- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Egy csepp is növeli a tengert"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kisvakond
- Nem elérhető
Sil írta: Íme az én kis tökegyforma egyhetes kiscicáim by Cirmi cica:
img0.tar.hu/silmarien/img/29524170.jpg
Én kifejezetten kutyás típus vagyok,de Ők egyszerűen Gyönyörűek!!!
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
:hello: :hello: :hello: Nagy nagy gratula cirmi cicának!Ben írta:
Jajj, ezek nagyon jópofák!Sil írta: Íme az én kis tökegyforma egyhetes kiscicáim by Cirmi cica:
És nagy nagy dögönyözés egy pár nap múlva a babáknak, amikor már elviselik
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ben
- Nem elérhető
Jajj, ezek nagyon jópofák!Sil írta: Íme az én kis tökegyforma egyhetes kiscicáim by Cirmi cica:
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Celebriel
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta:
Ha rüh volt, akko rnem csak szétvakarta a cicc a fülét. A rüh-atka a bőrfelszín alatt járatokat fúr közlekedés közben, vagyis önmagában is sebesedést okoz.Niphredil Eleanor írta: Nagyon viszketett szegénykémnek, és a nagy vakarózásban szétmarta a saját fülét.
Bleh... Én már láttam rühöt egy gyerek karján :dead: Elég durva, főleg, ha nem kezelik.
kicsit jobb: ma vittük el a kutyánkat kozmetikushoz , tök vicces, milyen parfüm-szaga van
Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ha rüh volt, akko rnem csak szétvakarta a cicc a fülét. A rüh-atka a bőrfelszín alatt járatokat fúr közlekedés közben, vagyis önmagában is sebesedést okoz.Niphredil Eleanor írta: Nagyon viszketett szegénykémnek, és a nagy vakarózásban szétmarta a saját fülét.
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Nilla írta: Nektek volt már olyan, h a macskának a szőrén fekete toszok voltak? és akárhogy próbáltad kiszedni, nem jött? az mi lehet? v csak én vok hülye és vmi tök alapvető dolog?
Fekete toszok? :confused2: Huhh, hát ez sok minden lehet, akár élősködő vagy valami más is. Szerintem mindenképp vidd el a macskát állatorvoshoz, ő majd megmondja, mi lehet, és szükség esetén kezeli.
Nekem még nyáron kapta el a cicám fülrühöt, és szerencsétlen már véresre vakarta a füle tövét, mire rájöttem, hogy az nem csak egyszerű piszok... Nagyon viszketett szegénykémnek, és a nagy vakarózásban szétmarta a saját fülét. Akkor vittem el a dokihoz, és ő mondta, hogy ez fülrüh. Adott rá valami cseppet, és Nessa füle egy hét alatt rendbejött.
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Őőőőő hát ez így nem túl egyértelmű. Pölö vannak fehér alapon fekete foltos macskák. Aaaa bolh ais fekete, meg a sár is bizonyos alpanyagból meg megvilágításban...Nilla írta: Nektek volt már olyan, h a macskának a szőrén fekete toszok voltak? és akárhogy próbáltad kiszedni, nem jött? az mi lehet? v csak én vok hülye és vmi tök alapvető dolog?
- Nilla
- Nem elérhető
- Kisvakond
- Nem elérhető
Szeretem a tavaszt......főleg amikor a 13 éves tacskó kutyám kanos és a lábamon próbálja kiélni magát!
on
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
mert azóta írtam még máshova is sok hülyeségetMissy írta: Tévedsz! 1001 háháháá!!!
"Well, I'm back."
- Missy
- Nem elérhető
Snuffles írta: Ha meg is fürdeted, ügyelj arra, hogy hamar megszáradjon, mert ha kihűl a szőre nagyon és a hidegben szárad meg, akkor azért fog előjönni a korpa, ez kutyáknál, macskáknál, embernél is egyaránt így van.
Ha lepereg a korpa, akkor semmi baj, el fog múlni, de ha enyhén vizes/zsíros/nem száraz, esetleg még más színű is (halványsárga, ilyesmi), akkor az gombás eredetű, szerintem az állatorvosnak van egy pár tuti tippje rá, az sem vészes, csak épp az nem múlik el egy fürdetéstől.
Az ír-szetterem volt anno korpás néha, mert imádott a Dunában fürdeni, és ha apa nem figyelt épp oda, akkor nem száradt meg elég hamar a szőre. Vicces volt.
(update: jé, most látom csak: 1000 !!! )
Köszi. Asszem megyek állatorvoshoz. Semmi zsír meg sárgaság, csak egyszerű szárazkorpa.
Tévedsz! 1001 háháháá!!!
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Ha lepereg a korpa, akkor semmi baj, el fog múlni, de ha enyhén vizes/zsíros/nem száraz, esetleg még más színű is (halványsárga, ilyesmi), akkor az gombás eredetű, szerintem az állatorvosnak van egy pár tuti tippje rá, az sem vészes, csak épp az nem múlik el egy fürdetéstől.
Az ír-szetterem volt anno korpás néha, mert imádott a Dunában fürdeni, és ha apa nem figyelt épp oda, akkor nem száradt meg elég hamar a szőre. Vicces volt.
(update: jé, most látom csak: 1000 !!! )
"Well, I'm back."
- Turanneth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Amikor a macskám korpás volt,,bedobtam,, a kádba.Eleinte nem tetszett neki,de használt.
Nin ú-´edithach.
- Missy
- Nem elérhető
Nem tudnátok segíteni, hogy mit kell akkor tenni, ha a cicának korpás a bundája? Már rákerestem a neten, de eddig csak kutyát találtam, annak is sampont. Meg lehet oldani a problémát tablettával is, vagy csak sampon van?
Ja, és nem tudnátok vmit ajánlani, hogy mimódon adjuk a cicának a féregtelenítőt, mert már 3 napja egyszerűen nem tudunk túljárni azon a fondorlatos cica-eszén. Teljesentökmindegy, hogy mibe tekerem be a tablettát; a húst megeszi, a tablettát kiköpi... Hogy törjem össze és úgy bele a cicakajába? Az is megvolt, megszagolta aztán szépen továbbált.Gondoltam arra is, hogy kifeszítem a száját aztán hajrá, de nincs szívem hozzá.. Már megőrülök tőle.
Köszönöm előre is.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Kisvakond
- Nem elérhető
Nilla írta: Ha trópusi szigeten lennék, talán ölnék nyuszikát:'( , de am. ki képes pl macskát mérgezni? mert gondolom a szomszéd néni nem megenni akarja:S
A szomszéd nénike ne tudjon pisilni!!!!
- Kisvakond
- Nem elérhető
Nessa írta:
hmm hát ezzel én is így vagyok. Csak én a darazsak mellett a legyektől is félek. (ez mondjuk elég gáz, de ez van )Nóli i linantea írta: Én is képes vagyok rá, igazándiból betegesen félek a pókoktól meg darazsaktól, és ha biztonságosan meg tudom tenni, bevallom én gyilkolok, meg bevallom sokmillió szúnyogot gyaktam már le
De ha más állatáról van szó, ha nem bántott engem soha, ha más szereti, ha... Főleg a méreg, ami ráadásul nem is az a fájdalommentes halál... aazokat az embereket...
Én kénytelen vagyok velük együtt élni!
Apu szinte tenyészti őket, mert "A pók megfogja a szúnyogot meg a legyet!".Mondjuk van benne igazság, pl:nincs szükségünk szúnyoghálóra, mert néhány ablakot teljesen beszőttek!
Darazsakkal általában csak az ágyamban találkozom (egész nap nyitva van az ablak és bemásznak a takaró alá)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
valószínűsítem, nem szeretne ciánozott macskahúst klopfolni majd jóízűen elfogyasztani valami műtrágyás körítéssel. meg lehet ám mondani, hogy kérem szépen, én allergiás vagyok a macskára, lehet kompromisszumot kötni, de én se fogom megmérgezni a szomszédnénit, csak mert a köhögése néha áthallatszik...Nilla írta: Ha trópusi szigeten lennék, talán ölnék nyuszikát:'( , de am. ki képes pl macskát mérgezni? mert gondolom a szomszéd néni nem megenni akarja:S
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Főleg ha előtte méreggel végzett veleNilla írta: Ha trópusi szigeten lennék, talán ölnék nyuszikát:'( , de am. ki képes pl macskát mérgezni? mert gondolom a szomszéd néni nem megenni akarja:S
- Nilla
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
még jó hogy fél nap éhezés után mindenki ráveti magát, kivéve azt, aki nem szereti a hús ízét és/vagy vegetáriánus és ezen felül még talál is magának szopogatnivaló algákat... csak úgy jókedvemből én sem ölök nyuszikat meg mittoménmiket, de ha éhes lennék, biztos meg kéne öljem szegényt, élve nem leht túl ízletes... habár nem tehet róla.Woland írta:
csak 1 kerdes: egy lakatlan szigeten vagy, es nem eppen tropus hogy mindefele noveny megteremjen nagyon ehes vagy, s talalsz egy nyulat, megeszed vagy nem? (fiiiiinom nyul husz!-gollum-gollum)Nilla írta: Ki képes állatot ölni?
"Well, I'm back."
- Altaris
- Nem elérhető
Nessa írta: hmm hát ezzel én is így vagyok. Csak én a darazsak mellett a legyektől is félek. (ez mondjuk elég gáz, de ez van )
Pókok?! 8O rettegek.. najó, nagyon félek tőlük, ... van egy hülye sztorim velük és azóta.. egyszer reggel kelek fel, mondom vmi mintha mászott volna a lábamon.. kirázom a takaróm, és egy négycentis szőrös fekete pók esett ki belőle.. brrr...
ja, a másik nagy félelmem az egerektől van..
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Woland
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
csak 1 kerdes: egy lakatlan szigeten vagy, es nem eppen tropus hogy mindefele noveny megteremjen nagyon ehes vagy, s talalsz egy nyulat, megeszed vagy nem? (fiiiiinom nyul husz!-gollum-gollum)Nilla írta: Ki képes állatot ölni?
A fekete oriashangyahoz annyi a hozzafuznivalom hogy vanegy reszlet a Apocaliptoban, amikor Jaguar-lab fia es felesege a godorben vannak, a hangyakat a anya kapocskent hasznalja a fia laban ejtett seben
Mindenek felett,
s3.bitefight.hu/c.php?uid=43202
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Egyszer egy olyan engem megharapott. De komolyan. Felvettem megnézni, és nem jött le a kezemről, odaragadt, belémmártotta a rágóit, majd mikor vágre leráztam magamról, látszott a nyoma ahol beléharapott 8O 8OSnuffles írta: az erdei fekete hangya, ami akkora, mint egy ló.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nessa
- Nem elérhető
hmm hát ezzel én is így vagyok. Csak én a darazsak mellett a legyektől is félek. (ez mondjuk elég gáz, de ez van )Nóli i linantea írta: Én is képes vagyok rá, igazándiból betegesen félek a pókoktól meg darazsaktól, és ha biztonságosan meg tudom tenni, bevallom én gyilkolok, meg bevallom sokmillió szúnyogot gyaktam már le
De ha más állatáról van szó, ha nem bántott engem soha, ha más szereti, ha... Főleg a méreg, ami ráadásul nem is az a fájdalommentes halál... aazokat az embereket...
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Nilla írta: Ki képes állatot ölni?
Még én is
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.