111. születésnap - 2003. január 3.

Több
21 éve 10 hónapja #90436 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ide is beteszem: sajnos nem mehettem, de őszintén szeretnék még egyszer gratulálni, ezúttal ahhoz, hogy ilyen jól tűrtétek a rengeteg hülyeséget. :P

Azt hiszem, Einstein mondta, hogy szerinte két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság, bár az előzőbe nem biztos...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90432 Írta: Alteriesse
Alteriesse válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Pancsi: hol lesztek a tévében? mi lesz ott?

Lasto beth nin, tolo dan na ngalad.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90430 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Akkor most pontosan mikor leszünk benne a tv-ben , és hol? aki fölvette a tegnapelőtti híradóbót, az majd 1x adja kölcsön, ha lehet!
Áfi: Ezen a " Készült belőle film?"-en 1/2 órát röhögtem!!! :D Hogy lehet vk. ennyire HÜLYE?!! :roll: :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90429 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi: Semmi gond, Evenstar lemondott a jegyéről, így van még egy szabad. Ezt ezennel visszaszármaztatjuk rád. (Nálam lesz megtalálható.)

Gyöngyszem: Az üdvözöllek tündebarát így hangzik: Aiya elendil!

Telcontar: Csak egy kis pontosítás - A fordításod tökéletes, de a helyes formula így hangzik: Elen síla lúmenn' omentielvo. A magyar fordításban szereplő "Elen síla lúmenn omentilmo" kifejezés hibás. A GYU első angol és amerikai kiadásaiban ez a "hibás" kifejezés szerepelt, amit Tolkien mester a későbbi kiadásokban javított a helyes mondatra. A magyar kiadást az első kiadások egyike alapján fordították (pedig a fordítás idején kiadott angol változatokban már az új formula szerepel), és azóta sem vette senki a fáradtságot, hogy felülvizsgálja a magyar fordítást az újabb angol kiadások szövegváltozataihoz.
Hogy pontosan mi is a különbség a két forma között, azt leginkább egy quenya nyelvlecke keretében lehetne elmagyarázni (a quenyában kétféle többes szám első személy van e kettő közötti különbség miatt változtatta meg Tolkien ezt a mondatot).

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90423 Írta: Alteriesse
Alteriesse válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
biztos nagyon jó volt a 111. szülinap, kár hogy nem mehettem:( jah, amúgy új vagyok, de páran biztos ismernek innen (Darkmoon, ha mond valamit)

Lasto beth nin, tolo dan na ngalad.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90405 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Dodie mit szoltál hozzája??
és mikor lesz a tvben??

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90364 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Én ma vettem meg a Népszabit, de még én se olvastam el, csak azt a részt olvastam fel apunak, amiben az én beszólásom van:)) amúgy jófej ez a csaj, aki írja, tetszik az, amit eddig olvastam a cikkből:)akkor hetedikén leszünk a tévében? már várom:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90340 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

varda írta:

Brisa írta: A szüleim nézték, de ott nem láttak minket... A Fókuszban sem (talán ma?). Ennyit tudok.

A Fókusz 7-ét mondott.

Ez mennyire biztos? Tud valaki azóta többet? Mindenesetre feltétlenül beállítom én is a videót. :D

Mivel azóta nem voltam fent a fórumon, csak most tudom megköszönni a hihetetlen teljesítményt mindenkinek, aki a szervezésben részt vett, valamint természetesen azoknak is, akik eljöttek és megnézték a rendezvényt. :D :hello:

Észi begyűjtött nekem is egy Népszabit, de még nem olvastam sajna, pedig nagyon kiváncsi vagyok rá. :D A TV2-n a Híradót én is láttam, nem volt semmi!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90331 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Afi, kerem a polot :) de nincs L-esem.

B.

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90320 Írta: Ezüstliliom
Ezüstliliom válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Szia Pat! Látom, megelőztél. :wink:

Morgana írta: és persze üdvözlöm az MTT új tagjait, és azokat, akik e rendezvény hatására csatlakoznak kis (?) fórumozó közösségünkhöz!

Köszönöm! :)

Akkor most én is megírom első hozzászólásomat ezen a fórumon, mely eddig sem volt ismeretlen előttem, de a pénteki nap vett rá (bizonyos - esetleg később részletezhető - okok miatt), hogy regisztráltassam magam itt is.
Szerintem a mélyen tisztelt és szeretett szervezők a következő ilyen rendezvényig sem fogják megunni a sok lelkendezést és köszönetmondást, úgyhogy természetesen én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Mint ahogy a vendégkönyvbe is írtam (bár a pocsék kézírásommal nem illene dicsekedni :roll: ): köszönet Nektek ezért a FANTASZTIKUS napért!!!! :hello: Én kezdéstől befejezésig ott voltam Stargazerrel (nem tudom, itt mi a neve), és remekül szórakoztunk végig. Sőt! Szerettem volna többfelé szakadni, hogy egyszerre több dologban is részt vehessek. S mivel az előadások mindegyike (amelyiket meg tudtam nézni) úgy fejeződött be számomra, mintha épp csak most kezdődne, nagyon várom a következő ilyen rendezvényt.
Kedvenc földrajzszakértőnk jóvoltából a köszöntésre bontott pezsgő felét a koncert idejére eltárolhattam a szervezők szobájában, de mikor visszamentem érte a koncert után, láttam, hogy magukévá tették. Ezt nem panaszképp írom, hanem azért, hogy megüzenjem: cseppet sem sajnáltam Tőletek! Legalább ennyit megérdemeltetek tőlem is, úgyhogy EGÉSZSÉGETETKRE!
:cheers:

"...Ha játszol gitáron, zongorán,
érezd, hogy lehetnél vidám!
A húrok benned feszülnek..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90308 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Szó szerint: "Csillag ragyogta be találkozásunk óráját". Bár a könyvben kicsit másképp hangzott: "Elen síla lúmenn omentilmo".
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90305 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A TV2-n volt a híradóban és azt Mondták hogy az "Elen síla lúmen' omentielvo" azt jelenti hogy: Csillag ragyogja be találkozásunkat, köszöntik egymást a tündék...bla bla bla. Nem azt jelenti hogy Üdvözöllek tündebarát :?: :!:

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90301 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Hát, én is nagyon szomorúan mentem el a kerekasztal beszélgetéstől, és ezért Lamotól és Ancalimontól is elnézést kérek, hogy ott át kellett verekednem magam...Családi okok miatt.
Én meg amikor brossúrt osztogattam mandja egy pasi:
Már megint Harry Potter nap? :evil: :x 8O :?
Azt hittem megörülök!!!!!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90147 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
nagyon szeretnék gratulálni mindenkinek, aki részt vett ebben az egészben, qrva yo volt, és sajnálom, hogy csak 2 előadás erejéig maradhattam :( GRATULA!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90102 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Gandalf írta: Minerva: Grrrrrrrr! :rmad2:

OFF: Naa, azért nem kell leharapni a fejem! Az ember vállalja önmagát! :lol:
Ulmi: oké, talán, ha Gandalf nem fog érte megharagudni. :D
Áfi: szegénykém... De nekünk sem lesz jobb, 10-kor átrohangálni a Pólusból a Plázába... Meg fogunk dögleni... :dead: 8O

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90094 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Jah, párbeszédek. :lol:

*arc az infopultnál, nézegeti a filmkönyvet*
Arc: Ez micsoda?
Fin, Szendi, Áfi: Ez a hivatalos filmkönyv.
Arc: Így néz ki a könyv?
F+Sz+Á: *csönd*
Arc: Én olvastam a könyvet, de nem ilyenre emlékszem.
Áfi: Ez a Peter Jackson filmhez kiadott hivatalos könyv...
Arc: Csináltak belőle filmet??
F+Sz+Á: 8O 8O 8O
Arc: Nahát...

(Máig nem tom, hogy csak poénra vett-e minket, de *úgy* meglepődött...)

Más. Itthon rájöttem, hogy az XL-es póló szerénységemnek kissé nagy, ezért becserélném egy... hm, mondjuk L-esre. Szóval aki nagyon ég a vágytól egy XL-es póló iránt, az szóljon!

U.i: Időközben arra is rájöttem, hogy lehet, hogy mégis tudnék menni a premier előtti vetítésre, amire tegnap ajándékoztam el a jegyemet. *sóhaj* Konklúzió: Áfi már megint előbb beszélt, mint gondolkodott. :?
-_-;;;

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90090 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Dodiee: nem pali volt, hanem csaj :)

Annyira Khirály nap volt a tegnapi! Hihetetlen, hogy összejött, nem csúszott be semmi vészes hiba, stb...

Nekem is van egy jó beszólásom (ha nem számít nagyon offnak... :oops: ) :

bátyám egyik haverja kérdezte: "És ilyenkor mit csináltok? Beöltöztök Frodónak?"

Gondolhatjátok...egy szuszra elsoroltam neki kb az összes programot... utána meg se tudott szólalni :twisted:

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90083 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A sörpultnál derült, ki, mennyire nem tudnak az emberek semmit erről az egészről. Azt sem tudták, kire kell inni....
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90082 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Én csak Svintől kérdeztem meg (szánt szándékkel - én köcs*g :D ), hogy a Tolkien.hu fórum műxik-e. 8)

Gandalf: Végre van VZ! Huurrá!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90080 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Min: ezt a fanclub dolgot majd fejtsd ki bővebben a megfelelő topicban :)

Ami még tetszett: a kalandjáték résztvevői nagyon hamar megtanulták, mire jó a számítógép: megtalálni a válaszokat a játék kérdéseire :)

Még egy jó mondat: "Valamelyik gépnél megnézhetem a freemailemet?" :D
Téma zárolva.
Több
Több
21 éve 10 hónapja #90072 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ulmo, Gandalf: sztem elkezdhetitek szervezni azt a bizonyos Fan Clubot... :lol: :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90064 Írta: Gandalf
Jaj, azok, akik aknakeresőzni, vagy passziánszozni ültek le, az őrületbe kergettek!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90063 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ha még nem unjátok: én is szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, a részvételt, a jó hangulatot, a kitartást. (Gandalf: reklámoztuk Völgyzugolyt!)

Párbeszéd a számítógépes részlegnél:
- De miért csak Tolkienes weboldalakat lehet megnézni?
- Azért uram, mert ez a rendezvény Tolkien születésnapjáról szól.

A dalárda a CB-koncert alatt :itscool:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90061 Írta: Gandalf
Az ingyér' vót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát..kevesen bírták lenyomni az egészet a torkukon!
De a kórusunk RULZ!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90055 Írta: Dodiee
Gandalf:és a díj ugye kivinevű, retinarettentőzöld-színű, szamócaízű izéből három karton????

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90052 Írta: Gandalf
De sokan vagyunk fennt egyszerre! Mindenki a beszámolókat olvasgatja?

Dodiee: Gratulálok! Ön elnyerte a "fejrázós, asztal túloldalán üldögélő lány" címét! :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90046 Írta: Dodiee

Áfonya írta:

Hű, akkor ez egy jó hosszú játék, jegyzi meg mellettem kissé csalódottan két fiú. Jaj, dehogy, azért annyira nem, rázza meg a fejét az asztal túloldalán üldögélő lány – aki eddig végtelen türelemmel magyarázta nekik a szabályokat –, a múltkor már fél óra alatt mind meghaltunk!

:lol: Ez tök jó! Ki követte el? :wink:

:D :oops: Hááát...Én:)))BENNE VAGYOK AZ ÚJSÁGBAN!!!!! :hello: :dance: Ugye még meg lehet venni a Népszabadságot?kell egy példány :wink: Még sose oltam benne az újságban :D Amúgy nem emlékszem erre a palira:) Ha tudtam volna hogy ott van, nem mondok ilyen baromságokat :roll: :look:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90045 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A premieres előadásra hogy volt a sorsolás mi alapján?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90033 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Üdv!

Tegnap Eianor írt egy SMS-t (köszi!), hogy engem is kihúztatok egy premieres előadásra. Szóval az érdekelne, hogy az mikorra és hova szól, illetve ki kapott még, és mikor, hol, hogyan kapom meg?

Léli

Ui.: Még mindig fáradt vagyok, úgyhogy nem biztos, hogy értelmesek a mondataim.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.341 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére