- Köszönetek: 0
111. születésnap - 2003. január 3.
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ujra itt!
tudna valaki tájékoztatni erről az égész bulirol mert hát ugye egy kicsit... le vagyok maradva.
Köszke
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
1., Bródy: Semmi sem tökéletes - ezzel az a baj, hogy lemezen [size=9:1t6vt12j](nem CD-n, hanem lemezen!) [/size]van meg. A hifink halódik, és nem tudjuk kazettára átjátszani, mert akkor lelassul és borzasztóan hamis lesz. Van egy kis magnóm, amivel fel tudtam venni, de elég rossz a minősége. Valaki nem tudna segíteni? *könyörgő tekintetű smile* Egyik lehetőség, hogy valakinek megvan valami kevésbé "kőkorszaki" formátumban (pl. kazettán) ; másik hogy át tudja venni lemezről; harmadik hogy ki tudja szűrni a felvételből a háttérzajt. (Az első a legvalószínűbb asszem... ) Légyszi segítsen, aki tud!
2., Tolcsvay: Kék virág - ez elég ismert, itt a refrénje:
Még reménykedem, hogy ez kazettán van meg (ugyanis apu tudja, hol van, és ő jelen pillanatban nincs itthon). Szólok, ha ebben is segítségre van szükségünk..."Csak egy kék színű virág, ennyi a jelünk,
Aki jön, mind barátunk, és boldog lesz velünk.
Csak egy kék színű virág, mit a kezedben hozol,
Csak egy kék színű virág, s máris hozzánk tartozol."
Köszi!
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Kincső
- Nem elérhető
Brisa: Tudok vinni 4-5 hajtogatós könyvet, de sajnos balrog nincs benne... (se hobbit, se tünde, se más GyU-s... ).
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Áfonya
- Nem elérhető
Holnap estére lesz frissített lista az eddigi beosztásokkal, aztán utána lehet örülni, vagy leszedni a fejemet, csak egy szusszanásnyi időt adjatok, amíg holnap levizsgázok.
(Darky: neked is jut hely, ne aggódj, és még a végén társasozni se kell menned. :tongue:)
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Álmos
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Csak vissza nem...
Ed!
Insavó kodut Asirb!
Dvü
Huhú
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
- Álmos
- Nem elérhető
legyen, akkor megyek a társashoz, reklámozom a gyártót, felveszem a " Minden otthonba egy GYU Társast! " pólómat és mindenkire mosolyogva nézek majd
ha ha, hiszitek ti
Denem, ott leszek, de egyebek mellett szívesen lennék Buga a kalandjátéknál...
csók i
Huhú
- Brisa
- Nem elérhető
Áfonya írta: Az alábbi feladatokra keresünk jelentkezőket (azaz erre, és csakis ezekhez) -> aki szeretne valamit vállalni, az ezekből válasszon, és konkrétan! Tehát légyszíves ne küldjetek olyan jelentkezést, hogy "én bármiben szívesen segítek ám".
Másodszor pedig: magadat te ismered a legjobban, tehát neked kell tudod, hogy mire vagy alkalmas. (Gondolom, ezt NEKED nem kell magyarázni. )
Egy kis emlékeztető:
1.) A moziba, a belépők kiosztásához, és a bejáratoknál az ellenőrzéshez. ( 4 ember , 2-2 félnapos váltásban. Ehhez kitartás kell, szóval csak olyanok jöjjenek, akik bírják az ácsorgást.)
2.) Az Internet kávéházba minden géphez (lehetőleg olyanok, akik ismerik a Tolkien témájú web lapokat, legalább 5 ember . Ez egésznapos munka.)
Egy emberünk már van ide: Estel.
3.) Az információs pulthoz 3-4 ember egymást váltva, csak felnőttek .
(ez már betelt -> Szanten, Jaman, Rayan és én vagyunk.)
4.) A bejárathoz az MTT-s brossúra osztogatásához 5-6 ember (egész napra egymást váltva)
5.) A rajzkiállításhoz, felügyelni a képekre 4-5 ember
6.) A könyvkiállításhoz vigyázni a könyvekre.
A könyvkiállítás felelőse én vagyok, mellém ill. helyettem, amíg infopultozok) kéne még 2 db. emberke.
7.) A társasjátékhoz minden asztalhoz (4 v. 5 ember (nem vagyok biztos benne, hány asztal lesz, 4. v. 5. :roll), akik ismerik, és el is tudják magyarázni a játékszabályokat.)
8.) A "Legyél te is Gyűrűhordozó!" játékra "információs pontokként" szolgáló emberek (legalább 6) - a játék részleteiről Brisánál lehet érdeklődni.
Ez osztva-szorozva is legalább 32 ember.
Ezenkívül minden szabad kéz kell január 2.-án késő délutántól a dekoráláshoz.
Remélem, most már menni fog a választás...
Brisa
- Álmos
- Nem elérhető
Engem osszatok be oda ahova akartok! Ahová a legalkalmasabb lennék!
de ne a társashoz jó?
gracia
csók
Huhú
- Álmos
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: És mivel a beöltözés elmarad, nem viszem a kardom.
vagy vigyem?
Azt hittem drága Alyr koma hogy a kardodat mindig magadnál hordod. Mi férfiak tudod így szoktuk
Huhú
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
vagy vigyem?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
És osztok brossúrát...
Sajna a játékokhoz nem értek, de ha minden kötél szakad akkor oda is mehetek.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
www.tolkien.hu/kviz
Nosza rajta, lehet próbálkozni.
- Brisa
- Nem elérhető
Angi: Annyi gyerek lesz ott, hogy ki sem fogsz látni közülük.
Dodiee: Az ötlet szuper, már én is megálmodtam Amúgy erre gondolsz: www.lordoftherings-soundtrack.com/ile/print.html ?
Ulmo-tól kaptam a linket. (Ja tényleg, ó Vizek Ura, már én is ki tudom nyomtatni. :sungl: [size=9:3t5ps9qa]A drága sógorom tüntette el az "akrobatámat" a gépemről. :heu: [/size])
Dodiee, tudsz balrogot hajtogatni? Mert akkor igen, azt kell hajtogatni.!!!:evil3: (Amúgy fogalmam sincs. Majd Ulmotól és Lélitől kikönyörgöm a hajtogatós könyveiket, meg a neten is körülnézek, és azokat is lefénymásolom/kinyomtatom. Ezek ott lesznek az asztalon kitéve. De sokkal jobb lenne, ha tartózkodna ott egy emberke, aki a gyakorlatban is mutogatná a srácoknak. [size=9:3t5ps9qa]Én egy dolgot tudok hajtogatni, de arról híres vagyok: és ez a tulipán. Igaz emberek? [/size])
Kincső: Majd hozzád küldöm a GyU-társas-analfabétákat, jó? :evil3:
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
barmit,egesz nap,ha a gyerekekkel kell foglalkozni !
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Kincső
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Telumehtar
- Nem elérhető
(Bocs OFF)
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.