Tánc

Több
15 éve 11 hónapja #374716 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc
ery: :P

leszünk ezen a héten is, és cseréltünk Narbbal és most is én tartom az órát (muhaha) (a következő két héten pedig ő).
Várunk mindenkit szeretettel!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 11 hónapja #374634 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Tánc
Eh, bocsi, hogy nem mentem... Ezen a héten igyekszem ott lenni, ha lesz megint :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 11 hónapja #374630 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Tánc
A táncosoknak küldöm sok-sok szeretettel Ezt! :P

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
15 éve 11 hónapja #374491 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Tánc

Laurelen írta:

Orsie írta: betegség miatt mi sztornó.

majd gondolunk rád a hasprésnél:)
gyere jövőhéten!

ja, köszi, nem én robbantam le, hanem Fox (fertőző torokgyuszi, doki néni szobafogságot javasolt), én csak szolidarítok és inkább otthon ápolom :)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
15 éve 11 hónapja #374477 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: Tánc
Bocsi, jelenleg engem is nyom itthon az ágy, az utóbbi két napban valahogy kicsit sok volt a hasprés... :D Jó táncolást mindekinek!!

Több
15 éve 11 hónapja #374388 Írta: Laurelen

Orsie írta: betegség miatt mi sztornó.

majd gondolunk rád a hasprésnél:)
gyere jövőhéten!

Több
15 éve 11 hónapja #374366 Írta: Orsie
betegség miatt mi sztornó.

Több
15 éve 11 hónapja #374350 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tánc
Lehet, hogy én is. :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
15 éve 11 hónapja #374158 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Tánc
Akkor én is mönnék:)

Több
15 éve 11 hónapja #374129 Írta: Minerva
Zsír! :)
[size=9:pk6yz1n3](Remélem, most is korán végzek melóban, és el tudok jönni :P )[/size]

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 1 napja #374049 Írta: Orsie

Narbeleth írta:

Laurelen írta:

Minerva írta: Jujtánc!
Jövő péntektől lehet csatlakozni? *szépennéz*

szerintem gond nélkül:)

Szerintem is! :)

akkor lehet, hogy megyek én is :)

Több
16 éve 1 napja #374035 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc

Laurelen írta:

Szerintem is! :)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
16 éve 2 napja #373994 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
Jelentkezés a MiniLEP Színházi estjére! (vol.2!) :mrgreen:

Csak most az elkövetkező másfél hónapban, csak önöknek! Mindenki örhüljön!!

Kedves fellépni vágyók!
Ha szeretnétek a Színházi est fényét emelni, jelentkezzetek most!
Határidő: december 21-e, vasárnap éjfél!
Elérhetőségem: idhren ponty amlug kuckac gmail ponty com
Fontos! Azok is jelentkezzenek, akik már szóltak élőben, vagy én kerestem őket, hogy tudjam, kire is lehet számítani valósan! Ne nekem kelljen a továbbiakban kuncsorogni, jöjjenek a levelek szép számban!

Meghallgatás 2 alkalommal lesz:
december 28. vasárnap, és december 29. hétfő.
Időpont még nem biztos, ellenben az tuti, hogy az Ajtósira megyünk, vagy a székház, vagy a színházterem.

Még mindíg a jelentkezésdömping reményében maradok tisztelettel:

Idhren

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 3 napja #373930 Írta: Laurelen

Több
16 éve 3 napja #373927 Írta: Minerva
Jujtánc!

Több
16 éve 4 napja #373909 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Tánc
Argh, én 6tól tanítok! Bleh.

Amúgy, LEP-re tánc? Valaki?

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
16 éve 4 napja #373882 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: Tánc
Csápolnék énis lelkesen táncolni. (Amennyiben átérek 6ra az Ajtósira.) :D

Több
16 éve 4 napja #373849 Írta: Narbeleth

Felagund írta:

Narbeleth írta: A mezitlábas táncoláshoz pedig szerintem a jelentkezők még nem fejlesztették ki a megfelelő bőrkeményedéseket :twisted: !

De ugyebár gyakorlat teszi a mestert :mrgreen:

Én egyelőre nem a fullasztásos technikával kívánok úszni tanítani. :wink: Később jöhet az is! :P

Több
16 éve 4 napja #373847 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: A mezitlábas táncoláshoz pedig szerintem a jelentkezők még nem fejlesztették ki a megfelelő bőrkeményedéseket :twisted: !

De ugyebár gyakorlat teszi a mestert :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 4 napja #373846 Írta: Narbeleth

Sötét Úr írta: A megfelelő lyukakat ugyanis a helyszínen is könnyedén elő lehet állítani. Olló van bőven! :)

:D Nem, a zokni azért nem jó ha lyukas, mert akkor nem lehet benne normálisan forogni, nem egységesen érzed a talajt a lábaddal :P A mezitlábas táncoláshoz pedig szerintem a jelentkezők még nem fejlesztették ki a megfelelő bőrkeményedéseket :twisted: !

Több
16 éve 4 napja #373843 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tánc
A megfelelő lyukakat ugyanis a helyszínen is könnyedén elő lehet állítani. Olló van bőven! :)

Több
16 éve 4 napja #373835 Írta: Narbeleth

Felagund írta: 75-ös troli ;)

Gyakorlatilag az ajtó előtt tesz le ;)

:bounce: Jeee! Ja és természetesen (de azért újra kihírdetem) most pénteken LESZ tánc óra, ÉN fogom tartani jól! Tehát hatkor kezdünk, nyolcig tart! Hozzatok kényelmes ruhát és maximálisan koszolható, lehetőleg nem lyukas zoknit!

Több
16 éve 4 napja #373834 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc
75-ös troli ;)

Gyakorlatilag az ajtó előtt tesz le ;)

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 4 napja - 16 éve 4 napja #373833 Írta: Narbeleth

Niyola írta: Hát nagyon szépen köszönöm:)

Csak kérlek mondd meg hol is van ez pontosanXD

Nos, akkor a hiányzó +0,01% a megerősítéshez: Niyola gyere, szeretettel várunk! A pontos cím: 1149 Bp., Ajtósy Dürer sor 19.-21. "A" épület, I. emelet, 110. szoba. (A portás uraknak mondd azt, hogy a Magyar Tolkien Társasághoz tartozol és akkor beengednek (nem szoktak tagsági kártyát kérni ;) )
Megközelítés: 5-ös 7-es (nem E!) és 173-as (nem E!) buszokkal, továbbá trolikkal melyeknek számát nem tudom, valaki segítsen ki!
Ja és 1-es villamossal is lehet jönni a Hungária körútig és aztán gyalogolni. :)
Remélem így már menni fog az odatalálás, de ha nem, akkor javaslom a BKV útvonaltervezőt !

Több
16 éve 5 napja #373801 Írta: Idhren
Kedves kreatív, művészettel átitatott barátaim! :mrgreen:

Mint tudjátok ezúttal az eddig minden évben megvalósult Tolkien Szülinap kissé más formában kerül idén megrendezésre, mivel nem akadt elég vállakozó ember a nagyrendezvény megszervezésére.

De azért nem maradtunk programok nélkül, és a délelőtti családi ismeretterjesztő rendezvények mellett lehetőségünk nyílt egy gyakorlatilag önálló Színházi Est megszervezésére is, ami olyan színvonalú kell legyen, hogy önmagában is megállja a helyét, mint Tolkien világához kötődő Művészeti est! :P 8)

Sztem ez egy remek alkalom, hogy mindenki megmutassa, mit tud! ;)

Ezennel hivatalosan is felkérek minden lelkes alkotót, hogy ha érez magában affinitást, tehetséget, rendelkezik a kellő idővel, és energiával egy a színpadi esten bemutatható produkció összehozására (esetleg többre ;) ), akkor ne habozzon velem közölni azt, és
jelentkezzen a január 3-án tartott Tolkien Születésnapi Kisrendezvények Színpadi Estjére, mint fellépő!

Természetesen lesz meghallgatás, ahol a bemutatandó produkciókat lemeózzuk, de ez ne rettentsen el senkit, hanem csak sarkalljon titeket minél magasabb színvonalra! :)

Jelentkezni lehet nálam priviben, msnen, de legjobb lenne az idhren ponty amlug kuckac gmail ponty com emailcímen.

A jelentkezésdömping reményében maradok tisztelettel:

Idhren, az Est főszervezője 8)

Több
16 éve 5 napja #373717 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tánc
Nohát, Idhren lett a Tolkien Születésnapi Színházi Est főszervezője, tessék készülgetni a színvonalas produkciókkal! :wink:

Több
16 éve 6 napja #373663 Írta: Idhren

Niyola írta: Hát nagyon szépen köszönöm:)

MTT Klubhelyiség és Iroda
Ajtósi Dürer sor 19-21.
"A" épület, I. emelet, 110. szoba.

De sztem lehet kérni egy 10 perccel előtti találkát vkivel, aki tudja, hova kell menni :)

Több
16 éve 6 napja #373651 Írta: Momo/Fanni
Momo/Fanni válaszolt a következő témában: Tánc
Én is jelentkezem táncolni.

"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."

Több
16 éve 1 hete #373267 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Tánc
lelkesen jelentkezem táncolni, bár előtte én elvileg Turambart próbálok előtte, de halmosom az élvezeteket...

Több
16 éve 1 hete #373261 Írta: Niyola
Niyola válaszolt a következő témában: Tánc
Hát nagyon szépen köszönöm:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.697 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére