- Köszönetek: 0
Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Szavazás: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
igen, mindenképp |
|
15 | 22.7% |
mennék ha a szüleim elengednek |
|
16 | 24.2% |
még nem tudom, lehet |
|
26 | 39.4% |
biztosan nem, más programom van |
|
9 | 13.6% |
Szavazók száma: 7 ( Toma, Sorel, Evenstar, Angwen, Niké ) Bővebben | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Lili
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sztem ez tök jó ötlet,a suliban mi mindig így ajándékozzuk meg egymást.Idáig mindig tök jó volt...Kincső írta: Továbbmenve: és ajándékok? Ha már lesz fa? Mindenki húz egy nevet és annak ad valamit. De szigorúan titkos hogy ki kit húzott! (Persze nem muszály élőben húzni, lehet az is, hogy valaki kisorsolja véletlenszerűen... ) Nyilván ezt csak majd dec.-ben lehet, amikor már tudjuk, ki jön, de ki mit szól a dologhoz?
[size=9:338rgi1v]Bocs,hogy én szólok bele a dolgokba,aki nem is bizti,hogy megy. [/size]
- Telumehtar
- Nem elérhető
Nálunk is ez a szokkás
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Továbbmenve: és ajándékok? Ha már lesz fa? Mindenki húz egy nevet és annak ad valamit. De szigorúan titkos hogy ki kit húzott! (Persze nem muszály élőben húzni, lehet az is, hogy valaki kisorsolja véletlenszerűen... ) Nyilván ezt csak majd dec.-ben lehet, amikor már tudjuk, ki jön, de ki mit szól a dologhoz?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Telumehtar
- Nem elérhető
Rayan írta: Kincső, szerintem mindenki elfogadta az ötletet, meg amúgy is, magától értetődik
Más. Volna kedvetek e pár napos buli alkalmából jópofa táncokat tanulni? (Páros, nem páros, ahogy jön.)
Rayan: Nekem lenne kedvem...csak én még közbe más táncot is tanulok...remélem akkor nem keverem össze
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Más. Volna kedvetek e pár napos buli alkalmából jópofa táncokat tanulni? (Páros, nem páros, ahogy jön.)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
Erre miért nem válaszol senki? Olyan rossz 5let? Szerintem nem! Karácsony után 1-2 nappal miért ne lehetne karácsonyfánk?Kincső írta: És mit szólnátok még egy karácsonyfához is?
- Cueddo
- Nem elérhető
Már a kószatalin is említettem, hogy ismerek egy helyet, ami esetleg szóba jöhetne, valószínűleg sikerül hamarosan megszereznem a címüket-telszámukat is.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Telumehtar
- Nem elérhető
Kincső írta:
Egészen véletlenül Te nem a Születésnap helyszínére gondolsz? (Csak mert a K.Gy. nem igazán passzol ide... )Telumehtar írta: Nem lesz túl messze a Közgyülés helyszinétöl..
Ööö...akkor ahhoz...csak mert valami olyat hallottam hogy lesz ez is
- zsoffija
- Nem elérhető
Szilvecterr-kor én ált családdal vaok,ez kb az eccem nap az évben,hogy...használjuk a társasjátékainkat...
Nojó,ez gagyi kifogás...még nem tudom...de bicctosnöm
(nemvaokénoanbulizós...)
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Kincső
- Nem elérhető
Egészen véletlenül Te nem a Születésnap helyszínére gondolsz? (Csak mert a K.Gy. nem igazán passzol ide... )Telumehtar írta: Nem lesz túl messze a Közgyülés helyszinétöl..
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
EZ még marha messze van, bár azért jól esik előre tervezgetni
Nem is azon múlik, hogy lenne-e kedvem (elengedés nem hinném, hogy gond), de már évek óta a barátnőimmel bulizok. Hogy idén mi lesz, azt nem tudom, de ha megint ,,tradicionális" szilveszter, akkor valószínűleg azt választom...
Esetleg, ha két napos lenne, lehetne a második napon (hrrr.. brutális kinézettel ) megjelenni?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Telumehtar
- Nem elérhető
1.: Nem lesz túl messze a Közgyülés helyszinétöl..
2.: Kényelmesen elférjen mindenki
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
És nyilvános helyen lenne, vagy magánzárk... izé, házban?
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Dínchamion
- Nem elérhető
Az a helyzet, hogy szilveszter éjjelén dolgozni fogok, amennyiben a haknizás annak számít... Egy szó mint száz, aznap egyfajta körutat teszünk valamilyen műsorral, ahol én is táncolok...
De ez még nem totálisan biztos (négykilences), ha valamit tudok, szólok... Addig is (sajnos ) a NEM az official...
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Kincső
- Nem elérhető
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Deazmég elég messze vagyon... (Előbb aszt kéne tudnom, hogy a holnapi napom mienlesz... )
Megasztánhogya szülők mit találnak ki...
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Narië
- Nem elérhető
Lehet hogy én is hozok haverokat!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
(Szerintem semmi L e h e t ! )
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Telumehtar
- Nem elérhető
1 jelezte hogy nagyon érdekli öt a dolog....még 1 jelezte hogy ö is jönne a harmaik meg nem tom...na leheeet????
- keshu
- Nem elérhető
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Kincső
- Nem elérhető
Szerintem nem közvetlenül a Születésnap elé kéne tenni... Gondolom az előtte való napokban sok szervezési ügy lesz, és így az "elnökség" nem tudna jönni bulizni... Mondjuk egy dec. 28.(vagy 29.)-jan. 1.?
- Telumehtar
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: A 3.at jelöltem meg, de csak akkor megyek ha megigéritek hogy nem lesztek részegek :evil2:
egy két pohár peszgö belefér de utálom az olyan bulikat ahol az a cél hogy minél elöbb kiüssük magunkat
A többnaposat én is támogatnám 31-töl 3ig TTTvel
Én megigérem
Estel: Pssszt!!!El ne mond senkinek !!!!!!
- Irunien
- Nem elérhető
(na jó, ez azért még szülöktöl is függ.)
Jó lenne a több napos is.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Fimbrethil
- Nem elérhető
egy két pohár peszgö belefér de utálom az olyan bulikat ahol az a cél hogy minél elöbb kiüssük magunkat
A többnaposat én is támogatnám 31-töl 3ig TTTvel
- Brisa
- Nem elérhető
Köncső: Böszi szegedi...
Böszi: Nagyon örülnék, ha el tudnál jönni. Kíváncsi vagyok rád.
Brisa
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.