Könyvtáras program - Noldák

Több
21 éve 10 hónapja #101894 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
A Lays Chips gebedjen meg azzal a méreg ízbombájával :evil: grrrrrr, szegény gyerekeket ilyenekkel eteteni.....

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101854 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Tegnap a chaten fölvetettem, leírom itt is, hogy maradandó legyen és az illetékesekhez is eljusson. A Lay's gyártóját fel lehetne keresni a Noldás programmal, hogy szponzorálja, azaz egy bizonyos pénzösszegért támogatóként tüntethetjük fel őket ÉS az általuk adott chipset eszegethetik a gyerekek a foglalkozás alatt (termékkóstoltatás).
Esetleg ugyanezt nagyobb léptékben, más cégekkel együttmüdödve is meg lehet tenni, ök a GYU miatt kézenfekvök (és lenne több kártyátok). :)
Ehhez persze vezetöségi tag kell, mert szerzödéssel jár.
És a noldás program is több érdeklödöt vonzana talán, ha közben chips, üdítö, ilyesmi van. És legalább a multik fogyasztószoktatási törekvéseit kellemesebb és hasznosabb célokra fordítjuk...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101842 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Ha ki meritek hagyni a balrogokat akkorlesz nagy irgum burgum! :) Ja meg a Sötét Elfeket :)

- Árnyelf, a fajjogi aktivista :lol:

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101827 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Darkman írta: Aztán, ma állítólag valaki már osztogatja is Finnék foglalkozásának a plakátját, de csak azért, hogy ne legyenek megint olyan kevesen éééés mert Tamás még nincs kész a nagy plakáttal.

Nem, sajnos, még senki nem osztogatja...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101826 Írta: Brisa
No, a tegnapi tali összefoglalója:

:arrow: Jocii-nak hála, van és lesznek plakátjai a NP-nak.

:!: A jöv&#337; héten megtartandó Fajok c. foglalkozás plakátjai már nálam vannak (szintén Jocii-nak hála). Szét kellene szórni a f&#337;városban még a héten. (Iskolák, könyvtárak, m&#369;vházak stb.) Kellene ehhez sok-sok ember. Méghozzá minél el&#337;bb.

:arrow: A különböz&#337; fórumokon Varda fogja népszer&#369;síteni az NP-t.

:!: Itt a tolkien.hu-n is kell. Mindjárt be is írom a Hírekbe.

:arrow: A flipper.hu-ra elküldöm az anyagot a NP-ról.

Röviden-tömören ennyi. Kérlek titeket, segítsetek plakátolni...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101823 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Leírom én hogy mi volt :)

Tamás elkészíti jöv&#337;hétre a noldás program igényes változatát, amelyen mind az össz téma rajta lesz, ezekb&#337;l fénymásolunk, kb. 100 példányt, és az 5. kerületben valamint a szomszédos kerületekben az iskolákban és könyvtárakban kirakjuk.
Aztán, ma állítólag valaki már osztogatja is Finnék foglalkozásának a plakátját, de csak azért, hogy ne legyenek megint olyan kevesen éééés mert Tamás még nincs kész a nagy plakáttal.
Valamit ezennel ünnepélyesen bejelenthetem:

MINDEN FÓRUMOS JÖHET A FOGLALKOZÁSOKRA!!!!!

Cs&#337;vázzz

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101582 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
A Jet a nyugati palyaudvar mellett van a Terez koruton. Jet Station Pub. A pincebe kell lemenni.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101579 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa!

Hol van a Jet?

Bocs, ha esetleg le van írva lejjebb :oops:

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101479 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok!

Sajnos én nem tudok menni. :(
Lesz beszámoló? :?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101353 Írta: Brisa
Kedden, 16 órakor rendkívüli noldás tali a Jetben! Mindenkit szeretettel várunk, akinek van valami zseniális ötlete, amellyel a Noldás Programot népszer&#369;síthetjük.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101343 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa: nekem jó akár a kedd, akár a szerda. De kedden picit késni fogok :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #101261 Írta: Brisa
Akkor kedd 16 óra Jet? El kéne már dönteni...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100943 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Telcontar_Leli írta: Kincs&#337;: Plíz ne mondd, hogy "Léliéknek". Együtt csináltuk, ne emelj(etek) ki engem :oops:

Nem akartam felsorolni öt nevet, de ha ez a szíved vágya :roll: : gratula Ulmónak, Szméagolnak, Lélinek, Minervának és Brandirnak! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100811 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Brisa írta:

Telcontar_Leli írta: Ja, mikor lesz a következ&#337;? :D A jutalmazásunk szerencsére megoldódott, s&#337;t, már van legközelebbre egy tuti ajánlatunk :D

Ezt nem egészen értem...

Egyszer&#369;. Írtam neked is, meg most mondom a többieknek, hogy végül egy társasjátékot csináltunk. Négy csapat egymás ellen vetélkedve. Kedd tájékán jutott eszembe, hogy díjazni is kéne... Az id&#337; sajnos éppenhogy rövid volt, hogy beszerezzem az adott "nyereményeket". De a következ&#337; alkalomra már id&#337;ben beszélni fogok vele.

Brisa írta: Jöv&#337; hétre összehívunk egy rendkívüli noldás megbeszélést, hogy együtt kitaláljuk, mit fogunk csinálni. Pár javaslat már felvet&#337;dött, talán több is fel fog. Mindenesetre szeretném, ha nem csak noldák, hanem a vezet&#337;ségb&#337;l is jönnének, meg bárki, akinek ötlete vagy csak érdekl&#337;dik a dolog iránt.

Egyik hétköznap délutánra gondoltam. Mondjuk szerda 17 óra, Jet. Kifogás?

Nekem megfelel. Csak hétf&#337; nem jó, más napok OK.

Min: Bocsi :oops: Minerva (bet&#369;zzem? M mint Mortensen, I mint... :D )

Kincs&#337;: Plíz ne mondd, hogy "Léliéknek". Együtt csináltuk, ne emelj(etek) ki engem :oops:

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100807 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Telcontar_Leli írta: :oops: tényleg. Bocsána, hogy kifelejtettelek titeket :oops: . Köszi Minderva és Brandír az életment&#337; segítséget, meg köszi Brisa a... mindent, amit hoztál.

Mi az, hogy MinDerva???? :D :mrgreen:

Egyébként nincs mit... Kár, hogy el kellett húznom... :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100716 Írta: Kincső

Ivó írta: Megtudhatnám én is,mir&#337;l van szó?????? 8O

Olvasd el a tolkien.hu f&#337;oldalán a 2. hírt. :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100713 Írta: Kincső
Gratulálok Léliéknek! :wink:
Brisa: A szerda semmiképp sem jó, néptáncpróbám van... :roll: Sakkról még inkább el tudok kéredzkedni (kedden vagy csütörtökön). :roll:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100609 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Megtudhatnám én is,mir&#337;l van szó?????? 8O

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100605 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok Nolda társak!

Nekem sajna nem jó a szerda. Inkább el&#337;tte való napok lennének jók.
Telkontar_Leli és a többiek! Gratu! Ügyesek vagytok!

Szendi

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100579 Írta: Brisa
Az már nagyon kés&#337;! Szerda vagy el&#337;tte, különben nem lesz id&#337; a cselekvésre...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100572 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Brisa írta: Egyik hétköznap délutánra gondoltam. Mondjuk szerda 17 óra, Jet. Kifogás?

Nem lehetne péntek? :roll: :cry:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100567 Írta: Brisa
Örülök, hogy a körülményekhez képest ilyen jól sikerült. Ügyesek voltatok! Én köszönöm! :wink:

Telcontar_Leli írta: Ja, mikor lesz a következ&#337;? :D A jutalmazásunk szerencsére megoldódott, s&#337;t, már van legközelebbre egy tuti ajánlatunk :D

Ezt nem egészen értem...

Jöv&#337; hétre összehívunk egy rendkívüli noldás megbeszélést, hogy együtt kitaláljuk, mit fogunk csinálni. Pár javaslat már felvet&#337;dött, talán több is fel fog. Mindenesetre szeretném, ha nem csak noldák, hanem a vezet&#337;ségb&#337;l is jönnének, meg bárki, akinek ötlete vagy csak érdekl&#337;dik a dolog iránt.

Egyik hétköznap délutánra gondoltam. Mondjuk szerda 17 óra, Jet. Kifogás?

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100563 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Nekem nagyon tettszett az egész és nem volt semmi baj a létszámmal, bár így egy kicsit lassab volt, de a hangulat... :D
Ne aggódjatok, a következ&#337;kre már áradnak az emberek.
Tanulság: Vigyázzunk a kis sz&#337;nyeggel, amit a csúszós linóleumra terítettek :oops: :oops:

Telcontar_Leli :itscool: Született játék vezet&#337;...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100537 Írta: Léli
:oops: tényleg. Bocsána, hogy kifelejtettelek titeket :oops: . Köszi Minderva és Brandír az életment&#337; segítséget, meg köszi Brisa a... mindent, amit hoztál.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100524 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Léli: jelenlegi állapotomban úgyse tudtam volna sokat beszélni, köszi, hogy végigvitted a játékot.

Ezúton is szeretném megköszönni Minervának és Brandirnak a segítséget, és hogy &#337;k is beszálltak a foglalkozásba :)

A létszám tényleg nagyon alacsony volt :(
A játék nagyon jól m&#369;ködött, gratula Lélinek :itscool: Majd kipróbáljuk MTT-s körülmények között is ;)
Nagyon jó volt a hangulat, ez nagyobb csapatnál remélhet&#337;leg csak fokozódik :hello:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #100520 Írta: Léli
Üdv!

Nos, friss élményeinmet leírom, bár nincs túl sok:

:arrow: Bocsi Ulmó, hogy kivettem a kezedb&#337;l a játék második felét, de annyira élveztem :oops: :D 8)
:arrow: Szméagol és Ulmó, köszönöm a segítséget.
:arrow: :fight: volt az egész :)
:arrow: Ha kicsi a létszám, családias a hangulat (f&#337;leg, ha egy testvérpár van ott :D )
:arrow: Ha írni kell a feladatnál, vinni kell hozzá íróeszközt

Mindenesetre mind a kett&#337;jüknek tetszett az egész, és kérdezték, mikor lesz a következ&#337; :D . És a könyvtárosnéninek is tetszettünk :D

Ja, mikor lesz a következ&#337;? :D A jutalmazásunk szerencsére megoldódott, s&#337;t, már van legközelebbre egy tuti ajánlatunk :D

Léli

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #99196 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
[size=9:2smfcgvv]A brisa@freemail.hu -t most hallom el&#337;ször. Természetesen a sandoreva@freemail.hu -ra küldtem a levelet, és onnan dobta vissza. :P [/size]
Mivel már Pécsett vagyok, a filccel való kihúzásban nem tudok segíteni, a keretezésben meg akkor sem tudnék, ha fent lennék Pesten. :shake:

De ezúton üzenem noldatársaimnak, hogy hajrá :!: :hello: , a témavezet&#337;-társaimnak pedig azt, hogy remélem, nemsokára tudunk találkozni egyeztetésügyileg. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #99195 Írta: Brisa
Estel drága, ha a sandoreva@freemail.hu -ra küldted volna, tuti megkaptam volna. Örülnék, ha a brisa@freemail.hu -ról leszoknátok Finnel együtt, mert az csak minden ezredik évben nézem meg (eredetileg ugyanis egyedül Ulmo részére készült, amikor még hobbitoztunk...), ráadásul most meg már le se jön nálam a www.freemail.hu , és meg se tudom nézni. (A sandoreva Outlook-os.)

Amúgy köszönöm szépen a plakátot. :D (Szép lett, csak fekete filccel át kéne még írni a szöveget, meg valahogy rögzíteni az egészet, valamint keret is kellene, mert így nem lehet kirakni...)

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #99191 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa, tegnapel&#337;tt írtam róla e-mailt, amit nem kaptál meg, mivel dugig volt a postaládád! :nono: ;) Szóval azóta már gondolom, meg is kaptad Fint&#337;l, és remélem, tetszik. Tudom, nem lett tökéletes, de ha a program csak olyan jól sikerül, mint a plakát, én már elégedett leszek! 8) :oops: :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #99067 Írta: Brisa
Svin segítségével sikerült minden budapesti iskolának eljuttatni a plakátot e-mailben.

Estel, hogy áll a Gandalf-plakát???

Fin, azért nem tudsz róla, mivel csak akkor sikerült ennyire frappánsan megfogalmazni a lényeget.

Ulmo, Léli, Szméagol: Csütörtökön megyek veletek (persze a foglalkozás beindulásakor már elhúzom a csíkot). Viszem a cuccaitokat (pl. a fénymásolt verseket). Kell ceruza, papír vagy más?

Brisa
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.370 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére