Melyik jól ismert fegyvert szeretnéd a magadénak tudni?

Szavazás: Melyik, Középföldén jól ismert fegyvert szeretnéd a magadénak tudni? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)

Fullánk (Bilbó/Frodó kardja)
20 9.5%
Andúril (Aragorn kardja)
27 12.9%
Legolas íja
20 9.5%
Gimli fejszéje
9 4.3%
Gúthwine (Éomer kardja)
8 3.8%
Orcrist (Tölgypajzsos Thorin kardja)
8 3.8%
Hadhafang (Idril/Elrond/Arwen kardja)
20 9.5%
Gandalf botja
17 8.1%
Nazgúl tőr
11 5.2%
Glamdring (Turgon/Gandalf kardja)
17 8.1%
Belthronding (Beleg Cúthalion íja)
15 7.1%
Gurthang (Túrin kardja)
18 8.6%
Aeglos (Gil-galad lándzsája)
11 5.2%
Grond (Morgoth pörölye)
9 4.3%
Szavazók száma: 43 ( Miya, Aranill, Lordrobee77, *Berenice*, Cinderella ) Bővebben
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 7 hónapja #257076 Írta: Artemisz
Ide nekem Beleg íját!!! :P

[size=9:28hkjmq6]ööö... vajon ki tudnám húzni? :hein: :oops: [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #257074 Írta: Minerva
Én Túrin kardjára szavaztam. Ugyanolyan őrült, mint a gazdája. :) :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #257073 Írta: Felagund
Gurthang rúlzik... 8)

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 7 hónapja #257044 Írta: Alyr Arkhon

Idhren írta:

Alyr Arkhon írta: Hadhafang nem is létezik.

[size=9:1l1dviwo]Még én sem hallottam róla, de szimpinek tűnt... :lol: [/size]

A filmben létezik, előbb elrond, majd Arwen rohangál vele, és a filmkönyvek szerint Idril kardja, de sajna a könyvben szó nem esik róa, mi több ilyen formában nem is létezhetne. (merthogy ugye görbe)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #257043 Írta: Idhren

Alyr Arkhon írta: Hadhafang nem is létezik.

[size=9:1q87bs86]Még én sem hallottam róla, de szimpinek tűnt... :lol: [/size]

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
19 éve 7 hónapja #257042 Írta: Alyr Arkhon
Hadhafang nem is létezik.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #257033 Írta: Ancalima Anarórë
Öööö... Vsz meg azért (is) Hadhafang mert benne van a filmben.
Alcar: hát én egyiket sem tudok, szal... :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 7 hónapja #257031 Írta: Alcarcalimo
no... tusakodott bennem Túrin kardja és Legolas íja... asszem nem hazudtolom meg magam, ha az utóbbira voksolok. Ertheto. Loni tudok, vivni mar kevesbe (ugye, Melkor-Ery... :) )) )
Tavolbol jobban lehet gyakni... ezrt Legolas íja.

Több
19 éve 7 hónapja #257028 Írta: Olorin.papa

Idhren írta: Vicces, hogy a Hadhafang idáig a nyerő (én is rá szavaztam), pedig talán az egyik legkevésbé ismert :D
Csak nem a női elnyomást hivatott jelezni ? :twisted: :mrgreen:

Tlán mert a szavazók jelentős része nő, és a Hadhafang kifejezetten nőies :roll: Ellenben a többiekkel, amelyek nagyon is férfias fegyverek...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #257014 Írta: Timona

Idhren írta: Csak nem a női elnyomást hivatott jelezni ? :twisted: :mrgreen:

Én is erre tippelnék... :roll:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 7 hónapja #257011 Írta: Idhren
Vicces, hogy a Hadhafang idáig a nyerő (én is rá szavaztam), pedig talán az egyik legkevésbé ismert :D
Csak nem a női elnyomást hivatott jelezni ? :twisted: :mrgreen:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
19 éve 7 hónapja #257010 Írta: Gandalf

Estel Adániel írta:

Gandalf írta: Nem árulom el, mire szavaztam, beeee! :P

szvsz te is a Gandalfbotjára... :D ;)

Nem talált. :twisted: De többet ne találgassatok, mert nem reagálok rá! :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #257009 Írta: Estel Adániel

Gandalf írta: Kicsit következetlen a szavazás, néhol a kard első gazdáját tünteti fel (Glmadring), néhol meg a legutóbbit (Hadhafang)... :roll: Persze, ahol eredeti tulajdonost nem ismerünk (Orcrist), ott érthető.

Nem árulom el, mire szavaztam, beeee! :P

szvsz te is a Gandalfbotjára... :D ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 7 hónapja #257005 Írta: Ecthelion
Nálam pedig a Glamdring a nyerő. ;)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 7 hónapja #257004 Írta: Gandalf
Most meg a Grondra adott szavazatok lettek semmissé! :lol: :lol: :lol:

Kárpótlásul, Ery, szavazhatsz az InfoCsoportos nickkel is Grondra, ha gondolod! :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #257003 Írta: Timona
Én is Beleg íjára tartanék igényt, a kardokat csak nézegetni szeretem :P

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 7 hónapja #256988 Írta: Ringbearer
most Grond legyen vagy Grond?
ehh nem tudok választani. :D

én még nem tok dönteni.
Fullánk, Milendória jóvoltából már az enyém,
úgyhogy arra nem szavazok. :)
Hadhafang, Legolas íja és Andúril top 3.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 7 hónapja #256979 Írta: Gandalf

Ulmo írta:

Gandalf írta: Kicsit következetlen a szavazás, néhol a kard első gazdáját tünteti fel (Glmadring), néhol meg a legutóbbit (Hadhafang)... :roll: Persze, ahol eredeti tulajdonost nem ismerünk (Orcrist), ott érthető.

Gandalf: csak itt, csak most, csak neked, kijavítottam :)

Egyébként nekem is a Grond. A táborban olyan jól elvoltam vele :)

Izé... most eltűnt Orcrist és két Grond van.... itt valami gond van! :twisted:

Több
19 éve 7 hónapja #256977 Írta: Ulmo

Gandalf: csak itt, csak most, csak neked, kijavítottam :)

Egyébként nekem is a Grond. A táborban olyan jól elvoltam vele :)

Több
19 éve 7 hónapja #256975 Írta: Kincső
Naaa, ennyire nem népszerűek az íjak?... 8O
Én röpke fél perc után eldöntöttem, h. mindenképpen íj lesz (mer' az rúlzabb mint a kard. miért? azért mer' csak :P ), és Beleg íja lett (mer' Legsire ne szavazzunk má' :) ). 8)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 7 hónapja #256971 Írta: Ancalima Anarórë
Én Hadhafangot választottam, mert olyan kis nőies... :D Igazából eszembejutott Legolas íja, csak az nemtom melyik: a régi-e, vagy az új, amit Lórienben kapott.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 7 hónapja #256962 Írta: Alyr Arkhon
Nekem elég Glamdring. Meglátjuk, Gandalf hogy boldogul a balrog ellen nélküle... :twisted:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #256961 Írta: icke
Üdvözletem!

Csatlakozom atyámhoz :)
Ha megkapnám, végre lemosnám róla azokat a zavaró foltokat... Valami tündék összekenték :twisted:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 7 hónapja #256955 Írta: Gandalf
Kicsit következetlen a szavazás, néhol a kard első gazdáját tünteti fel (Glmadring), néhol meg a legutóbbit (Hadhafang)... :roll: Persze, ahol eredeti tulajdonost nem ismerünk (Orcrist), ott érthető.

Több
19 éve 7 hónapja #256953 Írta: Ery
Naná, hogy a Grond! Olyan jól lehet vele csapkodni...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #256938 Írta: Ulmo
Végre egy új szavazás, most a fegyverek témájában.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.222 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére