- Köszönetek: 0
Pót MTT tábor: aug. 23-25.
- Eurynome
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vers, mese, idézet: Hát, megpróbálok hozni egy adag könyvet és betanulni végre a Hollót, meg egy adag Tolkien-verset... Na majd meglátjuk.
...and Death laughs back...
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Az IC raadasul diakoknak (nagyreszt diakok jonnek a vonattal) szinte duplajaba kerul.
Nem hiszem, hogy 35-40 fokos hosegre kell majd szamitani, igy a legkondi sem fog kulonosebben hianyozni senkinek.
Mas! Agynemut adnak a koliban, tehat nem kell hozni!
- gillz
- Nem elérhető
Rózsa írta: (Szerintem hagyományos vonaton jobban lehet "bandázva" utazni .
de ez egy szubjektiv szempont. Az IC olyan manageres.)
Ezzel én is igencsak 1etértek... :deal:
hangszer: furulya
saját: van 1 mesém
Na, senki se legyen beteg!
need more brainz. yourz. now.
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
JaMan-nal egyeztetve beszálltam a vonat-szervezésbe. A következő kérdésre várjuk a gyors választ: kinek melyik vonat lenne a jó? :
1. Nyugati ind. 15:05 DANKO PISTA IC - helyjegyes
diák 506 Ft + 400 Ft helyjegy
dolgozó 1556 Ft + 400 Ft helyjegy
Szeged érk. 17:37
2. Nyugati ind. 14:05 gyors, nem helyjegyes
diák 506 Ft
dolgozó 1556 Ft
Szeged érk: 16:58
A gyors döntés azért szükséges, mert ennyi embernek mindenképp célszrű csoportos helyfoglalást szerveznünk. Indulás előtt biztosan nem kapnánk ennyi embernek IC helyjegyet.
(A jelenlegi verzió szerint a 15:05 vonattal mennénk, de ehhez külkönösen tudni kell, hogy hány diák és felnőtt jegy kell!!)
A gyorsvonaton is csak akkor tudunk együtt, egy vagonban utazni, ha lefoglaltatunk kocsit, ezt viszont mielőbb intézni kellene!
Az igénytől függően mehetünk két vonattal is, de kérünk Benneteket, mielőbb jelezzetek vissza nekem e-mailen vagy priviben, esetleg mobilon, SMS-ben (30/378-5160)!
- MELYIK VONATTAL JÖNNÉL ?
- DIÁK VAGY FELNŐTT JEGYET KÉRSZ-E?
(Szerintem hagyományos vonaton jobban lehet "bandázva" utazni .
de ez egy szubjektiv szempont. Az IC olyan manageres.)
A jegyek elővételének megfinanszirozását én vállalom, de biztosra ird, hogy jössz! Aki bizonytalan, az a jegyét maga vegye meg. Sürgős választ kérünk! Rózsa, JaMan nevében is
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Dae/siss
- Nem elérhető
Saját mívek: megpróbálok keresgélni olyat,a mi elég jó felolvasásra, bár nem hiszem, hogy találok...
Hangszer: ha megtalálom, szájharmonika, ill. ha meg tudom addig javítani, egy miniszintit hozhatok.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
2. Számháborús számok: én úgy tudom, Dae készítette őket...
3. Hangszer: furulya (mondjuk esetleg síp is , de gondolom az nem volt komoly).
4. Hát én elvihetem a töri házidolgozatnak indult irományomat, amelyről néhányan dicshimnuszt zengedeznek... Meg esetleg egy-két régi (alsós kori) mesémet, de azok 1. uncsi sablonmesék, 2. mivel alsósként fogalmaztam őket nem túl nagy teljesítmények.
5. Fimbrethil vegetáriánus, ha jól tudom. (Vagy rosszul? )
6. Komoly vita: háát...
Miután minden kérdésre - remélhetőleg kimerítő (kiv. utolsó) - választ adtam, távozom köreitekből egy időre:
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Küldjetek minél több javaslatot a "komoly" vitakör témáira ("A tudnak-e repülni a balrogok"-at csak példaként hoztam, de azért kivesézhetjük, ha gondoljátok. A "Ki a legjóképűbb tünde herceg" dilemma nem aktuális - a kérdés már eldölt )
Kérem írjátok meg, hogy ki milyen hangszert tud hozni (síp, dob, zongora, de leginkább egy gitár kellene...)
Mindenki szedje össze a kedvenc verseit, idézeteit. Kiemelten várjuk a saját alkotásokat (versek, novellák, képek, dalok, szobrok, stb...). Kérem, hogy aki saját alkotást hoz az nekem külön jelezze, mert ha elég számban gyűlik össze, akkor ezeknek külön programot szervezünk.
Tud valaki valamit a pilisben a számháborúhoz használt számokról?
Pótkérdés: Ki vegetáriánus a résztvevők közül? (Virágon és rajtam kívül?)
Kincső írta: Apropó, igaz, hogy OFF, de láttunk egy ANC rendszámú autót... .)
Nem az enyém... (Legalább jó kocsi volt? )
- Aryante
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Aryante
Az ég bűneinkért haragszik ránk, a világ erényeinkért. (Novalis)
- Kincső
- Nem elérhető
Szió:
Kincső
- Trithyn
- Nem elérhető
Én is megyek a táborba, remélem jól fog sikerülni. Épp most olvasom a Szilmarilokat, eddig tetszik. A GyU-n kívül a Hobbitot is szeretem. Ezen kívül Középfölde szerepjátékot is rendszeresen játszom. A szerepjátékkönyvet is viszem a táborba.
Szió, találkozunk a táborban!
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Kincső
- Nem elérhető
- aieless
- Nem elérhető
Kiváló az egész
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Ulmo
- Nem elérhető
Brisa írta: Nos, az az 500Ft 300-ra csökkent, és abból inkább társasjátékot vennénk, ha benne vagytok... Vélemény?
Igenigenigenigen! Igen! Társasjáték kell! Benne vagyok! Mikor, kinek kell adni ezt az összeget?
- Lestat
- Nem elérhető
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Kincső
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Társasjáték: támogatva!
Program: Ha így szavaztuk meg...
Gitár: Dehiszen ott van még Lamorak 4 húrú gitárja! Azt nem szabad elfelejteni! Ha meg otthonhagyja, hát hazaküldjük érte
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa írta: Kaja: Számításaink szerint 1000Ft lenne a szombati és a vasárnapi ebéd együtt, ezen felül még 700Ft- ra lesz még szükség, amiből a reggelik, a vacsik és a szalonnasütés lesz finanszírozva. (Ebből csak a 700Ft-ot szednénk be, a menzán mindenki maga fizet.)
A kaja és szállás ügyekben én is Svin vagyunk az illetékesek.
Eurynome: Nos, az az 500Ft 300-ra csökkent, és abból inkább társasjátékot vennénk, ha benne vagytok... Vélemény?
Brisa
- Eurynome
- Nem elérhető
Vki felvetette, hogy azok, akik nem voltak az előző táborban, perkáljanak egy 500ast. Ez most van :
- Eurynome
- Nem elérhető
Vki felvetette, hogy azok, akik nem voltak az előző táborban, perkáljanak egy 500ast. Ez most van :
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
("Drága" fizikatanár osztályfőnököm egyetlen pozití tulajdonsága, hogy gitározik, és mi éneklünk hozzá. Amikor készülünk egy-egy fellépésre /persze sulin belül/, gyakorlunk a fizikaórán is. Ez eddig jó lenne, csak amikor az egy óra alatt elhadart és a táblára felfirkált tananyagból a következő órán dolgozatot íratna, hát az már nem túl kellemes élmény. Ennek ellenére fizikából is ötös vagyok, sőt félévkor még dicséretet is kaptam. Hogy hogyan csináltam? :hein: Mellesleg szerintem szegény tanárnő pályát tévesztett, zenésznek kellett volna mennie... )
Szóval egyetlen pozitívuma a dolognak, hogy emiatt szeretek gitár mellett énekelni. De ha nem, hát nem...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Rayan
- Nem elérhető
Szal (már akinek van) pakoljatok be egy-két hangulatos hangszert, mint pl. zongora, cselló, hárfa :cross: :evil3: :agree:
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- JaMaN
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A programok is jók lesznek, biztos vagyok benne.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Yavanna
- Nem elérhető
GyU. társasjátékok vásárlása, szintén támogatva! :itscool:
"Aure entuluva!"
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nappali programok
Gyűrűk ura társasjáték 15
Bevezetés a quenya nyelvbe 15
Szakmai vita komoly kérdésekről14
Középfölde Quíz 13
Számháború 12
Tünde írás alapfokon 9
Szerepjáték 6
Gyilkosozás 6
Nappali városnézés 6
Bevezetés a sindarin nyelvbe 0
Esti programok
Tisza melletti esti séta 15
Közös éneklés (gitár, furulya...) 14
Vers és idézetek felolvasása 12
Gyűrűk ura film 12
Kellemes esti iszogatás! 4
Esti városnézés 3
Ezzel nagyjából ki is alakult a programválaszték. A pontos beosztással később jelentkezem...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.