- Köszönetek: 0
Star Wars
- Elanor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lord Maul írta: A technika meg nem fejlettebb, R2 csak azért nem tud repkedni, mert lejárt a garanciája ennek a cuccnak ( www.holonetnews.com írta), meg amúgy is már viharvert jószág...
Igen? Azért az furcsa is lett volna, ha egy ilyen dolgot figyelmen kívül hagynak. Azt bírom, hogy ha vannak is benne hibák (najó, nem hibák, csak eltérések), akkor is mindenre tudnak magyarázatot adni! Ez tetszik! Csak nehogy vmelyik túl erőltetett legyen! (Eddig szerencsére egyik sem volt az )
I feel complete when I feel sick inside
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Áfonya
- Nem elérhető
Más: mi a helyzet a fekete padawan ruházattal? Szőrszálhasogatás, de én furcsállom. Egy az Erő világos oldalán álló padawan hogy hordhat már fekete ruhát, mint a Sithek? Nem is szólva arról, hogy kábé ő az egyetlen az egész Rendben, akinek ilyen színű cucca van... Előrevetítésnek (~Vader) nagyon király, de szegényke még nem tudja magáról, hogy mi lesz belőle - na meg a többi Jedi se. De lehet hogy csak egyéni ízlése van a gyereknek, aztán a Tanács ráhagyta, hadd legyen jókedve a kis Kiválaszottnak... (no meg persze naon jól áll neki...)
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lord Maul
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A technika meg nem fejlettebb, R2 csak azért nem tud repkedni, mert lejárt a garanciája ennek a cuccnak ( www.holonetnews.com írta), meg amúgy is már viharvert jószág...
We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!
- Elanor
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fru
- Ragoran
- Nem elérhető
Tényleg kellett már egy SW-os topik, mert mindenhol erről folyt a szó és azért ez zavaró!
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
De a vége annál mókásabb volt!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- boreger
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Én meg nem nagyon járok más topicokba, mióta ez az új rendszer van, ezért nem tudok róla, mennyire beszéltétek ki a filmet... ide nem írt senki, csak erre reagáltam.
Han Solo... naigen. Őt még az ifjú Obi-Wan se pótolta Három éve nyáron az öcsémmel egy csomószor rendeztünk ilyen SW-maratont... borzasztó unalmas nyár volt, eltekintve a filmnézésektől
- Tar-Ancalime
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Képzeljétek most készülök megnézni a Trilógiát egy másik mániákus barátnémmal-egybe az egészet egy éjszaka alatt-jaj már alig várom hogy viszontlássam Han Solót-hmmmm!!
Egyébként hogy tetszik az új arcom? Jobb mint a régi vagy nem?(azért választottam ezt mert eléggé ilyen arcot szoktam vágni)
"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein
- Elanor
- Nem elérhető
Sztem azért sem ír most ide sok mindenki, mert már kitárgyalták az élményeket vele kapcsolatban
- boreger
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Tudnék róla beszélni oldalakon keresztül, de gondolom, tényleg nem sokan láthattátok még, így inkább csak általánosságokban beszélek.
De legalább nagyon szubjektíven
Azaz: nekem naaggyon tetszett. A helyszínek, a kosztümök, a hajók, a lények... mind nagyon jók voltak. Ötletesek és szépek (illetve csúnyák, aminek annak kellett lennie) Feltűnt néhány régi (mondom:régi!! )ismerős is...
Helyenként meglátszott a számítógépes animáció (ami bosszantott: olyan helyeken, amit egyszerű makettel is meg lehettet volna oldani ) de pl volt egy olyan, amely összehasonlítva Legolas leugrását a troll fejéről és ezt, utóbbi jobb (és hosszabb) - bár távolról sem tökéletes.
A színészek nagyon ott vannak, kivétel nélkül (bár Obi-Wan frizurája örök fájdalmam marad ).
Az utolsó 20 perc az összes SW filmet tekintve is viszi a prímet (de azért az Utolsó Szövetség csatájának hatását nem érte utol nálam A koreográfia gyönyörű, a jedik halálosak, Yoda mester pedig egyenesen... inkább nézzétek meg!
Vannak benne gyengus részek persze, de összességében, nekem ez a darab tetszett a legjobban, beleértve a régi trilógiát is, amit pedig imádok és ha százszor nem láttam akkor egyszer sem (ez most komoly).
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.