- Köszönetek: 0
111. születésnap - 2003. január 3.
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A még módosuló emberkék:
Cueddo: 12-15 Netcafé (könyv), 17-19 rajzkiállítás, 19-21 játékasztalok
Dez: 11:30-12:30 noldás foglalkozás, 9-19 gyerekrészleg
Sil: 9-12 Netcafé, 12-15 Netcafé, 18-21 Netcafé
Szméagol: 17:30-18:30 noldás foglalkozás, 13-15 rajzkiállítás
Sil, remélem nem haragszol, de megnehezítettem a dolgodat. Ulmoval kitaláltunk egy módszert, amivel a könyvkiállításnál elboldogul egy kevésbé tájékozott emberke is. Így a 2. 3 órádba visszakerültél a gép elé, mert akkor Cueddo őrizné a könyveket (beszélgetne róluk az érdeklődőkkel). Egyszerűen nem találok embereket a gépek elé... Reggel valószínűleg nem lesz nagy forgalom. El fogod bírni 6 órán át egyfolytában a melót?
Kérlek, ezekre még jelentkezzen valaki, ne nekem kelljen kiosztogatni őket:
- Netcafé: 9-12 könyvkiállítás, 12-15 1 ember a gépek elé (Gandalf???)
- Rajzkiállítás: 17-19 1 személy Cueddo mellé.
- Brossúraosztogatók.
A 2-án az eligazító valószínűleg jó sokáig fog tartani. Erre készüljetek fel. Kérek mindenkit, hogy akkorra hozzátok el a névkártyatokotokat. Már akinek van. Szükségünk lesz rá...
(Eddig 45 szervező van...)
Brisa
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Brisa
- Nem elérhető
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Csak 19:00-re kell menni 2-án? Pedig már dél körül Pesten leszek. A könyveket mikor vigyem, 2-án, vagy 3-án?
Even, a könyveimről a listát elküldtem már régen Ancalimonnak.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Brisa
- Nem elérhető
Augustíne: 9-11 brossúraosztogatás, 11-13 rajzkiállítás, 16:30-17:30 (vagy tovább) díjkiosztón kell segíteni
Darky: 9-11 kalandjáték (Gandalf), 14:30-15:30 noldás foglalkozás, 16:30-17:30 (vagy tovább) díjkiosztón kell segíteni, 19-21 rajzkiállítás
JaMaN: 9-12 infópult, 12-15 Netcafé, 15-18 Netcafé, 18-21 Netcafé
Yavi: 12-15 infópult, 16:30-17:30 (vagy tovább) díjkiosztón kell segíteni, 19-21 rajzkiállítás
Augustíne, Yavi és Darky: A díjkiosztót Virág koordinálja, tőle fogjátok majd megkapni az infókat.
(Augustíne, van mobilod?)
Ember kell még:
- rajzkiállítás: 13-15 óra között Dae mellé 1 ember, 17-19 között, 2 személy
- játékasztalok: 19-21 között, 1 személy
- Netcafé: 9-12 között könyvkiállítás és 13-15 között gép elé 1-1 ember (Gandalf???)
- Brossúraosztogatás: minél többen
Áfi: Neked is puszi a homlokodra. Másodikán a kezedbe adom a letisztázott - és remélhetően végleges - beosztást, jó?
Léli: Neked szintúgy. Az énekkar próbáival lesz némi gond, de ezt megbeszéljük. Szilveszterkor annyit olvasgathatod a szabálykönyvet, amennyit akarod.
Brisa
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A szakmai zsűri, és a MTT zsűri lezárta a beküldött pályázatok értekelését!
A www.tolkien.hu/palyazat -on minden információt megkaphatsz.
Kérdéseddel fordulj hozzám priviben vagy mail-ban.
Köszönet minden pályázónak!
[/b]
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
- Brisa
- Nem elérhető
Gandalf: Én el tudom képzelni... Ment a privi.
Fio: Elnézted... Te Esgallal leszel.
Brisa
- Fio
- Nem elérhető
Darky:egy órát télleg veled leszek a rajzkiállításon?Szupi!!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
Minden tök jó, csak azt szeretném kérdezni, mit is rejt magában, a kalandjáték, és a játékasztalok?Ring: 9-11 brossúraosztogatás, 11-13 kalandjáték (általános segítő), 13-15 játékasztalok
Brisa, csúcs vagy! Mindigis ilyen sokat akartam dolgozni! Kösziii!
- Brisa
- Nem elérhető
Gandalf írta: Nem lehetne, hogy csak 15 órától lennék ott, de onnantól kezdve végig bárhol? Nem lenne túl jó, ha a teljes napom kiesne a tanulásból... sajnos nem tudok egész nap ott lenni! :crap: Nos?
Másodikán akkor eljövök!
Jaj, Gandalf, ezzel mindent felrúgnál. Reggel valószínűleg nagyon kevesen lesznek, így tudsz majd tanulni. Annyit még megtehetek, hogy nem a gép elé, hanem a könyvekhez ültetnélek, ahol valószínűleg még kevesebben lesznek akkor. 12-15 közé akkor keresek mást, így akkor is tanulhatsz. Még helyet is biztosítunk számodra.
Kérlek-kérlek-kérlek... *nagyon könyörgő tekintet* Kellesz nekünk... Nagyon!
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
Másodikán akkor eljövök!
- Brisa
- Nem elérhető
Szendi: Ha 18 óra előtt is ráérsz, akkor lehetnél Evenstar jobbkeze. Így tudnátok egymást váltogatni.
Mike: Teljesen ingyenes lesz!
Gyöngyszem: A privátban egyszerűen pötyögd be Szanten nevét a címzetthez...
Kincső: Jó, hogy szólsz! Az énekléssel némi (enyhén fogalmazva) gondok vannak. Holnap a próbán elmondom.
Egy másik fontos dolgot is kifelejtettem. Az infópultnál 3 órás váltásban 5-5 ember van beosztva. Ebből három állandó: Morgie, Áfi és Rózsa.
Magyarázat: a pult mögött 4 embernek van helye és munkája. Az ötödiknek az lesz a feladata, hogy beugorjon annak helyére, aki épp pisi-, kaja-, cigi-, stb. szünetet tart, valamint őt lehet ugráltatni (Áfi "lóti-futi" embere), ill. ha hirtelen nagy mennyiségű ember akar infóhoz jutni, akkor ő az, aki besegít.
(A részlegen belüli felosztás már nem az én dolgom...)
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
Ja, és: "Brisa, de hát csak ennyi? Ez túl kevés. Én még nagyon szívesen segítek 13 órától 15 óráig bárhol."
Énekkarosok: a próba 15:30-tól lesz 16:40-ig (feltéve, ha nagyon szépen énekelünk 2-án ).
Mike: nem lesz beugró. A belépés még ingyenes. Szeretettel várunk január 3-án reggel 9 órától a Corvin moziban
Üdv
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- JaMaN
- Nem elérhető
- JaMaN
- Nem elérhető
Kb ezer éve nem írtam, de lehet, hogy több:)
Brisa: irtam priviben, majd olvasd el:)
- Mike
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
VÁlaszotokat előre is köszönöm.
Üdv.: Mike
- Lora
- Nem elérhető
Brisa írta:
Gyöngyszem írta: A Rajpályázattal kapcsolatban: megkérdezhetem hogy kik a 10-14 éves kategóriában a díjazottak : mert nagyon érdekelne
Szantennél lehet érdeklődni priviben vagy mail-ben.
Megadod a mail címét?
vagy hol tudom felkeresni a neten?
Gyöngycem (voltam valaha)
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Természetesen vállalom a munkát! És köszönöm!
Ai lintulinda Lasselanta
- Brisa
- Nem elérhető
Névsor szerint rendeztem el (ABC sorrendben), de nálam van egy táblázat is, ami részlegenként felbontva tartalmazza a neveket és az időpontokat.
A rendezvény fő koordinátora Ancalimon (ezennel kinevezem... ).
Az infópult legfőbb koordinátora Morgana, a helyettesei Áfi és Rózsa.
A brossúraosztogatók főnöke Evenstar.
Az Internet kávéház (röviden Netcafé) és a könyvkiállítás fő-fő-je Ulmo.
A rajzkiállítás, a nagy díjkiosztó és a kamerák koordinátora Virág.
Az előadóterem istene Lamorak. (Szeretem, hogy a magyar nyelv ennyi szinonímát ismer a főnökre. )
És végül a gyermekrészleget Finnel együtt én (Brisa) igyekszem működőképes állapotban tartani.
Eddig minden tiszta?
Akkor térjünk rá a kevésbé kellemesebb részekre... Alább láthatjátok a beosztást személyre szólóan. Azt szeretném, ha a reakciók ilyenek lennének:
"Brisa, csúcs vagy! Mindigis ilyen sokat akartam dolgozni! Kösziii!"
"Brisa, de hát csak ennyi? Ez túl kevés. Én még nagyon szívesen segítek itt és itt."
Ezt a mondatot különösen JaMaN és Gandalf figyelmébe ajánlom: "Drága Brisa, én nagyon lelkesen és örömmel elvállalom 15-18-ig (JaMaN)/12-15-ig a Netcafét (Gandalf) is!"
"Brisa, tökéletes a beosztásom! A szabad perceimben beállok brossúrákat osztogatni, jó?"
"Minden megfelel nekem, vállalom."
Ezektől a mondatoktól könnybe lábadó szemekkel mosolygok majd a képernyő előtt. Azonban a legkisebb eltérés láttán harapok. Különösen a "de" meg a "nem" szócskákat kerüljétek...
Próbáljátok úgy felfogni, hogy a munka a ti Gyűrűtök. És csak egy napig kell hordanotok, míg szegény Frodónak 1 évig. Szóval csak semmi jajgatás. :nono:
Áfonya: 9-21 infópult
Alyr: 9-11 rajzkiállítás, 13-15 brossúraosztogatás
Ancalimon: 9-12 Netcafé, 12:10-13:10 előadás, 15:20-16:20 előadás
Angi: 9-11 játékasztalok, 11-13 kalandjáték (Gandalf), 15-18 infópult
Augustíne: 9-11 brossúraosztogatás, 11-13 rajzkiállítás
Batti: 18-21 Netcafé
Beleg: 13-14:30 kalandjáték (Gandalf), 15-18 infópult, 19-21 brossúraosztogatás
Brisa: 9-21 gyerekrészleg
Cica: 10-11 noldás foglalkozás, 11-13 játékasztalok, 14:30-15:30 kalandjáték (Gandalf),18-21 infópult
Dae: 13-15 rajzkiállítás, 15-17 brossúraosztogatás
Darky: 9-11 kalandjáték (Gandalf), 14:30-15:30 noldás foglalkozás, 17-20 rajzkiállítás
Dez: 11:30-12:30 noldás foglalkozás
Dodiee: 9-11 játékasztalok, 11-13 rajzkiállítás,
Eia: 9-11 kalandjáték (Zsáklak), 11-13 brossúraosztogatás, 13-14:30 kalandjáték (Zsáklak), 15-17 játékasztalok
Elanor: 9-11 kalandjáték (általános segítő), 11-13 kalandjáték (Zsáklak), 14:30-15:30 kalandjáték (Zsáklak)
Esgal: 15-17 rajzkiállítás, 17-19 brossúraosztogatás,
Estel: 13:00-14:00 noldás foglalkozás, 9-12 Netcafé, 15-18 Netcafé
Evenstar: 9-21 brossúraosztogatás, 18-21 infópult
Fin: 9-21 gyerekrészleg
Fiona: 13-15 brossúraosztogatás, 15-17 rajzkiállítás
Gandalf: 9-12 Netcafé, 15-18 Netcafé
Gumipók: szabadúszó
Gillz: 11-13 kalandjáték (Katlan), 13-14:30 kalandjáték (általános segítő), 14:30-15:30 kalandjáték (Katlan)
JaMaN: 9-12 infópult, 12-15 Netcafé, 18-21 Netcafé
Kincső: 10-11 noldás foglalkozás, 13-15 brossúraosztogatás, 15-17 játékasztalok
Kriszana: 9-21 előadóteremben kell majd segítened a rendezkedésben, az italokat, poharakat biztosítod a vendégeknek. Lamorak fogja majd mindig mondani, hogy mi a dolgod.
Lamorak: 9-21 előadóterem (Jávor)
Léli: 9-11 rajzkiállítás, 11-13 brossúraosztogatás, 17:30-18:30 noldás foglalkozás, 19-21 játékasztalok
Morgana: 9-21 infópult
Rayan: 12-15 infópult, 17-19 brossúraosztogatás
Ring: 9-11 brossúraosztogatás, 11-13 kalandjáték (általános segítő), 13-15 játékasztalok
Rózsa: 9-21 infópult
Sil: 9-12 Netcafé, 13-15 Netcafé (könyvkiállítás) 18-21 Netcafé
Sötét Úr: 9-21 kameraman
Svin: 12-15 Netcafé, 15-18 Netcafé (könyvkiállítás), 18-21 Netcafé
Szendi: 18-21 brossúraosztogatás (Örülnék, ha 18 órától át tudnád venni a brossúraosztogatás koordinálását Evenstartól.)
Szméagol: 17:30-18:30 noldás foglalkozás
Telu: 9-11 kalandjáték (Katlan), 13-15 játékasztalok, 17-19 játékasztalok,
Thaur: 11-13 játékasztalok, 13-14:30 kalandjáték (Katlan), 14:30-15:30 kalandjáték (általános segítő), 17-19 játékasztalok
Ulmo: 17:30-18:30 noldás foglalkozás, 9-21 Netcafé
Varda: 13:00-14:00 noldás foglalkozás, 10:50-11:50 előadás, 15-18 Netcafé, 18-21 Netcafé (könyvkiállítás)
Virág: 9-12 infópult, a nap folyamán: vendégfogadás, rajzkiállítás, díjátadó és a kamerások koordinálása
Yavi: 12-15 infópult, 17-19 rajzkiállítás
A következő helyekre kell még ember:
Brossúraosztogatás: ide minden mennyiségben. Elvileg most minden időpontban áll az ajtóknál (mert 3 is lesz!) 3 ember. Azonban ebből 1 Evenstar, aki 9-18 óráig értelemszerűen nem fogja bírni egyfolytában. Úgyhogy kell ide ember...
Netcafé: 9-12 óra között egy olyan ember kell a könyvespulthoz, aki tud valamennyit Tolkien mester műveiről, tehát az érdeklődők kérdéseire tud válaszolni. 12-15 között még egy segítő kellene a gép elé, aki ismeri is a Tolkien-nal kapcsolatos honlapokat (Gandalf, ugye elvállalod? Ugye? *könyörgő tekintet*). 15-18 között is egy gép előtt ülő emberke hiányzik (JaMaN, kedves, aranyos JaMaN, ugye elvállalod? Svin is ott lesz... ).
És ha Léli lesz oly szíves meg könyörületes, hogy elvállalja 19-21 óra között a gyerekrészlegnél a játékasztalok felügyeletét, akkor már csak egyetlen egy emberke kell ide. Léli társául... Várom az akkor szabad, gyerekimádók jelentkezését.
És kéretik nem elfelejteni január 2. napjának 19. óráját. Amikoris mindenkinek (azaz a fentebb megnevezett személyiségek mindegyikének) meg kell jelennie a Corvin moziban eligazításra. Ez alól csak a vidéki lakosok kaphatnak felmentést.
No, ennyi. Most megyek megszámolni az ősz hajszálaimat... :quasi:
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Más: ha szükség van rá, én fel tudom ajánlani a mi társasunkat...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Röviden: nem lesz jegyszedés, italosztogatás, társasjáték (illetve lesz, csak nem mi csináljuk). A könyvkiállítás össze lesz vonva a netscaféval.
A következő helyekre kell ember: infópult, internet kávéház és az előadóterem.
Jan. 2-án 19 órakor várunk minden szervezőt a Corvinba eligazításra.
Dekorációra csak nagyon kevés ember kell (kb. 3-6), őket majd egyenként keressük priviben vagy mailben. Nekik már 6-kor ott kell lenniük a moziban.
Egyenlőre ennyi. Holnap modósítom Áfi beosztását. (És az enyémet is, Dodiee. Kincső, rajtad is könnyítek, jó?)
Bocs, de most iszonyúan fáj a fejem... Holnap mindent megcsinálok.
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
Akkor szívesen megyek a rajzkiállításhoz, v. a könyvkiállításhoz, mindegy!
Én is jövök 2-án!
- Áfonya
- Nem elérhető
Ring: jajj, most olyan kellemetlenül érzem magam, de ki van kötve, hogy infopulthoz csak nagykorúak... Bocsi, valószínűleg a pénzkezelés miatt van szükség rá.
Szerkesztettem a lenti listát, a most jelentkezettek is rajta vannak.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.