- Köszönetek: 0
Könyvtáras program - Noldák
- Arnyelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
...éskülönbenis... miért vannak az olyan aranyos és édes lények kifelejtve, mint pl a balrogok és nazgulok?? HEEEE????
(Árnyelf -- > Balrog Jogvédelmi Aktivista)
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső: Semmi pánik, meglesz, amit megyígértem valamilyen formában.
Fin: Muszáj lesz mennem, úgyhogy viszem a cuccokat. És a fotógépet is.
Angi, Darky: Nagyon örülnék, ha ma 4-re ti is el tudnátok jönni a gyermekkönyvtárba.
Min: El tudnál te is jönni? Odaadnám Léli szkennelésre váró képeit...
Aki tud plakátolni, jöjjön el 4 körül a könyvtárba és adok plakátokat.
Brisa
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
a holnapi eloadoknak meg egy jonagy vodor tudjatokmit !!
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Dez
- Nem elérhető
A létszám miatt szerintem ne aggódjatok.
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Tud valaki olyan linket, ahol lehet Szilszakállos, Bugás és Gwaihiros képet találni? Mert jobb lenne, ha lenne... Még keresgélek.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
Sok-sok-sok sikert kívánok a holnapi dologhoz a témavezetőknek! (és megfelelő létszámot is )
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ragoran
- Nem elérhető
Finduilas írta: Figyelem! Van nálam hét darab plakát, amitől sürgősen meg akarok szabadulni. Tehát, aki ígért segítséget, az keressen meg engem. (tel:30/512-5932) Ma egyébként kb 6-8-ig a központi Szabó Ervin könyvtárban leszek, aki tud, jöjjön oda, és akkor még csütörtök előtt kirakhatja a plakátot!
Köszi mindenkinek, aki segít!!!
Off:Rago, még mindig nem tudom, ki voltál...
Én ígértem segítséget,de holnap szóblizek+jönnek a Nagyszüleim.Mailba nem tudod úgy lküldeni,hogy csak ki kelljen nyomtatni?
Off:Aki késve érkezett,Dóri,tünde talán így rémlik..
- Brisa
- Nem elérhető
A pályázat érvényességének speciális feltételei:
A) kategóriában:
- a pályázati program megvalósításának határideje 2003. november 30.;
- a program megvalósításához szükséges legalább 30%-os önrész megléte, és a pályázati dokumentációban történő igazolása;
- a pályázathoz csatolni kell a területileg illetékes önkormányzat szakmai ajánlását;
- a pályázatnak részletesen be kell mutatnia a program megvalósításába bevonni kívánt célcsoport elérésének módját és szakmai indokoltságát;
- a pályázatnak tartalmaznia kell a program eredményességének mérésére szolgáló mutatókat;
- egy szervezet több programmal/projekttel is pályázhat - önálló pályázatként -, de támogatást csak egy program/projekt megvalósítására nyerhet.
Brisa
- Supersonica
- Nem elérhető
www.gyism.hu/tender.php?p_id=276
www.gyism.hu/tender.php?p_id=275
De itt is érdemes körülnézni: www.gyism.hu/all_tender.php?p=
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Köszi mindenkinek, aki segít!!!
Off:Rago, még mindig nem tudom, ki voltál...
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Ragoran
- Nem elérhető
Finduilas írta:
Ragoran írta: Az előző naoldás-dolog naon szuper volt,de télleg! És akárhogy próbálnék csak egy "kifogásolnivalót" találtam:Hogy van egy halom arc,meg nicknév,akiket itt látok meg ott láttam és nem tudom őket összekapcsolni.. (persze kivétel Loth )
De télleg naon teccet,így tovűbb!!
Ragoran! Én meg azt hittem, hogy nem voltál ott! Miért nem mondtad, hogy Te vagy az? Vártunk rád... :nono:
De nagyon örülök, hogy végülis ott voltál, és tetszett.
akkor ezt jól megcsináltuk!
De hogy kellett volna mondanom?Olvastam a könyveket,nevem Rago!?
Bocs az offért(?)
- Brisa
- Nem elérhető
Nálam nagyon-nagyon gázos a helyzet a szakdolgozatom miatt, ezért sokra most nem vagyok képes.
Én holnap adok egy nagy adag plakátot Finnek. Valamint csütörtökön a következő foglalkozásra is viszek. Aki tud plakátolni, az vagy keresse Fint, vagy jöjjön el csütörtökön.
Darky és Angi: Sürgősen beszélnünk kellene!
www.tolkien.hu/nolda/index.html a lap alján az új, színes plakátot találjátok már. Nem tom, hogy néz ki fekete-fehérben, de meg lehet próbálni...
Brisa
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ragoran írta: Az előző naoldás-dolog naon szuper volt,de télleg! És akárhogy próbálnék csak egy "kifogásolnivalót" találtam:Hogy van egy halom arc,meg nicknév,akiket itt látok meg ott láttam és nem tudom őket összekapcsolni.. (persze kivétel Loth )
Ragoran! Én meg azt hittem, hogy nem voltál ott! Miért nem mondtad, hogy Te vagy az? Vártunk rád... :nono:
De nagyon örülök, hogy végülis ott voltál, és tetszett.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Cueddo
- Nem elérhető
Brisa: bár én jelenleg nem vagyok "aktív" nolda, azért pl. plakátolásban meg ilyesmiben szívesen segítek.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Ragoran
- Nem elérhető
Az előző naoldás-dolog naon szuper volt,de télleg! És akárhogy próbálnék csak egy "kifogásolnivalót" találtam:Hogy van egy halom arc,meg nicknév,akiket itt látok meg ott láttam és nem tudom őket összekapcsolni.. (persze kivétel Loth )
- Dez
- Nem elérhető
Ha nem baj, hogy kicsi lenne és fekete-fehér, én is megteszem, olyat ki tudok nyomtatni talán.
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Brisa írta: Emberek, jó lenne ha aktivizálnátok magatokat, és segítenétek a plakátolásban. A farsangra, a Tolkien Klubra viszek magammal, kérjetek tőlem és terjesszétek. Jövő hét csütörtökig szét kéne szórni a 100 példányt a városban.
Kezdek dühös lenni, hogy mindent nekem kell csinálnom. Akik meg segítenek, nem is noldák. Hová tűnt a lelkesedésetek?
A farsangra nem tudok elmenni, de csak mondd meg, hogy hol juthatok még plakáthoz és szórom máris.
Véget értek a felvételik úgyhogy aktivizálom magam. Miben kell segíteni? Csak szólj kérlek...
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Arnyelf
- Nem elérhető
Azt hiszem el is megyek párra...
Brisa: remélem nem haraxol a farsang miatt, de totál félreértettem, amugy meg az edzőtábor egy olyan dolog, amit a tanitványaim miatt nem hagyhatok ki...
BTW, mikor lesz előadás a sötét fajokról és az Ellenségről?
Sok sikert!
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- Arnyelf
- Nem elérhető
Azt hiszem el is megyek párra...
Brisa: remélem nem haraxol a farsang miatt, de totál félreértettem, amugy meg az edzőtábor egy olyan dolog, amit a tanitványaim miatt nem hagyhatok ki...
BTW, mikor lesz előadás a sötét fajokról és az Ellenségről?
Sok sikert!
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Kezdek dühös lenni, hogy mindent nekem kell csinálnom. Akik meg segítenek, nem is noldák. Hová tűnt a lelkesedésetek?
El: Láttam, hogy jelentkeztél, de még nem vettelek be a csoportba. Ugyanis azt hiszem, nem is vagy tisztában azzal, hova szeretnél belépni. Azt javaslom, olvasd át ezt a topikot.
Brisa
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
"Ash nazg durbatuluk
Ash nazg gimbatul
Ash nazg trakatuluk
Agh burzum ishi krimpatul"
"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"
- Jocii
- Nem elérhető
kész van a Noldás szines plakát !
- Szendi
- Nem elérhető
Én is kíváncsi vagyok milyen volt! Írjatok róla!
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
- Minerva
- Nem elérhető
Látjátok, csak megfelelő kampány kérdése az egész...
Mennyien is voltak?
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Brisa
- Nem elérhető
Szendi: Ennek az oldalnak az alján találsz plakátot: www.tolkien.hu/nolda/index.html . De majd elkérem és Svinnel berakatom a most készülő plakátot is.
Brisa
- Szendi
- Nem elérhető
Nagyon ügyik vagytok!
Brisa: Szerintem is jó lenne felrakni a plakátot, én könnyebben tudnék hozzájutni, és terjeszteni a közeli sulikba.
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Gratulálok a tegnapi programhoz! :itscool:
Rövid tájékoztatás: március 14-én pénteken 4 órára várnak minket a csillagászati témával a központi Szabó Ervin könyvtárban.
Üdv.:
Varda
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.