Tolkien HU

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44340 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien HU
Skeach: mindenki magából indul ki. <br> <br> Ha valaki viccből ráugrik a másikra az nem azt jelenti hogy buzi...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44339 Írta: Anonymous
Lóthien: Szerintem egyszerűen buzik :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44338 Írta: Anonymous
Liv Tyler szerintem kiborító. Mondjuk lehet, hogy ez egyedül az én véleményem, de nekem nagyon nem illik bele a képbe. <br> Egyébként nekem a <br>áugrós rész nagyon tetszett, pláne, hogy kamerák előtt csinálták. Azért Orlandoban is van kurázsi! :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44337 Írta: Anonymous
Tök jó volt a cannesi fesztivál és tényleg a GYu filmről volt a leghosszab műsor :) ) Csak nem vettem fel :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44336 Írta: Anonymous
Az nekem is nagyon tetszett hogy erről volt a leghosszabb riport. :) )<br> Jaj,hogy ez a Viggo milyen ronda,de az olyan édes volt,mikor Orlando hátulról odaugrott hozzá és ott verekedtek. Ki se néztem volna Viggoból,hogy ilyen jól reagál...vannak még csodák.<br> Liv szerintem most alúl múlta önmagát...ez a smink...na inkább nem mondok semmit.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44335 Írta: Anonymous
Aragorn tényleg borzasztóan csúnya volt.<br> De a többiekkel semmi bajom. <br> Talán csak Liv tűnt most egy kicsit ellenszenvesnek. Látni lehet hogy nem nagyon illeszkedett be a szereplők közé. Biztos azért mert ő a leghíresebb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44334 Írta: Anonymous
Azért az jelent valamit, hogy a mi filmünk-ről beszéltek legtöbbet, nemde?<br> :-) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44333 Írta: Anonymous
Nekem a rendező a legszimpibb...Úgy néz ki, mint egy alkesz:-))<br> Ha egy kocsmában látnám, bizonyára azt hinném, hogy törzsvendég, és meghívnám egy sörre:-)<br> Tv-ben tényleg királyabbak voltak a jelenetek. Csak van egy rész, ami nem hagy nyugodni: Amikor Frodó belép a kérójába, a kamera pedig bent van a házban, belűlről mutatva a képet. Az egész olyan, mintha számítógéppel csinálták volna. És ez baromira bántja az érzékeny lelkivilágomat. Aragorn tényleg elég gáz, uram bocsá' (Mármint a szinész)<br> Na jó, nem elégedetlenkedek tovább... :-) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44332 Írta: Anonymous
Nekem is iszonyatosan tetszettek!!!<br> Tök jó fejek. Eddig csak neten láttam ezt a riportfilmet és angolul. Most olyan jó volt hogy értettem is miről van szó!<br> :-) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44331 Írta: Anonymous
Na milyen volt a cannesi fesztivál?<br> <br> Nekem baromira tetszett! Tényleg sokkal jobb a minősége így a tv-ben, és olyan jó volt látni és hallani őket :) ))) Fel is vettem videóra (most ezt fogom nézni egész addig,míg magát a filmet nem látom) Jaj de aranyosak :) )) Mégis olyan fura civilben látni őket...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44330 Írta: Anonymous
Hogy tetszett a Cannes-ről szóló műsor?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44329 Írta: Anonymous
Laryna:De mégis melyik film előtt?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44328 Írta: Anonymous
Képzeljétek!!! Az egyik ismerősöm ma volt moziban és látta az egyik trailert. Azt sajna nem tudta megmondani hogy melyiket, de abban biztos hogy GyU (ő egyébként most olvassa az első kötetet)<br> Tök jó!!! <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44327 Írta: Anonymous
Láttam tegnap az ajánlását az m1-en és olyan furcsa volt ilyen jó minőségben látni Frodót és Gandalfot!!!<br> :-) ))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44326 Írta: Anonymous
Ez az... :) )))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44325 Írta: Anonymous
Csütörtökön este 9-kor az m1-en lesz a cannes-i filmfesztiválról egy riportfilm és az előzetes szerint lesz benne szó A Gyűrűk Ura filmről is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44324 Írta: Anonymous
És milyenek?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44323 Írta: Anonymous
Kellett, hogy legyen teste... különben mire húzza fel a Gyűrűt???<br> Más: megvannak a film bizonyos hangjai a <br> www.tolkien-movies.com-on
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44322 Írta: Anonymous
Jó-jó,de én akkor is bánom,hogy lidércként csak szem.Kíváncsi lettem volna,Tolkien hogy képzeli el a Gonoszt,ha az testet ölt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44321 Írta: Anonymous
Jól emlékszel Art mert tényleg megemlíti Gandlaf valahol...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44320 Írta: Anonymous
Bár elég régen olvastam a könyvet, úgy emlékszem, hogy megemlítik, Szauron a régi időkben egy jó ember vagy mágus volt és később vált lidérccé vagy láthatatlanná.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44319 Írta: Anonymous
Na figyelj! Egy szemnek is lehetnek ujjai. Egyszer láttam egy gagyi horrorfilmet( címe: Re-animator, vagy magyarul ujraélesztő, ha jól emlékszem). Na ebben kreáltak egy olyan valamit, hogy egy szemből állt, meg egy pár újjból. Ez ott elvolt magának a szobában, sétált, nézelődött, stb. Szóval teljes életet élt, míg le nem csapta valaki. Ezek a filmesek tudat alatt Szauront formálták volna meg? Hm, ki tudja, lehet. Nekem meg lehet, hogy nem kéne annyit innom? ...hukk...hukk<br> Na ehhez szóljon hozzá valaki! :-) ))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44318 Írta: Anonymous
A témához:Kár hogy Szauron csak egy szempár.Így aztán tényleg nehéz lehet levágni az ujját...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44317 Írta: Anonymous
Kiolvastam a Babót!Nekem nagyon tetszett.Egy csomó homályos részt megértetett a Gy.U-ból.Csak az volt a rossz benne,hogy a szemem nem bírta kiolvasni hogy:törpe,tündér,manó stb.<br> Azon kívül Imladris itt Rivendell néven szerepel.<br> De egyébként érdekes olvasmány.Még 1x el kell olvasnom a függeléket...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44316 Írta: Anonymous
Én azt hiszem, azután lett szellemlény, hogy a gyűrűt levágták a kezéről, de addig is láthatatlanná tette a gyűrű, szóval nem egyszerű...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44315 Írta: Anonymous
Szellemlényként hogyan viselhette a gyűrűt (mármint Szauron)? Ha azért viselhette, mert mágikus, akkor mágikus fegyverrel ártani is lehetett neki szellemalakban is, így akár az ujját is levághatták... <br> Másik lehetőség, hogy mivel csata volt és ő (mármit Szauron) is szeretett volna abban részt venni ezért materializálódott, és akkor meg azért lehetett levágni az ujját.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44314 Írta: Anonymous
A tündék neked nem élőlények????<br> Az ainuk szellemlények ugyan, de testet öltve ugyanúgy sebezhetők,stb., mint bármelyik ember. Pl. az istairok is törékeny öregemberek képében jöttek.<br> <br> A természet meg nem szokott sörözgetni, meg csónakázni, meg lovagolni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 7 hónapja #44313 Írta: Anonymous
Bombadil=a természet... Előbb volt Középföldén, mint az első vízcsepp vagy mag... ergo: előbb, mint a tündék és mint Szilszakáll... De (erre is célzást tesz Tolkien) nem igazi élőlény, ahogy a tündék sem azok.<br> Gandalf és Szarumán mágusok és az teljesen más kategória...<br> Amíg szerepüket el nem játszották, folyamatosan öregszenek ugyan, de nem halnak meg... Bombadil viszont egy ősz hajszálat sem visel...<br> Szauron is végtelenül öreg, mégse látszik rajta...<br> Egyébként aki a GyU végén a kronológiát elolvassa, találhat egy ellentmondást: Szauron, miután elűzte a dúnadánok őseit ősi lakhelyükről, csupán szellemlényként térhetett vissza Középföldére. Ennek ellenére említi, hogy Isildur LEVÁGTA (vagy Elendil volt?) A Gyűrűt az ujjáról...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 7 hónapja #44312 Írta: Anonymous
Bombadil nem félisten, hanem egy ősi szellemlény. A szilmarilok név szerint nem említi.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 7 hónapja #44311 Írta: Anonymous
Hogy kicsoda Bombadil? Egy félisten (talán valahol van erre egy pontosabb szó). Ugyanúgy, mint Gandalf, vagy Szaruman. Bombadil maga a természet, és így a természet is maga Bombadil. Olvassátok el a szilmarilokat.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.256 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére