- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Brisa
- Nem elérhető
Ulmo: Egyetértek! Tényleg sötét és villog. Ráadásul a színek sem jönnek ki. De Gollam tényleg jó!
Brisa
- Ulmo
- Nem elérhető
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A SW-t csütörtökön nézem meg. Biztos jó lesz. Bár nem vagyok SW rajongó, de azért érdekel. A GyU előzetest meg mindjárt letöltöm. Köszi, wwwalaki!
Fru
- wwwalaki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
a TTT előzetest úgy találod meg, hogy:
behozod a www.movie-list.com oldalt.
lemész egy picit, és a felsorolt előzetesek végén
/asszem az utolsó : May 7, 2002/ megtalálod azt a kiirást: MORE
arra rákatt. és kihozza az összes többi előzetest, megint lemész egy kicsit, és -kb az oldal közepén April 1, 2002 -nél megtalálod:
Just added: Lord of The Rings: The Two Towers Preview!
rákattintasz, és ott gondolom már tudod: kezdődhet a letöltés!!!!
SOK SIKERT A LETÖLTÉSHEZ!!!!!!!!!
- Brisa
- Nem elérhető
Ugye milyen szép napunk van?
Akárhogy nézem én azt az oldalt wwwalaki, sehol nem találom a TTT trailerét. (Ellenben a Klónok támadásáról 4 is van )
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
Hogy a fenébe lehet letölteni a Quicktime-ot. Próbálkozom, de nem megy (valószínűleg azért, mert nem nem tudok angolul )! Valaki segítsen legyen szíves!!!!!!!!
Brisa
- wwwalaki
- Nem elérhető
ha meg nem, akkor keressétek vissza ebben a topicban azt a részt, ahol még erről beszélgettünk, hogy honnan lehet letölteni.
amikor megjelent az előzetes.
biztos össze fog jönni!
sok sikert a letöltéshez!
- Undómiel
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Inkább azt megtudná nekem mondani vki, hogy honnan lehet letölteni azt a TTT előzetest, amelyik állítólag négy perces, és nem a koreai/japán/kínai, vagy mittudénmi...
I feel complete when I feel sick inside
- shaira
- Nem elérhető
Ne felejtsétek el, hogy mennyit tett a gyerekekért(főleg a kisbetegekért), az esőerdőkért.
Jó azért amit a megmaradt testrészeivel művel, az azért egy kicsit tulzás, de mégis szerintem nem emiatt kéne róla beszélni, megemlíteni, hiszen mást is csinált a plasztikáin kívűl.
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Narië
- Nem elérhető
De különben az Nsyncesek rohamosztagosokat játszottak volna és hálisten nem látszana a fejük(ja és énekelni sem fognak )De azért ez olyan lenne,mintha PJ beletunkolná a GyU-ba britnit,mint tündét vagy hobbitot vagy mit tudom én mit.Én mondjuk nem bírom az új SW-t(a régi nagyon teccett!!),de azért ez hülyeség lett volna és kitolás a rajongókkal!
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- manó
- Nem elérhető
Csak egy kicsit kicsi lenne Banyapóknak,de biztos megoldanák valahogy.Ma ez már nem gond...
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- manó
- Nem elérhető
- wwwalaki
- Nem elérhető
na!
nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- manó
- Nem elérhető
Szóval szerintem hülyeség.Én amikor egyáltalán megtudtam hogy mi az a LOTR,megnéztem a filmet meg elolvastam a könyveket,akkor ez a szept. 11-ei dolog már rég megtörtént, de nekem a mai napig amíg el nem olvastam ezt a topicot,eszembe se jutott a WTC...
- Erendis
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Most olvastam bele a topicba, de teljesen megrökönyödtem attól amit olvastam. Milyen jogon akar néhány amerikai, akik nagy valószínűséggel nem olvasták a könyveket és nem is látták a filmet, megvétózni egy ilyen dolgot? Jobban tennék, ha inkább a saját házuk táján néznének körül. Az ellen miért nem ír senki ilyen lelkesen petíciót, hogy bárki milyen könnyen fegyverhez juthat vagy hogy Hollywood évről évre milyen borzalmas és erőszakos filmeket készít a művészi szabadság és egyéb hangzatos jelszavak alatt. Vagy lehet, hogy az amerikaiak irigyek lettek az új-zélandiakra és csak kötekednek?
Abban biztos vagyok, hogy ez az incidens nem fogja megváltoztatni a film címét. A WTC áldozatait én is tiszta szívből sajnálom, de nem tartom etikusnak belekeverni őket ilyen dolgokba; nyugodjanak békében.
- zsoffija
- Nem elérhető
csak éppen ez kb annyit változtatna,mint a filmcím miatti felháborodás...
szipp...
Amúgy mit zavarta volna a rajongókat,ha mint Áfonya mondá az N'sync ijedt pofával felrobban(v.mi?)???
Én pl. fel sem ismerném őket...
mind1.
Bár végülis ha mondjuk Banyapókot Michael Jackson játszaná,v. valami ilyesmi,az télleg lehetne felháborító számomra.(mondatszerkesztés!!! )
De én is sajnálnán(és asszem-sajnálni fogom )ha kihagyják a Megye megtisztítását!
Bár nekem mondjuk a könyvben azért tetszet,mert így nem lett olyan hirtelen vége az egésznek.
De azért-ilyen formában sem-fogják kihagyni a Szürkerévet?
mondjuk BIZTOS nem...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Áfonya
- Nem elérhető
ON: PJ-re egyébként én is zabos leszek a Megye megtisztítása miatt - egyik kedvenc részem a könyvben! - de sajna tényleg nagyon úgy néz ki, hogy kihagyják...
Na de max. írunk egy petíciót, hmm?
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Ulmo
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- naughty
- Nem elérhető
egyébként ez igaz, hogy az amcsik szeretik a petíciókat és szeretnek perelni is!! minden hülyeségééé perelnek!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Yavanna
- Nem elérhető
"Aure entuluva!"
- Ragoran
- Nem elérhető
- Áfonya
- Nem elérhető
aieless: "A Két Torony ami nem a WTC-re utal", ez jó...
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.