Melyik jól ismert fegyvert szeretnéd a magadénak tudni?

Szavazás: Melyik, Középföldén jól ismert fegyvert szeretnéd a magadénak tudni? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)

Fullánk (Bilbó/Frodó kardja)
20 9.5%
Andúril (Aragorn kardja)
27 12.9%
Legolas íja
20 9.5%
Gimli fejszéje
9 4.3%
Gúthwine (Éomer kardja)
8 3.8%
Orcrist (Tölgypajzsos Thorin kardja)
8 3.8%
Hadhafang (Idril/Elrond/Arwen kardja)
20 9.5%
Gandalf botja
17 8.1%
Nazgúl tőr
11 5.2%
Glamdring (Turgon/Gandalf kardja)
17 8.1%
Belthronding (Beleg Cúthalion íja)
15 7.1%
Gurthang (Túrin kardja)
18 8.6%
Aeglos (Gil-galad lándzsája)
11 5.2%
Grond (Morgoth pörölye)
9 4.3%
Szavazók száma: 43 ( Miya, Aranill, Lordrobee77, *Berenice*, Cinderella ) Bővebben
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 6 hónapja #260668 Írta: Eglarcarien
Nekem is volt hasonló akcióm a Falumúzeumban. Elsőre kb. 2 centivel tévesztettem el a tábla közepére kirakott koszorút; másodikra a tábla feslő szélét találtam; a harmadik a mögötte levő házfalban állt meg... :lol: :oops: *visszafejlődés rúlz*

Amúgy látom, még mindig Andúril a legnépszerűbb...

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #260656 Írta: Ben

Nóli írta: Ben Kenobi: Óh, úgy én is tudok lőni íjjal! Nagy élmény volt a két méterre lévő cél megcélzása után (kisgyerekekkel voltam), a 10 méterre levő falba 15 centire befúródott nyílvesszőt megpróbálni kicibálni! (nyelvtanilag ne elemezzétek, de asszem értelmile értehető... :wink: )

Én olyan 8-9 méterre lőttem. ;) Voltam gyerekek is, meg felnőttek is. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #260587 Írta: Ecthelion

Phaedra/Namarie írta:

Ecthelion írta: Glamdring az enyém! :D Az enyém volt az első szavazat (ha minden igaz :) ), úgyhogy az enyém :mrgreen: :twisted:

Csak ennyi az össz indokod? :P

Hááát. Igen! :D Ja és azért, mert a főnök kardja volt régen... :)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 6 hónapja #260576 Írta: Nóli i linantea
Holtak vezére: az egyik szavazat az enyém, mert én úgy szavaztam, h előttem 0 volt a szavazatok száma, de előttünk már többen kifejtették rá igényüket, ami egy dolog, de ráadásul:
Ery nem közösködik... :( (irigy kutya. :( pedig én kölcsönadtam volna neki időnként. :wink: )

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
19 éve 6 hónapja #260572 Írta: Ery

Holtak vezére írta: szerencsére a Grondra csak két szavazat van és az egyik az enyém :) könnyebb lesz érte küzdeni. bár attól függ kivel.

A Grondra több szavazat volt, de tünde ármány miatt elvesztek.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 6 hónapja #260567 Írta: Nóli i linantea
Timona: Köszi a figyelmeztetést, de bátor és nagy kislány vagyok... (Aztán, ki tudja, hátha meg tudunk egyezni) Persze az is lehet, h csak vakmerő, és felelőtlen. :wink:
Ben Kenobi: Óh, úgy én is tudok lőni íjjal! Nagy élmény volt a két méterre lévő cél megcélzása után (kisgyerekekkel voltam), a 10 méterre levő falba 15 centire befúródott nyílvesszőt megpróbálni kicibálni! (nyelvtanilag ne elemezzétek, de asszem értelmile értehető... :wink: )

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
19 éve 6 hónapja #260566 Írta: Holtak vezére
szerencsére a Grondra csak két szavazat van és az egyik az enyém :) könnyebb lesz érte küzdeni. bár attól függ kivel.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 6 hónapja #260564 Írta: Ery

Phaedra/Namarie írta:

Ecthelion írta: Glamdring az enyém! :D Az enyém volt az első szavazat (ha minden igaz :) ), úgyhogy az enyém :mrgreen: :twisted:

A Glamdring hadizsákmány, következtetésképpen az ENYÉM!

Καναπή!

Több
19 éve 6 hónapja #260563 Írta: Namarie

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 6 hónapja #260479 Írta: Moon

Gandalf botja! Tudjátok miért? Mert akinek van varázsereje (mint nekem vagy Gandalfnak :D ), sokkal nagyobb jót tehetünk Középföldéért!

Moon vagyok s a magam útját járom!

Több
19 éve 6 hónapja #260366 Írta: Niph

Alyr Arkhon írta:

Ben Kenobi írta:

Alyr Arkhon írta: Fenéket.
Boltot nyit és eladja, eredeti kőtartóval amiből csak ő tudja kihúznia fegyvert...

:D

Mi pedig jól meglincseljük ezért. :twisted: De előtte kihszedetjük vele az összes kardot a kőből. :D

Tényleg, a kettétört fénykard mért nem szerepel a listán?

Hm... mondjuk azért mert Narsil darabjait összekovácsolták és lett belőle az Andrúil...... :twisted: :twisted: :twisted:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 6 hónapja #260342 Írta: Penngaladiel
Haldír kardja miért nincs a listában? ;) A filmben az ő kardja a legszebb....

Több
19 éve 6 hónapja #260313 Írta: Ben

Alyr Arkhon írta: Tényleg, a kettétört fénykard mért nem szerepel a listán?

Maximum a markolata tört ketté. Bár, ha a fényplazma útjába egy prizmát rakunk (feltéve, ha nem vágjuk magunkat ketté addig :) ), akkor megtörik a fény, nem? :D

Több
19 éve 6 hónapja #260306 Írta: Alyr Arkhon

Ben Kenobi írta:

Boltot nyit és eladja, eredeti kőtartóval amiből csak ő tudja kihúznia fegyvert...

Mi pedig jól meglincseljük ezért. :twisted: De előtte kihszedetjük vele az összes kardot a kőből. :D

Tényleg, a kettétört fénykard mért nem szerepel a listán?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #260295 Írta: Ben

Több
19 éve 6 hónapja #260111 Írta: Alyr Arkhon

Ben Kenobi írta:

Gandalf írta: Majd mindegyiket beleállítjuk egy sziklába, s aki ki tudja belőle (épségben) húzni, azé lesz!

És egyszer csak megjelenik majd Arthur király, és szépen kihuzkodja mindet, majd elviszi magával. :D :mrgreen:

Fenéket.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #260097 Írta: Ben

Gandalf írta: Majd mindegyiket beleállítjuk egy sziklába, s aki ki tudja belőle (épségben) húzni, azé lesz!

És egyszer csak megjelenik majd Arthur király, és szépen kihuzkodja mindet, majd elviszi magával. :D :mrgreen:

Több
19 éve 6 hónapja #260091 Írta: Gandalf
Majd mindegyiket beleállítjuk egy sziklába, s aki ki tudja belőle (épségben) húzni, azé lesz!

Több
19 éve 6 hónapja #260090 Írta: Ben

Ery írta: No itt igen érdekes csatározások lesznek a kedvenc fegyverekért :)

Én megosztozok Gurthangon a többi igénylővel. Úgyis több darabban van már szegényke. :mrgreen:

Több
19 éve 6 hónapja #260071 Írta: Ery
No itt igen érdekes csatározások lesznek a kedvenc fegyverekért :)

Καναπή!

Több
19 éve 6 hónapja #260070 Írta: Ecthelion
Glamdring az enyém! :D Az enyém volt az első szavazat (ha minden igaz :) ), úgyhogy az enyém :mrgreen: :twisted:

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 6 hónapja #260068 Írta: Olorin.papa
Nekem Glamdringra fáj a fogam, de nagyon... :bawling: :bawling: :bawling:

Fela! Másba nem, de a hejesírásomba mindig beleköthetsz... :confused2:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 6 hónapja #260044 Írta: Gandalf

Több
19 éve 6 hónapja #260043 Írta: cortez71
Nekem Andúrilom van, netről rendeltem, egész pofás, mondjuk harcolni nem harcolnék vele :)
Amúgy sztem nagyon jó még Aiglos :)

Több
19 éve 6 hónapja #260042 Írta: Felagund

olorin.papa írta:

Vikil írta: Tudtátok hogy Legolas íja magyar íj :?: (szerintem igen)
Imádom az íjakat itt ki tud lőni íjjal??

Nekem annyira nem tűnt fel a magyar rokonság, inkább az angol hosszú íjjakra hajazott szvsz :roll:
A reflex ijjakra inkább a rohani ijj, és a mordori ork ijj hasonlított.

Gesztesen én is őttem, 35 ről aláztam Alcarcalimót, aki profi ijjász! :legolas3:

Íj, íjász...

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 6 hónapja #260000 Írta: Holtak vezére
Ulmo: de a Grondot mi készítettük táborban :) úgyh a fele engem illet.
Legolas íjja szerintem sem ősmagyar, szerintem még csak nem is visszacsapó.. meg aztán Tolkien biztos long-bow szerűre tervezte, ahogy Olorin írta.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 6 hónapja #259933 Írta: Ben

olorin.papa írta: Gesztesen én is őttem, 35 ről aláztam Alcarcalimót, aki profi ijjász! :legolas3:

Én nem MTTvel voltam Gesztesen, hanem családdal. A közelben lehetett íjászkodni egy kicsit. De jó volt! 8) :)

Több
19 éve 6 hónapja #259931 Írta: Olorin.papa

Vikil írta: Tudtátok hogy Legolas íja magyar íj :?: (szerintem igen)
Imádom az íjakat itt ki tud lőni íjjal??

Nekem annyira nem tűnt fel a magyar rokonság, inkább az angol hosszú íjjakra hajazott szvsz :roll:
A reflex ijjakra inkább a rohani ijj, és a mordori ork ijj hasonlított.

Gesztesen én is őttem, 35 ről aláztam Alcarcalimót, aki profi ijjász! :legolas3:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 6 hónapja #259929 Írta: Ben

Vikil írta: Imádom az íjakat itt ki tud lőni íjjal??

Az annak számít, ha itthon fabrikáltakkal lövöldöztem régebben, meg egyszer Várgesztesen lőttem rendes profi íjjal (célba nem találtam, viszont erő az volt bnne 8))? :D

Több
19 éve 6 hónapja #259921 Írta: Timona

Ardenis írta: Nem tudja valaki, hogy mikor zárul le ez a szavazás, és hogy lehet-e javaslatot küldeni? :roll:

Brisa az Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz topicban írta: Drágáim, várjuk a kidolgozott szavazós ötleteiteket a moderators@tolkien.hu -ra. A formai követelmények:

:arrow: Egy jól megfogalmazott, egyértelmű kérdés.
:arrow: Jól megfogalmazott válasz-lehetőségek. (A stbstb-iket nem fogadjuk el... :wink: )

A legjobb ötleteket a szavazós kategórán belül csodálhatjátok majd meg. :D

Reméljük, a postaládánk jobbnál jobb ötletekkel lesz tele és 2 hetente/havonta nyithatunk új szavazásokat. Rajtatok múlik immár. :wink:

A mikor zárul le kérdésre a válasz az lehet, hogy majd egyszer, ha már senki nem szól hozzá ehhez a kérdéshez :P

...

Nóli vigyázz!!! Ery kemény ellenfél, lásd Farsangi királyválasztás, ezért lettem én "csak" Helytartóné :mrgreen:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.237 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére