Christopher Paolini: Eragon
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem olvastam, elég volt belenézni, a térkép tele Tolkientől lopott nevekkel... (Melian, mint földrajzi név.. ) Megnézni is csak Jeremy miatt.
Inkább jönne már az a Beowulf. Gaiman írta a forgatókönyvet...
Meg jöhetne már a következő Narnia-film is.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sok múlik a rendezőn meg a dramaturgon, meg a többieken, hogy mit is hoznak ki valakiből.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Ecthelion írta: A szereplőknél elsősorban a Bromot alakító Jeremy Ironsra gondoltam, aki a Dungeons and Dragonsban már megmutatta mennyire nem jó mágus szerepére. De hátha ezt nem szúrja el. Ugyebár a lepényhal először, a remény hal meg utoljára...
Én pont Jeremi Irons alakításától nem félek. Itt azér nem olyan klasszikus értelemben vett mágust alakít hosszú szakállal meg világot megmentő varázsigékkel. Ami még egy ismertebb színész az John Malkovich (nemtom jól írtam-e). Nézzétek meg ezt a trailert is. Nekem összességében eddig bejön a film. Na de majd meglátjuk mi sül ki belőle.
- Ecthelion
- Nem elérhető
A szereplőknél elsősorban a Bromot alakító Jeremy Ironsra gondoltam, aki a Dungeons and Dragonsban már megmutatta mennyire nem jó mágus szerepére. De hátha ezt nem szúrja el. Ugyebár a lepényhal először, a remény hal meg utoljára...
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Koko
- Nem elérhető
Ecthelion írta: Ha a quadrológiára gondolsz, akkor az négy részes sorozatot jelent. Én legalábbis ilyen szót ismerek.
Akkor dualtrilógia.
30-án jelenik meg magyarul a 2. kötet az Eldest - Elsőszülött. Remélem nem halasztják tobább mer volt már nyár vége, szeptemer vége, és legutóbb a 21.-e. Hát követtek el bakikat. Elsöre nekem az szúrt szemet h a tünde nőnek nem hegyes a füle. Attól még lehet h nem lesznek olyan rosszak a színészek h nem ismertek. A GyU-ban is felfedeztek néhány tehetséget. De az jó érzés h Mo.-n forgatták vagy a felét. Ha sikeres lesz a 2. részét is idehozzák.
- Ecthelion
- Nem elérhető
Amúgy én is üdvözlöm az új topicot.
Nekem személyszerint tetszett az első rész, voltak benne hibák nem vitatom, és az eleje elég erőltetett, de a végére egész jól beindul a cselekmény. Nyilván nem egy Tolkien az író, szal nem is ilyen tipusú művet kell várni.
A filmtől semmit nem várok, pláne azóta, hogy láttam a szereposztást... Majd elválik mi sül ki belőle....
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Koko
- Nem elérhető
Amugy szerintem nagyon jó könyv, ahhoz képest h egy 15-16 éves srác írta. 3 részes lesz az már biztos. De szerintem lesz ez még quadtrilógia is (asszem igy nevezik ami 6 részes ). És 15-én premier szal nem kell sokat várni.
Mellesleg már énis kértem vagy 2szer h legyen saját topicja, de bezzeg nekem nem csináltatok.
Cortez: Jaja, ez nekem is feltűnt. Van térkép is a könyvben és énis furcsálltam h egyszer egy hónapig mennek a térképen egy centit. Aztán meg 2 nap alatt 5-öt. XD
- cortez71
- Nem elérhető
Jövőre kerül a mozikba az új Beowulf filmAlyr Arkhon írta:
cortez71 írta:
Elvileg annyi, bár ha a kiadó nagyon sokat akar kaszálni, akkor ebből is szappanopera lesz, mint a Harry Potterből. Amúgy trailer alapján nekem nem igazán jön be, meg valahogy a könyv sem egy nagy szám, látszik még a szárnybontogatás benne (főhősök 50-100 mérföldet tesznek meg egy-két nap alatt - erre még Aragorn sem volt képes a hobbitokkal ). Aztán lehet, hogy csalódok benne pozitívan. De valahogy a Beowulf filmet jobban várom, mint ezt.Thereon írta: Akkor mint kezdő hozzászóló, azt mondom: Nézzük meg együtt a filmet!
A trailer szerintem egész jó, ráadásul itt forgatták honban.
Oh, mellesleg msnben is van egy Eragon csomag, szal most karácsonyig Eragon láz lesz nálam.
Hány részes is lesz, 3 ?
Lesz még egy Beowulf film?
Mert a TVben adtak már kettőt, egy Cristopher Lamberteset amely több említést nem is érdemel, meg egy másikat amit tavaly vagy mikor készítettek, és a helyszín, a szereplők meg a történet nagyrésze stimmelt. (sajnos elrontották a sztorit, dehát... )
Legalábbis a fegyverek és a többi nekem egészen korrektnek tűnt. Nem néztem végig mert az aktuális utcai harcok miatt nagyon szétszabdalták.
Utóirat: Most néztem, amit most adtak a tévében az Beowulf and Grendel néven ment külföldön.
Nekem a címszereplőt játszó srác kicsit olyna nők kedvencének tűnik, de majd elválik, hogy színészként mit tud mutatni. Én kíváncsian várom a filmet.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
cortez71 írta:
Elvileg annyi, bár ha a kiadó nagyon sokat akar kaszálni, akkor ebből is szappanopera lesz, mint a Harry Potterből. Amúgy trailer alapján nekem nem igazán jön be, meg valahogy a könyv sem egy nagy szám, látszik még a szárnybontogatás benne (főhősök 50-100 mérföldet tesznek meg egy-két nap alatt - erre még Aragorn sem volt képes a hobbitokkal ). Aztán lehet, hogy csalódok benne pozitívan. De valahogy a Beowulf filmet jobban várom, mint ezt.Thereon írta: Akkor mint kezdő hozzászóló, azt mondom: Nézzük meg együtt a filmet!
Oh, mellesleg msnben is van egy Eragon csomag, szal most karácsonyig Eragon láz lesz nálam.
Hány részes is lesz, 3 ?
Lesz még egy Beowulf film?
Mert a TVben adtak már kettőt, egy Cristopher Lamberteset amely több említést nem is érdemel, meg egy másikat amit tavaly vagy mikor készítettek, és a helyszín, a szereplők meg a történet nagyrésze stimmelt. (sajnos elrontották a sztorit, dehát... )
Legalábbis a fegyverek és a többi nekem egészen korrektnek tűnt. Nem néztem végig mert az aktuális utcai harcok miatt nagyon szétszabdalták.
Utóirat: Most néztem, amit most adtak a tévében az Beowulf and Grendel néven ment külföldön.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- cortez71
- Nem elérhető
Hány részes is lesz, 3 ?
- Thereon
- Nem elérhető
Hány részes is lesz, 3 ?
Thereon, a vándorló varázsló
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Használjátok egészséggel
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.