- Köszönetek: 0
Könyvtáras program - Noldák
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Jók vagyunk, mi? :sungl:
Remélem mindenki buzog a tenniakarástól.
Ha az Almássy is akar minket, meg ezt is elvállaljuk, és ki tudja, mit hoz majd még a jövő...
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
Mivel itt most nem lesz véresen komoly dolgokról szó, 16 és 18 óra között várunk titeket Finnel ott. Kérdezhettek tőlünk, elmondom az infókat, beszélgetünk az előttünk álló feladatokról stb.
Szóval Kincső, nem gond ha késel, megvárunk.
Angi, semmi gond, veled úgyis külön szeretnék majd beszélgetni.
Ja, és egy fontos dolog. Ugye mindannyian beléptetek már az MTT-be? Ez a program ugyanis az MTT-n berkein belül fut, és fontos lenne, hogy minden nolda tag legyen.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
pedig nagyon ott kene lennem....
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Brisa
- Nem elérhető
A tali jan. 17-én lesz 17 órakor lesz a Kicsi@Világban. Gyertek el, lécci.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Kincső írta:
Brisa írta: Kincső: Nekem válaszolt cseten. Tetszik neki az idézeted, úgyhogy ez marad.
Csakhogy a vázlattal kapcsolatban írtam neki, és örülnék, ha válaszolna.
Ne várj a vázlatára, küldd el nekem. Holnapra már mind a hat témáról kell lennie vázlatnak...
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Brisa írta: Kincső: Nekem válaszolt cseten. Tetszik neki az idézeted, úgyhogy ez marad.
Csakhogy a vázlattal kapcsolatban írtam neki, és örülnék, ha válaszolna.
- Brisa
- Nem elérhető
Állatok "Beren minden madár és állat barátja lett, akik segítették őt, és nem árulták el"
Angi beszáll Darkyhoz és hozzám a Szerelem témába, valamint Finhez és hozzám is a Küldetés-be.
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Telcontar
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:2ixh8ngi]OFF: Cicafül tartja "jó" szokását: elolvassa az e-mailemet, de nem válaszol. [/size]
- Brisa
- Nem elérhető
Állatok "Beren minden madár és állat barátja lett, akik segítették őt, és nem árulták el"
Megismerkedhetsz azokkal az állatokkal, amelyek fontos szerepet játszottak Arda (Föld) történelmében.
Fajok Tanuld e tant, Eleven Lényekét! Négy nevet mondj, a szabad emberekét (Szilszakáll)
Játékos feladatokon keresztül ismerkedhetsz meg Középfölde fajaival, beszélgetünk a különböző népek viszonyairól és egyediségükről.
Barátság Ha csak annyit kívánsz, hogy kitartsunk melletted jóban-rosszban, mindhalálig... akkor megbízhatsz bennünk. (Trufa)
Beszélgetünk a Szövetség tagjainak kapcsolatáról, a barátságok típusairól és hatásáról.
Szerelem Kitartok melletted, dúnadán, és elfordulok a Rózsapírtól. (Arwen)
Aragorn és Arwen, Éowyn és Faramir szerelme egy kicsit másképp
Küldetés Még a legkisebb ember is megváltoztathatja a jövő irányát. (Galadriel)
Frodó bőrébe bújva nézhetünk szét a világban: Ardán és a Földön.
Csillagászat Üdv néked Earendil, csillagok legfényesebbike! (Frodó)
Megismerheted az Arda (Föld) fölött ragyogó csillagok titokzatos történetét.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
"Ha csak annyit kívánsz, hogy kitartsunk melletted jóban-rosszban, mindhalálig... akkor megbízhatsz bennünk." (Trufa; GyU. I., 155. oldal, 5. bekezdés, 2-4. sor)
Jó lesz? A cím pedig sztem legyen "Barátság Középföldén", mint a LEP-en.
- Brisa
- Nem elérhető
Addigis én keresnék egy olyan személyt, aki beszállna hozzám és Finhez a Küldetés c. foglalkozáshoz.
Brisa
- Cueddo
- Nem elérhető
Brisa: ne haragudj, hogy így kiestünk az egészből, meg szervezetlenek voltunk, meg minden. Elanor azt javasolta nekem, hogy csatlakozzunk a második turnusban. ez mikor kezdődne?
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
jan. 23. tájékoztató
febr. 6. Állatok
febr. 20. Fajok
márc. 6. Barátság
márc. 20. Szerelem
ápr. 3. Küldetés
ápr. 17. Csillagászat
máj. 8. Mitológia
Megkérek mindenkit, hogy sürgősen juttassa el hozzám a foglalkozásuk pontos címét (azt szeretném, ha mindenkié a következő felépítést követné: téma - egy Tolkien-idézet. Pl. Csillagászat - "Üdv néked Earendil, csillagok legfényesebbike!" vagy Szerelem Kitartok melletted, dúnadán, és elfordulok a Rózsapírtól. vagy Küldetés Még a legkisebb ember is megváltoztathatja a jövő irányát.). Ha ez időben nem történik meg, magam találom ki a címet. Szorít az idő, hétfőn már le kell adnom a plakátokat.
Szükségem van még az igazi nevekre és hogy hány évesek vagytok. Lécci ezt is írjátok meg.
Brisa
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
- Szendi
- Nem elérhető
A vázlatot átnéztem, szerintem szupi! Időben biztos csúszás lesz.
Én szerda és csütörtök, valamint szombat délelőtt kivételével bármikor ráérek.
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Jaj, de örülök! :bounce:
Először is olvasd át a vázlatot, és véleményezd légy szíves. Küldöm mailben. Aztán valamikor a jövő hét folyamán szvsz össze kéne ülnünk hármunknak úgy 2-3 órára. Mikor érnél rá?
Estel!
Te mikor érnél rá a jövő héten egy 2-3 órás megbeszélésre? Át kéne beszélnünk a 2 órás vázlatot a LEP-es tapasztalatok és Szendi meglátásai tükrében.
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
- Brisa
- Nem elérhető
angelina írta: koszi !
barmelyikbe beszallnek szivesen a csillagok es az allatvilagon kivul(bar ott meg nincs is senki...?)!!
szoval hol lenne ram a legnagyobb szukseg??
Angi, drága, lenne kedved hozzám és Darkyhoz beszállni?
Brisa
- Szendi
- Nem elérhető
Igen!!!
Mond mit kell tennem! (Ég bennem a tettvágy! A TTT hatása is!)
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
- Kincső
- Nem elérhető
Időpont: hát akkor mondjatok mást! Jan. 18-án, ha minden igaz színműves tali van... 19. du.? Én nem tudom, hogy ti mikor vizsgáztok... Hétköznap nekem nemigazán jó, talán hétfőn, és esetleg a többit is meg tudom oldani, de jobb lenne, ha nem akkor lenne... :
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.