Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?

Szavazás: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

igen, mindenképp
15 22.7%
mennék ha a szüleim elengednek
16 24.2%
még nem tudom, lehet
26 39.4%
biztosan nem, más programom van
9 13.6%
Szavazók száma: 7 ( Toma, Sorel, Evenstar, Angwen, Niké ) Bővebben
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 4 hónapja #76309 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Böszi: Hát addig még ott van az októberi, novemberi és decemberi kószás tali és az egyéb talik is... :wink: És ha több napos lesz egy részére legalább bizti tudsz jönni, nem? :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #76170 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
ööö hát nem is tudom... :oops: :oops: :oops:

Még soha nem voltam egyetlen talin se, és a szilveszter nálunk általában nagy buli az ismerősökkel...

(De a "B" választ jelöltem meg... :wink: )

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #76035 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Igen! Igenigenigenigenigen!!!!!!!! Persze csak ha nem a világ végén vagy Eru háta mögött lenne... :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75932 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Igen! Igen! Igen!

A szülők nem érdekelnek! Amúgysem szólnak bele, hogy mit csinálok. De azért a 24.-ei hét után kezdődjön (bár, az nem tudom, mien nap). És, ha onnan mennék erre a 3.-ára, akkor csak 1 nehézség támadhat: jó példa erre a szegedi tábor vasárnapi napja :? :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75912 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Emlékeim szerint akko csak a sajtótájékoztató lesz... Vagy félreértettem? Egyébként meg 3-án 111. születésnap van... :roll: :wink:
Én is valószínűleg megyek, de (ha több nap lesz) nem biztos, hogy végig. És mit szólnátok még egy karácsonyfához is? :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75888 Írta: Thaurwathiwen
Én a 2.-at jelöltem meg, de ha elengednek, akkor megyek. Ez a TTT tökjó 5let jan3-án.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75884 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Én nagyon szívesen mennék,de minden a szüleimtől függ...De azért reméljük a legjobbakat! :lol: :oops:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75881 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Én is megyek, én is :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75876 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Nagy sajnálatomra az utolsó lehetőséget jelöltem meg... :bawling: :closed: ugyanis kb egy százalék esély van rá, hogy Veletek tölthetem a szilvesztert.
Najó, azért nem vagyok ilyen búskomor, mert nem kell helyette börtönbe vonulnom, csak arról van szó, hogy a szilvesztert mindig egy bizonyos társaságban töltöm, a legközelebbi barátaimmal, és ez már magától értetődik, le van fixálva. De azért így is kétfelé húz a szívem, és ha a szilveszter vmi hosszabb lélegzetű dolog keretében lesz (pl. tábor, vagy ilyesmi), akkor megpróbálok legalább az egyik részén ott lenni!! :twisted: :wink:

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75814 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Azért jelöltem meg a mennék ha a szüleim elengednek-et mert még nem tuti de azt mondták hogy valószinüleg igen....szóval szivesen megyek ;)
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75764 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Igen, mindenképp, és én Rayan "többnapos buli TTT-vel zárva" ötletét is jónak találom (lásd Találkozások topic). Arról is lesz szavazás?

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75762 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Már alig várom a szilvesztert!!!! :dance: :cheers: :hello: :twisted:

Jó buli lesz!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75751 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Igen! +1 szavazat.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75750 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Hajrá, biztos jó buli lesz.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #75746 Írta: svindler
A mai Koszas talalkozon felvetodott a kozos Szilveszter otlete.
Ennek a szavazasnak a keretein belul szeretnenk felmerni, van-e igeny egy ilyen programra.
Tehat:
Jönnél szilveszterezni a többi fórumozóval?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.196 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére