Melyik jól ismert fegyvert szeretnéd a magadénak tudni?
Szavazás: Melyik, Középföldén jól ismert fegyvert szeretnéd a magadénak tudni? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)
Fullánk (Bilbó/Frodó kardja) |
|
20 | 9.5% |
Andúril (Aragorn kardja) |
|
27 | 12.9% |
Legolas íja |
|
20 | 9.5% |
Gimli fejszéje |
|
9 | 4.3% |
Gúthwine (Éomer kardja) |
|
8 | 3.8% |
Orcrist (Tölgypajzsos Thorin kardja) |
|
8 | 3.8% |
Hadhafang (Idril/Elrond/Arwen kardja) |
|
20 | 9.5% |
Gandalf botja |
|
17 | 8.1% |
Nazgúl tőr |
|
11 | 5.2% |
Glamdring (Turgon/Gandalf kardja) |
|
17 | 8.1% |
Belthronding (Beleg Cúthalion íja) |
|
15 | 7.1% |
Gurthang (Túrin kardja) |
|
18 | 8.6% |
Aeglos (Gil-galad lándzsája) |
|
11 | 5.2% |
Grond (Morgoth pörölye) |
|
9 | 4.3% |
Szavazók száma: 43 ( Miya, Aranill, Lordrobee77, *Berenice*, Cinderella ) Bővebben
Newra, Ecthelion, _Newra_, Fehér Szarumán, Moon, Idhren, +Earendil+, Ízisz, Aegnor / Helios, Vikil, Hozsi, Amrod, Arzeen, Tinwe Menelluine Lindis, alminius, Enock, Drakolini, Menelcar, Diamond/Samu, tunderegi, 3.Aragorn, Ardeth, Silima, Panni, Fyra Ithilwen, Narmo, Riliel, Illuin, Beleg, Ille Lórien, Tilion, Raia Aiwart, Yavanna Kementári, Gilg (Gwindorn), Ardathon, cortez71, Nelossel
|
|||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Amúgy látom, még mindig Andúril a legnépszerűbb...
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Én olyan 8-9 méterre lőttem. Voltam gyerekek is, meg felnőttek is.Nóli írta: Ben Kenobi: Óh, úgy én is tudok lőni íjjal! Nagy élmény volt a két méterre lévő cél megcélzása után (kisgyerekekkel voltam), a 10 méterre levő falba 15 centire befúródott nyílvesszőt megpróbálni kicibálni! (nyelvtanilag ne elemezzétek, de asszem értelmile értehető... )
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ecthelion
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta:
Ecthelion írta: Glamdring az enyém! Az enyém volt az első szavazat (ha minden igaz ), úgyhogy az enyém
Csak ennyi az össz indokod?
Hááát. Igen! Ja és azért, mert a főnök kardja volt régen...
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ery nem közösködik... (irigy kutya. pedig én kölcsönadtam volna neki időnként. )
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ery
- Nem elérhető
A Grondra több szavazat volt, de tünde ármány miatt elvesztek.Holtak vezére írta: szerencsére a Grondra csak két szavazat van és az egyik az enyém könnyebb lesz érte küzdeni. bár attól függ kivel.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ben Kenobi: Óh, úgy én is tudok lőni íjjal! Nagy élmény volt a két méterre lévő cél megcélzása után (kisgyerekekkel voltam), a 10 méterre levő falba 15 centire befúródott nyílvesszőt megpróbálni kicibálni! (nyelvtanilag ne elemezzétek, de asszem értelmile értehető... )
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Ery
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta:
Ecthelion írta: Glamdring az enyém! Az enyém volt az első szavazat (ha minden igaz ), úgyhogy az enyém
A Glamdring hadizsákmány, következtetésképpen az ENYÉM!
Καναπή!
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Moon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Gandalf botja! Tudjátok miért? Mert akinek van varázsereje (mint nekem vagy Gandalfnak ), sokkal nagyobb jót tehetünk Középföldéért!
Moon vagyok s a magam útját járom!
- Niph
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Ben Kenobi írta:
Mi pedig jól meglincseljük ezért. De előtte kihszedetjük vele az összes kardot a kőből.Alyr Arkhon írta: Fenéket.
Boltot nyit és eladja, eredeti kőtartóval amiből csak ő tudja kihúznia fegyvert...
Tényleg, a kettétört fénykard mért nem szerepel a listán?
Hm... mondjuk azért mert Narsil darabjait összekovácsolták és lett belőle az Andrúil......
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Maximum a markolata tört ketté. Bár, ha a fényplazma útjába egy prizmát rakunk (feltéve, ha nem vágjuk magunkat ketté addig ), akkor megtörik a fény, nem?Alyr Arkhon írta: Tényleg, a kettétört fénykard mért nem szerepel a listán?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ben Kenobi írta:
Mi pedig jól meglincseljük ezért. De előtte kihszedetjük vele az összes kardot a kőből.Alyr Arkhon írta: Fenéket.
Boltot nyit és eladja, eredeti kőtartóval amiből csak ő tudja kihúznia fegyvert...
Tényleg, a kettétört fénykard mért nem szerepel a listán?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ben
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta:
És egyszer csak megjelenik majd Arthur király, és szépen kihuzkodja mindet, majd elviszi magával.Gandalf írta: Majd mindegyiket beleállítjuk egy sziklába, s aki ki tudja belőle (épségben) húzni, azé lesz!
Fenéket.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ben
- Nem elérhető
És egyszer csak megjelenik majd Arthur király, és szépen kihuzkodja mindet, majd elviszi magával.Gandalf írta: Majd mindegyiket beleállítjuk egy sziklába, s aki ki tudja belőle (épségben) húzni, azé lesz!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Én megosztozok Gurthangon a többi igénylővel. Úgyis több darabban van már szegényke.Ery írta: No itt igen érdekes csatározások lesznek a kedvenc fegyverekért
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Ecthelion
- Nem elérhető
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Fela! Másba nem, de a hejesírásomba mindig beleköthetsz... :confused2:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Gandalf
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
Amúgy sztem nagyon jó még Aiglos
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
olorin.papa írta:
Vikil írta: Tudtátok hogy Legolas íja magyar íj : (szerintem igen)
Imádom az íjakat itt ki tud lőni íjjal??
Nekem annyira nem tűnt fel a magyar rokonság, inkább az angol hosszú íjjakra hajazott szvsz
A reflex ijjakra inkább a rohani ijj, és a mordori ork ijj hasonlított.
Gesztesen én is őttem, 35 ről aláztam Alcarcalimót, aki profi ijjász! :legolas3:
Íj, íjász...
Our knees do not bend easily
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Legolas íjja szerintem sem ősmagyar, szerintem még csak nem is visszacsapó.. meg aztán Tolkien biztos long-bow szerűre tervezte, ahogy Olorin írta.
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Ben
- Nem elérhető
Én nem MTTvel voltam Gesztesen, hanem családdal. A közelben lehetett íjászkodni egy kicsit. De jó volt!olorin.papa írta: Gesztesen én is őttem, 35 ről aláztam Alcarcalimót, aki profi ijjász! :legolas3:
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Vikil írta: Tudtátok hogy Legolas íja magyar íj : (szerintem igen)
Imádom az íjakat itt ki tud lőni íjjal??
Nekem annyira nem tűnt fel a magyar rokonság, inkább az angol hosszú íjjakra hajazott szvsz
A reflex ijjakra inkább a rohani ijj, és a mordori ork ijj hasonlított.
Gesztesen én is őttem, 35 ről aláztam Alcarcalimót, aki profi ijjász! :legolas3:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ben
- Nem elérhető
Az annak számít, ha itthon fabrikáltakkal lövöldöztem régebben, meg egyszer Várgesztesen lőttem rendes profi íjjal (célba nem találtam, viszont erő az volt bnne )?Vikil írta: Imádom az íjakat itt ki tud lőni íjjal??
- Timona
- Nem elérhető
Ardenis írta: Nem tudja valaki, hogy mikor zárul le ez a szavazás, és hogy lehet-e javaslatot küldeni?
A mikor zárul le kérdésre a válasz az lehet, hogy majd egyszer, ha már senki nem szól hozzá ehhez a kérdéshezBrisa az Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz topicban írta: Drágáim, várjuk a kidolgozott szavazós ötleteiteket a moderators@tolkien.hu -ra. A formai követelmények:
Egy jól megfogalmazott, egyértelmű kérdés.
Jól megfogalmazott válasz-lehetőségek. (A stbstb-iket nem fogadjuk el... )
A legjobb ötleteket a szavazós kategórán belül csodálhatjátok majd meg.
Reméljük, a postaládánk jobbnál jobb ötletekkel lesz tele és 2 hetente/havonta nyithatunk új szavazásokat. Rajtatok múlik immár.
...
Nóli vigyázz!!! Ery kemény ellenfél, lásd Farsangi királyválasztás, ezért lettem én "csak" Helytartóné
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.