111. születésnap - 2003. január 3.

Több
22 éve 4 napja #89854 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Mint résztvevő és nem mint szervező mondok köszönetet mindenkinek, különösképpen Morgananak.

Szép volt fiúk! :hello: :hello: :hello:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89850 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!!!

Most keltem fel :P

Az elöttem szólók már mindent leírtak elöttem, így én is csak köszönetet nyílvánítok :)

-Dodiee-nak hogy kisegített minket a társasnál :)
-Battinak, és a föszervezöknek az egész rendezvény lebonyolításáért
-Elanornak, hogy beült velem az elöadásokra
-Ancalimonnak, a rendezvényért és Mitológia és vallás Középföldén elöadásáért
-Amaninak az elöadásáért
-Elanornak még1x, az oan éjfél körüli sétáért,
-Telunak, hogy ott ült velem a katlanban :) , és elment Lassiért
-Brisának és Finnek, a gyerekrészlegért
-Gillznek, hogy felváltott a Katlanban
-Rózsának a pólóért :)
-Alyrnak a hülyeségekért
-Anának, hogy eljött
- az infopultosoknak
- és úgy mindenkinek

KÖSZÖNÖM!!! :)

Apropó
Gillz : nincs nálad véletlenül a számológépem?
Fin: a képeket kérem azért vissza ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89847 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Szeretnék én is csatlakozni az eddgi gratulációkhoz. Nagyon jól éreztem magam, amíg ott voltam, de sajnos hamar haza kellett jönnöm. Azon pedig igen elcsodálkoztam, hogy már reggel 9-kor mennyien voltak ott! Jó érzés volt látni, hogy ennyi embert érdekel Tolkien és az ő varászlatos világa!
Köszönet a szervezőknek! :D

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89845 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Üdv!

Nos, a tegnapi napon én is nagyon jól éreztem magamat és ezt a napot nemigen fogom tudni elfelejteni...Dodiee már minden lényegeset leírt de én is szeretném megköszönni:
Tolkiennak amiért olyan könyvet és világot teremtett amely okot adott arra hogy ilyen társaság jöjjön létre..

Továbbá köszönet:
-Battinak amiért ilyen jó elnöke az MTTnek
-Svinnek aki létrehozta ezt a fórumot
-Az infópultosoknak (különösen Morginak aki még akkor se ütött le amikor 4Xre kérdeztem meg ugyanazt) hogy olyan kitartóak voltak
-Thaurnak amiért mindig segített amikor kellett
-Brisának és Finnek amiért mindig találtak valamilyen feladatot nekem :)
-Rayannak a coláért azthiszem ha akkor nem vagy ott elájultam volna olyan rosszul lettem
-A koordinátorknak akik tartották bennünk a lelket
-Birsának, Deznek és Anának a kajáért
-azoknak akik ott voltak mellettem és segítettek
-Dodieenak amiért átvette a társast és nagyon de nagyon sokat segített
-minden Szervezőnek akik csináltak valamit segítettek ugráltattak stb. ;)
-akoknak akik egyálltalán eljöttek erre a napra
-a Cross Bornsnak azért az 1 számért (és Anának aki vezetett engem és kimentünk ;) )
-azoknak az éneklősöknek akik közben ott voltak...köszi a jó hangulatot
-a dekorálóknak akik nagyon sokáig ott maradtak
-azoknak akik segítettek könyvet cipelni
-és Mindenkinek aki elvett egy brossurát ;)
-Árpi bácsinak amiért eljött
-SÚnak mert mindent felvett
-Augnak,Alyrnak,Cicának,Darkynak,Anának,Dodieenak,Arinak,Telcontarnak,Angelinanak,Gumipóknak (stb. ;) ) a jó hangulatért :)

Köszönöm, nagyon szeretlek Titeket!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89844 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Mikor este becsuktam a szemem, embreket láttam a pult előtt, képeslapot nyújtogató kezeket és pecséteket...
:)

Köszönök mindent mindenkinek! 8)
Azoknak, akik szerveztek, dolgozak a tegnapi rendezvényért, akik ott segítettek, de azoknak is, akik eljöttek, és persze üdvözlöm az MTT új tagjait, és azokat, akik e rendezvény hatására csatlakoznak kis (?) fórumozó közösségünkhöz!

Üdv Néktek, tündék, kószák, hobbitok és emberek, mind akik részt vettetek az ünneplésben!
A Valák őrizzék lépteiteket!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89841 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
SZervusztok!!
Én is ott voltam ám! Én nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jól éreztem magam!!!!
Azt sajálom, hogy Göncz Árpád nem ért rá tovább de azért én örültem, hogy láthattam, és annak is hogy ezt megszerveztétek! Nagyon jó volt a legyél te is gyűrűhordozó játék!!! Mert csak az tudta rendesen játszani aki a könyvet is olvasta! Én is mint alattam Dodiee Mindenkinek megköszönöm, hogy ezt létrehoztátok!!!

A Professzorra!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89829 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Heló!

Mivel ez egy nyílt fórum, ahol bárki (még én is) leírhatja a gondolatait, itt ragadnám meg a kiváló alkalmat arra hogy köszönetet mondjak a 2003-as év januárjának harmadik napján létrehozott varázslatért, amit 111. Születésnapnak hívnak.
Köszönet:
- Elsősorban Tolkiennek, hogy létrehozta ezt a világot, és így segítséget nyújtott abban, hogy ez a remek kis társaság összejöhessen.
- Másodsorban Svindlernek a Tolkien.hu -ért!
- Battinak, Brisa-nak, Virágnak, Cicának, Evennek, az infopult angyalainak és minden szervezőnek, „koordinátornak” akit esetleg kihagytam.
:wink:
- A Corvinnak a helyért.
- Alyrnak hogy mozgásban tartotta a rekeszizmainkat.
- Darkynak a Gandalfsapiért. :wink:
- Evennek, hogy nem kapott agyhúgykövet minden újabb felmerülő probléma miatt.
:D
- Augnak a sok „Legsie”-ért. :D
- A „danolászós társaságnak” a kiviszínű, szamócaizű „habfürdőért”.
- Anginak hogy tartotta a frontot, míg én nyűttem a társast.
- A Crossborns-nak a Vadászatért, és hogy mivel kijöttem a felénél ott lehettem az éneklésnél.
- Brisa-nak a rappermaciért.
- Kincsőnek a társas-segítségért.
-Thaurnak és Telunak hogy nem haragudtak mikor összekevertük a neveiket.
- Anának sok mindenért, főleg az éneklésért.
- Az „Eliteknek”, hogy vagytok.
- Rayannak a „mentő-cola”-ért és a masszírozásért.
- És végül mindenkinek, aki ott volt, és elviselt engem!

Nem csillag, egy egész galaxis ragyogta be találkozásunk óráját.
És végül engedjétek meg, hogy kicsit átdolgozzam Dominic Monaghan kijelentését a Gyűrűk Ura forgatásáról, és ezzel próbáljam meg kifejezni mindazt, ami a fejemben és nem utolsó sorban a szívemben kavarog a tegnapi napról:

Nem hiányzik a 9-13-ig tartó maratoni társasozás.
Nem hiányzik a felvizezett Cola.
Nem hiányzik a pánik, a gyomorgörcs, hogy nem készülünk el valamivel időben.
Nem hiányzik az, hogy néha azt se tudtam ki vagyok, hol vagyok…
Nem hiányzik, hogy sok mindent nem láttam/csináltam amit elterveztem.
De bármikor, akár holnap végigcsinálnám újra!

Kösz hogy vagytok! Azthiszem ezt a napot nem fogom soha elfelejteni, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jól érztem magam! De Gy.U. társassal egy darabig nem szeretnék játszani...Azzal álmodtam..meg álmomban újra a Corvinban mászkáltam :wink:

Dodiee

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89826 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Azt hiszem, ehhez a sok gratulációhoz nem lehet mit hozzá tenni, ezért én is csak ismételni tudom az előttem szólókat:

GRATULÁLOK GYEREKEK, NAGYON PROFI MUNKA VOLT!!!

Sajnos nem tudtam sok időt eltölteni a Corvinban, és az összes előadásról lemaradtam, ennek ellenére csak azt tudom mondani, hogy ezt jobban senki nem tudta volna megszervezni, lebonyolítani.
(Árpi bácsi rám nézett mikor ment a Jávor terembe, és rám mosolygott! Filóztam, hogy kezet nyújtsak é neki, de aztán inamba szállt a bátorságom... :D )

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89824 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
akkor 2005-be' anglia?

[size=9:12iyzgwi]Rayan: A Harry Potterest lehet, hogy a haverom mondta. Amúgy eg hatalmas GyU fan.[/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89820 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
dmiki, a 3 perces TTT-előzetest leadták!!! A 17:30-as vetítés előtt.

A legjobb beszólások szerintem
(az ajtóknál kérdezték, holott szemben volt az információs pult):
"Mi van ma, valami Harry Potter-nap?"
"Nem tudná megmondani, hol van a legközelebbi gyógyszertár?"
"Mi ez itt?"

Hát, mit is mondhatnék...Mindent leírtatok már. Elöljáróban hadd magasztaljam azokat, akik ennyi támogatót szereztek, akik népszerűsítettek minket a médiában, akik a dekorációt készítették, akik teljes mértékben előkészítették e banzájt, és persze akik megszerezték nekünk Göncz Árpádot :D
Szóval gratulálok az MTT vezetőségének, a koordinátoroknak, az előadóknak és minden szervezőnek, aki nagyban hozzájárult ehhez a felejthetetlen naphoz! Fantasztikusan dolgozott a társaság. Nagyon köszönjük! Minden elismerésem a tiétek.
Ja, és a Lassi gyönyörű ;) A póló szintén.

PIHENJETEK SOKAT! Az alvás regenerálja az elpusztult agysejteket. (Részben persze :wink: )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89818 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Meg csak most ebredtem fel.
Kar hogy tegnep nem tudtam maradni az elpakolasra, veletek az is egy elmeny lett volna! :)
Iszonyu jol ereztem magam, meg ugy is hogy egesz nap meloytunk es a vegere kiegett az agyam, de boven megerte. :evil2:

Egy ilyen fiatal szervezettol, amelyik raadasul az interneten keresztul "eli mindennapjait", hihetetlen jo volt szerintem az egesz.
Oriasi elismeres a vezetosegnek akik ilyen profin ossze tudtak hozni a dolgot, es a sok lelkes tagnak, akik vallaltak hogy ezen a napon onzetlenul dolgoznak (es meg a filmnezesrol is lemondtak!!! :D ), hogy ilyen szepen sikeruljon minden!

NAGYOK VAGYTOK!!! :itscool:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89815 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
szeretnék gratulálni mindenkinek profi munka volt!!!!!!!!!!!!!!
édsanyám elmesélt minden részletet kettőtől a végéig!!
én úgy emlékszem a 3. vetítés előtt lement a TTT előzetes.
Írták már de én is mondom : Sötét Úr szeme mindent látott szóval meg lehet nézni mindent utólag is !

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89813 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
és még mindig senki nem tudja megmondani nekem, hogy kik a díjazottak a 10-14 éves kat.-ban. Én sajna nem voltam, de a híradóban láttam, hogy gyerekek játszanak szg-es játékokkal ahol éppen Zsizsik gazdához mennek. Szerintem van első rész is!

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 napja #89812 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Azt hiszem, ehhez a sok gratulációhoz nem lehet mit hozzá tenni, ezért én is csak ismételni tudom az előttem szólókat:

GRATULÁLOK GYEREKEK, NAGYON PROFI MUNKA VOLT!!!

Sajnos nem tudtam sok időt eltölteni a Corvinban, és az összes előadásról lemaradtam, ennek ellenére csak azt tudom mondani, hogy ezt jobban senki nem tudta volna megszervezni, lebonyolítani.
(Árpi bácsi rám nézett mikor ment a Jávor terembe, és rám mosolygott! Filóztam, hogy kezet nyújtsak é neki, de aztán inamba szállt a bátorságom... :D )

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89802 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Milyen volt?
Tudom, h*lye kérdés, hisz sokan írták, hogy jó. A számítógépes játékot megnézte valaki?
Csak a 2. rész van ilyen játékon? És még valami, hol lehet kapni és mennyiért? Playstation kazettában láttam már, de így még nem ezért érdekelne.

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89799 Írta: Merras
Merras válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A mai nappal kapcsolatban egyetlen egy szívfájdalmam volt amúgy - nem volt olyan árus, akinél lehetett volna kapni a 4 DVD-s verziót, amit sajna karácsony előtt nem tudtam levadászni anyagi okok miatt :( :( :( :( :(

Live long and prosper!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89798 Írta: Julius
Julius válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Üdvözlet minden kedves embernek !

Szeretnék pár kérdésd feltenni.
Én Marha nem voltam ma azaz tegnap a Corvinban Ugy gondoltam ha
nem tudok valami havert rávenni hogy elkisérjen akkor én se megyek már megbántam :( .
Na de mind1, szóval a kérédésem. az előadások anyagait meglehet e nézni valami utó módon vagy legalább olvasható változatban elérhető lessz-e az anyag , és végül olvastam kicsit lejjebb hogy lessz valami összefoglaló a tv.-ben mikor és melyik csatin .
Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Julius
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89797 Írta: Merras
Merras válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Én is csatlakoznék a gratulálók hadához :)
Jópár hasonló jellegű rendezvényen voltam már, szerveztem is hasonlót nem egyet, de a mai nap az utóbbi 3-4 év legjobb rendezvénye volt, amit scifi vagy fantasy témakörében láttam Magyarországon... és őszintén mondom, hogy tőlünk nyugatabbra is lenne egy-két komoly conszervezőnek mit tanulnia a mai napból :)

Vil-Arnis Merras
alias
Miyazaki Jun

Live long and prosper!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89789 Írta: dmiki
dmiki válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Gratulálni szeretnék a szervezőknek!

- Nagy tömeg = hatalmas érdeklődés, rengeteg embert sikerült megmozgatni (bár emiatt kicsit valóban nehéz volt a helyszínek között közlekedni).
- Jó előadások ("Mitológia és vallás Középföldén" különösen megfogott, jó volt ilyen rendszerezve hallani).
- Remek rajzok a pályázatra (személyes kedvencem a felnőtt kategória második helyezett nazgulja).
- Ötletes kincskereső játék a fiatalabbaknak.
- Rengeteg segítőkész szervező.
- Sikeres rendezvény.

Mindez egy nagyon fiatal szervezettől. Még egyszer gratulálok!

Azt sajnáltam csak, hogy a 3 perces TTT előzetest nem adták le, illetve, hogy nem volt engedély a DVD változat lejátszására.

There will be no dawn for men.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89780 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Huh... jók voltatok, fiúk-lányok :) Megnézném a TV-s összefoglalókat is, meg az el?adások felvett anyagát... De a legjobb a végén a kórus volt, a Cross Borns alatt a galérián :) ))
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89779 Írta: Bard
Bard válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Üdv!

Fantasztikus nap volt, köszönök mindent, mindeninek, aki résztvett ennek a csodás ünnepségnek a létrehozásában!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89776 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
én is szeretnék gratulálni mindenkinek, aki ezen ennyit dolgozott; bár csak keveset láttam, minden nagyon profi volt és élvezetes

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89767 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Üdv!

Mi is hazaértünk (igen, ilyen korán). A szervezők nagy része még a helyszínen van és pakol. Ezúton is gratulálunk nekik a kitartásért, a"türelemért, a mosolyért, a kedvességért, és az üdeségért" [size=9:38jg8oo9](Jól idéztük?)[/size] Nameg a szervezésért (a reggeli kavarásoktól eltekintve semmi sem volt rossz).

A nap mondása: "Hol van itt valami Tolkiennel kapcsolatos?"

(SÚ: Eia kéri, hogy utólagosan nyomtassatok neki JÓ névtáblát (Bogdán RÉKA (Petra már volt, de Péter még nem...:evil2:)))

Aludjátok ki magatokat!!!
Léli, Eia

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89763 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Lasan már 2 éve vagyok a tolkien.hu forumának láthatalanba megbujo olvasoja , de a mai nap rákényszeritett arra ,hogy irjak ide.
Egy egész napot töltöttem el a Corvin moziban , 4 előadást ültem végig egyfolytában és azt kell hogy mondjam hogy minden dicséretem a szervezőké.Reggel a corvin felé indulva még attól tartottam hogy csak kevés érdeklödő lesz,de kellemes csalódás ért. Azt hiszem vendégekben nem volt hiány. A 2. előadásra ( Középfölde földrajza) aki már késve érkezett ülő helyett sem kapott –szerencsére nekem volt, a később is a kabáttal való állandó helyfoglalást kellett alkalmaznom -.Nekem személy szerint a 3. és 5. előa. Tetszett a legjobban. Igazán jó érzés volt valaki olyas valakit hallgatni aki ennyire tájékozott. Ezuton szertném meg tudakolni.hogy Mandos második jóslatáról, a végső csatáról hol lehet olvasni?
Egyedüli rosszként is csak az előadások rövidségét tudnám megnevezni , sok érdekes téma nem lett rendesen kifejtődve.
Még egyszer is csak dicsérni tudok és köszönöm ezt a Tolkien napot!
Nornorë

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89758 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Igaz, hogy nem voltam, de szeretnék gratulálni a szervezőknek, így látatlanba is. További sok sikert és jó egészséget mindenkinek! :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89753 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Az előadások felvételei hozzáférhetőek leszenek majd? Ha akarjátok a videóalapján szívesen legépelem egy-két előadás szövegét.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #89736 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!

Ott voltam. És nagyon jó volt. Nem tudom miért kellett őrizni a rajzokat, mert az emberek olyan kultúráltak voltak, hogy nem tapicskolták össze a táblákat. A könyveknél már más volt a helyzet... :roll: :wink:
Kár, hogy elmaradt a noldás előadások egy része. Miért volt ez?

Minden főszervezőnek (és egyéb munkálkodónak) ŐSZINTÉN gratulálok. Remek kis program volt
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 napja #89635 Írta: Mike
Es ha a haverom reggel eltudod jönnio és átveszi akkor már átadhatja nekem ugye?
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 napja #89633 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Szia!
Nekem hiába írsz, én csak kis porszem vagyok. :)
A lényeg: ma éjszaka hatalmas munka, hogy az átkért id?pontokat rendszerezzék, a viszontválaszokat listába szedjék. A játékszabályok arra vonatkoztak, hogy a játszó személy nézhesse meg a filmet, másként lehetséges lenne, hogy valaki(k) üzérkedjenek az egyébként ingyenes mozijeggyel. Ezt jobb kizárni, ezért sajnos még a legindokoltabb esetben sem lehet kivételt tenni (nem mindegyik szervez?nek jutott mozijegy, én is úgy pályáztam a kvízen...). Az egyetlen lehetséges megoldás fél órával filmkezdés el?tt elkérni az át nem vett jegyekb?l egyet-kett?t. Biztatlak, hogy próbáld meg.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 napja #89629 Írta: Mike
És miért nem lehet a jegyet átruházni? A szomszédom küldött is levelet Füzessy Tominak, de ha akarod megkérem, hogy neked írjon hogy igazolja tényleg nem tud menni és átadja a jegyeit.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.345 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére