Pót MTT tábor: aug. 23-25.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sajnos igazad volt. 7500 Ft-ba kerül a társasjáték, ugyhogy egyet sikerült venni. Gyárilag 5 játékos játszhat vele, de még gondolkodom ,hogyan lehetne kibővíteni a résztvevők körét, de attól tartok 10 fő a maximum, aki értelmesen tud vele játszani...
Tegnap este kipróbáltam: naggyon jóó!
Képzeljétek el, hogy az 5 hobbit nem egymás ellen, hanem egy virtuális Szauron ellen küzd, és csak akkor nyerhetnek, ha összefognak! Egyébként sem a klasszikus dobókockás/lépegetős társasjáték, hanem egy izgalmas fordulatos észjáték.
Azért jó lenne, ha legalább kettő lenne... Mit szólnátok hozzá, ha azok, akik nem voltak az első táborba, szintén befizetnének, mondjuk 500 Ft-ot? Akkor kijönne még egy játék...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Brisa
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
JaMaN írta: Sziasztok!
Elvállaltam, hogy megszervezem a csapat lejutását....
tehát 15:05 -kor indul a vonatunk a Nyugatiból, de elötte kéne találkozni valamennyivel....
Mondjuk 14:45 -re beszéljük meg a találkozót, a Nyugatiban, a kijelző óránál, legelöl, és akkor még mindenkinek lesz ideje megvenni a jegyet.
Ha esetleg valakinek nem jó az időpont, írjon privit, és nézek nekik másik vonatot, de jó lenne, ha együtt tudnánk lemenni.
Üdv
Azonkívül pedig:
Brisa írta: Megkérek mindenkit, hogy aki az utazással kapcsolatban szeretne valamit megtudni, az nem hozzám, hanem JaMaN -hoz forduljon. Ez az ő felségterülete.
Brisa
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Társasjáték: 9000Ft-ból lehet venni kettőt? Amikor én láttam, 1 db volt majdnem 10 ezer. De támogatva.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Csillaghullás: Augusztus 11.-12. virradó éjszakán a Perseida meteorraj maximuma volt - és van minden évben - ([size=9:26ctnxs3]ez egyébként azt jelenti, hogy ezen az éjjelen jön a legtöbb hullócsillag a Perseus csillagkép irányából[/size]), és bár valóban ez az egyik legnépesebb meteorraj (talán csak a Leonidákat leszámítva; de az nem minden évben lep meg minket egy-egy nagyobb meteorzuhannyal), ettől függetlenül azért jó idő esetén így is számíthatunk látványos csillaghullásra az éjszakák folyamán - nappal azért, nagyon remélem, nem.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Brisa
- Nem elérhető
Megkérek mindenkit, hogy aki az utazással kapcsolatban szeretne valamit megtudni, az nem hozzám, hanem JaMaN-hoz forduljon. Ez az ő felségterülete.
Brisa
- JaMaN
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Minden évben augusztus 11-én van a legnagyobb invázió, kár, hogy szakadt tegnap az eső, és semmit nem lehetett látni:(
- Brisa
- Nem elérhető
Ja, és ha sokat esik, a sár is nagy lehet.
Az eső a szalonna-sütésnél is probléma lehet... (Hozzatok valamit - pl. polifoam, párna -, amire rá lehet ülni a tűz körül.
Augusztusban sok a hullócsillag. Remélem tiszta lesz az ég...
Brisa
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
A Mora Ferenc Kollegiumban leszunk. Ez a Fo fasor elejen van, egesz jol megkozelitheto, nem a belvaros, de gyalog max 10 perc onnan. Amugy Ujszeged. A Regi hidtol (ahol a Tiszaban labat martoztattunk) nem messze.
4 agyas szobak lesznek. Zuhanyzo es konyha lesz a szinten. de termeszetesen edenyek nincsenek.
A szallas dija mindenestul diakoknak 616 HUF ejszakara, nem diakoknak 1364 HUF (ha jol emlekszem). Ebben AFA es minden egyeb benne van. Agynemut elfeledtem megkerdezni, de 99% hogy azt adnak, a Karolyiban is jar, szerintem itt is.
Pentek este 32-en szallnak meg ott, szombaton pedig varjuk Battiekat, illetve Cicafult, es boregeret. A szallas nekik csak szombat estere (24-e) van lefoglalva.
Akkor a reszletes nevsor megegyszer:
aieless
Ancalimon
Aryante
Áfonya
Batti + felesege + Niki (1 éjszaka - szombaton jonnek)
boreger (1 ejszaka - szombaton jon)
Cicaful (1 ejszaka - szombaton jon)
Dae-elena
Darkman
Eia
Elanor
Esgal
Estel
Eurynome
Fimbrethil
Fin
Fiona
GilEarendil
Gillz
G i l r a e l
Hanna
JaMaN
Kincső
Koppany (Tritin)
Léli
Lestat
Rayan
Rózsa
selei
Sil
Ulmo
Virág
Yavanna
Zsofi (Estel unokatestvere)
Zsuzsi (SzU)
+ Brisa
És a szegediek:
Lamorak
Nimrodel
svindler
- Esgal
- Nem elérhető
GYU-társas támogatva!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- JaMaN
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Elvállaltam, hogy megszervezem a csapat lejutását....
tehát 15:05 -kor indul a vonatunk a Nyugatiból, de elötte kéne találkozni valamennyivel....
Mondjuk 14:45 -re beszéljük meg a találkozót, a Nyugatiban, a kijelző óránál, legelöl, és akkor még mindenkinek lesz ideje megvenni a jegyet.
Ha esetleg valakinek nem jó az időpont, írjon privit, és nézek nekik másik vonatot, de jó lenne, ha együtt tudnánk lemenni.
Üdv
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fiona: a kollégium pontos helyére nem emlékszem, de arra igen, hogy az ,,ottlakóknak" nem akadt gondjuk az elhelyezkedésével. Mindent meg lehet onnan közelíteni, na Most biztos okosabb lettél
Programok:
NEKEM MINDEGYIK TETSZIK!!!
(na ez nem túl egyéni, de akkor is)
Amiért különösen lelkesednék, az a FOTR nézés, számháború, tiszapart, gyilkosozás Á MINDEGYIK, NA!!
A társasjátékba ugyan nincs beleszólásom (nem adtam be pénzt), de megjegyzem, nagyon szívesen kipróbálnám
Valaki már javasolta, hogy játszhatnánk megint Tolkien-barkobát. Szerintem jó ötlet!! (feltéve, ha Brisa megkímél a ,,Szauron levágott ujja" típusú szörnyedvényektől )
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Fio
- Nem elérhető
A GYU-s társasjátékot is támogatom.
És akkor az összes mani az 2932 Ft lesz. ugye?
pusz
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Dae/siss
- Nem elérhető
És akkor pontosan mennyibe fog kerülni?
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Nappali programok:
Gyilkosozás
Középfölde Quíz
Bevezetés a quenya nyelvbe
Tünde írás alapfokon
Szakmai vita komoly kérdésekről (pl.: Tudnak-e repülni a balrogok?; Ki a legjóképübb tünde herceg?)
Esti programok:
Vers és kedevenc idézetek felolvasása
Tisza melletti esti séta, minimum lábfürdővel!
Kellemes esti iszogatás! (Természetesen korosztály függvényében!)
- Cicaful
- Nem elérhető
Tehát: igen, igen számháború - amiből az előzőn ki vagy inkább lemaradtam,
vers-idézet (miegymás) felolvasása,
vitaest
filmnézés
Tiszapart + fürdés (nazg, Yavi )
városnézés - múltkor is elámultam, milyen gyönyörű város Szeged! 8O
+ GYUs minden :agree:
Nos asszem ennyi!
És megnéztem a vonatokat: szvsz a legoptimálisabbak
- odafelé: 15:05 Nyugati - lent van 17:37re - ez IC tehát kell rá helyjegy!
- vissza: (szintén IC) 14:25 - 16:56ra van Pesten (ha lekéssük - amit múltkor sikerült megtennünk :cool2: - utána 1 óra múlva - 15:20kor - van egy, de az már NEM IC - és ha jól emlékszem 18:valamikorra ér föl)
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Irunien
- Nem elérhető
Nappal: GYUs kártya kipróbálása
GYUs társasjáték kipróbálása
beszélgetések, kvíz, tündenyelvlecke, számháború...
Esti: éneklés, FILM nézés,beszélgetés. :itscool:
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Kincső
- Nem elérhető
Én nem bánom, vegyünk GyU-s társasjátékot. :itscool: Gondolom majd anyukám is nyilatkozik, de lehet hogy csak általam...
Sziasztok:
Kincső
- Brisa
- Nem elérhető
aieless
Ancalimon
Aryante
Áfonya
Batti + Ildikó és Niki (1 éjszaka)
boreger (1 ejszaka)
Cicaful (1 ejszaka)
Dae-elena
Darkman
Eia
Elanor
Esgal
Estel
Eurynome
Fimbrethil
Fin
Fiona
GilEarendil
Gillz
G i l r a e n
Molten
Hanna
JaMaN
Kincső
Koppany (Tritin)
Léli
Lestat
Rayan
Rózsa
selei
Sil
Ulmo
Virág
Yavanna
Zsofi (Estel unokatestvere)
Zsuzsi (?)
+ én
És a szegediek:
Lamorak
Nimrodel
Svin
Tudomásom szerint van még néhány bizonytalankodó. Mindenesetre eddig 39-en vagyunk.
"Még vasárnapig lehet módósítani az állást,
de hétfőn lefoglaljuk a szállást." :up:
Akiknek nem tudom még a mobil számát, az légyszi dobjon meg vele
Kaja: Számításaink szerint 1000Ft lenne a szombati és a vasárnapi ebéd együtt, ezen felül még 700Ft- ra lesz még szükség, amiből a reggelik, a vacsik és a szalonnasütés lesz finanszírozva. (Ebből csak a 700Ft-ot szednénk be, a menzán mindenki maga fizet.)
Svin írta: "Szallassal kapcsolatban infok:
Mint tudjatok a Mora kollegiumban lennenk. 4 agyas szobakban.
A szobak ara diakoknak 616 HUF AFA-val, nem diakoknak 1060 HUF . Viszont ha nem tanulmanyi vagy sport cellal szallunk meg akkor tovabbi 300 HUF (ezt ugy vettem ki, mintha csak a nem diakoknak szolna, de nem eskudnek ra).
Minden szoba mellett van egy eloter amiben van huto.
Van tovabba vendegszoba, ez ejszakankent 2000 HUF + AFA kornyeken van, es van egy vendeg lakas (akik ott szallttak meg az alakulo uleskor tudjak), ez 6000 HUF + AFA."
Ancalimon felvetette, hogy az előző táborból maradt 9000Ft-ból inkább vegyünk két GyU-s társasjátékot. Azoktól várunk véleményt, akiknek a pénze benne van ebben az összegben. (A társasjátékok az MTT-tulajdonát képeznék majd, és el lehet vinni minden összejövetelre.)
/Svin és én támogatjuk az ötletet./
Szegedre is hozzatok tányért, evőeszközöket és poharat És zseblámpát is, Szegeden problémás a közvilágítás...
A teafőzés problémás egy kicsit. Hétfőn kiderül, hogy használhatjuk-e a konyhát. Addigis nézzetek körül vízforraló-ügyben otthon...
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
Egyébként most lett biztos, jön az egyik unokatesóm is! (A másik azért nem, mert Erdélyben lesz.) "Tudnivalók" róla: Ők ajánlották nekünk a GyU-t és a Babót (ez a lényeg ), most végezte a 8. osztályt, fekete haja van (hogy milyen szeme azt nem tudom, ezt szinte senkiről sem tudom, nem szoktam megfigyelni az ilyeneket... ), Szentdénesen él Pécs mellett egy faluban, és vendéglátóipari szakközépbe fog járni szeptembertől. Ja és Koppánynak hívják, Középfölde szerepjátékban Tritinnek. Nem tudom, melyik nevét szeretné használni...
- Dae/siss
- Nem elérhető
1. Vonat-ügy hogy lesz?
2. Pontosan mennyibe fog kerülni a dolog?
3. Mikr megyünk, ill. jövünk vissza? Jó lenne úgy, hogy mi, győriek+más vidékiek is feljussunk Pestre, mielőtt indultok!
Vmi jószívű ember legyen szívess válaszoljon, mert naaaagyon fontos lenne!!!
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Vonatrol még senki nem tud semmit?
a szavazataim:
Nappal:GYUkviz
számháboru
komoly kérdések
társas játék
városnézés(csak ha nem lesz 60 fok)
éjjel:Tisza parti vigalom
kedvenc vers-idézet olvasás
éneklés(de csak olyan hangosan hogy az én hangom ne hallaccon)
irtozatosan nincs hangom de szeretek énekelni :confused2: érdekes párositás
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
És különben is...
Ami a nappali programokat illeti, a szavazataim:
Számháború / Gyilkosozás (Nemzeti Kósza Játékok Rewlz!)
GYU társasjáték kipróbálása
Bevezetés a tündenyelvekbe
Kvíz (akár segítség is az összeállításban...)
Szakmai Vita Komoly Kérdésekről
Esteli programok pedig:
Szeged by Night (Tiszapart, Italozás Verselés, Énekelés)
Furulya, Gitár, Doromb, Szájharmonika és persze Kornyika
LOTR-FOTR, amit még senki sem nézett meg elégszer...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Mint tudjatok a Mora kollegiumban lennenk. 4 agyas szobakban.
A szobak ara diakoknak 616 HUF AFA-val, nem diakoknak 1060 HUF. Viszont ha nem tanulmanyi vagy sport cellal szallunk meg akkor tovabbi 300 HUF (ezt ugy vettem ki, mintha csak a nem diakoknak szolna, de nem eskudnek ra).
Minden szoba mellett van egy eloter amiben van huto.
Van tovabba vendegszoba, ez ejszakankent 2000 HUF + AFA kornyeken van, es van egy vendeg lakas (akik ott szallttak meg az alakulo uleskor tudjak), ez 6000 HUF + AFA.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.