- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- naughty
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
én úgy értettem ez a hetero -nemhetero dolgot,hogy akik nem olvasták a könyvet, vagy nem élik bele magukat eléggé, akkor mondhatják azt!!
egyébként én is inkább a paródiák olvasásakor jöttem rá,hogy ez tényleg férreérthető!!!
mostmár kezdek izgulni,hogy ne csak egy csatajelenetekkel teletűzdelt
blockbustert lássunk januárban!!!
de azért bízom PJ-ben!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Elanor
- Nem elérhető
Amik nincsenek benne a könyvben??
I feel complete when I feel sick inside
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Elanor
- Nem elérhető
A másik dologgal karpcsolatban, miszerint Frodó és Samu ferdehajlamúak lennének, én is úgy vagyok, mint Brisa: a könyv olvasása közben egyáltalán nem ötlött fel bennem olyan gondolat, hogy ez más lenne, mint barátság, feltétlen kötődés. És azért nem azt írtam, hogy több, mint barátság, mert sztem, amit ők éreztek egy msá iránt, az a legnagyobb szeretet, és önfeláldozás, amit csak el lehet képzelni.
Az, hogy a Humor topicbanm leírt paródiákon jókat derülök (Samu megöli, ha bármivel próbálkozik és társai... ) az nem jelent semmi,t attól még nemj gondolom azt, (és sztem senki más sem), hogy ők tényleg így éreznének egymás iránt.
Az meg a másik, hogy van néhány olyan rész, amiről, lehetséges, hogy vkinek ilyesmik jutnak eszébe (pl. Frodó úgy alszik, hogy Samu ölébe hajtja a fejét stb... , de ez azért is lehet, mert akkor, amikor Tolkien írta a könyvet, akkor az emberek nem erre asszociáltak ezekből a jelenetekből, csakhát azóta egy kicsit változott a világ...
I feel complete when I feel sick inside
- Brisa
- Nem elérhető
"Csak 1 nagy bajom volt: Anakint mindig Aninak szólították... "
És ez még semmi, a könyvben Annie-nak írják a becenevét... (Még jó, hogy nem Anne-nek.)
Én nem értem az embereket. Bennem sosem merült fel a szexális irányultság kérdése sem olvasáskor, sem a film nézésekor. Miköze Tolkien-nak a szexhez? (Úgy értem az írásaiban, nem a magánéletében. )
Brisa
- Undómiel
- Nem elérhető
Én az első résztől is el voltam ájulva, az egyik osztálytársam pedig azt mondta, hogy alig várta már, hogy vége legyen! Pedig értelmes, meg minden, csak éppen a könyv nélkül nem tudta értékelni!
- naughty
- Nem elérhető
UGYE ÍGY VAN , TÖBBIEK???
és szerintem még beszélhetünk róla, bár én már soxor elmondtam a véleményem, de ha valakiből kikívánkozik....
azért a TTT remélem nem egy nagy Black Hawk Down lesz!!!
és remélem középpontban lesz a Samu és Frodo között kialakuló kapcsolat,hiszen, aki nem olvasta a könyvet néhány jelenetre könnyen azt mondhatja,hogy, Fúúj b*zik...!!!
Pegig mi tudjuk,hogy ez nem így van, mert csak ők voltak ketten egymásnak !!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nem tudom miéert vagyunk rászorulva, hogy a Star Szarz... Star Wars-ról beszélgessünk. Van bőven tém a TTT-ről is. Nem igaz?
Például az előzetesben valahogy azt vettem észre, hogy nem lesz túl sok Frodós (és Gollamos ) jelenet. Örökké a háború...
Nem baj ha Frodó (és Gollam) 2 percet szerepel azért megyek el 6x.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Ragoran
- Nem elérhető
- wwwalaki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
FOTR : Fellowship of The Rings
- Ragoran
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fru
- Athéne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- wwwalaki
- Nem elérhető
semmi.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
A moziban nincs még trailer.Azt viszont tudom, hogy a duna plázai moziban NEM adnak előzetest a HP előtt (legalábbis most). A Corvinban meg igen tehát HP-t a Corvinban kell megnézni
Ez kicsit zagyva volt...
Nem azt mondtam, hogy Gollam nem volt jó csak hirtelen csalódtam .Jobban elgondolkodtam a dolgon és rájöttem, hogy mégis jó volt . Én az elsőben csak a fejét láttam és az NAGYON tettszett.
- Narië
- Nem elérhető
- naughty
- Nem elérhető
nemtom letölteni, asszem, mert a gépünk szarik...(bocsesz! )
EGY KICSIT LEMARADTAM!!
AKKOR MOST VALAKI LÁTTA, A SW ELŐTT A TRAILERT A MOZIBAN???
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- wwwalaki
- Nem elérhető
a - fellowship of the rings - ben is olyan aranyos!!!!!!!!
- Ragoran
- Nem elérhető
- Fíriel
- Nem elérhető
Fru
- Narië
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Arról beszéltetek, hogy milyen jó a 4 perces bemutató (amit a movie-list.com-ról lehet letölteni) vége, mert ott Gollam is nagyon jó.
Egyébként sikerült letöltenem, de hangtalanul
Gollamot nem így képzeltem el
Sziasztok Szerdáig!!
- Fíriel
- Nem elérhető
Fru
U.I.: Cicafül, jó az új avatar képed!
- Narië
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
NE NE NE! Haggyátok abba a 4 perces bemutató végének tárgyalását!!
Én pont azt nem tudtam megvárni
DE MEG FOGOM!!!!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.