Tolkien HU

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44585 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien HU
Nagyon jó az oldal. Csak így tovább!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44584 Írta: Anonymous
Nekem is csak utólag mondták... Különben már forgalmaznám videón... :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44583 Írta: Anonymous
Alyr: nyáron...jókor szólsz:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44582 Írta: Anonymous
Az oldal továbbra is jó... De jó még <br> www.tolkienmovies.com <br> ere2.free.fr<br> amik szintén ezzel kapcsolatosak. Egyébként a Viván adták a film előzetesét... valamikor nyáron...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44581 Írta: Anonymous
Hálás köszönet Svindlernek és Lamoraknak a térképészeti válaszokért. Mint láthatjátok sok más egyéb mellett a geográfia is érdekel. Néhány térképet találtam középföldéről a Net-en de azok jpg-k emiatt rosszul olvashatóak és nem nagyíthatóak. Ha tud valaki egyéb forrást írja meg akár magán mailban is. Előre is hálás köszönet.<br> <br> N'csá
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44580 Írta: Anonymous
Egy nagy gratulát szeretnék mondani mindenkinek, aki ide irogat. csak néhány hete fedeztem fel ezt, és más hasonló oldalakat. Szerintem itt lehet a legkellemesebben elbeszélgetni érdekes emberekkel. Szinte mindenhol zárt társaság nyomja a nonstop jófejséget. Avagy, nagy szerepjáték szakértők szakszövegei, szaktanácsadása. Gondoltam megköszönöm itt mindenkinek, hogy néha egy-egy kellemes sorral bebizonyítja, hogy vannak még értelmes lények, értelmes gondolatokkal. Éjjen-éjjen.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44579 Írta: Anonymous
Figyeljetek!! Az előbb találtam egy francia oldalt, ahol az összes szereplővel rendezővel mindenkivel riportot készítettek, az egész angolul van, a realplayer minőség mondjuk borzalmas, videó helyett csak képeket lehet látni, de az interjúkból mindent lehet hallani, szóval akit érdekel (és miért ne érdekelne a legtöbbünket?), akkor nézzetek el erre az oldalra:<br> <br> www.canalplus.fr/cinema/hollywood/lord1.htm <br> <br> Jó szórakozást! :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44578 Írta: Anonymous
Art: sajnos, igen:(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44577 Írta: Anonymous
Ma az m2-ön 16.30-kor megismétlik a cannes-i filfesztivál riportját! (Lehet, hogy későn szólok.)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44576 Írta: Anonymous
Sőt, van egy sziget is Szürkerévtől északnyugatra, ami egy beleriandi hegy/domb maradványa (azt hiszem, Himring, de lehet, hogy a névben tévedek). Ez Feanor fiainak területe volt, és a hegy az egyik főbb állomásuk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44575 Írta: Anonymous
Valahol ott van leirva ahol azt irjak hogy Crydan megalapitotta Szurkerevet Beleriand elpusztulasa utan, es hogy hol alapitotta...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44574 Írta: Anonymous
Batti: Majdnem :) De csak majdnem ugy van ahogy gondolod.<br> Valoban Forlindon es Harlindon Beleriand maradvanyai, ugyanugy ahogy az Ered Luin is a beleriandi Ered Luin maradvanya. Csak epp nem az eszek-keleti hanem a del-keleti resze. Pontosabban az Ered Luin deli nyulvanyai maradtak meg es Ossiriand egy resze. Legalabbis ha jol emlexem akkor ez van leirva a Szilmarilok vegen...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44573 Írta: Anonymous
Alynann: semmi probléma, nekem mindegyik megnevezés tetszik (asszem az Imladris a Tünde/Sinda, de majd utána nézek). Azt gondolom az idők folyamán a térképek sok apró változáson mentek át. Erről talán Tolkien fia irt is a Gyűrű Keresésé-ben.<br> Vizsgálta e valaki azt a kérdést, hogy mi maradt, vagy marad e valami Beleriandól? Véleményem szerint Eriador észak-nyugati csücske, az Ered-Luin Forlindon és Harlindon talán Beleriand észak-keleti csücskének maradványa. Lehetséges ez?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44572 Írta: Anonymous
Szerintem, ha nem is látjuk őket (tündék, entek, törpék, hobbitok stb.), fantasztikus lenne a tudat, hogy léteznek.<br> Akárhol és akárhogyan is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44571 Írta: Anonymous
Ha már a térképekről van szó,aki olvasta a Babót és látta a térképet...csak nekem volt nehéz követni a törpök útvonalát?Mert alig tudtam összeegyeztetni azzal,amelyik a Gy.U elején (és végén) van.<br> Mellesleg baromira idegesít hogy Rivendell.(bocs Batti)Szerintem annyival jobban hangzik hogy Imladris.Most melyik van tündéül?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44570 Írta: Anonymous
hi! új vagyok erre, az oldal nagyon teccik, jó hogy van ilyen magyar nyelvű hírforrás a GyU filmről! igazából nem vagyok annyira fanatikus a GyU iránt ( inkább SW, de ez most nem érdekes ), de azért NAGYON érdekel a film, ezért olvastam el nemrég a könyvet is, úgyhogy hajrá!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44569 Írta: Anonymous
Köszönöm az oda figyelést, de lenne még egy kis fenntartásom, a legtöbb kép hátterében magas hegyek látszanak a mi csak a Ködhegység nyúlványa lehet ami ha jól meggondoljuk csak északon északkeleten lehet. Ebben az esetken a baloldalon nyugat van. Bocsi a szőrszál hasogatásért. Esetleg a művészi szabadság lehet a zavarodottságom oka(persze nem az én művészetem szabadsága).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44568 Írta: Anonymous
Persze a folyas irany donto lehetne ha tudnank hogy nincs ott egy kanyar a folyoban. Nekem visoznt erosen ugy remlik valahonnan hogy ahol Vogyzugoly fekszik a folyoban van egy nagy kanyar (de most erre nem eskudnek, es nem tudom hirtelen honnan is szarmazik ez az otlet)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44567 Írta: Anonymous
Batti, ez a kep nezopontjanak kerdese. Honnan veszed hogy a kepen az a Nyugat? Ha a kep eszak felol abrazolja az esemenyeket akkor ha feltesszuk hogy Volgyzugoly a keleti oldalon van akkor balra kell lennie a kepen, viszont ha delrol nezzuk a helyszint akkor jobbra kell lennie...<br> Szoval nincs itt semmi gond :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44566 Írta: Anonymous
Régóta furdal a kiváncsiság, hogy jól értelmezek e egy földrajzi helyet Középföldén. Arról van szó, hogy Völgyzugoly vajon a Bruinen keleti vagy nyugati partján van e.<br> A kétségeimet a neten található képek és Tolkien regényeiben található leírások közötti ellent mondás okozza. A leírások szerint a keleti oldalon kell lennie, mert pl. amikor Frodóék megérkeznek nyugatról át kelnek a gázlón a másik partra ami ugye csak a keleti lehet mert a térképek tanúsága szerint a folyó északről délfelé folyik. A képeken viszont kivétel nélkül a nyugati oldalon ábrázolják Rivendelt. Lehet, hogy valamit rosszul látok vagy értelmezek? Könyörgöm világosítsatok meg mert nem élhetek ebben a bizonytalanságban.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44565 Írta: Anonymous
Csatlakozom dodiehoz (jó ez így?). Ha már mások nem is, legalább mi segíthetnénk egymásnak. Mert lehet, hogy ismeretlenek vagyunk, de mégis összeköt egy közös szenvedély. <br> Másrészt pedig csacsoghatunk a tündékről, meg arról, hogy milyen szép lehetne a világ, amikor ezt a keveset sem tudjuk megtenni, nem?...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44564 Írta: Anonymous
Lúthien:kösz szépen, alighanem le is töltöm, de azért magyarul, az mégis más:((. Nagy a hallgatás az átvétel ügyében... akkor nem veszi át senki? nem baj, csak tudjam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44563 Írta: Anonymous
Ha érdekel még valakit, az egyik honlapon Bombadil Tomát Maia-nak irták le. Szauron valóban elveszítette az emberi testét Númenor pusztulásakor de ez nem az első eset ha jól emlékszem, viszont az utolsó test amej embernek, tündének tetsző volt. Ezután már csak gonoszságát tükrözö undoritó alakot tudott ölteni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44562 Írta: Anonymous
Hol hallottátok az új trailerről szóló hírt?Bár igaz lenne...<br> (én titokban azt reméletem,mire hazajövök a nyaralásból,már le is tölthetem a legfrissebbet...)<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44561 Írta: Anonymous
Emberek!!!<br> Lemaradtam a Cannes-i műsorról. Esdekelve kérek valakit, hogyha felvette, adja kölcsön videón!!! A hatalmas, együttérző szívetekre bízom magam. Csak írjon az illető erre az e-mail címre, és a részleteket megbeszéljük. ( annus@osb.hu )<br> Tudom, nagy kincs, egy ilyen kazetta, de segítsetek egy ajtárson!!! Köszönöm! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44560 Írta: Anonymous
Lesz új trailer??? De jó lenne...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44344 Írta: Anonymous
Asszem itt olvastam valahol, hogy júliusban jön egy új trailer. Mikor??? Nem mintha unnám az eddigieket (naponta többször is megnézem) de jó lenne már valami újat látni. Liv Tyler nekem sem szimpi nagyon el van szállva magától. De a film akkor is nagyon jó lesz!!!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44343 Írta: Anonymous
Dodie: a www.lordoftherings.net -en le lehet tölteni, csak streames változatban, de szerintem megéri. Én kismilliószor végignéztem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44342 Írta: Anonymous
MIMIMIMIMI????? LEMARADTAM VALAMIRŐŐŐL! A ROHADT ÉLETBE!!!!!! mikor volt ez? a francba!! egyszer utazom el és akkkor is.. a fracba!!! Nem tudja valaki átvenni nekem videóra??LÉÉÉÉGYSZIII!!!! Adok kazit, meg amit csak akar!!! Szánjatok meg!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44341 Írta: Anonymous
A Liv Tyler rosszabbul nézett ki, mint amúgy. De ő biztos azt hitte, hogy ő a legszebb az egész világon.<br> <br> Orlandó tűnt a legboldogabbnak, biztos mert ez volt az első filmje.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére