Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?

Szavazás: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

igen, mindenképp
15 22.7%
mennék ha a szüleim elengednek
16 24.2%
még nem tudom, lehet
26 39.4%
biztosan nem, más programom van
9 13.6%
Szavazók száma: 7 ( Toma, Sorel, Evenstar, Angwen, Niké ) Bővebben
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 1 hónapja #88101 Írta: E. Eia Ayna

Brisa írta: Hát nagyon örülnék nektek. :D

Te ebbe biztos vagy? :evil3::evil3::evil3::evil3::evil3:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #88081 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
A debreceni sziveszterezők névsora:
Augustine, Hódica, Rayan, Telu, Thaur +én, (+valószínüleg Adelard)
Mindenkinek jó bulizást kívánok! B.Ú.É.K.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87905 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?

Telcontar_Leli írta: Igen, eszerint én vagyok a 13. (bocsi, elfelejtettem szólni :oops: ) És még mindig van rá esély, hogy Eia lesz a 14. :bounce:

Hát nagyon örülnék nektek. :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87900 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Igen, eszerint én vagyok a 13. (bocsi, elfelejtettem szólni :oops: ) És még mindig van rá esély, hogy Eia lesz a 14. :bounce:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87896 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
No, asszem ideje nekifogni a szervezésnek. Eddig 12 ember (Kincső, Kinga, Rózsa, Fin, Estel, Gumipók, Ulmo, Iruinen, Éowyn!, Evenstar, Toma, Minerva) jelentkezett nálam valamilyen formában. (Azt tudom, hogy ennél többen vagyunk, csak a nevek hiányoznak. Kérlek, jelentkezzetek nálam!!!!)

Léli, te vagy a 13.?

Az, hogy mikor kezdődne és mikor végződne, rajtatok áll. A családom miatt nem kell aggódnotok, ők szeparálva lesznek tőlünk. :wink:
Én a kezdést 31-én valamikor 18-20 óra között gondoltam. Elsején pedig amíg bírjátok ébren, maradhattok (ha esetleg túl sokáig bírnátok, be lesztek fogva a takarításba :evil3: ).

Hogy hol találkozunk? Természetesen nálam. :wink: A Nyugatit ismeritek, egy megállónyira van tőle az Oktogon. Az Andrássyn a Hősók tere felé lejössz 3 utcányit, a Vörösmarty utcán a Nyugati felé jössz egy utcányi, az Aradiig. Jobbra nézel és meg fogsz látni egy szép citromsárga a házat. Na, ott lakom én. De semmi pánik, közületek többen jártak már nálam, ők elkalauzolnak a célállomásig.

Amit még meg kell oldani: a kaja és az itóka problémája. Mivel a családomat meg szeretném kímélni az anyagi csődtől, ezért mindenkinek hoznia kellene vagy sütit, vagy szendvicset, vagy üdítőt, vagy mást... :wink:

Egyenlőre ennyi. Még magam sem tudok többet, de ígérem nekilátok a szervezkedésnek végre.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87893 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Brisa: 31-án mikor és hol találkozunk? + 1-jén mikor dob ki a családod a házból? :roll:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87657 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Azért nem maradunk Iruval, mert Brisához megyünk. :) Ahol ott lesz... hehe... :oops: ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87455 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Teluka, én lennék a legboldogabb, ha jönnél :wink:
remélem, segítettem kicsit a délelőtti telefonnal :P
Puszi mindenkinek, és B.Ú.É.K.

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87349 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
[size=9:36tjqcls]Na most nagyon hallkan megsúgom hogy 90% hogy mehetek Debrecenbe :) [/size]

Egyébként Min, mért nem maradtok??? Naaaa...légyszilégysziiiiiii *könyörgő tekintet*
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87316 Írta: kriszana
Édes Min 8) dehogy haragszom! Maradhattok is, ha akartok!
Én biztosan nem tudok feljönni. És Thaur, Rayan, Augustine biztosan marad. Neketek is nagyon jó szórakozást!

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87228 Írta: Thaurwathiwen
Min: nem
Néhányan ott maradunk Anánál :wink:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #87146 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Thaur, te nem jössz fel 31-én?
Krisz, ugye nem haragszol????? :roll: Plízz ne haragudj ránk... Inkább gyere fel Te is! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #86807 Írta: kriszana
Még szerencse,hogy olvasod a fórumot Brisa...
Debrecenben meg lesz tartva a DVD nézés,és nagyon valószínü,hogy a lányok, akik lejönnek hozzám,ők december 31-én visszajönnek a Brisa bulijára szilveszterezni. Mert nem szeretnék,ha szétszakana a csapat. Ez az ő döntésük.
Mindenesetre érezze jól magát mindenki, bárhol is lesztek :!:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #86799 Írta: Brisa

Fimbrethil írta: Brisa: a debreceniek végül is feljönnek hozzád szilveszterezni,vagy csak igy szük körben tartjuk a bulit?
és nem ártana valami pontosabbat is tudni?mit vigyünk, mikor és hol talizunk stb

Egyenlőre nincs időm ezzel foglalkozni. Csak karácsony után lesz...
De most már tuti, hogy megszervezem. :wink:

Erről jut eszmbe: ha valaki szeretne eljönni hozzám szilveszterezni, de a két ünnep között nem tud netezni, az írja meg nekem a telefonszámát, illetve én is megadom neki az enyémet.

És ha nagyon ráértek, írjatok nekem privit vagy mailt, hogy nagyjából tudjam, hány emberre számítsak. Köszike!

A debreceniekről én nem tudok.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #86789 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Brisa: a debreceniek végül is feljönnek hozzád szilveszterezni,vagy csak igy szük körben tartjuk a bulit?
és nem ártana valami pontosabbat is tudni?mit vigyünk, mikor és hol talizunk stb

köszi és pá
Fim

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #85448 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Brisa: Akkor direkt jó, hogy két hely van, mert ha 30-nál többen vagyunk, akkor aki tud vidékre menni, mehet Kriszanához. :wink: De mi maradnánk Nálad - tehát akkor továbbra is 3 jelentkező lenne a Te szilveszteredre. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #85384 Írta: Thaurwathiwen
Én Anához meek

Szal Telu nem leszel egyedül :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #85368 Írta: Brisa
No, úgy néz ki, hogy akkor tényleg megszervezném a szilveszteri bulit nálunk. Már vannak lelkes segítőim is, akiknek roppant hálás vagyok már most is. (Természetesen szívesen látok minden más emberkét is, akik a hálámra szomjaznak. :wink: )

Én ugye az Oktogon közelében lakok. Ez azt is jelenti, hogy az Andrássy út egy köpésnyire van tőlünk. Szilveszterkor pedig ott nagy utcabál szokott lenni. Szóval, ha szűkösnek bizonyul a lakás, van hova menni. :wink: (Aztán ha már jól átfagytunk, van hová visszajönnünk. Ez is egy fontos dolog. :D )

A többit majd később, amikor konzultáltam a segítőimmel. :mrgreen:

Ja, és szerintem 30 embernél több nem nagyon fér el nálunk...

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #85361 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
[size=9:9h11cmir]Hm...birom ezt az összetartást :? Na mind1 nem szóltam semmit...[/size]

Szóval én Anához mennék..feltéve ha megy egyálltalán oda valaki...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #85350 Írta: Minerva
Na hát, úgy tűnik, én is osztódni fogok. De hogy hogyan... :hein: Irunien, UGYE megyünk együtt? :roll:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #85196 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
U.i: Kriszana: majd még megpróbálom megoldani az osztódásomat, mert azért(tremészetesen) hozzád is szeretnék elmenni! :twisted: :wink: :D

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #85192 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Hello Szilveszterezok!
Én is mennék, ha lehet, Brisa töros-zúzós, családrombadöntos szilveszteri bulijára. :wink: :lol: 8) :mrgreen: :itscool: :dance:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #85128 Írta: kriszana
Üdvözlet mindenkinek :!:
Szeretnék egy másik szilveszterezési lehetőséget is felajánlani azoknak, akiket érdekel 8) (Brisa, ezzel nem szeretném a számításaidat keresztülhúzni, csak azt gondolom, hogy mivel sokan vagyunk, nem biztos,hogy elférünk egy helyen).
December 29-31-ig ismét DVD nézést tartunk Debrecenben. :dance: Utána pedig egy nagyszerű sziveszteri bulira készülünk közösen. A két program egybe lesz, de lehet jönni mindkettőre függetlenül a másiktól. :hello: Részletekért emilben érdeklődjetek.
Várok mindenkit szeretettel Debrecenben Szilveszter napján (útiköltség diákigazolvánnyal együtt 1200Ft oda és vissza).
Minden jót :!:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #84777 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Jó szilvezterezést!!!! :wink:
Brisa: Hajrá az osztály szilveszter is nálunk lesz! :wink: :D

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #84066 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Én sajnos nem tudok menni a szilveszteri bulira... :bawling: :bawling: A szüleim nem engednek el mert félnek hogy elveszek Pesten... :roll: De a tavaszi szünetben lehet hogy elmegyek egy-két talira és nyáron táborba ( ha lesz)! Jó lenne már Éowyn!-on kívül más "őrültekkel" :wink: is találkozni.

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #83643 Írta: Minerva
Én is megyek! Moi aussi, moi aussi! :bounce:

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #83516 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Mi valószínűleg 3-an (anyu, Kinga, én) megyünk, úgyhogy már anyura is lehet hivatkozni, mint józan felnőtt jelenlévőre. Sőt, ha valakinek probléma, hogy a szülei nem tudják szállítani, és egyedül sem engedik, akkor felajánlotta, hogy elhozza az illetőt kocsival (na persze ez bp.-i vagy bp. környékiekre vonatkozik). Majd ő is ír, csak most elutazott 3 napra. :roll: :wink: /Anyu azt mondta, hogy magából indult ki, mert szilveszter napján veszélyes a közlekedés, és mi nem mehetnénk sehova egyedül... :roll: /

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #83429 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
jó lenne, ha egyszer végig olvasnám az összes hozzászólást...(ejnye, de buta vagyok...)
oké, most már minden világos... Szóval Brisánál lenne az ereszdelahajam...
Ha van rá mód kedves Brisa, akkor én is jelentkeznék, bár még nem vagyok bizonyos benne, hogy szabad leszek...

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #83427 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Nos, engem érdekelne a dolog... Lehet tudni valami közelebbit a dologról? Kb. hányan lennénk, hova mennénk, ilyesmi....

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #83404 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Én nagy valószínűséggel nem tudok majd menni de azért nektek jó szórakozást! :( :wink:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére