Könyvtáras program - Noldák

Több
21 éve 9 hónapja #107238 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Hajrá Noldások! :) Menni azt most nem tudok, de akkor is hajrá :) Hair On :)

...éskülönbenis... miért vannak az olyan aranyos és édes lények kifelejtve, mint pl a balrogok és nazgulok?? HEEEE????

(Árnyelf -- > Balrog Jogvédelmi Aktivista)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #107235 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Mivel lemerült a kártyám, és mivel nincs mib&#337;l feltölteni, itt válaszolok az smsm-ekre, hátha olvassák az illet&#337;k:

:arrow: Kincs&#337;: Semmi pánik, meglesz, amit megyígértem valamilyen formában.

:arrow: Fin: Muszáj lesz mennem, úgyhogy viszem a cuccokat. És a fotógépet is.

:arrow: Angi, Darky: Nagyon örülnék, ha ma 4-re ti is el tudnátok jönni a gyermekkönyvtárba.

:arrow: Min: El tudnál te is jönni? Odaadnám Léli szkennelésre váró képeit...

:arrow: Aki tud plakátolni, jöjjön el 4 körül a könyvtárba és adok plakátokat.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #107171 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
BRISA:hol es mikor????
a holnapi eloadoknak meg egy jonagy vodor tudjatokmit :wink: :D !!

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #107169 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
A holnapi - hoppá, mai - noldáshoz mindenkinek kéz- és lábtörést! :D
A létszám miatt szerintem ne aggódjatok. 8)

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #107156 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Léli: Köszi! :)
Tud valaki olyan linket, ahol lehet Szilszakállos, Bugás és Gwaihiros képet találni? Mert jobb lenne, ha lenne... :roll: Még keresgélek. :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #107144 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Üdv!

Sok-sok-sok sikert kívánok a holnapi dologhoz a témavezet&#337;knek! (és megfelel&#337; létszámot is :) ;) )

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #107125 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Finduilas írta: Figyelem! Van nálam hét darab plakát, amitől sürgősen meg akarok szabadulni. Tehát, aki ígért segítséget, az keressen meg engem. (tel:30/512-5932) Ma egyébként kb 6-8-ig a központi Szabó Ervin könyvtárban leszek, aki tud, jöjjön oda, és akkor még csütörtök előtt kirakhatja a plakátot!

Köszi mindenkinek, aki segít!!!

Off:Rago, még mindig nem tudom, ki voltál...

Én ígértem segítséget,de holnap szóblizek+jönnek a Nagyszüleim.Mailba nem tudod úgy lküldeni,hogy csak ki kelljen nyomtatni?

Off:Aki késve érkezett,Dóri,tünde talán így rémlik.. :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #107073 Írta: Brisa
Azok nem jók, mert az MTT 2002. márc. 1. UTÁN van bejegyezve. Ellenben ez már inkább az NP-re illik: www.gyism.hu/tender.php?p_id=272 (A. kategória), ha nem kérnének lehetetlen dolgokat:

A pályázat érvényességének speciális feltételei:

A) kategóriában:
- a pályázati program megvalósításának határideje 2003. november 30.;
- a program megvalósításához szükséges legalább 30%-os önrész megléte, és a pályázati dokumentációban történ&#337; igazolása;
- a pályázathoz csatolni kell a területileg illetékes önkormányzat szakmai ajánlását;
- a pályázatnak részletesen be kell mutatnia a program megvalósításába bevonni kívánt célcsoport elérésének módját és szakmai indokoltságát;
- a pályázatnak tartalmaznia kell a program eredményességének mérésére szolgáló mutatókat;
- egy szervezet több programmal/projekttel is pályázhat - önálló pályázatként -, de támogatást csak egy program/projekt megvalósítására nyerhet.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #107067 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Találtam néhány érdekes pályázati linket, nem tudom, hogy az MTT rendezvényeit, Nolda programját érinthetné-e?

www.gyism.hu/tender.php?p_id=276
www.gyism.hu/tender.php?p_id=275

De itt is érdemes körülnézni: www.gyism.hu/all_tender.php?p=
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #106864 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Figyelem! Van nálam hét darab plakát, amitől sürgősen meg akarok szabadulni. Tehát, aki ígért segítséget, az keressen meg engem. (tel:30/512-5932) Ma egyébként kb 6-8-ig a központi Szabó Ervin könyvtárban leszek, aki tud, jöjjön oda, és akkor még csütörtök előtt kirakhatja a plakátot!

Köszi mindenkinek, aki segít!!!

Off:Rago, még mindig nem tudom, ki voltál...

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #106685 Írta: Ragoran

Finduilas írta:

Ragoran írta: Az el&#337;z&#337; naoldás-dolog naon szuper volt,de télleg! És akárhogy próbálnék csak egy "kifogásolnivalót" találtam:Hogy van egy halom arc,meg nicknév,akiket itt látok meg ott láttam és nem tudom &#337;ket összekapcsolni.. :oops: (persze kivétel Loth :wink: )
De télleg naon teccet,így tov&#369;bb!!

Ragoran! Én meg azt hittem, hogy nem voltál ott! Miért nem mondtad, hogy Te vagy az? Vártunk rád... :nono:
De nagyon örülök, hogy végülis ott voltál, és tetszett. :wink:

:lol: akkor ezt jól megcsináltuk!
De hogy kellett volna mondanom?Olvastam a könyveket,nevem Rago!? :lol:
Bocs az offért(?)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #106583 Írta: Brisa
Emberek, akarom mondani Noldácskáim!

Nálam nagyon-nagyon gázos a helyzet a szakdolgozatom miatt, ezért sokra most nem vagyok képes.

Én holnap adok egy nagy adag plakátot Finnek. Valamint csütörtökön a következ&#337; foglalkozásra is viszek. Aki tud plakátolni, az vagy keresse Fint, vagy jöjjön el csütörtökön.

Darky és Angi: Sürg&#337;sen beszélnünk kellene!

www.tolkien.hu/nolda/index.html :arrow: a lap alján az új, színes plakátot találjátok már. Nem tom, hogy néz ki fekete-fehérben, de meg lehet próbálni...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #106515 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Ragoran írta: Az el&#337;z&#337; naoldás-dolog naon szuper volt,de télleg! És akárhogy próbálnék csak egy "kifogásolnivalót" találtam:Hogy van egy halom arc,meg nicknév,akiket itt látok meg ott láttam és nem tudom &#337;ket összekapcsolni.. :oops: (persze kivétel Loth :wink: )

Ragoran! Én meg azt hittem, hogy nem voltál ott! Miért nem mondtad, hogy Te vagy az? Vártunk rád... :nono:
De nagyon örülök, hogy végülis ott voltál, és tetszett. :wink:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #106399 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Brisa: bár én jelenleg nem vagyok "aktív" nolda, azért pl. plakátolásban meg ilyesmiben szívesen segítek.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #106101 Írta: Ragoran
plakátok:Én a suliba sztem kitudok rakni 1et (ugyan nem vaok nolda) csak küldjétek el,hogy meiket nyomtassam ki,aztán +próbálom +gy&#337;zni a tanárokat.

Az el&#337;z&#337; naoldás-dolog naon szuper volt,de télleg! És akárhogy próbálnék csak egy "kifogásolnivalót" találtam:Hogy van egy halom arc,meg nicknév,akiket itt látok meg ott láttam és nem tudom &#337;ket összekapcsolni.. :oops: (persze kivétel Loth :wink: )
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #106031 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
A farsangra én sem tudok elmenni, hogy hozzak a színesekb&#337;l, ezért aki tud, az tegyen ki legyen szíves a F&#337;városi Szabó Ervinben 1-et, mert valaki leszedte. :roll: A gyerekrészlegbe is kellene 1.
Ha nem baj, hogy kicsi lenne és fekete-fehér, én is megteszem, olyat ki tudok nyomtatni talán.

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105966 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok!

Brisa írta: Emberek, jó lenne ha aktivizálnátok magatokat, és segítenétek a plakátolásban. A farsangra, a Tolkien Klubra viszek magammal, kérjetek t&#337;lem és terjesszétek. Jöv&#337; hét csütörtökig szét kéne szórni a 100 példányt a városban.

Kezdek dühös lenni, hogy mindent nekem kell csinálnom. Akik meg segítenek, nem is noldák. Hová t&#369;nt a lelkesedésetek?

A farsangra nem tudok elmenni, de csak mondd meg, hogy hol juthatok még plakáthoz és szórom máris. :wink:
Véget értek a felvételik úgyhogy aktivizálom magam. Miben kell segíteni? Csak szólj kérlek...
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105743 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa: bocsi, de ezen a héten "csak" 5 nagydogát írtunk, és már totálisan ki vagyok hetek óta, minket most agyonnyúznak a tanárok, nem tudom, miért... :roll: Még feljönn sincs id&#337;m napokig, se sok másra. :? :cry: De a "régi" plakátot, amin minden program rajta van, már egy csomó emberkének adtam + kiraktam a suliban + személyesen agitáltam... ennél többet jelenleg nem tudok tenni. Remélem megérted. :roll:
Kincs&#337;

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105459 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa, én már 2000 éve felajánlottam, hogy teszek ki a sulimban plakátot. De az nem ezen a héten lesz (beteg vagyok). :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105249 Írta: Arnyelf
Ugyan én nem vagyok Nolda.. asszem...de szerintem tuti, azért nagyon tetszik az ötlet... és a témák :)

Azt hiszem el is megyek párra...

Brisa: remélem nem haraxol a farsang miatt, de totál félreértettem, amugy meg az edz&#337;tábor egy olyan dolog, amit a tanitványaim miatt nem hagyhatok ki...

BTW, mikor lesz el&#337;adás a sötét fajokról és az Ellenségr&#337;l? :)

Sok sikert! :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105248 Írta: Arnyelf
Ugyan én nem vagyok Nolda.. asszem...de szerintem tuti, azért nagyon tetszik az ötlet... és a témák :)

Azt hiszem el is megyek párra...

Brisa: remélem nem haraxol a farsang miatt, de totál félreértettem, amugy meg az edz&#337;tábor egy olyan dolog, amit a tanitványaim miatt nem hagyhatok ki...

BTW, mikor lesz el&#337;adás a sötét fajokról és az Ellenségr&#337;l? :)

Sok sikert! :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105239 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Huhh..eddig nem nagyon aktivizáltam magam...szóval Brisa: Én szivesen segítek, ki tudok rakni a sulimba is...de még hova rakjak? Hm?
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105226 Írta: Brisa
Emberek, jó lenne ha aktivizálnátok magatokat, és segítenétek a plakátolásban. A farsangra, a Tolkien Klubra viszek magammal, kérjetek t&#337;lem és terjesszétek. Jöv&#337; hét csütörtökig szét kéne szórni a 100 példányt a városban.

Kezdek dühös lenni, hogy mindent nekem kell csinálnom. Akik meg segítenek, nem is noldák. Hová t&#369;nt a lelkesedésetek?

El: Láttam, hogy jelentkeztél, de még nem vettelek be a csoportba. Ugyanis azt hiszem, nem is vagy tisztában azzal, hova szeretnél belépni. Azt javaslom, olvasd át ezt a topikot.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105142 Írta: Frodo Baggins
Frodo Baggins válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Elvileg a noldák tagja vok! :lol: :hello: :cheers:

"Ash nazg durbatuluk
Ash nazg gimbatul
Ash nazg trakatuluk
Agh burzum ishi krimpatul"

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #105045 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok !

kész van a Noldás szines plakát !
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #105012 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
sziasztok!

Én is kíváncsi vagyok milyen volt! Írjatok róla!

Szendi

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #104725 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Hallom, jól sikerült a program :D

Látjátok, csak megfelel&#337; kampány kérdése az egész... ;)

Mennyien is voltak?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #104320 Írta: Brisa
Varda: Szuper! Ügyik legyetek. Majd kaptok plakátokat ti is. :wink:

Szendi: Ennek az oldalnak az alján találsz plakátot: www.tolkien.hu/nolda/index.html . De majd elkérem és Svinnel berakatom a most készül&#337; plakátot is.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #104263 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Csatlakozom az el&#337;ttem szólóhoz!

Nagyon ügyik vagytok!
Brisa: Szerintem is jó lenne felrakni a plakátot, én könnyebben tudnék hozzájutni, és terjeszteni a közeli sulikba.

Szendi

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #104231 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok!

Gratulálok a tegnapi programhoz! :itscool:

Rövid tájékoztatás: március 14-én pénteken 4 órára várnak minket a csillagászati témával a központi Szabó Ervin könyvtárban.

Üdv.:

Varda

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.363 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére