Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Szavazás: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
igen, mindenképp |
|
15 | 22.7% |
mennék ha a szüleim elengednek |
|
16 | 24.2% |
még nem tudom, lehet |
|
26 | 39.4% |
biztosan nem, más programom van |
|
9 | 13.6% |
Szavazók száma: 7 ( Toma, Sorel, Evenstar, Angwen, Niké ) Bővebben | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa írta: Hát nagyon örülnék nektek.
Te ebbe biztos vagy? :evil3::evil3::evil3::evil3::evil3:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
- Köszönetek: 0
Augustine, Hódica, Rayan, Telu, Thaur +én, (+valószínüleg Adelard)
Mindenkinek jó bulizást kívánok! B.Ú.É.K.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Brisa
- Nem elérhető
Telcontar_Leli írta: Igen, eszerint én vagyok a 13. (bocsi, elfelejtettem szólni ) És még mindig van rá esély, hogy Eia lesz a 14. :bounce:
Hát nagyon örülnék nektek.
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Brisa
- Nem elérhető
Léli, te vagy a 13.?
Az, hogy mikor kezdődne és mikor végződne, rajtatok áll. A családom miatt nem kell aggódnotok, ők szeparálva lesznek tőlünk.
Én a kezdést 31-én valamikor 18-20 óra között gondoltam. Elsején pedig amíg bírjátok ébren, maradhattok (ha esetleg túl sokáig bírnátok, be lesztek fogva a takarításba :evil3: ).
Hogy hol találkozunk? Természetesen nálam. A Nyugatit ismeritek, egy megállónyira van tőle az Oktogon. Az Andrássyn a Hősók tere felé lejössz 3 utcányit, a Vörösmarty utcán a Nyugati felé jössz egy utcányi, az Aradiig. Jobbra nézel és meg fogsz látni egy szép citromsárga a házat. Na, ott lakom én. De semmi pánik, közületek többen jártak már nálam, ők elkalauzolnak a célállomásig.
Amit még meg kell oldani: a kaja és az itóka problémája. Mivel a családomat meg szeretném kímélni az anyagi csődtől, ezért mindenkinek hoznia kellene vagy sütit, vagy szendvicset, vagy üdítőt, vagy mást...
Egyenlőre ennyi. Még magam sem tudok többet, de ígérem nekilátok a szervezkedésnek végre.
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- kriszana
- Nem elérhető
remélem, segítettem kicsit a délelőtti telefonnal
Puszi mindenkinek, és B.Ú.É.K.
- Telumehtar
- Nem elérhető
Egyébként Min, mért nem maradtok??? Naaaa...légyszilégysziiiiiii *könyörgő tekintet*
- kriszana
- Nem elérhető
Én biztosan nem tudok feljönni. És Thaur, Rayan, Augustine biztosan marad. Neketek is nagyon jó szórakozást!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Néhányan ott maradunk Anánál
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Minerva
- Nem elérhető
Krisz, ugye nem haragszol????? Plízz ne haragudj ránk... Inkább gyere fel Te is!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- kriszana
- Nem elérhető
Debrecenben meg lesz tartva a DVD nézés,és nagyon valószínü,hogy a lányok, akik lejönnek hozzám,ők december 31-én visszajönnek a Brisa bulijára szilveszterezni. Mert nem szeretnék,ha szétszakana a csapat. Ez az ő döntésük.
Mindenesetre érezze jól magát mindenki, bárhol is lesztek
- Brisa
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: Brisa: a debreceniek végül is feljönnek hozzád szilveszterezni,vagy csak igy szük körben tartjuk a bulit?
és nem ártana valami pontosabbat is tudni?mit vigyünk, mikor és hol talizunk stb
Egyenlőre nincs időm ezzel foglalkozni. Csak karácsony után lesz...
De most már tuti, hogy megszervezem.
Erről jut eszmbe: ha valaki szeretne eljönni hozzám szilveszterezni, de a két ünnep között nem tud netezni, az írja meg nekem a telefonszámát, illetve én is megadom neki az enyémet.
És ha nagyon ráértek, írjatok nekem privit vagy mailt, hogy nagyjából tudjam, hány emberre számítsak. Köszike!
A debreceniekről én nem tudok.
Brisa
- Fimbrethil
- Nem elérhető
és nem ártana valami pontosabbat is tudni?mit vigyünk, mikor és hol talizunk stb
köszi és pá
Fim
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Szal Telu nem leszel egyedül
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Brisa
- Nem elérhető
Én ugye az Oktogon közelében lakok. Ez azt is jelenti, hogy az Andrássy út egy köpésnyire van tőlünk. Szilveszterkor pedig ott nagy utcabál szokott lenni. Szóval, ha szűkösnek bizonyul a lakás, van hova menni. (Aztán ha már jól átfagytunk, van hová visszajönnünk. Ez is egy fontos dolog. )
A többit majd később, amikor konzultáltam a segítőimmel.
Ja, és szerintem 30 embernél több nem nagyon fér el nálunk...
Brisa
- Telumehtar
- Nem elérhető
Szóval én Anához mennék..feltéve ha megy egyálltalán oda valaki...
- Minerva
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Irunien
- Nem elérhető
Én is mennék, ha lehet, Brisa töros-zúzós, családrombadöntos szilveszteri bulijára. :itscool: :dance:
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- kriszana
- Nem elérhető
Szeretnék egy másik szilveszterezési lehetőséget is felajánlani azoknak, akiket érdekel (Brisa, ezzel nem szeretném a számításaidat keresztülhúzni, csak azt gondolom, hogy mivel sokan vagyunk, nem biztos,hogy elférünk egy helyen).
December 29-31-ig ismét DVD nézést tartunk Debrecenben. :dance: Utána pedig egy nagyszerű sziveszteri bulira készülünk közösen. A két program egybe lesz, de lehet jönni mindkettőre függetlenül a másiktól. :hello: Részletekért emilben érdeklődjetek.
Várok mindenkit szeretettel Debrecenben Szilveszter napján (útiköltség diákigazolvánnyal együtt 1200Ft oda és vissza).
Minden jót
- Ringbearer
- Nem elérhető
Brisa: Hajrá az osztály szilveszter is nálunk lesz!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Minerva
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Toma
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
oké, most már minden világos... Szóval Brisánál lenne az ereszdelahajam...
Ha van rá mód kedves Brisa, akkor én is jelentkeznék, bár még nem vagyok bizonyos benne, hogy szabad leszek...
"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
- Toma
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.