111. születésnap - 2003. január 3.

Több
21 éve 10 hónapja #88518 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Az Infóputnál szívesen leszek Beleggel!
És szívesen töltögetek italt.
És még az énakkar, ami nem tudom mikor van.
De, tudok a gyerekrészegnél segíteni.

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88515 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Brisa írta: Dodiee: 9-11 játékasztalok, 11-13 rajzkiállítás, 13-15 játékasztalok, 19-21 játékasztalok

8O 8O 8O 8O
ööö...Nem akarok kukacoskodni, igazán nem, de...nekem ott vendégeim lesznek...vagyis haverjaim...gondoltam benéznék velük egy vetítésre is...de hogy így hogy fogom megoldani..Tudom hogy nagy emberhiányban vagytok, de nem lehetne kivenni a 13-15 játékasztalokat?És cserébe akkor ebben a fennmaradó hat órában segítenék a Katlannál, de ez így eléggé zsufi lenne.még azt mondom a déleőttömet nektek adom, de d.u. mindenképpen kéne egy kis szabadidő!! és akkor még jegyszedni is segítek, beállok a kidőltek helyére, csak egy kis szabadidőt adjatok!!!!!Léci-léci-léciiiii!!!(...milyen majom?)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88495 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfonya!
:hello: Köszi, hogy beosztottál! 3.-án 2-től én is szívesen segítenék még valamit 17.30-ig, ha kell! A társasjátékot sajnos nem ismerem, de hátha találsz valami más munkát!
2-án mehetek dekorálni?

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #88471 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Huh, szuper, gyerekek! Már frissítem is a listát.
Akinek lyukasórái lettek, az örüljön és pihenjen! :lol:
Brisa: gyerekrészleg beosztás cool! Köcc! :D
A szervezőbizottság embereit azért nem írtam fel sehova, mert nem igazán tudtam (eddig), hogy mit akarnak *konkrétan* csinálni. Ulmót sejtettem, hogy jön netezni, de a többieket... Virág szerint Gumipók nem nagyon fog ráérni egész nap az infopulttal foglalkozni, úgyhogy azt én vettem át.
Díjkiosztó: jó, hogy mondod... akkor 20.00-tól 21.00-ig is kell rajzőrző ember... :?

~***~
Decipher(egész nap): Észah, Holdwine + plussz a „saját embereik” (bocs, erről semmi konkrétat nem tudok, de még kiderítem)

Bejáratnál brossúraosztogatás:
-9.00.- 11.00 -> Augustíne
-11.00. – 13.00. -> Léli
-13.00. – 15.00 -> Kincső
-15.00. – 17.00. -> Alyr
-17.00. –19.00. –> Esgal
-19.00 – 21.00. -> Beleg

Infopult:
-9.00. – 12.00 -> Virág, Jaman
-12.00. – 15.00 -> Áfonya, Rayan
-15. 00. – 18.00. -> Beleg +??
-18.00 – 21.00 -> Morgana + ??
Gumipók?

Tévedtem, ez a poszt erősen nem telt be, ide kellenének emberek. Én majdnem egész végig az infopult körül leszek – kellene nekem legalább még két felnőtt (Rózsa, esetleg?) , meg ún. „lótifuti” emberek („kicsik” is lehetnek), akiket esetleg el tudok szalajtani ide-oda, ha nagyon fontos. Nem kell egész végig ott maradni, csak mondjuk óránként nézzen oda valaki.

Internet kávéház:
-9.00. – 13.00. –> Estel + Svin
-13.00. – 17.00. –> Sil + Ulmo
-17.00. – 21.00. -> ?? +??

Rajzkiállítás :
9.00. – 11.00. -> Fiona
11.00 – 13.00. -> Dodiee
13.00 – 15.00. -> Dae
15.00 – 17.00. -> Esgal
17.00 – 20.00. -> Darkman
20.00. – 21.00. -> ??

Díjkiosztó 16.40.- 17.10.

Könyvkiállítás :

A könyvekre annyira nem kell vigyázni, hiszen be lesznek vitrinezve, csak néha kell ott lennie valakinek, ha nagyon tömörülnek az érdeklődők. Ide én is benézek majd.
Mondjuk:
13.00 – 15.00 -> Alyr (+Áfonya)
16.00. – 18.00 -> Gandalf (+Áfonya)
Nem kell egész végig ott állnotok, el lehet mászkálni, csak ezekben az intervallumokban ti figyeltek arra a helyre. Oké?

Az Abrafaxe társasjátékaihoz:

Egyelőre akkor Cicafül + Yavanna -> ide kell még ember, az időpontokat meg majd kitalálom. Ez a társas is végig fog menni? Este 9-ig?

Jegyszedés a GYU vetítésnél:

-első vetítés (10.00 - 13.00) -> kriszana + Rayan
-második vetítés (13.30 - 16.30) -> Fiona + Andi
-harmadik vetítés (17.30 - 20.30) Szendi + Rayan

Aragorn! Ez is megvan! :itscool:

Italtöltögetés :
20.15. – 20.45. -> Telu, Thaur, Rayan, Ring (felelős: Evenstar) Ide még jó sok ember kéne! (Sztem itt kalákában besegíthetne majdnem mindenki, aki éppen akkor nem elfoglalt.)

És akik„gyerekrészlegesek”(hajtogatás, társas, rajzolás, kalandjáték) : Angelina, Beleg, Cicafül, Dodiee, Eia, Elanor, Gillz, Ring, Telu, Thaur, Léli, Kincső

Dekoráció (jan. 2.-án kb. este 6-tól) : Szervezőbizottság + Elanor, Kincső, Beleg, Telu, Minerva, Rayan, Thaur, Dodiee, Sesy, Eia, Léli, Szendi -> szépen gyűlünk...

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88468 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi, megyek Anához a 10 órás jegyszedésre is!! (hah, lelkes vagyok, mi? :D ) Mit szólsz, Ana? Szerintem nem fogjuk megölni egymást :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88456 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ana: Én beírtalak a magam példányára. Reméljük, Áfi is megteszi. :wink: Keress magad mellé társat.

Cica, te is. :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88450 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Oh..köszönöm Brisa! Ezekeszerint Cica alakított, és fantasztikusan félreértett mindent! :oops: Akkor Abrafaxos leszek (még jó, mert arra is gondoltam...)!!! Köszönöm!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #88449 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa!

Én is szeretnék segíteni 3-án, ha lehet. (Sőt, lehet,hogy 2-án este is jönnék díszíteni). GYU társassal még soha nem játszottam, de bármi mást szivesen csinálok,ahova ember kell. (Pl. lennék jegyszedő a GYU első vetítésénél 10:00tól)
Tudsz segíteni?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88448 Írta: Brisa

Cicafül írta: Brisa: ne haragudj, de én nagyon régen jeleztem mind Yavinak (a társas felelosnek) és Áfinak is, hogy én szeretnék a társasjátékoknál lenni!!!! Plíz!!!

Amint Áfi összefoglalójából kiderül, oda nagyon sok ember kell még (legideálisabb a 16 lenne, párosával minden asztalnál két órás váltásban). Csak nem a gyerekrészleghez, hanem az Abrafaxe-hoz. Áfi úgyis rád gondolt. :wink: Csak egyedül túl kevés lennél.

Emberek, ki tud még társasozni? És kinek van ezek közül sok szabadideje aznapra? Ring? Fio? Dae? Rayan? Mások? Jó lenne, minél előbb túlesni ezen, szóval tempós jelentkezéseket várunk.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88445 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa: ne haragudj, de én nagyon régen jeleztem mind Yavinak (a társas felelosnek) és Áfinak is, hogy én szeretnék a társasjátékoknál lenni!!!! Plíz!!! (vajon mért maradtam le a listáról???)
Plusz a kalandjátékba ois nagyon szívesen besegítek!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88440 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!

A pár napos netnélküliségem alatt összegyűlt hozzászólások mennyisége őszintén szólva megrémít, és alig bírom kibogozni, hogy akkor most mi is van, de majd igyekszem! Ami konkrét, a születésnapon szeretnénk egy könyvkiállítást a Magyarországon megjelent és esetleg a külföldi Tolkien-kiadásokból. Kérnék mindenkit, hogy akinek otthon jó állapotú Tolkien műve van, amit kölcsönadna erre a napra nekünk, az írja meg nekem, hogy mi az, amit fel tudna ajánlani, milyen kiadás stb.
Sil, téged külön megkérnélek, hogy lépj kapcsolatba velem, és egy pontos és részletes listát kérnék arról, hogy milyen könyveket is tudnál megajánlani! Köszönöm!
Vagy ha bárki el tudja nekem küldeni Sil telefonszámát, azt is nagyon megköszönöm!

Evenstar
arwenevenstar@primposta.com
De még inkább 30/224-6314

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88430 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa: persze, hogy vállalom az összegzést, csak sztem a díjátadó előtti egy órában nem hiszem, hogy tudok segíteni, mert egyrészt négyig kalandjátékon vagyok, aztán pedig kéne az énekeket is próbálni!
De egyébként megyek, amikor tudok :)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88392 Írta: Brisa
Eia, a noldákhoz nem kell segítő.

Telu, ha rá hallgatsz pihensz a lyukasórákban. Persze a játékasztalokhoz bármikor jöhetsz. Főleg ha nagyon sokan vannak. A társasra vigyázni kell...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88385 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ahogy én látom.. nem vaok túl hosszú ideig szabad.. :P De, Brisa.. én mellette jelentkeztem még a noldákhoz segítőnek... :roll: (ezt most akkor hogyan tudom megcsinálni? :roll: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88382 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Na itt vagyok..tehát 11-13-ig szabad vagyok..azaz van 2 órám...átnéztrem Áfi programját de nem találtam magamnak semmi :P (vagy nem vagyok alkalmas vagy belenyúlik a másikba :roll: ) aztán 15-17ig megint szabad vagyok...szal hova mehetek? :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #88372 Írta: Brisa
A gyerekrészleg beosztása alább látható. Egyeseknek (pl. Kincsőnek) nagyon feszesre és zsúfoltra sikerült a napirendjük. Nézzétek meg, és ha úgy érzitek, nem fogjátok bírni, szóljatok. Keresünk valami megoldást. Azok is szóljanak, akiket kifelejtettem...
Ja, és a beosztás összevissza lett: azaz ne csodálkozzatok, hogy az asztalosok néhány órára kalandjátékosokká váltak, és fordítva.
Kérlek, ne kérdezzétek, hogy mi az a Gandalf, meg a Katlan stb. Majd az "eligazítón" megtudjátok (a legfőbb eligazító 2-án lesz). Addigis örülök, hogy én tudom. :D

Angi: 9-11 játékasztalok, 11-13 kalandjáték (Gandalf), 14:30-16 kalandjáték (Gandalf), 19-21 játékasztalok
Beleg: 13-14:30 kalandjáték (Gandalf), 15-18 infópult, 19-21 brossúraosztogatás
Cica: 10-11 noldás foglalkozás
Darky: 9-11 kalandjáték (Gandalf), 14:30-15:30 noldás foglalkozás, 17-20 rajzkiállítás
Dez: 11:30-12:30 noldás foglalkozás
Dodiee: 9-11 játékasztalok, 11-13 rajzkiállítás, 13-15 játékasztalok, 19-21 játékasztalok
Eia: 9-11 kalandjáték (Zsáklak), 11-13 kalandjáték (általános segítő), 13-14:30 kalandjáték (Zsáklak), 15-17 játékasztalok
Elanor: 9-11 kalandjáték (általános segítő), 11-13 kalandjáték (Zsáklak), 14:30-16 kalandjáték (Zsáklak)
Estel: 13:00-14:00 noldás foglalkozás
Gillz: 11-13 kalandjáték (Katlan), 13-14:30 kalandjáték (általános segítő), 14:30-16
kalandjáték (Katlan)
Kincső: 10-11 noldás foglalkozás, 11-13 játékasztalok, 13-15 brossúraosztogatás, 15-17 játékasztalok
Léli: 17:10-18:10 noldás foglalkozás
Szméagol: 17:10-18:10 noldás foglalkozás
Telu: 9-11 kalandjáték (Katlan), 13-15 játékasztalok, 17-19 játékasztalok, 20:15-20:45 italtöltögetés
Thaur: 11-13 játékasztalok, 13-14:30 kalandjáték (Katlan), 14:30-16 kalandjáték (általános segítő), 17-19 játékasztalok 20:15-20:45 italtöltögetés
Ulmo: 17:10-18:10 noldás foglalkozás
Varda: 13:00-14:00 noldás foglalkozás

Senki ne ijedjen meg. Én és Fin egész végig ott leszünk, és besegítünk ahol kell. Pontosan ezért nem osztottam be magunkat sehová (pontosabban csak pár helyre).

Énekkarosoknak a terem 15:30 és 16:40 között fog a rendelkezésükre állni próbára. A fellépésük 16:40 és 17:10 között lesz, a díjátadón.
A díjátadó előtti bő egy órában a terem másik felét azok fogják (csendben) kitölteni, akik a kalandjáték eredményeit összegzik. Erre is kell segítség. Ez egyrész folymatos meló lenne, ha sok a játékoskedvű. Tehát időről-időre kiürítjük a Katlant, és dolgozzuk fel az adatokat. Ide lyukas óráiban Angit, Darkyt, Dodieet és Elanort, délelőtt még Beleget is gondoltam, ha vállalják. Nos?

Áfi: Csak a legfőbb szervezők maradtak le a listáról. De ezt még ma a megbeszélésen megtudom, jó? Ha az infóim helyesek, akkor a Netcaféba Sil és Estel mellé még Ulmo (ő a részleg fő-fője :D ) és Svin is megy. Az infópultnál pedig Gumipók lesz a főnök. Lamorak az előadásokat koordinálja, övé a Jávor terem. Szanten a kiállításokért felelős. Ennyit tudok most.

Ja, és a díjkiosztó nem este, hanem 16:40 és 17:10 között lesz :!:

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88369 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi: Dekorálni megyünk... Léli+én 8)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88346 Írta: Brisa

Gyöngyszem írta: A Rajpályázattal kapcsolatban: megkérdezhetem hogy kik a 10-14 éves kategóriában a díjazottak :?: mert nagyon érdekelne

Szantennél lehet érdeklődni priviben vagy mail-ben.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88344 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A Rajpályázattal kapcsolatban: megkérdezhetem hogy kik a 10-14 éves kategóriában a díjazottak :?: mert nagyon érdekelne

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88342 Írta: Brisa

Holdwine írta: Most akkor mikor lesz a díjkiosztás? 16:40-kor, vagy 20:00-kor. Azért kérdem, mert nekem nem mindegy, mikor kezdődik a verseny, ha ráérünk később befejezni ...

16:40-kor!

Összeállítom én is gyorsan a beosztást, aztán felteszem ide.

Szendi, dehogy haragszom, csak ritka hülye vagyok. Tegnap éjjel, félálomban jutott eszembe, hogy még nem válaszoltam neked. Mindjá' megy a privi.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88338 Írta: Holdwine
Holdwine válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Áfonya írta: A díjkiosztás 20.00-kor lesz. Gondolom, akkor mindenki idegyűlik majd, tehát nem kell külön ember. Viszont esetleg 20.30-tól 21.00-ig egy félórára még beugorhatna valaki (ha kell).

Most akkor mikor lesz a díjkiosztás? 16:40-kor, vagy 20:00-kor. Azért kérdem, mert nekem nem mindegy, mikor kezdődik a verseny, ha ráérünk később befejezni ...

Holdwine
Decipher LotR TCG Product Champion
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88337 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Haj-jaj-én is segítenék,csak azt se tudom,tudok-é menni... :cry:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88323 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Szeretett és tisztelt szervezők!
Jeletkezni szeretnék a 3. filmvetítés egyik jegyszedői állására, ha még lehet! Eddig a párom kórházi kezelése miatt nem tudtam beszállni a "segítésbe", ugyanis kissé kiterjedt családom a nyakambaszakadt, és dolgoztam is. Írtam Brisának privit, de nagyaon elfoglalt gondolom, azért nem válaszolt. (Meg talán haragszik is, hogy eddig nem adtam élet- és segítő jelet. :oops: ) 2.-án és 3.-án is délig dolgozom, ezért csak délután tudok ott lenni. Ha szükséges, 2-án a dekor. munkába is szívesen beszállnék, és akkor valaki elmondaná, amit szükséges tudnom.

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88322 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Huh, Áfi! Ez szép 8O :agree: Jelentkeznék még jegyszedésre (a harmadik vetítésre). És segítek az italoknál is.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88315 Írta: Áfonya
Itt a beosztás, drágaszágaim, tessék ismerkedni vele.
Aki esetleg kissé más helyen találná magát, kérem, ne haragudjon! Nagyon nehéz összegyeztetni a kórust, a noldákat meg a többféle programpontot. Igyekeztem belátó lenni, kétórás váltásokat produkálni, fiatalabb embereket (tündéket, hobbitokat, törpöket) korábbra tenni. Önkényesen egy-két felnőttet kineveztem az infopulthoz, mert az esetleg fontosabb volt, mint a másik, amire jelentkeztek. Az Abrafaxe cég társasaival játszókat (4 asztal) külön veszem, a többi társas a gyerekrészlegen belül van.

A gyerekrészleggel kérlek szépen ne zaklassatok, aki a neve mellett azt a szót látja, az mehet Brisához, aki a gy.részlegen belül– egyéb feladataitok időpontjának megfelelően – majd beoszt mindenkit. Ugye, Brisa? :D ([size=9:s50y39xp]Legalábbis remélem, hogy jól gondolom, mert ha azt is nekem kellene megcsinálnom, akkor égni fogok.[/size]:roll:)
Kérem, csak az visítson, akinek semmiképpen nem megfelelő az időpont, az „olyan korán kell felkelnem?”, „az már későn van”, „GYU-t akarok nézni”, „akkor máshol akartam lenni”, kifogásokat nem fogom szeretni. :twisted:
Meló alóli felmentés csak különleges helyzet (orktámadás, tűzvész, Caradhras-méretű hóvihar, Elijah Wood hirtelen felbukkanása) esetén adható, de mivel ezek közül egy sem fog bekövetkezni, ne reménykedjetek. :tongue:

Ez a beosztás változhat némely ponton. Igyekezzetek ezt a véglegesnek tekinteni, de előfordulhat, hogy a szervezőbizottság többi része még variál rajta valamit, esetleg néhány ember áthelyezést kér.

Ezen kívül kellenek még jelentkezők, azok közül is, akiknek már van feladatuk, de egyéb fennmaradó idejükkel nem tudnak mit kezdeni! Az üres posztokat vastagon kiemelve megtaláljátok a listán.

Mindenféle óhaj, sóhaj, panasz a rendezvény során is hozzám jöjjön.Akinek valami gondja van, az infopult körül megtalálhat.

~**~

Decipher (egész nap): Észah, Holdwine + plussz a „saját embereik” (bocs, erről semmi konkrétat nem tudok, de még kiderítem)

Bejáratnál brossúraosztogatás:
-9.00.- 11.00 -> Augustíne
-11.00. – 13.00. -> Léli
-13.00. – 15.00 -> Kincső
-15.00. – 17.00. -> Alyr
-17.00. –19.00. –> Esgal
-19.00 – 21.00. -> Beleg

Infopult:
-9.00. – 12.00 -> Virág, Jaman
-12.00. – 15.00 -> Áfonya, Rayan
-15. 00. – 18.00. -> Beleg +??
-18.00 – 21.00 -> Morgana + ??

Tévedtem, ez a poszt erősen nem telt be, ide kellenének emberek. Én majdnem egész végig az infopult körül leszek – kellene nekem legalább még két felnőtt (Rózsa, esetleg?), meg ún. „lótifuti” emberek („kicsik” is lehetnek), akiket esetleg el tudok szalajtani ide-oda, ha nagyon fontos. Nem kell egész végig ott maradni, csak mondjuk óránként nézzen oda valaki. :D

Internet kávéház:
-9.00. – 13.00. –> Estel + ??
-13.00. – 17.00. –> Sil +??
-17.00. – 21.00. -> ?? +??

Valaki illetékes segítsen ki – ha jól tudom, öt gép van, az úgy korrekt, ha fent látható váltásokban mindig két ember van ott? Ide nagyon kell még 4 ember! (Ha több is lesz, akkor sűrűbb a váltás – ergó nem kell ott ülni 4 órát.)

Rajzkiállítás:
9.00. – 11.00. -> Fiona
11.00 – 13.00. -> Dodiee
13.00 – 15.00. -> Dae
15.00 – 17.00. -> Esgal
17.00 – 20.00. -> Darkman

20.30. – 21.00. -> ??

A díjkiosztás 20.00-kor lesz. Gondolom, akkor mindenki idegyűlik majd, tehát nem kell külön ember. Viszont esetleg 20.30-tól 21.00-ig egy félórára még beugorhatna valaki (ha kell).

Könyvkiállítás:

A könyvekre annyira nem kell vigyázni, hiszen be lesznek vitrinezve, csak néha kell ott lennie valakinek, ha nagyon tömörülnek az érdeklődők. Ide én is benézek majd.
Mondjuk:
13.00 – 15.00 -> Alyr (+Áfonya)
16.00. – 18.00 -> Gandalf (+Áfonya)
Nem kell egész végig ott állnotok, el lehet mászkálni, csak ezekben az intervallumokban ti figyeltek arra a helyre. Oké?

Az Abrafaxe társasjátékaihoz:

Itt egy kicsit gondban vagyok. Ugyanis. Négy asztal van. Ezek mindegyikéhez kell négy ember. Viszont egész nap a társasnál állni az embertelenség. Tehát legalább félnapos váltás kéne. (Ha nem sűrűbb!) Az viszont már osztva-szorozva is nyolc ember. Brisa, tudsz pár embert nélkülözni a gyerekrészlegből, akik kijönnének ide társasozni? (Bocs, hogy ennyit értetlenkedek ezen a társason, de ez valahogy nem megy. :oops:) Ezenkívül kérek olyanokat, akik hajlandók odamenni, és fél napot társasozni, úgy, hogy ez csak társas, és nem a gyerekrészlegen belül van. (Ergó valószínűleg felnőttek is érdeklődnek majd.) Jó? Időpontokat addig nem írok, de betenném ide pl.: Cicafült, Ringet és Fionát.

Jegyszedés a GYU vetítésnél:

-első vetítés (10.00 - 13.00) -> ?? +??
-második vetítés (13.30 - 16.30) -> Fiona, Andi
-harmadik vetítés (17.30 - 20.30) ??+ ??

Ide is lehet még jönni!

Italtöltögetés:
20.15. – 20.45. -> Telu, Thaur (felelős: Evenstar) Ide még jó sok ember kéne! (Sztem itt kalákában besegíthetne majdnem mindenki, aki éppen akkor nem elfoglalt.)

És akik„gyerekrészlegesek” (hajtogatás, társas, rajzolás, kalandjáték): Angelina, Beleg, Cicafül, Dodiee, Eia, Elanor, Gillz, Ring, Telu, Thaur, Léli, Kincső

Dekoráció (jan. 2.-án kb. este 6-tól): Szervezőbizottság + Elanor, Kincső, Beleg, Telu, Minerva, Rayan, Thaur, Dodiee, Sesy -> még ide is lehet jönni, minden kézre szükség van!

Kérdés: eme programpont:

A Gyűrűk Ura játékrendszerek bemutatói (9.30 – 20.00)
ˇ társasjáték,
ˇ szerepjáték,
ˇ kártyajáték,
ˇ számítógépes játékok

Ezt vhogy nem tudom hova tenni, ide kellenek segítők?

~***~

Úgy néz ki egyelőre ennyi. :itscool:

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88307 Írta: Brisa
Emberek, úgy készüljetek, hogy a díszítés 2-án este lesz. Minden valószínűség szerint.

Holnap (szombaton) 15 órakor lesz egy szervezői megbeszélés, ahol a rendezvény konkrétumai lesznek terítéken. Ancalimon munkahelyén lesz a szeánsz. :D Ami annyit tesz, hogy 14:45-kor várok minden érintettet, aki csak el tud jönni a Balhán a kék szálloda előtt.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88289 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Lehet hogy én is tok jönni díszíteni, de még nem bizti :? [size=9:15ryl260]meg persze csak ha lehet :) [/size]

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88273 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Benne vagyunk a Pesti Estben is... :) Meg a Mammutban marha nagy poszteren a mozinál is ki vagyunk rakva... :bounce:
Akkor végül is kikkel fogok együtt díszíteni? :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88193 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88179 Írta: Áfonya
Beosztás ha minden jól megy, holnap reggelre lesz. Türelem! :D
(Mostláttamafreemailbenareklámcsíkunkat!! 8O Helyes kis zöld banner, vigyorgó Tolkien bácsival, és még animált is! Juj! :mrgreen: :itscool:)

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.352 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére