra tépnék miatta
- Narië
- Nem elérhető
Óriási botrány lenne ha PJ megváltoztatná!!!
Tolkienék kikelnének magukból-jogosan!!!Na meg én is!!!!!!
- Ragoran
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Rossz hírek. Az RTL2 lemondta az egészet, mert problémák voltak a jogokkal.Vic írta: Ha minden igaz, a német RTL2-n május 19-én helyi idő szerint (azaz a mi időnk szerint) 13 óra 25-tól leadják a TTT trailert! Videókat izzítani!
www.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/news/news-detail_203.html
De azért vannak jó hírek is: a pletykák szerint lesz teaser-trailer még májusban!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ragoran
- Nem elérhető
community.webshots.com/storage/1 ... Lfg_ph.jpg
- Elanor
- Nem elérhető
Olvatsam olyan hozzászólásokat, hogy vkinek a hétvége lenne jó, vkit nem engednének el este stb.
Szóval azt szeretném felvetni, hogy az nem lenne-e megoldható, hogy esetleg megnézzük csütörtökön, a premier napján (éjfélkor, vagy nem éjfélkor, nem tudom), és hétvégén is. Én a FotR-t, amikor először és másodszor néztem meg, akkor ezt két egymást követő napon tettem, és egészen kibírható volt!
Mert gondolom, aki megteheti, az nagyon szívesen megnézné, amilyen hamar csak lehet, főleg akkor, ha már eleve el van csúszva a premier! Szóval sztem meg lehetne gondoloni ezt a verziót is...
I feel complete when I feel sick inside
- Sil
- Nem elérhető
Méghozzá 1200-an. De ha megváltoztatnák, akkor vajon hány millióan tiltakoznának a változtatás ellen?
Tears unnumbered
- wwwalaki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
hol láttad,??
A TV-BAN? VAGY OLVASTAD??hm??
- Vic
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Egészen pontosan miért nem tudod megnézni? Quick Time 5 kell hozzá, és a DivX codec is valószínűleg. Ha nem megy, próbálkozz a japán(?) változattal, az ugyan rövidebb, de ahhoz nem kell Quick Time. Ez a trailer sajnos csak a film végéhez fűzve látható, más filmek előtt nem. Magyarországon egyre inkább úgy néz ki, hogy nem fogják vetíteni a trailert.Molina írta: Most próbálkozom éppen a trailer megnézésével... egyenlőre kevés sikerrel, de remélek a végsőkig!
Már nagyon szívesen megnézném a Két torony-t, de a bemutatók is megteszik (egy ideig). Nem tudja valaki, mikor lesz majd látható a mozikban is? Mert megnézek érte elvileg bármit
Tears unnumbered
- Molina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Már nagyon szívesen megnézném a Két torony-t, de a bemutatók is megteszik (egy ideig). Nem tudja valaki, mikor lesz majd látható a mozikban is? Mert megnézek érte elvileg bármit
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A filmeket én is jobban szeretem eredeti nyelven nézni, de felirattal. Már egész sokat értek belőle, pedig németet tanulok!!
Fru
- naughty
- Nem elérhető
szentem tök buli az éjféli!!! (mondjuk anyám biztos sírna,de legfeljebb értem jönnek) ,de nemhiszem,hogy kapnánk-e jegyet!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
én is jobban szeretem angolul!!
pl az HBO-n a werkfilmbe LIj nevét úgy mondták (ne ijedjetek meg, most leírom fonetikusan) ÉLÁJÁ, DE igazából ÉLÁDZSÁ-NAK KELL EJTENI
ezzel azt akartam mondani, hogyha nem lett volna szinkron rendesen hallhattam volna az eredetit!!
jóóó, elég szar példa volt!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- hódica
- Nem elérhető
Szuper ötlet ez az együtt mozizás!de télleg nem v.mi jó ez az éjfél.De sajnos akkor van a kegelső vetítés.Sz.tem az jobb lenne ha mondjuk csütörtök du/este néznénk meg.Akkor többen jöhetnének és utánna dumcsizhatnánk.(jöjjön sok woodista! ).de így a vidékiek nem tudom, hogy oldhatnák meg?
Mindenesetre szupi ötlet!
Támogatom!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Undómiel
- Nem elérhető
A feliratokról meg annyit, hogy számtalanszór félrefordítják az eredeti szöveget!!!
Szóval szerintem eredetiben és szinkronizálva is ki kellene adni, mert tényleg sokan vannak, akiknek jobb lenne magyarul!!! De az nem megoldás (és szerintem nincs is olyan), hogy eredetiben ne adják ki!!!
- naughty
- Nem elérhető
rég voltam itt , de hallom,hogy a bécsi dolgot már elvetettétek, és én is gondolkoztam rajta, és rájöttem,hogy nem nagyon megoldható!!!
pl: nem tok németül (és ezzel vsz.nem vagyok egyedül) , és ott is biztos van több rajongó, szóval a jegyvásárlás nehézségekbe ütközne!!!
DE EZ AZ EGGYÜTTNÉZŐS JÓ DOLOG!!!!
én is olvastam egyébként a vox-ban ,hogy eltolódik a premier!!!
PEDIG ÉN KARÁCSONYI AJÁNDÉKNAK AKARTAM!!!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- wwwalaki
- Nem elérhető
engem az utazás miatt tuti nem engednek el..........
pedig az ötlet nagyon jooooooooooooooo
- wwwalaki
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Dez
- Nem elérhető
Csak kiváncsi vagyok, tulajdonképpen mikor lesz... Remélem előbb, mint utóbb, nem úgy, mint tavaly...
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Ulmo
- Nem elérhető
Csak lehetne már tudni a dátumot!
- Yavanna
- Nem elérhető
Közös éjszakai mozizás 1000-el támogatva! Szuper ötlet!
Én is maradok reggelig, úgyis éjszakai bagoly vagyok!
"Aure entuluva!"
- Cicaful
- Nem elérhető
Viszont, ha esetleg addigra akkora lenne már az MTT hírneve, esetleg minket is meghívhatnának valami premier előtti banzájra! Ki tudja!?
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Ulmo
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- manó
- Nem elérhető
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- manó
- Nem elérhető
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- Cicaful
- Nem elérhető
Indy: légyszi, légyszi, légyszi, NE hívd a Két Tornyot Gyűrűk Ura 2-nek!!!! Ezen rimánkodom, hogy a mozikban ne így legyen kiírva!
Az ötleted különben jó! Írok nekik!
És egy közérdekű (és off): ha már írni kell:
www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?mv3mv&1
Itt lehet aláírni egy petíciót, a Matáv és a többi dög távközlési társaság ellen, akik meg akarják szüntetni a 150 Ft-os kedvezményes internetes díjcsomagot! Írjatok ide is! Nem sok idő, de hátha!
Még egy BOCSIKA!!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.