- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Ithilgalad
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Ulmo
- Nem elérhető
Extra jelenetek (amiről tudok):
Galadriel meséje után a film úgy kezdődik, hogy Bilbót látjuk, ahogy a naplóját írja, emellett információt kapunk a hobbitokról. Közben Samu a kertben dolgozik.
Samu és Frodó énekelnek a Zöld Sárkányban.
Brí felé menet Samu és Frodó (még a Megyében) tündéket lát - valószínűleg Gildort és társait.
A Széltetőn Aragorn elénekli Beren és Lúthien balladáját.
Völgyzugolyban Aragorn meglátogatja anyja sírját.
Arwen és Aragorn búcsúzkodik Völgyzugolyban. Indulás után Frodónak kellene vezetni a társaságot, de egy kereszteződénél megáll, és nem tudja eldönteni, merre menjenek. Gandalf szerint jobbra.
Mória: hogyan ébresztette fel a Balrogot a törpök kapzsisága.
Az ajándékozási jelenet.
Gimli néhány szálat kér és kap Galadriel hajából.
Trufa és Pippin az orkokkal harcol Amon Hen hegyén. Állítólag kicsit véres jelenet.
Nekem már ennyi is elég . Összesen kb 30 perc többletanyag, a filmbe illesztve, tehát külön nem extraként!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Astragan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Ragoran
- Nem elérhető
Télleg a Bombadilos részt le sem forgatták?? Mondjuk nem hiszem...
- Astragan
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Ha yól tudom benne lesz még az a rész amikor Lothlórienbe indulnak, -már a tündék őrizete alatt- és orkok megtámadják őket...
- Astragan
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Ulmo
- Nem elérhető
A bemutatóról én csak annyit tudok, hogy Amerikában dec. 18. Nálunk: csak Ilúvatar (és a Warner Hungary) tudja.
- Undómiel
- Nem elérhető
Tudtok valamit a bemutatóról?
- Ragoran
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Én legalábbis sehol nem hallottam erről, csak itt a fórumon, felvetés szintjén. Ha pedig más is így van vele, akkor sztem nincs is szó róla, hogy kimarad! Magyarul nem kell attól félni, hogy PJ kihagyja!
I feel complete when I feel sick inside
- Undómiel
- Nem elérhető
- aieless
- Nem elérhető
pont az a jó, hogy hiába olvastad a könyvet, NEM ALSZOL EL A FILMEN!
nem esik bele a HP hibájába, ami tökéletesen könyvhű, és 20 perc múlva dögunalom. Én örülök a változatosságnak, csak ne vigyék túlzásba
Ezt csak úgy tudnám megmagyarázni, hogy pontosan olyan volt, mint mikor egy mangából anime készül , de ez nem hiszem, hogy túl világos lenne
A könyv és a film együtt és külön-külön is fantasztikus, ezért nem is szeretem összehasonlítani, nem is lehet (más műfaj). Fantasztikusak!!!
(Na persze, azért Arwenből kezd kicsit SOK lenni, meg egykét dolog enyhén furának tűnik....)
De Szürkerévet NEM LEHET kihjagyni!!!!! Szürkerév nélkül az egész sima happy end (jó, nem sima, de ESZMÉLETLENÜL sokat tesz hozzá!! ). Bízom PJ-ben, ezt neki is tudnia kell.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Fíriel
- Nem elérhető
Fru
- hódica
- Nem elérhető
Ulmo írta: A stáb visszarendelése nem lenne gond, úgyis folyton ott vannak ilyen-olyan plusz jelenetek miatt. Forgatókönyvet meg összekalapálhatnánk a Humor topic írásaiból.
Nem is olyan rossz ötlet!Összedobnánk egy új filmet a humor topic írásaiból.Nagy sikerünk lenne!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Undómiel
- Nem elérhető
- Egy fangorni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Személy szerint nem örülnék a sok változtatásnak! Nekem a könyvbeli törénetmenet sokkal jobban tetszett a a filmbélinél. Nem tetszett, hogy egyes jeleneteket mások játszottak, és az sem tetszett, hogy sokminden kimaradt (Toma, ajándékozás) Számomra hatalmas csalódás lesz ha a kovetkező 2 részből is lesznek kihagyva jelenetek. Pláne olyanok melyek szorosan hozzátartoznak a történethez(Banyapók, Szürkerév, A megye megtisztítása).
- manó
- Nem elérhető
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Sőt talán összedobhatnánk egy forgatókönyvet, a stábot visszarendelhetnénk Új Zélandra, és bezsebelhetnénk az Oscarokat... (befejezem a hülyeségeimet )
Brisa
- Ragoran
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Szürkerév biztos, hogy benne lesz, hisz az egy nagyon fontos momentuma az egész történetnek.
Én olyasmiket is hallottam, hogy úgy lesz vége a filmnek, hogy meghal Aragorn és Arwen, szóval, hogy a Függelékekből is lesznek benne részek. Ehhez mit szóltok, ki mit hallott ezzel kapcsolatban?
I feel complete when I feel sick inside
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.