A Rossz oldalon állók közül ki a kedvenced?

Szavazás: A Rossz oldalon állók közül ki a kedvenced? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Morgoth
8 6.9%
A nazgúlok
33 28.4%
Ungoliant
5 4.3%
Sagrat
5 4.3%
Glaurung
20 17.2%
Sauron
9 7.8%
A móriai balrog
14 12.1%
Banyapók
7 6%
Szarumán
15 12.9%
Szavazók száma: 9 ( Turlas, angelina, Irunien, bandi, Barbara M. ) Bővebben
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 2 hónapja #74460 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: A Rossz oldalon állók közül ki a kedvenced?
Akkor én értettem félre.
Bocsi.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #74458 Írta: Estel Adániel

Elrond írta: Morgoth a király!!!!!! :itscool:

:lol: Nem értettelek félre... :cheers: De akkor is azt mondtad... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #74456 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A Rossz oldalon állók közül ki a kedvenced?
Jaj, de szeretem ezt a kérdést!! :twisted: :twisted: :twisted:

Szauron, természetesen 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #74451 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: A Rossz oldalon állók közül ki a kedvenced?
Estel: Félreértettél. Nem azt mondtam, hogy Morgoth a király, hanem azt, hogy ő a legjobb. Azaz, hogy a legrosszabb...

Több
22 éve 2 hónapja #74448 Írta: Estel Adániel
Nem. A király Manwë...
Vagy Aragorn... :D

Több
22 éve 2 hónapja #74442 Írta: Elrond
Morgoth a király!!!!!! :itscool:

Több
22 éve 2 hónapja #74441 Írta: Estel Adániel
Sagrat egy ork volt, Minas Morgul orkjainak főkapitánya...

Több
22 éve 2 hónapja #74438 Írta: Thaurwathiwen
Én a nazgúlokra szavaztam, de gondolkoztam Szarumánon és a Balrogon. Ööö, és ki az a Sagrat, bocs hogy nem tom, de nem ugrik vhogy be, hogy ki ő?

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 2 hónapja #74430 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: A Rossz oldalon állók közül ki a kedvenced?
Én "A Balrog"-ra szavaztam, de végül is a nazgúlok is jók!

:evil3:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 2 hónapja #74426 Írta: Estel Adániel
Szarumán. :itscool: Amíg el nem törik a botját... :down:
:mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #74422 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A Rossz oldalon állók közül ki a kedvenced?
Mért nem lehet többet...oh..mért nem???
Nagyon szimpatikusak voltak a nazgulok (szürcs,szürcs) Banyapók is és a balrog is :D de végül a nazgúlok mellett szavaztam :)

Több
22 éve 2 hónapja #74380 Írta: svindler
Némi kimaradás után újabb szavazást nyitunk.
A Rossz oldal szolgái és vezérei közül ki a kedvenced?
(Gollam szándékosan nem szerepel a listában...)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.167 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére