A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 4 hónapja #62867 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ezek a videon is rayta lesznek stleg??? Mongyátok, hogy igeeen!! :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62825 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Astragan: bakikról sajnos semmi hír. Lehet, hogy lesznek, de eldugva a DVD-n, ahogy a SW I esetében is.
Extra jelenetek (amiről tudok):

Galadriel meséje után a film úgy kezdődik, hogy Bilbót látjuk, ahogy a naplóját írja, emellett információt kapunk a hobbitokról. Közben Samu a kertben dolgozik.

Samu és Frodó énekelnek a Zöld Sárkányban.

Brí felé menet Samu és Frodó (még a Megyében) tündéket lát - valószínűleg Gildort és társait.

A Széltetőn Aragorn elénekli Beren és Lúthien balladáját.

Völgyzugolyban Aragorn meglátogatja anyja sírját.

Arwen és Aragorn búcsúzkodik Völgyzugolyban. Indulás után Frodónak kellene vezetni a társaságot, de egy kereszteződénél megáll, és nem tudja eldönteni, merre menjenek. Gandalf szerint jobbra.

Mória: hogyan ébresztette fel a Balrogot a törpök kapzsisága.

Az ajándékozási jelenet.

Gimli néhány szálat kér és kap Galadriel hajából.

Trufa és Pippin az orkokkal harcol Amon Hen hegyén. Állítólag kicsit véres jelenet.

Nekem már ennyi is elég :roll: . Összesen kb 30 perc többletanyag, a filmbe illesztve, tehát külön nem extraként!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62822 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Bombadil Tomát egy az egyben kihagyták. Abban ne reménykedjetek :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62817 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
S vajon lesznek filmes marhaságok felvéve a legislegvégére?
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62807 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Akkor yó! :P 8) :wink:
Télleg a Bombadilos részt le sem forgatták?? Mondjuk nem hiszem... :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62802 Írta: Astragan
Mindenkitől szivesen fogadom az infokat :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62799 Írta: Ragoran
Nem vagyok ugyan Ulmo, de hátha megfele...
Ha yól tudom benne lesz még az a rész amikor Lothlórienbe indulnak, -már a tündék őrizete alatt- és orkok megtámadják őket...
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62795 Írta: Astragan
Ulmo: mit tudzs még a DVD-n megjelenő jelenetekről?
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62755 Írta: Ragoran
Tudom, nem úgy értettem, hanem lehet, hogy a TTT-ben, amikor szerepe lesz az ajándékoknak, akkor emlékezésként bemutatják az egész ajándékozást (Galadriel üvegcséjét is csak akkor magyarázták meg, amikor már csónakban ültek és Frodó nézegette...)
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62754 Írta: Ulmo
Ragoran: novemberben kijön a Special Edition DVD, azon ott lesz az ajándékozási jelenet (sok mással együtt)
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62753 Írta: Ragoran
Az ajándékozást is leforgatták...(, bár még nem kizárt, hogy valahol késöbb bemutatják...)
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62752 Írta: Ulmo
Gandalf: az, hogy megvan az anyag, még nem garancia semmire. PJ-nek több, mint 15 órányi anyagból kell összehozni a Két Torony 3 óráját. De az biztató, hogy leforgatták.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62750 Írta: Ragoran
Akkor már csak azért kell szurkolnunk, hogy ne vágják ki, mint az ajándékozást!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62749 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62743 Írta: Ulmo
Én reménykedem, hogy jó lesz. A Gyűrű Szövetsége is jó volt, a hibái és a változtatások ellenére.
A bemutatóról én csak annyit tudok, hogy Amerikában dec. 18. Nálunk: csak Ilúvatar (és a Warner Hungary) tudja.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62728 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jó, bizalom az van dögivel, de aztán nehogy csalódjunk!!!
Tudtok valamit a bemutatóról?
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62724 Írta: Ragoran
Reménykedjünk, mást nagyon úgysem tehetünk! Bár sztem PJ nem hagyna ki fontosabb dolgokat a történetből, bár értelmezés kérdése, hogy mit tart fontosnak, de bizzunk PJ-ben!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62722 Írta: Undómiel
Hát jó, várjuk ki a végét. Most ez akkor pletyka vagy mi? Mert én már egészen beleéltem magam! :evil:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62719 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
De arról sehol sincs szó, hogy Szürkerév kimarad, nem??
Én legalábbis sehol nem hallottam erről, csak itt a fórumon, felvetés szintjén. Ha pedig más is így van vele, akkor sztem nincs is szó róla, hogy kimarad! Magyarul nem kell attól félni, hogy PJ kihagyja!

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62713 Írta: Undómiel
Szerintem ha PJ kihagyja Szürkerévet, akkor fogalomzavara van a könyvekkel kapcsolatban!!! Tolkien számára óriási jelentőséggel bírt, és a motívum szinte az egész műn végigvonul! Én óriásit csalódnék!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62708 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én (EDDIG!!!) nem bántam semmi változtatást. Néhány kedves rész kimaradt, de minen nem férhet bele, a többi változtatással/rövidítéssal egyetértek!
pont az a jó, hogy hiába olvastad a könyvet, NEM ALSZOL EL A FILMEN!
nem esik bele a HP hibájába, ami tökéletesen könyvhű, és 20 perc múlva dögunalom. Én örülök a változatosságnak, csak ne vigyék túlzásba :)
Ezt csak úgy tudnám megmagyarázni, hogy pontosan olyan volt, mint mikor egy mangából anime készül , de ez nem hiszem, hogy túl világos lenne :mrgreen: :mrgreen:
A könyv és a film együtt és külön-külön is fantasztikus, ezért nem is szeretem összehasonlítani, nem is lehet (más műfaj). Fantasztikusak!!!
(Na persze, azért Arwenből kezd kicsit SOK lenni, meg egykét dolog enyhén furának tűnik....)
De Szürkerévet NEM LEHET kihjagyni!!!!! Szürkerév nélkül az egész sima happy end (jó, nem sima, de ESZMÉLETLENÜL sokat tesz hozzá!! ). Bízom PJ-ben, ezt neki is tudnia kell.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62704 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ulmo, hódica: Ez jó ötlet! Láttátok tegnap a GyU parodizálását este? Nagyon jó volt! :lol:
Fru :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62685 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ulmo írta: A stáb visszarendelése nem lenne gond, úgyis folyton ott vannak ilyen-olyan plusz jelenetek miatt. Forgatókönyvet meg összekalapálhatnánk a Humor topic írásaiból. :D

:D :D :D :D

Nem is olyan rossz ötlet!Összedobnánk egy új filmet a humor topic írásaiból.Nagy sikerünk lenne! :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62672 Írta: Undómiel
Nem hiszem, hogy sok értelme lenne megváltoztatni dolgokat és remélem, PJ nem ezt tekinti fő céljául. Itt arra gondolok, hogy azt szeretné, hogy ténylegesen megérezzük a keze nyomát a filmen. De ha egyszer Tolkien A Gyűrűk Ura c. trilógiájának megfilmesítésére vállalkozott, könyörgöm, ne PJ újhullámos vágyálmait vigye vászonra. A filmek természetesen az ő kivonatai a könyvekről. De ami sok az sok! Nem mintha túl sok mindent tehetnénk, de azért eléggé bosszantó!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62664 Írta: Egy fangorni
Egy fangorni válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hát nem is tudom!
:( :x :cry: :? :evil: Személy szerint nem örülnék a sok változtatásnak! Nekem a könyvbeli törénetmenet sokkal jobban tetszett a a filmbélinél. Nem tetszett, hogy egyes jeleneteket mások játszottak, és az sem tetszett, hogy sokminden kimaradt (Toma, ajándékozás) Számomra hatalmas csalódás lesz ha a kovetkező 2 részből is lesznek kihagyva jelenetek. Pláne olyanok melyek szorosan hozzátartoznak a történethez(Banyapók, Szürkerév, A megye megtisztítása). :evil: :x :? :( :cry:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62643 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A harmadik könyv a legrövidebb. Az első 540 oldal,a második 438 oldal, a harmadik 376 oldal.A harmadik könyv a függelékek miatt vastagabb az első kettőnél.

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62626 Írta: Ulmo
A stáb visszarendelése nem lenne gond, úgyis folyton ott vannak ilyen-olyan plusz jelenetek miatt. Forgatókönyvet meg összekalapálhatnánk a Humor topic írásaiból. :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62622 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szerintem írjunk mi is egy petíciót, hogy ki kivel, miként és hogyan nem lehet, mi nem maradhat ki és mi nem történhet meg... :wink: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Sőt talán összedobhatnánk egy forgatókönyvet, a stábot visszarendelhetnénk Új Zélandra, és bezsebelhetnénk az Oscarokat... (befejezem a hülyeségeimet :roll: )

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62568 Írta: Ragoran
Mondjuk sztem úgy lenne jó, ha benne lenne a Megye megtisztitása is a Szürkerév is! A végét én úgy képzelem el (mármint a Filmben), hogy bemutatják, hogy mi lesz a szereplökkel. Frodó-Szürkerév, Aragorn halála meg minden...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62555 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Lehet, hogy benne lesz a Megye megtisztítása, csak éppen nem lesz kifejtve bővebben, hanem csak jelzés szinten, épp, hogy csak megemlítik (a megemlítést nem úgy értem, hogy csak beszélni fognak róla a filmben, hanem, hogy nagyon kevéssé lesz kifejtve).

Szürkerév biztos, hogy benne lesz, hisz az egy nagyon fontos momentuma az egész történetnek.
Én olyasmiket is hallottam, hogy úgy lesz vége a filmnek, hogy meghal Aragorn és Arwen, szóval, hogy a Függelékekből is lesznek benne részek. Ehhez mit szóltok, ki mit hallott ezzel kapcsolatban?

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.875 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére