- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mindíg aludtam vele meg törödtem vele:D
Megszokott 1 hónap után, mindíg oda ugrott a nyakamba ha jöttem, de legváratlanabb helyről jött:D a macsek.
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Van róla ám szebb kép is, nem elfajzott a szentem, csak kövér. egyébként évek óta diétára van fogva, műtötték is, egyszerűen csak herélt kandúr, szóval nem mi etetjük túl mindenféle káros dologgal.
Bandika nézelődik
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nessa
- Nem elérhető
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Ben
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta:
széép naagy*Nessa* írta:
Nóli i linantea írta:
Amíg nem láttad a macsekot, tán ne ítélkezz...Cunnir írta: malackákhoz képest semmi a mackuszod:D
Miért, milyen macska?
Snuffles írta: Most papagájom és egy jó nagy macskám van. (Ben, ne röhögj )
Nekem továbbra is bent van a kedvencekben ez a kép: Bandee - Utólagos engedelmeddel, Snufi. ) Csak a többiek meggyőzésére.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
széép naagy*Nessa* írta:
Nóli i linantea írta:
Amíg nem láttad a macsekot, tán ne ítélkezz...Cunnir írta: malackákhoz képest semmi a mackuszod:D
Miért, milyen macska?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Nessa
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta:
Miért, milyen macska?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
A macskacsokor az csúúúúúúcs
- Cunnir
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Nekem volt két floridai ékszerteknősöm. Csak aztán az egyikük még húszforintos nagyságú korában alig félévesen elhalálozott, a másikat pedig három évvel később odaajándékoztam édesanyám kolléganőjének, aki nagyon szeretett volna egyet és imádta az enyémet. Úgyhogy azóta nála van és szerintem jobb ott neki, mert abban a lakásban lehet háromszor akkora akváriumot tartani, nem úgy, mint az én kis szobámban.*Nessa* írta: Rendelkezik esetleg valaki teknőssel, vagy csak nekem van?
Most papagájom és egy jó nagy macskám van. (Ben, ne röhögj )
malackákhoz képest semmi a mackuszod:D
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nekem volt két floridai ékszerteknősöm. Csak aztán az egyikük még húszforintos nagyságú korában alig félévesen elhalálozott, a másikat pedig három évvel később odaajándékoztam édesanyám kolléganőjének, aki nagyon szeretett volna egyet és imádta az enyémet. Úgyhogy azóta nála van és szerintem jobb ott neki, mert abban a lakásban lehet háromszor akkora akváriumot tartani, nem úgy, mint az én kis szobámban.*Nessa* írta: Rendelkezik esetleg valaki teknőssel, vagy csak nekem van?
Most papagájom és egy jó nagy macskám van. (Ben, ne röhögj )
"Well, I'm back."
- Nessa
- Nem elérhető
Nekem még sose volt egyik se.
Rendelkezik esetleg valaki teknőssel, vagy csak nekem van?
- nicorell
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
az enyém akkor rekorder! Minimum félévente meg kell fürdetni. A lakását kétnaponta takarítjuk,de ennek ellenére mindig bebüdösít. Szegénykém a lustaság megteremtője. Mindig iengedjük naponta min. 3x rohangálni,de eltotyog a szoba sarkába és kényelmesen letelepszik. Az udvarra is kimerészkedik,de szigoruan nyáron a szuperbiztos helyére,ahonnan se kirágni sem kibújni nem tud.Gandalf írta: Tengerimalacokat (a nevükkel ellentétben ) nem is nagyon szabadna fürdetni, azok "macskamosdással" amúgy is lenyaldossák magukat, a ketrecüket gyakran kell tisztítani és a szőrűket rendszeresen kikefélni!
A hörcsögökről nem tudom, mennyire füröszthetőek.
Hát a fésülésre allergiás...mindig ugrál és kapkod a utánna.
Az én kincsem, mivel csak ő maradt a kuyikám halála után igazi közkedvencé vált. Hiszen nem akartuk,hogy a másik "családtag" halála után úgy érezze vki hiányzik akivel mindig játszott. Most egy hete töltötte be második életévét.
- Altaris
- Nem elérhető
Snuffles írta: Macskák minden mennyiségben (netről válogatott képek):
www.acc.umu.se/~zqad/cats/index. ... o&large=no
annyira édesek... köszi!
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Nessa
- Nem elérhető
hehe..egy csokor macska
szegény vizes cicák borzalmasan néznek ki....
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
www.acc.umu.se/~zqad/cats/index. ... o&large=no
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Cunnir
- Nem elérhető
Én 8-9 malackát neveltem fel, ebben beleértem a kicsiket is:)
Mindegyikről van kép van egy szép emlék:D, sajnos csoport képet sosem tudtam csinálni:(
Ahhoz nem voltam elég fürge, egy kettőről tudtam.
A két kicsiről ők nincsenek beszkenelve meg az apjukról mikor még kicsi volt.
Anyukáról hajaj arról mennyi van:D
- Cunnir
- Nem elérhető
Hmm nekem is.Gandalf írta: Hát, nálunk csak a lakásban tudott mászkálni szegényke ritkán jutott igazi fűhöz nyaranta. szóval nem nagyon tudta összepiszkolni magát. inkább vizes törülközővel törülgettük és sosem volt büdös szerencsére.
5 évig és 4 hónapig élt, ez volt az első karácsonyunk nélküle
De gondolj bele olyan kis aranyos dögöcske és mennyire a szívedhez nő
Én amikor tehettem levittem sétálni.
Mindíg mikor szuszmogott, röfögött vagy koncertezett a többivel az oly annyira jó volt:)
Vagy mikor reggel üdvözölt:D, meg megnyalogatta a ujjamat:)
Akit érdekel annak holnap másolok be linkel képet róla:)
Én nekem sok olyan tankönyvem van amit megrágott:D szóval azt sem fogom sose kidobni.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
5 évig és 4 hónapig élt, ez volt az első karácsonyunk nélküle
- Cunnir
- Nem elérhető
Gandalf írta: Tengerimalacokat (a nevükkel ellentétben ) nem is nagyon szabadna fürdetni, azok "macskamosdással" amúgy is lenyaldossák magukat, a ketrecüket gyakran kell tisztítani és a szőrűket rendszeresen kikefélni!
Azért néha a Malikat is megkell fürdetni:D
Köztutodd a malac sokat eszik hát igen sokat is evett.
csak tudod mikor lennt sétálok vele megyek utána:D ő meg legelt mindenhol:)
belerohan egy kutya....ba megérted kell a fürésztés meg néha nagyon büdi volt:D akkor is megkelett.
Viszont szét rágott minden házat:D minden dobozt amiben vittem le, szó szerint amit cask tudott lerágott.
8-éves volt a malacom mikor eltávozott, de ha azt nézed az bámulatos mivel a 8-9 éves malac matuzsálamnek számít:)
átlag életkoruk 6-7 év.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Cunnir
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Nóli i linantea írta: Cunnir: nekem nincsenek pockaim, nem is voltak.
Ancalima: Jujjj, de ha megfürdetem őket, akkor engem is örökre utálni fognak... Vagy van száraz hörisampon?
Mért utálnának örökre?
Fürdettem már én is hörcsögöt, viccesen néz ki amikor vizes.
Én malacaim mindíg menekültek a víz elől szó szerint:D
Lehető legrövideb utat keresték meg hogy kimenjenek, a Malackám ez volt a neve, szó szerint a kádből felugrott a vállamra:D, de azért jó kis ugró lába lehetett.
Viszont:) olyan jó mikor prüsszög:D meg tüsszent, mikor kirázza magát:) olyan hülén állt a bundája akkor:D
És mindíg cakkos volt a füle nem tudom mitől de nagyon jól állt neki
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Cunnir: nekem nincsenek pockaim, nem is voltak.
Ancalima: Jujjj, de ha megfürdetem őket, akkor engem is örökre utálni fognak... Vagy van száraz hörisampon?
Mért utálnának örökre?
Fürdettem már én is hörcsögöt, viccesen néz ki amikor vizes.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Nessa
- Nem elérhető
Nóli, lehet, hogyha eddig nem szoktak újra össze a hörik, akkor nem is fognak.
Nekem mondjuk 2 ékszertekim van , kb. 6 évig laktak egy akváriumban, majd minden átmenet nélkül a nagyobb a kicsire támadt, és nem lehetett már együtt tartani őket, csak külön helyen. De azért próbáld meg, amit Ancalima ajánlott, hátha bejön.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Kedves Ismerősöm!
December 24-én reggel kiszökött a kiskutyám az újpesti Erkel gyula utca 2-ből (Erkel utca Attila utca sarka).
A kutyus 2006 november elsején született, fehér alapon fekete foltos (egy nagy fekete folt van a háta közepén, valamint a farka tövében, és a feje olyan, mintha fekete maszk lenne rajta, az orrától a tarkójáig futó fehér csíkkal), Műzlinek hívják, de félő, hogy még nem hallgat a nevére, viszont nagyon barátságos, és bárkihez odamegy, ha hívják.
A farkán a szőr kicsit kikopott, az most nő vissza.
Nagyon kérem, hogy bárki, aki hallott róla, vagy látta valahol, írjon egy e-mailt a moira85@freemail.hu e-mail címre, vagy hívjon fela 06 70 317 71 26-os számon.
Nagyon kicsi kutya, az első oltását kapta meg eddig, a második január 3-án esedékes, és mivel később is született, mint a testvérei, az immunrendszere valószínűleg elég gyenge még. Nagyon hiányzik nekem, és nagyonboldog lennék, ha hallanék legabb róla valamit.
Azt sem bánom, ha ez a levél eljut olyanokhoz is, akiket én nem ismerek. Remélem hazakerül.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Csuzdi Gerda
Ui: feltettem egy képet az adatlapomra, ami a img.tar.hu/mogy/img/27570634.jpg#3 címen is látható
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Cunnir
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Ezen már én is elgondolkodtam, de azóta már tuti feküdt már annyit pisis alomban meg almán meg miegyében hogy lekopjon róla...
Mivel Te mondtad, a Hörik is szociális állatok és a malacok is, így ami ott beválik Te pocokjaidnál is bekéne mert másnál eddig ment:)
De vannak kivételek:D.
Aprópó nekem csak voltak malackáim és nem vannak:( sajnos
7éve korom ota tartottam malacokat vagy 5.
Hmm nem tudom:) akinek malaccal van kérdése csak írjon Nekem
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Újabb ötletek? Valaki?
- nicorell
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ezzel száz százalékig egyet értek.Cunnir írta:
Nóli i linantea írta: De sokáig laktak már együtt, csak a kicsi 4 napig külön volt, mert beteg volt... És nem el nem fogadja, hanem vissza...
Ennek több gondja van.
Nos.
Miután kivetted a pockodat.
Kikéne fertőtlenítani a lakhelyet mivel megjelölte a területét a hörcsög így a másikat betolakodonak tekinti és védekezik ellene.
Tipp.
mosd ki az akváriuot ahol laknak.
és úgy rakd össze őket akkor nem verik szét egymást max az élelmen.
mosd ki és egy dobozban vagy kis műanyag dobozban vödörben hagyd őket hogy hagy szimatolják egymást.
Ezért célszerű kimosni az akváriumot mert miután kivetted a másik tovább jelöli a területet és mikor vissza rakod betoladokodnak fogja tekintet a hörcsögöt.
Ez így van a malacoknál is.
Takarítás kell, aztán nem verekedni hanem nyalakodni fognak!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.