Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Több
22 éve 2 hónapja #71166 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Hangszer: Sajna nincs. De zongorázni tudtam még anno 2 éve... :roll:

Vers, mese, idézet: Hát, megpróbálok hozni egy adag könyvet és betanulni végre a Hollót, meg egy adag Tolkien-verset... Na majd meglátjuk.

...and Death laughs back...
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71151 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Rózsa: én, Eia Dae már megszerveztük hogy a 15.05 vonattal megyünk mert a vonatunk Győrből ugy ér ide be hogy azt el tudjuk érni. Ugyhogy én inkább arra szavazok.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71145 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Bar en nem fogok vonatozni, en is azt mondom, inkabb a hagyomanyos gyorsvonat a jobb a bulizos utazasra.
Az IC raadasul diakoknak (nagyreszt diakok jonnek a vonattal) szinte duplajaba kerul.
Nem hiszem, hogy 35-40 fokos hosegre kell majd szamitani, igy a legkondi sem fog kulonosebben hianyozni senkinek.

Mas! Agynemut adnak a koliban, tehat nem kell hozni!
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71142 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Rózsa írta: (Szerintem hagyományos vonaton jobban lehet "bandázva" utazni .
de ez egy szubjektiv szempont. Az IC olyan manageres.)

Ezzel én is igencsak 1etértek... :deal:

hangszer: furulya

saját: van 1 mesém

Na, senki se legyen beteg!

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71139 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
VONATTAL UTAZÓ TÁBOROZÓK, FIGYUSZ!
JaMan-nal egyeztetve beszálltam a vonat-szervezésbe. A következő kérdésre várjuk a gyors választ: kinek melyik vonat lenne a jó? :?:
1. Nyugati ind. 15:05 DANKO PISTA IC - helyjegyes
diák 506 Ft + 400 Ft helyjegy
dolgozó 1556 Ft + 400 Ft helyjegy
Szeged érk. 17:37

2. Nyugati ind. 14:05 gyors, nem helyjegyes
diák 506 Ft
dolgozó 1556 Ft
Szeged érk: 16:58

A gyors döntés azért szükséges, mert ennyi embernek mindenképp célszrű csoportos helyfoglalást szerveznünk. Indulás előtt biztosan nem kapnánk ennyi embernek IC helyjegyet.
(A jelenlegi verzió szerint a 15:05 vonattal mennénk, de ehhez külkönösen tudni kell, hogy hány diák és felnőtt jegy kell!!)
A gyorsvonaton is csak akkor tudunk együtt, egy vagonban utazni, ha lefoglaltatunk kocsit, ezt viszont mielőbb intézni kellene!

Az igénytől függően mehetünk két vonattal is, de kérünk Benneteket, mielőbb jelezzetek vissza nekem e-mailen vagy priviben, esetleg mobilon, SMS-ben (30/378-5160)! :!:
- MELYIK VONATTAL JÖNNÉL ?
- DIÁK VAGY FELNŐTT JEGYET KÉRSZ-E?

(Szerintem hagyományos vonaton jobban lehet "bandázva" utazni . :P
de ez egy szubjektiv szempont. Az IC olyan manageres.) :wink:

A jegyek elővételének megfinanszirozását én vállalom, de biztosra ird, hogy jössz! Aki bizonytalan, az a jegyét maga vegye meg. Sürgős választ kérünk! Rózsa, JaMan nevében is

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71094 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Igen, a számokat én működtem. :) Hozom is őket.

Saját mívek: megpróbálok keresgélni olyat,a mi elég jó felolvasásra, bár nem hiszem, hogy találok...

Hangszer: ha megtalálom, szájharmonika, ill. ha meg tudom addig javítani, egy miniszintit hozhatok.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71067 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
1. Hát azt nem tudom, hogy jó kocsi volt-e, azt nem figyeltem, de elég régi lehetett 'A' betűs rendszámmmal... :roll:

2. Számháborús számok: én úgy tudom, Dae készítette őket...

3. Hangszer: furulya (mondjuk esetleg síp is :wink: , de gondolom az nem volt komoly).

4. Hát én elvihetem a töri házidolgozatnak indult irományomat, amelyről néhányan dicshimnuszt zengedeznek... :roll: Meg esetleg egy-két régi (alsós kori) mesémet, de azok 1. uncsi sablonmesék, 2. mivel alsósként fogalmaztam őket nem túl nagy teljesítmények.

5. Fimbrethil vegetáriánus, ha jól tudom. (Vagy rosszul? :roll: )

6. Komoly vita: háát...

Miután minden kérdésre - remélhetőleg kimerítő (kiv. utolsó) - választ adtam, távozom köreitekből egy időre:
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71063 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
A következő dolgokat szeretném kérni a résztvevőktől:
:arrow: Küldjetek minél több javaslatot a "komoly" vitakör témáira ("A tudnak-e repülni a balrogok"-at csak példaként hoztam, de azért kivesézhetjük, ha gondoljátok. A "Ki a legjóképűbb tünde herceg" dilemma nem aktuális - a kérdés már eldölt :wink: :) :lol: :D )
:arrow: Kérem írjátok meg, hogy ki milyen hangszert tud hozni (síp, dob, zongora, de leginkább egy gitár kellene...)
:arrow: Mindenki szedje össze a kedvenc verseit, idézeteit. Kiemelten várjuk a saját alkotásokat (versek, novellák, képek, dalok, szobrok, stb...). Kérem, hogy aki saját alkotást hoz az nekem külön jelezze, mert ha elég számban gyűlik össze, akkor ezeknek külön programot szervezünk.
:arrow: Tud valaki valamit a pilisben a számháborúhoz használt számokról?

Pótkérdés: Ki vegetáriánus a résztvevők közül? (Virágon és rajtam kívül?)

Kincső írta: Apropó, igaz, hogy OFF, de láttunk egy ANC rendszámú autót... :wink: .)

Nem az enyém... :cry: (Legalább jó kocsi volt? :roll: )

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71053 Írta: Aryante
Aryante válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Társasjáték: én is támogatom! :D :bounce: :D

Aryante

Az ég bűneinkért haragszik ránk, a világ erényeinkért. (Novalis)
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71052 Írta: Kincső
Alábbi emberke az unokatesóm, mint megtudtam így kell írni a nevét. Egyébként az üzenetet fizikailag én írtam - mert ő már elutazott haza, és nincs nekik otthon Net -, de ő diktálta telefonon. Mára ennyit.
Szió:
Kincső

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71047 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Mindenkit üdvözlök a Fórumon!
Én is megyek a táborba, remélem jól fog sikerülni. Épp most olvasom a Szilmarilokat, eddig tetszik. A GyU-n kívül a Hobbitot is szeretem. Ezen kívül Középfölde szerepjátékot is rendszeresen játszom. A szerepjátékkönyvet is viszem a táborba.
Szió, találkozunk a táborban!

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71038 Írta: Kincső
Már nagyon kíváncsi vagyok arra a híres-nevezetes társasjátékra... (Irigylem Ancalimont, hogy már kipróbálhatta... :evil: :cry: Apropó, igaz, hogy OFF, de láttunk egy ANC rendszámú autót... :wink: .)

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71028 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Társasjáték totálisan támogatva!!!
Kiváló az egész :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71022 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Brisa írta: Nos, az az 500Ft 300-ra csökkent, és abból inkább társasjátékot vennénk, ha benne vagytok... Vélemény?

Igenigenigenigen! Igen! Társasjáték kell! Benne vagyok! Mikor, kinek kell adni ezt az összeget?
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71020 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Lamorak tud gitározni?! ???

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #71004 Írta: Kincső
Ettől a gitár-hírtől mindjárt jobb kedvem lett! 8) :itscool:

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70998 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Ai na vennui!

Társasjáték: támogatva!
Program: Ha így szavaztuk meg... :?
Gitár: Dehiszen ott van még Lamorak 4 húrú gitárja! Azt nem szabad elfelejteni! Ha meg otthonhagyja, hát hazaküldjük érte :wink: :D

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70988 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Dae:

Brisa írta: Kaja: Számításaink szerint 1000Ft lenne a szombati és a vasárnapi ebéd együtt, ezen felül még 700Ft- ra lesz még szükség, amiből a reggelik, a vacsik és a szalonnasütés lesz finanszírozva. (Ebből csak a 700Ft-ot szednénk be, a menzán mindenki maga fizet.)

A kaja és szállás ügyekben én is Svin vagyunk az illetékesek.

Eurynome: Nos, az az 500Ft 300-ra csökkent, és abból inkább társasjátékot vennénk, ha benne vagytok... Vélemény?

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70987 Írta: Eurynome
Naccerű, pont csütörtökön lesz telihold :!:
:)
Vki felvetette, hogy azok, akik nem voltak az előző táborban, perkáljanak egy 500ast. Ez most van :?:

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70986 Írta: Eurynome
Naccerű, pont csütörtökön lesz telihold :!:
:)
Vki felvetette, hogy azok, akik nem voltak az előző táborban, perkáljanak egy 500ast. Ez most van :?:

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70977 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Pill... akkor a közösbe 700 vagy 1700 forintt kell beadni kajára? Előbit JaMaN, utóbbit Brisa mondja...
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70969 Írta: Kincső
Kár, ha nem lesz gitár... :crying: :shake:
("Drága" fizikatanár osztályfőnököm egyetlen pozití tulajdonsága, hogy gitározik, és mi éneklünk hozzá. Amikor készülünk egy-egy fellépésre /persze sulin belül/, gyakorlunk a fizikaórán is. Ez eddig jó lenne, csak amikor az egy óra alatt elhadart és a táblára felfirkált tananyagból a következő órán dolgozatot íratna, hát az már nem túl kellemes élmény. Ennek ellenére fizikából is ötös vagyok, sőt félévkor még dicséretet is kaptam. Hogy hogyan csináltam? :hein: Mellesleg szerintem szegény tanárnő pályát tévesztett, zenésznek kellett volna mennie... :? )
Szóval egyetlen pozitívuma a dolognak, hogy emiatt szeretek gitár mellett énekelni. De ha nem, hát nem... :cry:

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70961 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
tudtommal sima agyak vannak (amelyik szobakban en jartam, ott olyanok voltak)
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70960 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
GRatulálok az entinghez.Emeletes ágyak vannak a kollégiumban vagy simák?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70949 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Igen, Gumipók sajna megintcsak nem tud jönni. :bawling:

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70947 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de szerintem gitárra (újfent) ne számítsatok :blackeye:
Szal (már akinek van) pakoljatok be egy-két hangulatos hangszert, mint pl. zongora, cselló, hárfa :cross: :twisted: :evil3: :agree:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70910 Írta: JaMaN
JaMaN válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Én is benne vagyok a játék vásárlásban.

A programok is jók lesznek, biztos vagyok benne.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70909 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Ollé! Csatlakozom Yavihoz!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70905 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Programok támogatva! :D
GyU. társasjátékok vásárlása, szintén támogatva! :itscool:

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #70897 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
A szavazás eredménye (21-en szavaztunk):

Nappali programok
Gyűrűk ura társasjáték 15
Bevezetés a quenya nyelvbe 15
Szakmai vita komoly kérdésekről14
Középfölde Quíz 13
Számháború 12
Tünde írás alapfokon 9
Szerepjáték 6
Gyilkosozás 6
Nappali városnézés 6
Bevezetés a sindarin nyelvbe 0

Esti programok
Tisza melletti esti séta 15
Közös éneklés (gitár, furulya...) 14
Vers és idézetek felolvasása 12
Gyűrűk ura film 12
Kellemes esti iszogatás! 4
Esti városnézés 3

Ezzel nagyjából ki is alakult a programválaszték. A pontos beosztással később jelentkezem...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.287 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére